پيشنهاد ايجاد چت روم

bagher

Member
جواب

ما هم موافقيم ولي اگه نبود هم كه نمي ميريم به نظر من اگه بچه ها كاري كنند آي دي مسنجر خودشون را بگذارند در مجيد آن لاين بعد در قسمت پرو فايل مجيد آن لاين هم وضعيت مسنجر آنها نشون داده بشه بهتر ه نه ؟

xnux

Member
منم ميخوام نظرم را بدم

سلام خدمت دوستان

آقا من با حرف Aneex موافقم
( به آنكس : زودتر پول اين طرفداريم ازت را بريز به حساب 8O )
( به خودم : حالا ملت فكر ميكنند من با اين ساخت و پاخت كردم ! نه بابا من و چه به اين كارا :lol: )
آخه چت به چه درد ميخوره
اينجا خودش يه جور چت آفلاينه
بريد توي ياهو ميسنجر چت كنيد

بابا من ميخوايم يه سايت توپ بسازيم كه هم براي خودمون مفيد باشه و هم براي
ديگرون ... نه اينكه بشه جاي بحثهاي صد من يه چوري ! 8O

سلام

من اول موافق نبودم چون فكر كردم اون هم به يه چت روم تقريبا مبتذل تبديل مي شه ولي حالا كه فكر مي كنم مي بينم كه فكر بدي نيست به جاي اينكه به قول دوستمون آفلاين بذاريم يه جورايي face to face مشكلاتمون رو مطرح كنيم.

آقا مجيد نظر شما چيه؟ ساكتين؟!

shoaib

New Member
بابا آي چت حال ميده ........

با چت اطلاعات زودتر رد و بدل مي شه و كار ها زودتر راح مي يفته.

m-sh

Member
ولي خوب اگه با چت اطلاعات زود رد وبدل مي شه ولي بعد از بين مي ره و كسي ديگه نمي تونه از اطلاعات استفاده كنه!

MnavidM

Active Member
با سلام

منم با نظر شعيب موافق هستم ...

و گفته بوديد اطلاعات از بين ميره .

چرا ازبين بره مي شه يه انجمني باشه كه بچه ها اونجا قرار بزارند و در يه ساعتي اونجا باشند

تا ارسال ها تند تر انجام بگيره ( حتما لازم نيست با YahooMassenger يا چيز هاي ديگه باشه).

اميد وارم منظورم رو متوجه شده باشيد.

zeoptus

New Member
سلام
به نظر من هم فكر بدي نيست چون زودتر جواب سوال هامون رو پيدا ميكنيم
مخصوصا يكي مثل من كه اطلاعاتش رو از اينجا ميگيره
اما از يك طرف هم اين كه آدم بياد ببينه ديگرون چي پرسيده اند و چي جواب
گرفته اند خيلي از مشكلاتش رو حل ميكنه
مرسي

saman_sweden

Active Member
من شخصا يه مقدار مثل باباها فكر ميكنم و با چت مخالفم
ببخشيد نظر شخصي منه
توي چت مسايل زيادي پيش مياد كه باعث ناراحتي ميشه

