پيشنهاد---->>>>قرار عمومي( تير)

H-assan

Well-Known Member
سلام
يك قرار عمومي براي تابستون بذاريد ولي خواهشا اخر هاي شهريور باشه اخه نه من درس خونم بايد تابستون هم درسه بخونم

:newshocked: :newwink:

H-assan

Well-Known Member
معلوم ديگه بايد تهران باشه كه همه بچه ها جمع شن اونجا البته با اجازه مديران سايت

a Truth Seeking

Active Member
باشه خوبه اونوقت قرار هست وقتي همه جمع شدن كجا بريم مي شه يك مقدار توضيح بدي.

H-assan

Well-Known Member
فعلا ببنيم بقيه بچه ها موافق هست اند يا نه
قرار بعد مشخص مي شه

منم شايد بيام فقط مشخص كنيد زمانشو بعد بگيد چيكار قرار بكنيم اگه فقظ يه ملاقات سادس اونم بگيد.

Mandana

Active Member
قراره مشهديها هروقت شد چون احتمال داره من چند وقت سر خراب كردن كنكور ممنوع الاينترنت باشم بهم خبر بدين لطفا

زودتر بذارين ديگه

---:-:-: ماندانا جان لطفا اینجور موارد رو در تاپیک های عمومی‌ مطرح نکن چون بعد دردسر ساز می‌شه :-:-:---

---:-:-: ممنونم :-:-:---

---:-:-: پیمان :-:-:---

H-assan

Well-Known Member
mahyar_nel گفت:
اقا 18 تير خوبه؟ جلوي دانشگاه تهران
بريم كتك بخوريم لطفا جدي باشيد

در ضما يك قرار باشه كه همه بچه ها تشريف بيارن نه هر شهري جدا براي خودش در ضما پوريا جان همه مي تونن تشريف بيارن چون يادت نره بابك جان چه چيزي از بچه ها خواست تو هم سعي كنن بي خيال موضوع بشي اگر از بعضي ها منظورت منم من نمي يام مشكلي نيست ولي خواهشا بحث هاي گذشته رو زنده نكن

H-assan

Well-Known Member
به نظر من 28 شهريرور خوبه ولي چند تا مشكله احتياج به يك جاي براي تجمع بدونه دردسر داريم قابل توج باشد كه دنبال دردسر ودر گير نيستيم مي دونيد كه تجمع فعلا خطريه

mgeology

Member
آقا منم شايد بتونم بيام فقط 28 شهريور خيلي دير!
اگه زودتر باشه بهتره! اقا پوريا منظورت ما هستيم؟!

H-assan

Well-Known Member
خوب ياوران فكر ما سهرستاني ها رو هم بكنيد كه بايد پياده بيام تهران و درضما ياوران شهريور هم من درس دارم

meh

Member
اشكالي نداره كه منم بيام؟
بعضي ها كه به لوگوم گير داده بودن كه مشكلي ندارن؟
به خدا من شبيه Sarah Michell Gellar نيستم

H-assan

Well-Known Member
a Truth Seeking گفت:
assan گفت:
شهريور هم من درس دارم
دبده بيا بابا بي خيال بچه + شما چقدر درس مي خونين بي خيال داداش دنيا دو روزه.

:دي

بابا آخه من رو به چه بچه مثبت مي خوايم درس ها رو جبران كنيم يعني ياور شهريور مون استاده

جدیدترین ارسال ها

بالا