پلاگین جدید تری دی مکس

.:BehzAd:.

Active Member
چند جا تاپیک میزنید :mad: اونجا که لینک خرابه اینجا هم که لینک یه فایل ویدئویی هست

ALI_TAKHTI

Active Member
من تو خود سایتشون هم رفتم.جایی ندیدم که بشه پلاگین رو برای تست دان کرد. کسی میدونه جریان چیه؟

تاریخچه:

برنامه "وي ان پلاگين" براي اولين بار در اوايل سال 1388 بصورت قابل استفاده براي کاربران درآمد و در مدت زمان يکسال و نيم بعد از توليد اوليه بصورت آزمايشي توسط عده معدودي از مهندسين معماري و اساتيد تريدي مکس مورد استفاده و ارزيابي قرار گرفت.

در اين مدت با استفاده از تجربه و نيازهاي بازار روز برنامه بصورت کاربردي تري اصلاح شد تا اينکه نهايتا بصورت قابل عرضه در بازار درآمد. در اواسط سال 1390 شرکت تجارت ماندگار با سرمايه گذاري بر روي اين پروژه اين امکان را فراهم نمود که ضمن بهبود نرم افزار، برنامه بصورت پکهاي آماده به دست مصرف کنندگان رسيده و تيم حرفه اي مسئول پخش، بازاريابي، مدلسازي و برنامه نويسي پلاگين حاضر گردند.

با توجه به اهداف بلند مدت شرکت تجارت ماندگار و تيم "وي ان پلاگين" اين امکان فراهم شد تا با ارتقاي کيفيت و کميت نرم افزار در اين ورژن، با توجه به نياز بازار طراحي مدلهاي ايراني، امکان مدلسازي طرحهاي موجود در بازار از برندهاي مختلف فراهم آيد تا برنامه اي در خور کاربران ايراني به همراه مدلهاي ايراني عرضه شود. در حال حاضر تيم "وي ان" به کمک شرکت تجارت ماندگار در حال ايجاد متريال­ها و مدلهاي سه بعدي از توليدات داخلي مي باشد تا بتواند ارتباط مؤثرتري بين تولد کنندگان داخلي و طراحان برقرار نمايد.

درباره نرم­ افزار:

برنامه وی ­ان پلاگین (VN Plugin) تحت نرم ­افزار تریدی­مکس (3ds Max) اجرا و قابل استفاده می­باشد. این نرم­ افزار امکانات ویژه­ای را در اختیار کاربر قرار می­دهد تا بتواند به سرعت محیط­ های حرفه­ ای سه­ بعدی را خلق و اجرا نماید. از جمله ویژگی­های منحصر به فرد این نرم ­افزار تصویری بودن محیط و در عین حال درگیری بسیار پایین حافظه جانبی (علیرغم امکان لود کردن هزاران تصویر) می­باشد. از جمله ویژگی­های دیگر برنامه جاگیری بسیار کم آن می­باشد به این نحو که کاربر اجازه کار با محیط دید بازتری را خواهد داشت. به این منظور، دکمه­ های موجود در محیط بسته به کلیک، راست کلیک، کنترل+کلیک و شیفت+کلیک تغییر نموده و امکانات متعددی را در اختیار کاربر قرار می­دهند. بنابراین کاربران مبتدی و حرفه­ای هرکدام بسته به نیاز خود به راحتی قادر به استفاده از نرم­ افزار می­باشند. از مزایای دیگر برنامه وجود اطلاعات بسیار سودمند از طراحی­های بسیار حرفه­ای دنیا بوده که بصورت نرم ­افزاری و تنها با یک کلیک کلیه تنظیمات محیط تریدی­مکس (نورپردازی، تنظیمات رندر، دوربین­ها، نورهای محیطی و ...) تغییر خواهد کرد. بنابراین نرم­افزار وی ­ان پلاگین (VN Plugin) نرم­ افزاری است که علیرغم سادگی فوق­ العاده، امکان خروجی بسیار حرفه­ ای از افراد بسیار مبتدی را فراهم می ­نماید؛ زیرا تنها عامل دخیل در طراحی با نرم ­افزار وی­ ان سلیقه کاربر خواهد بود.

در برنامه نویسی وی ان پلاگین از دو زبان برنامه­ نویسی C++ و MaxScript استفاده شده است. استفاده از این دو قابلیت برنامه ­نویسی در محیط تریدی­ مکس امکان انعطاف پذیری، قابلیت بروزرسانی سریع و سادگی برنامه را سبب می ­شود. برنامه­ نویسی با Maxscript سبب می­شود محیط طراحی برنامه به راحتی اجرا، امتحان و مورد ارزیابی قرار گیرد و در کنار آن برنامه C++ به افزایش سرعت کار با نرم ­افزار کمک می­نماید.

