پیشنهاد برگزاری تور تفریحی

mohammadbasri

کاربر فعال
51.gif
مرسی محمد جان( بابت عکس ریو) ، خیلی زحمت کشیدین ها... راستی این عکس های زمستون رو هم دیدم من که خیلی لذت بردم فوق العاده بودن ، راستی عینک نازنینت درست شد یا باید یکی دیگه بخری ؟ فکر کنم تلسم شکستن عینک در فرودگاهت باطل شد و به سلامتی اولین عینکت در تور مجید انلاینی ها به سلامتی پرپر شد؟ ( خدانکنه البته ، انشاالله که درست شده باشه )
83.gif

اون عینکه مدلش اینجوریه، شیشه اش رو میشه در اورد و بجاش زاپاس بذاری، چیزیش نشکسته

mahdyonline

Active Member
می اون موقع نفسم در نمی اومد داشتم بالبال می زدم بیشتر به فکر زنده موندن بودم تا چیز دیگه.گرمازده شده بودم یکم باسه همین واقعن فراموش کردم بهت اسمس بزنم.ببخشید:"> کلی یعالمه شرمنده
ما اومدیم خونه مامان جانمان انقدر شربت آبلیمو و چیزای عجیب غریب بستن به نافمون که نگو:دی
بعدم این حمید چرا همچین کرده؟تو بعضی عکسا سانسور کرده توی بعضی عکسها نع!تکلیف مارو مشخص کن شطرنجی باشیم یا نع؟:دی
خلاصه که منتظر بقیه عکسها هستیم.حمید قربون دستت اون عکسایی که سانسور نکردی هیچ، اونایی که سانسور کردی رو برسون دستم:rose:

عيبي نداره
ميبخشتمت
جاش بايد منو مهمون كني :wink:

مهدی جان اگه میومدین با یک 16 نفر آدم شل و نفص بریده و لب موت مواجه میشدین اوخه تقریبا دیگه همه هیجانات اردو تموم شده بود
113.gif
ما هم انصافا هنمون دراومده بود.

عزيزم ميخواستم خودتونو ببينم
مهم خودتون بوديد نه غذا ايناها

alionline1366

Active Member
اینم سری بعدی عکسها گفتم خرده خرده میزارم همه که مثل شماها بیکار نیستن :green:

پیوست ها

• DSC_0714.jpg
    DSC_0714.jpg
    801.2 کیلوبایت · بازدیدها: 16
  • DSC_0725.jpg
    DSC_0725.jpg
    707.4 کیلوبایت · بازدیدها: 18
  • DSC_0728.jpg
    DSC_0728.jpg
    612.9 کیلوبایت · بازدیدها: 19
  • DSC_0729.jpg
    DSC_0729.jpg
    900.5 کیلوبایت · بازدیدها: 13
  • DSC_0730.jpg
    DSC_0730.jpg
    853.5 کیلوبایت · بازدیدها: 12

alionline1366

Active Member
اینم سری بعدی

پیوست ها

• DSC_0744.jpg
    DSC_0744.jpg
    654.4 کیلوبایت · بازدیدها: 13
  • DSC_0743.jpg
    DSC_0743.jpg
    910.1 کیلوبایت · بازدیدها: 16
  • DSC_0738.jpg
    DSC_0738.jpg
    646.6 کیلوبایت · بازدیدها: 17
  • DSC_0737.jpg
    DSC_0737.jpg
    783 کیلوبایت · بازدیدها: 16
  • DSC_0734.jpg
    DSC_0734.jpg
    730.4 کیلوبایت · بازدیدها: 14

alionline1366

Active Member
اینم سری بعد از قبلی

پیوست ها

• DSC_0753.jpg
    DSC_0753.jpg
    1,006.3 کیلوبایت · بازدیدها: 12
  • DSC_0752.jpg
    DSC_0752.jpg
    829.5 کیلوبایت · بازدیدها: 14
  • DSC_0754.jpg
    DSC_0754.jpg
    972.1 کیلوبایت · بازدیدها: 13
  • DSC_0756.jpg
    DSC_0756.jpg
    1.1 مگایابت · بازدیدها: 13
  • DSC_0762.jpg
    DSC_0762.jpg
    931.6 کیلوبایت · بازدیدها: 13

pamirco

New Member
دوستان روز خيلي خوبي بود و فوق العاده خوش گذشت.
در ضمن حميد اقا اين عكس رو من گرفتم به نام خودت زدي ها!!!!!!!
خدا وكيلي از همه عكس هايي كه گرفتي هنري تره :green:

پیوست ها

• IMG_2011_03_16_2797.jpg
    IMG_2011_03_16_2797.jpg
    706.9 کیلوبایت · بازدیدها: 7

HamidSHS

Active Member
خب وقتی با دوربین من بدون اجازه :snap: عکس میگیرید ، من از کجا اسم عکاس رو بدونم آخه :green: اما انصافا عکس خوشملی ئه .... من که حال کردم با این عکس ....

