به نظر منم اگه چت باشه خوبه ولي اگه اطلاعات بخواد از بين بره ديگران نميتونن از بحث ها استفاده كنن. ببينين اينجا تا اين تاريخ بيشتر از 5500 تا عضو داره و هر روزم به طور متوسط 30 نفر بهش اضافه ميشه كه مسلما هر كس به اندازه خودش از اين سايت استفاده ميكنه اما فوقش 100 نفر هستن كه تو انجمنا چيز مينويسن و بقيه فقط ميان و ميخونن و به معلوماتشون اضافه ميكنن كه اين بزرگترين حسن ساينه. پس بايد اطلاعات بمونه كه بقيه هم استفاده كنن اما اين 2 تا اشكال داره:
يكي اينكه بحث ها اگه به حالت چت بشه خيلي بيشتر از ايني كه هست صحبت ميشه و مطالب خيلي زياد ميشه و خود به خود بحثاي خارج از موضوع پيش مياد و كسي كه بخواد مطالبو بخونه حوصلش نميگيره.
دومي كه مهمتره اينه كه چت كردن ظرفيت ميخواد كه متاسفانه اكثر ما ايرانيا از جمله خودم اين ظرفيتو نداريم و ... كه خودتون بهتر ميدونين. و هرچي هم بگيم كه رعايت ميكنيم باز يه عده آدمايي هستن كه فهم ندارن (با عرض معذرت) و واقعا حيفه كه سايت به اين خوبي رو با چت خرابش كنيم. كه اينقدر داره خوب كار ميكنه و هر روزم داره به آدمايي كه معلومات خوبي دارن و اين معلوماتشونو تو اين سايت بدون هيچ چشمداشتي در اختيار ديگران ميذارن اضافه ميشه.
البته من هيچ كاره اي نيستم فقط نظرمو گفتم چون من خودم تو اين مدت كمي كه با اين سايت آشنا شدم (كه شايد يك هفته هم نميشه) خيلي چيزا از اين سايت مخصوصا اين قسمت و قسمت مقاله ها ياد گرفتم.
مسلما آقا مجيد خودش كارش خيلي درسته و ميدونه كه چيكار ميكنه. و جالبه كه هنوز نظر خودشو نگفته كه ما اينهمه اينجا نطق راه نندازيم