درباره برنامه

کليه آبجکت­­ها­ و متريال­ها بصورت دسته­ بندي شده در اختيار کاربر قرار مي­گيرد. انتخاب هر گروهي از اين آبجکت­ها­ و متريال­ها باعث باز شدن ليست جديدي مي­گردد و کاربر اين امکان را پيدا مي­کند تا بر اساس شکل مورد نظر موضوع خود را انتخاب نمايد. تمامي آبجکت­ها و متريال­هاي وارد شده سازگار با محيط تريدي­مکس بوده و بنابراين امکان تغيير و اصلاح همگي آن­ها پس از ورود به صحنه وجود خواهد داشت.

بصورت کلي مي­توان قابليت­هاي برنامه را بصورت زير خلاصه نمود:

1. راهنماي فارسي بصورت CHM و تصویری.

2. سرعت بالاي کار با برنامه در قياس با دستور Merge.

3. توانايي قرارگيري دقيق هر جسم بر روي جسم ديگر.

4. قرارگيري Pivot در قسمت تحتاني هر جسم که به جابجايي و تغيير مقياس آبجکت بسيار کمک مي­نمايد.

5. قرارگيري آبجکت­ها در لايه فعال بر خلاف دستور Merge.

6. اختصاص يک اسم مناسب بر اساس نوع آبجکت که در هنگام استفاده از Select by Name بسيار سودمند است.

7. اختصاص يک اسم خاص به هر متريال، بصورتي که متريال استفاده شده بر اساس نام آن قابل رديابي مي­باشد.

8. امکان جايگزيني هر آبجکت با آبجکت ديگر با سرعت بالا و با مقياس آبجکت پيشين.

9. امکان تنظیم جهت گیری آبجکت در هنگام خلق.

10. قابليت تغيير مقياس بر اساس اندازه دقيق.

11. وارد شدن اتوماتيک به محيط انتخاب عکس در هنگام استفاده از قاب عکس­ها.

12. ايجاد جسم جداگانه براي عمليات Boolean در هنگام وارد کردن در و پنجره به محيط مکس.

13. امکان ديدن تصوير بزرگ از هر آبجکت و يا متريال با استفاده از راست کليک.

14. عدم نياز به حافظه بالاي کامپيوتر عليرغم استفاده از هزاران آبجکت و متريال مختلف.

15. فراخواني اتوماتيک تمامي بافت­هاي مربوط به آبجکت و متريال­هاي مختلف.

16. قابليت ايزوله، مخفي­سازي و يا هردو در هنگام استفاده از متريال­ها.

17. امکان استفاده از مقياس يک جسم براي تمامي آبجکت­هاي ديگر.

18. امکان تغيير و بازسازي هر آبجکت توسط کاربر و حفظ هميشگي اطلاعات ذخيره شده.

19. امکان ارزيابي زمان نسبي رندر هر متريال براي اجتناب در استفاده از متريال­هاي داراي زمان رندر طولاني.

20. ورود آبجکت­ها بصورت Group که در انتخاب و جابجايي آن­ها بسيار سودمند است.

21. توانايي ايجاد چند متريال بر روي يک EditablePoly يا EditableMesh.

22. توانايي استفاده سريع از UVW Map.

23. توانايي ايجاد سريع کاشي و موزاييک با Tile­هاي واقعي.

24. توان ايجاد Line با طول و زاويه دقيق و همچنين جابجايي صفحه ديد بدون خارج شدن از حالت ايجاد Line.

25. توانايي جديد رندر تصاوير با قابليت سه­بعدي سازي واقعي.

26. توانايي تغيير سريع تنظيمات رندر به تنظيمات موجود در ArchInteriorهاي مختلف.

27. توانايي استفاده سريع از نورها و دوربين­هاي موجود در صحنه­هاي ArchInterior.

28. توانایی جستجوی بسیار پیشرفته.

29. توانایی تعریف کلمات کلیدی برای تمامی آبجکت­ها و متریال­ها.

30. قابلیت بروزرسانی و افزایش تعداد آبجکت­ها و متریال­ها.

آپدیت شماره 2 نرم افزار vnpluginرو گذاشتن برا دانلود ولی فکر کنم باید نسحه اصلی رو بخرید...