iman_flash

Active Member
به نظر منم اگه چت باشه خوبه ولي اگه اطلاعات بخواد از بين بره ديگران نميتونن از بحث ها استفاده كنن. ببينين اينجا تا اين تاريخ بيشتر از 5500 تا عضو داره و هر روزم به طور متوسط 30 نفر بهش اضافه ميشه كه مسلما هر كس به اندازه خودش از اين سايت استفاده ميكنه اما فوقش 100 نفر هستن كه تو انجمنا چيز مينويسن و بقيه فقط ميان و ميخونن و به معلوماتشون اضافه ميكنن كه اين بزرگترين حسن ساينه. پس بايد اطلاعات بمونه كه بقيه هم استفاده كنن اما اين 2 تا اشكال داره:
يكي اينكه بحث ها اگه به حالت چت بشه خيلي بيشتر از ايني كه هست صحبت ميشه و مطالب خيلي زياد ميشه و خود به خود بحثاي خارج از موضوع پيش مياد و كسي كه بخواد مطالبو بخونه حوصلش نميگيره.
دومي كه مهمتره اينه كه چت كردن ظرفيت ميخواد كه متاسفانه اكثر ما ايرانيا از جمله خودم اين ظرفيتو نداريم و ... كه خودتون بهتر ميدونين. و هرچي هم بگيم كه رعايت ميكنيم باز يه عده آدمايي هستن كه فهم ندارن (با عرض معذرت) و واقعا حيفه كه سايت به اين خوبي رو با چت خرابش كنيم. كه اينقدر داره خوب كار ميكنه و هر روزم داره به آدمايي كه معلومات خوبي دارن و اين معلوماتشونو تو اين سايت بدون هيچ چشمداشتي در اختيار ديگران ميذارن اضافه ميشه.
البته من هيچ كاره اي نيستم فقط نظرمو گفتم چون من خودم تو اين مدت كمي كه با اين سايت آشنا شدم (كه شايد يك هفته هم نميشه) خيلي چيزا از اين سايت مخصوصا اين قسمت و قسمت مقاله ها ياد گرفتم.
مسلما آقا مجيد خودش كارش خيلي درسته و ميدونه كه چيكار ميكنه. و جالبه كه هنوز نظر خودشو نگفته كه ما اينهمه اينجا نطق راه نندازيم
09.gif

Salar

Active Member
شما چرا دعوا مي كنين مگه وب مستر نبايد تسميم بگيره؟؟

من نميدونم ميخواين چت بزارين يا نه فقط جونه مادرتون اگر میخواین بزارین يا چت جاوا بزارين يا چت فلش كه نه تنها من فكر نكنم هيچ كاربر ديگه اعصاب چت هاي asp یا php رو داشته باشه.

parpar

Member
منم فكر ميكنم اگه يه چت روم تو سايت ايجاد بشه خيلي بهتره
از اونجايي كه مجيد ميگه با اهداف سايت مغايره ايجاد اين چت رومها بايد بگم
خوب مجيد جون اگه كساني بخواهند در اينجا گفتگو هايي غير از اهداف سايت بكنن
خوب به قول xunx ميرن تو ياهو مسنجر با خيال راحت حرفهاي غير اخلاقيشونو ميزنن ديگه :داشي: :ذوق:

اما اينجا فقط حرفهاي مفيد مي زنيم ! ok????

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
سلام به همگي

آقا ممنونم از نظرات همتون...

اقا پس با اين حال بايد راه بندازيم چت رو چون هرچي باشه واسه كاربرها راه انداختيم اين سايت رو وقتي اونا ميخوان بايد راه بيفته...

فقط من يك برنامه دارم..
نميخوام چن جاوا يا از اين جور چيزا راه بندازم.. ميخوايم يك مسنجر بسازم..
براي همين كسي ميتونه برنامه نويسي اين كارو بر عهده بگيره يك برنامه ساده بنويسه؟!

خودم هم پيگير كارها هستم اگر بشه خيلي رديفه ميشه خيلي امكانات گذاشت واسش مثلا كاربر با مسنجر لوگين كنه بفهمه پيغام خصوصي داره و ....

حالا اگر كسي هست به من بگه كه براش موضوع رو تشريح كنم

مخلصيم
مجيد

Ali_ix

Well-Known Member
سلام

منم با آقا سامان و آقا ايمان در باره چت تو سايت موافقم ! :wink:

ولي اگه قرار باشه يه مسنجر داشته باشيم (البته مستقل ) اون يه چيزه ديگس ! :wink: :lol:

خيلي خوب ميشه :wink:

ولي يه چيزه ديگه : يادمه قبلا يه عده ديگه خواستن يه همچين كاري بكنن با يه سري مشكلات عمده از قبيل سرور و ... برخورد كردن و بيخيالش شدن ! :cry:

حالا اميدوارم كه آقا مجيد بتونه اين كارو بكنه ! :roll:

موفق باشيد ...

علي. 8)

جدیدترین ارسال ها

بالا