حالا شما کی هستی ؟ :cool:

Amin 4D

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
خوش به حال همگی.
فقط یه خواهش کوچولو. توی یکی از عکساتون که بیشترین بچه های شرکت کننده توی میتینگ، حاضر بودن اسم بچه ها (البته اسم یوزرشون توی مجید آنلاین منظوره) رو زیر عکس بنویسید خواهشا تا متوجه بشیم کی به کیه توی عکسا. :green:
کسایی هم که عکس های میتینگشون رو گذاشتن بسی ممنون، دست گلشون درد نکنه.

شاد باشید و موفق.

Mandana

Active Member
چه لحظه حساسی.داشتیم قاچاقی هندوانه رد و بدل می کردیم با رضا:green:

دوستان جای مارو خالی کردین ؟ :دی ///
ایشا... دفعات بعد قسمت شه ما هم بیایم :دی

مهدی تو عکسا واقعا قشنگ افتادی مخصوصا اونجا که هندونه دستته :wink:
دوست جان دفعه دیگه میتینگ کتابخواری نع ببخشید کتابخوانی میذاریم تشریف بیارین حتمن:mad: تو همیشه ی خدا یا امتحان داری یا نزدیک امتحاناتته یا بعد از امتحاناتته خسته شدی یا امتحان نداری ذوق زده شدی و ال و بل خلاصه یه بهونه ای باسه نیومدن پیدا می کنی.:mad:باهات قهرم:} (الکی) ایشالاه دفعه دیگه میبینمت.کار ات هم دارم :اسمایلی یکی که قصد داره یکی رو کتک بزنه :دی

دوستان روز خيلي خوبي بود و فوق العاده خوش گذشت.

آقا اجازه؟توی بچه های تور کسی به این نام نداشتیم که:-/ شوما کی بیدی؟:shock::rose:همون آقاهی که با مهدی لسانی بودن یا اون یکی امیر؟:دی

hdnsoft

Well-Known Member
سلام به همه دوستان گلم .. خوبین خوشین ؟
48.gif

میگم این جریان میتینگ 18 خرداد چی شد؟ نمیخوایین استارتش رو بزنین ؟ میریم ؟ نمیریم ؟ گزینه یک و دو ؟
خلاصه همش 2 روز دیگه مونده ها...
احتمالن هندوانه( اگر یوزر داشته باشه.شخصیتی شده بود باسه خودش خوب) حالا کی بیدین؟:rose:
میگم به اندازه ای که همه هوایی اون هندوانه رو داشتیم باید تبدیل به یک شخصیت مهم هم شده باشه ، تو همه سربالایی و ها سرپایینی ها که همش تو بغل تک تکمون جابجا شد ، وقتی هم که رسیدیم به رودخونه رفت واسه خودش آب بازی کنه ، جیگرشم هم که خنک شد رفت تو شکم داداش امید عزیز
ولی احتمال اینکه این یوزر ناشناس همون هندوانه باشه صفره ، چون در همون تور ، همچین خوردیمش که انگار از اول هندونه ای نبوده .....
25.gif

آخرین ویرایش:

Mandana

Active Member
حسین کمین کرده بودی پست بزنم؟پستم رو ادیت کردم گفتم شاید درست نباشه.زودی برداشتی نقل قول هم کردی:| :mad:

hdnsoft

Well-Known Member
کمین که نه ، ( الکی ) ولی کلی گشت نامحسوس گذاشته بودیم :) تازه من اولش نقل قولتون رو کامل گذاشته بودم اما تا دیدم ویرایش کردین ، منم رفتم ویرایشش کردم و فقط همین قسمتش رو گذاشتم حالا اگر میخوایین ادیتش کنم :paint:اینکه دیگه دعوا نداره :mad:

L-B

Well-Known Member
دوست جان دفعه دیگه میتینگ کتابخواری نع ببخشید کتابخوانی میذاریم تشریف بیارین حتمن تو همیشه ی خدا یا امتحان داری یا نزدیک امتحاناتته یا بعد از امتحاناتته خسته شدی یا امتحان نداری ذوق زده شدی و ال و بل خلاصه یه بهونه ای باسه نیومدن پیدا می کنی.باهات قهرم:} (الکی) ایشالاه دفعه دیگه میبینمت.کار ات هم دارم :اسمایلی یکی که قصد داره یکی رو کتک بزنه :دی

خیله خوب ... چقدر میزنی ... ! :دی
در خدمتتون هستیم : اسمایلی چشم قربان ( از روی ترس :دی ) :دی

جدیدترین ارسال ها

بالا