با سلام و احترام خدمت همه دوستان
بنده علیمردانی هستم از همکاران گروه طرح ماندگار در شرکت تجارت ماندگار .
دوستانی که در عرصه کار وب سایت فعال هستند ، بنده و گروه جومفا رو که چندین سال است در حیطه نرم افزار متن باز جوملا فعالیت میکنیم می شناسند .
چند نکته رو خدمت شما عزیزان مطرح میکنم قضاوت با شما :
1- مورد اول یکی از دوستان در انجمن اشاره به برداشتن
کپی رایت جوملا در سایت طرح ماندگار کرده بودند و این رو یکی از نقاط ضعف ما دونسته بودند ، به اطلاع اون دوست عزیز می رسونم که جوملا طبق آمار رسمی قویترین سیستم مدیریت محتوای وب دنیا می باشد و استفاده از اون باعث افتخاره ماست و در مورد برداشتن کپی رایت بهتر بود کمی تحقیق می کردید دوست عزیز :
باید بدونید که برداشتن کپی رایت برخلاف قوانین لایسنس GPL نیست و جوملا هم تحت این لایسنس منتشر شده .
لینک زیر از سایت مرجع این سیستم می باشد که مدیر کل انجمن جوملا که یکی از مدیران هسته برنامه نویسی آن هم است این نکته رو ذکر کرده را می توانید ملاحظه بفرمائید :
http://forum.joomla.org/viewtopic.php?t=175941
2- مورد دوم اینکه ما عادت داریم شرق و غرب رو مثال بزنیم و به قولی همیشه مرغ همسایه غاز بوده ! حقیقتا بنده تری دی مکس کار نیستم و در عمرم یک بار هم با این برنامه کار نکردم ولی در تمامی نمایشگاه هایی که این دوستان عزیز حضور داشتند در کنارشون شانه به شانه بودم و می دیدیم که کسانی که به نمایشگاه هایی که این عزیزان حضور فعال داشتند از جمله نمایشگاه بین المللی الکامپ 2011 در محل دائمی نمایشگاه ها و یا نمایشگاه مبلمان و دکوراسیون ( هافکس 2011 ) افرادی که تسلط بالایی به این نرم افزار داشتند و نمونه کارهای بسیار جالبی داشتند و با شرکتهای بزرگی همکاری می کردند همه و همه مهر تایید به کار این عزیزان زدند . نمایشگاه دیگه انجمن (مجاری ! ) نبود .
ولی ما اگر همین کار رو توی یک کشور عربی داغون هم انجام میدادن کلی بزرگش میکردیم که فلان چیز هست و همه جا دنبالش میگشتیم . ولی حالا که یه تیم جوان و توانمند داخلی با اتکاء به توانایی خودشون کاری کردن و از طرف خیلی شرکتهای یه ذره خصوصی ( از من به یک اشاره ... ) کارشون ارائه نشده باهاشون اینطوری برخورد میشه که کاملا بی انصافی هستش
با احترام
علی علیمردانی