hdnsoft
Well-Known Member
به به داداش علی جونم
خیلی ممنون ازبابت عکس ها اما شیطون بلا خب بقیه شون رو هم بذار دیگه
به قول حمید گلی 240 شات زدی هنوز 200 تای دیگه اش مونده هههههههه
دستت طلا علی بلا
خیلی مخلصیم .
اما خدمت امید جان هم عرض کنم چقده خوشحالم که به یادجزوهههههه هستین
. اما امید جان اون جزوه مخابرات ماهواره بودش که گفتم خوبه .. نه امنیت داده ! ای ای ای ای اینقده که هی با
وسط حرفام فوتبال بازی کردین به قول خانم ماندانا نذاشتین یک حرف رو تا آخرش بگم که ععععع
اما خب چشم به روی چشمام هم اون جزوه و هم جزوه امنیت داده ام رو براتون میارم انشاالله اگر عمری باقس بودش .
حرف از امنیت داده شد
من واسه درس پروژه امنیت داده ام یک برنامه ارائه کردم که عکس رو از کاربر میگیره و تبدیل به یک رشته نامفهوم از نوع hdn ( یک رشته کد ابداعی خودم هستش واسه همین اسمش رو گذاشتم HDN)
و واسه تفهیم مبحث رمزنگاری به کار میره دوست داشتی امید جان اون رو هم برات میفرستم واسه انتقال عکس ها از طریق اینترنت خوفه ( وقتی تبدیل به کد HDN میشه فقط با خود برنامه HDN Reader باز میشه )
راستی این پخ یعنی چی؟
من متوجه نشدم

خیلی ممنون ازبابت عکس ها اما شیطون بلا خب بقیه شون رو هم بذار دیگه

اما خدمت امید جان هم عرض کنم چقده خوشحالم که به یادجزوهههههه هستین

اما خب چشم به روی چشمام هم اون جزوه و هم جزوه امنیت داده ام رو براتون میارم انشاالله اگر عمری باقس بودش .

حرف از امنیت داده شد
من واسه درس پروژه امنیت داده ام یک برنامه ارائه کردم که عکس رو از کاربر میگیره و تبدیل به یک رشته نامفهوم از نوع hdn ( یک رشته کد ابداعی خودم هستش واسه همین اسمش رو گذاشتم HDN)
و واسه تفهیم مبحث رمزنگاری به کار میره دوست داشتی امید جان اون رو هم برات میفرستم واسه انتقال عکس ها از طریق اینترنت خوفه ( وقتی تبدیل به کد HDN میشه فقط با خود برنامه HDN Reader باز میشه )
راستی این پخ یعنی چی؟