پيشنهاد ايجاد چت روم

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
سلام

راستش من داداشم خودش با دوستش يك برنامه واسه مسنجر نوشتند كه البته خوب يك سري تغييرات بايد در سرور داده بشه و طريقه كارش اينه كه مياد آي پي دو نفر يا هر چند نفر رو پيدا ميكنه و مستقيم به هم وصل ميشند... اينطوري خيلي خوبه چون از پهناي باند سايت استفاده نميشه و ميتونند حتي وب كم هم داتشه باشند.. اما مسله اينه كه توي ايران كه هر كسي يك آي پي ثابت نداره..

بايد يك روش و شيوه خاصي رو براي اين كار پيدا كرد..
فكر كنم برنامشو بشه با VB يا Delphi يا اينجور برنامه ها نوشتش.. خلاصه هر كي كه هستش بگه..

فوقش اگر عملي نشد اين كار يك چت معمولي جاوا اسكريپتي راه ميندازيم اما به تجربش مي ارزه :wink:

مخلصيم

مجيد

MnavidM

Active Member
با سلام

آقا مجيد يه پيشنهادي داشتم .

من يه سايت رو ديدم كه نوشته بود چت بدون سايت. با اون هم كار كردم خوب بود. اگه بشه همچين برنامه پيدا كرد خوبه. Ip افراد رو هم نميگيره .

آدرس سايتش هم اينه :

http://www.dostan.net

gootik

Member
agha man sakhtam messenger o
ba VB ham hastesh faghat ye ja baraye run kardane server mikhad
albate roozaye inja(CANADA) man khodam mitoonam runesh konam vali shaba ke rooz haye iran mishe nemitoonam

agha majid agar mayelid e-mail bzanid ta bishtar sohbat konim

parpar

Member
سلام
اقا مجيد چي شد !؟
اين همه اينجا بحث شد درباره مسنجر اخرشم ok رو دادين
اما مثل اينكه فراموش كردين . آره ؟؟

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
سلام

نه پريسا جان من و ساسان داريم روش كار ميكنيم.. الان هم تا يه حدودايي پيش رفتيم و داريم باگ گيري ميكنيم..فعلا مشكل سرور داريم... اما نسخه بتا رو شايد تا چند روز ديگه بديم بيرون

مجيد

SANDY

Member
شعر :

سلام خدمت همه :

حالا كه صحبت چت روم شد جا داره بگم كه چرا جدا اين سايت اطاق شعر نداره
واسه چي مگر بده
:wink:

( سندي )

parpar

Member
اينجا تو اين سايت اتاق شعر :!: :!: :!:
نگو سندي جان الان اقا مجيد از زدن همين چت هم منصرف ميشه
اخه اينجا مثلا ي سايت علمي است بالاي صفحه رو نگا ه كن نوشته :

majidonline
The Iranian Graphic and Web Reference

SANDY

Member
من يك پيشنهاد دادم همين !

اگه ميدونستم كسي ناراحت ميشه همون هم نميگفتم ؟؟؟
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
هرچه دلم خواست نه آن ميشود .... هرچه خدا خواست همان ميشود
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

( سندي )

SANDY

Member
سلام :

اقا اين چت رومي كه قول داده بودين چي شد ؟؟؟

ماكه از بسي كه نوشتيم كف كرديم

خيلي خوبه در ضمن ثواب هم داره
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

( سندي )

MrMohi

Active Member
مجید جان لااقل یه تاریخ رو برای افتتاح چت روم سایت تعیین کنید که ما برنامه ریزی کنیم

و در اون ساعت در این سایت حضور به هم برسانیم(چه قلمبه سلمبه گفتم!!!)"مرسی "

---------------------------------------------------------------------------------------------------

bigdance2.gif

اقا سلام
عرض كنم نه اگه براتون امكان داره از اين يه مورددست بردارين
من خودم اصلا دوست ندارم چت كنم وحتي يكبار هم مسنجر نصب نكر دم (نظر شخصي منه )
اگه همين طوري باشه خيلي عاليه زيرا به عنوان يه سند مي مونه كه همه بعدا مي تونن استفاده كنن
اميدوار م كه قبول كنيد وبه توافق برسيم
ان شاءالله ...........
-------------------------------------------------
www.activenet.o-f.com
:eek: :eek: :eek: :lol: :lol: :lol: :D :D :D

iman_iz

Member
سلام آقا مجيد

موضوعي كه در مورد ip نوشته بودين و اينكه يه برنامه دارين كه مياد ip دو نفرو پيدا ميكنه و بعد چت شروع ميشه...
درسته كه ip ها متغير هست...اما اگه شرط ورود به چت را ورود به سايت قرار بدين...اونوقت ip جديد هر كاربر را در همون لحظه چك كردن پسورد خواهيد داشت و ميشه كاربر را با اون ip به مسنجر معرفي كرد...
البته من در باره طراحي مسنجر نظر كاري نميتونم بدم چون تا حالا كار نكردم...اما برام جالب بود كه آيا ميشه اينكارو كرد يا نه؟
و آيا مگه قراره اين مسنجر در چارچوب سايت نباشه كه مشكل ip هست... :roll:

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
سلام

ايمان جان

آقا ممنونم به خاطر راه حلي كه گفتين..
اما مشكل اينه كه آخه هر نفر يك يك IP نداره ممكنه دو يا سه نفر از يك IP استفاده كنند من قبلا IP هاي خودمو كه از طريق DialUp به اينترنت وصل ميشم تست كردم يعني دادم به يكي از دوستان كه بتونه بياد توي كامپيوترم و حتي سرور هم اجرا كردم ولي بازم نتونست...
در مورد اينكه گفتين در چهارچوب سايت نيست هم بايد بگم كه چرا از نظر يوزرها اينطوره اما خود برنامه يك برنامه اي هستش مثل Yahoo Meseenger كه يك نرم افزار جداگانه هستش..

مجيد

roteil

Member
سلام

سلام:

آقا مجيد اگه مي خواين يه چت رو بسازين به نظرم يه سري به اين سايت بزنيد و مثل اين سايت بسازين!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

www.rastisoft.com

جدیدترین ارسال ها

بالا