ALI_TAKHTI

Active Member
داداش من آپدیت بچه کار میاد وقتی خودش رو نمیشه تست کرد. تا تست نکنیم که نمیریم بخریم.

matinkarimian

New Member
با سلام
من با بچه هاشون تماس گرفتم
گفتن چون از نظر کپی رایت میترسیم و نرم افزارهایی که بصورت دمو در میان راحت قفل شکسته میشن این ریسکو نکردیم برنامه رو دمو ورژن تو سایت بذاریم. البته گفتن نسخه ضعیفی از اون رو تو فروردین 1390 با قیمت کم تو بازار پخش کردیم ولی با اینکه تو انبار از این ورژن داریم اون رو دیگه نمیفروشیم و فقط در اختیار اساتید و شرکت های خاص قرار میدیم.
این گروه گفتن نرم افزارهای دیگه ای رو دارن که در حال باگ گیری و رفع اشکال هستند که البته از طریق سایت خارجی و با نامی غیر ایرانی در بازار خارج پخش خواهند کرد

geo_vahid

Member
با عرض سلام خدمت همه دوستان

اینجانب به عنوان عضو کوچکی از مجموعه ماندگار بسیار خوشحالم که تو این سایت راجع به این برنامه بحث شده و از جانب کل گروه اطلاعاتی رو در مورد برنامه در اختیارتون قرار میدم:
اولا: چرا برنامه دمو نداره:
ما چندین نوع دموی نرم افزاریو بر روی برنامه آزمودیم. نوع 30 روزه، نوع 30 بار قابل استفاده، نوع تایمی و ...
در همه این موارد شکستن قفل نرم افزار بسیار ساده میشد چون اطلاعاتی رو در رجیستری و یا در هارد بایگانی میکردیم که به راحتی قابل دستیابی و تغییر بودند و چون شرکت تجارت ماندگار اسپانسر این برنامه بود به هیج وجه این ریسک رو در ایران نمیپسندید.

دوم: چرا بازار فروش فقط در ایران است
با توجه به اینکه حجم عظیمی از آبجکت ها و متریال های بکار رفته متعلق به شرکت evermotion میباشد این نرم افزار فقط در ایران قابل استفاده است. البته به همین منظور تیم طرح ماندگار در حال مدلسازی و جمع آوری آبجکت های ایرانی است تا هم به صنعت تولیدات داخلی خدمتی کرده باشد و هم طراحان ایرانی بتوانند از این آبجکت های ایرانی استفاده کنند و با تکمیل این بانک کاملا ایرانی امکان خروج نرم افزار از ایران به کشورهای خارجی نیز وجود خواهد داشت. البته جا داره که از بچه های مدل ساز در همین قسمت دعوت به همکاری کنم برای تکمیل بانک (با نام و مشخصات خودشان)

سوم: هدف ما چیه
هدف ما در ابتدای کار نوشتن برنامه نبوده
ما تیم طراحی بودیم که در راستای نیازهامون، برای سرعت بخشیدن به کارهامون برنامه نویسی و اسکریپت نویسی میکردیم. این کار تا زمانی ادامه پیدا کرد که مجموعه نرم افزاریمون یک مجموعه منسجم و قابل ارائه به بازار شد. از همون وقت اهداف تیم تغییر کرد و زمان بیشتری برای کاربردی کردن نرم افزار انجام شد. با توجه به اینکه بازار نرم افزار ایران خوب نبوده و در آمد حاصل از فروش نرم افزار درآمد مناسبی نیست و از اونجایی که تیم این مساله رو از ابتدای کار به خوبی میدونست، تصمیم بر گردآوری بانک اطلاعات سه بعدی ایرانی شد که در غالب یک نرم افزار ساده و حرفه ای بتونه جای خودشو تو کشورمون باز کنه و یک تعامل خوب بین تولید کننده و مصرف کننده بوجود بیاره.

البته نرم افزار خیلی خیلی خیلی جای کار داره و تا همین جا هم نظر بسیاری از اساتید در نوع و نحوه اجرا و مشخصات اون دخیل بوده که همین جا از تمامی منتقدین نرم افزار کمال تشکر رو دارم.

راستی برای تست این امکان وجود داره که بچه ها تشریف بیارن شرکت تا همینجا با نرم افزار کار کنن.
آدرس: تهران - خیابان ولیعصر - پایین تر از میدان ولیعصر - کوچه گیلان - ساختمان گیلان - واحد 9 (شرکت تجارت ماندگار، زیر مجموعه تخصصی طرح ماندگار)

آخرین ویرایش:

hamed n

New Member
من با vn کار کردم
خداییش کارمو راه انداخت . اولین بار که شنیدم باورم نشد بعد رفتم شرکتشون باهاشون آشنا شدم و خریدم.
از نظر من خیلی خوبه. کار کردن باهاش خیلی راحته

alimardani_ttm

New Member
با سلام و احترام خدمت همه دوستان
بنده علیمردانی هستم از همکاران گروه طرح ماندگار در شرکت تجارت ماندگار .
دوستانی که در عرصه کار وب سایت فعال هستند ، بنده و گروه جومفا رو که چندین سال است در حیطه نرم افزار متن باز جوملا فعالیت میکنیم می شناسند .

چند نکته رو خدمت شما عزیزان مطرح میکنم قضاوت با شما :

1- مورد اول یکی از دوستان در انجمن اشاره به برداشتن کپی رایت جوملا در سایت طرح ماندگار کرده بودند و این رو یکی از نقاط ضعف ما دونسته بودند ، به اطلاع اون دوست عزیز می رسونم که جوملا طبق آمار رسمی قویترین سیستم مدیریت محتوای وب دنیا می باشد و استفاده از اون باعث افتخاره ماست و در مورد برداشتن کپی رایت بهتر بود کمی تحقیق می کردید دوست عزیز :
باید بدونید که برداشتن کپی رایت برخلاف قوانین لایسنس GPL نیست و جوملا هم تحت این لایسنس منتشر شده .
لینک زیر از سایت مرجع این سیستم می باشد که مدیر کل انجمن جوملا که یکی از مدیران هسته برنامه نویسی آن هم است این نکته رو ذکر کرده را می توانید ملاحظه بفرمائید :
http://forum.joomla.org/viewtopic.php?t=175941

2- مورد دوم اینکه ما عادت داریم شرق و غرب رو مثال بزنیم و به قولی همیشه مرغ همسایه غاز بوده ! حقیقتا بنده تری دی مکس کار نیستم و در عمرم یک بار هم با این برنامه کار نکردم ولی در تمامی نمایشگاه هایی که این دوستان عزیز حضور داشتند در کنارشون شانه به شانه بودم و می دیدیم که کسانی که به نمایشگاه هایی که این عزیزان حضور فعال داشتند از جمله نمایشگاه بین المللی الکامپ 2011 در محل دائمی نمایشگاه ها و یا نمایشگاه مبلمان و دکوراسیون ( هافکس 2011 ) افرادی که تسلط بالایی به این نرم افزار داشتند و نمونه کارهای بسیار جالبی داشتند و با شرکتهای بزرگی همکاری می کردند همه و همه مهر تایید به کار این عزیزان زدند . نمایشگاه دیگه انجمن (مجاری ! ) نبود .
ولی ما اگر همین کار رو توی یک کشور عربی داغون هم انجام میدادن کلی بزرگش میکردیم که فلان چیز هست و همه جا دنبالش میگشتیم . ولی حالا که یه تیم جوان و توانمند داخلی با اتکاء به توانایی خودشون کاری کردن و از طرف خیلی شرکتهای یه ذره خصوصی ( از من به یک اشاره ... ) کارشون ارائه نشده باهاشون اینطوری برخورد میشه که کاملا بی انصافی هستش

با احترام
علی علیمردانی

max vray

کاربر VIP
یک سوال
شنیدم نور پردازی با نور پردازی ارچ اینتریور یا اکستریور یکن میکنه در صورتی که ممکنه ابعاد و اندازه فضای کار ملا بزرگتر یا کوچیکتر باشه خوب اونوقت چجوری این ممکنه ؟و ما ها تو شهرستان که امکان تهران اومدن هم نداریم پس چجوری باید از کیفیت نرم افزار مطلع بشیم؟

geo_vahid

Member
دیفالت کاری ما رو ابعاد استاندارد سانتیمتر بوده و مسلما حق با شماست. ابعاد در نوع نورپردازی و محاسبات موثر است. و همچنین صحنه های مختلف رندر های مختلفی رو نیاز دارند. برای مثال من نموتونم یک رندر سن داخلی رو برای صحنه خارجی استفاده کنم چون اونوقت صحنه میتونه از شدت نور بسوزه.
البته ما یکسری از رندر هارو به تجربه امتحان کردیم که برای کلیه دیزاین ها همخونی داره و چون همه جور یوزری مشتری ما هستند ما این رندر ها رو پیشنهاد میکنیم. برای مثال رندر شماره 102 رندری هست که در اکثر دیزاین ها (داخلی و خارجی)و اکثر ابعاد خروجی خوبی میده.

همچنین این قسمت در حال حاضر در حال تغییر هست تا محیط ویژوال تر و راحت تری رو بدست بده. بنابراین اگه برای این قسمت در حال حاضر پیشنهادی دارین سریعتر بگین تا اعمال بشه. قابلیت هایی که تو این قسمت در حال اضافه شدن هست جدا از محیط بصری اون، امکان تغییر تنظیمات به حالت سریع و کند می باشد (مانند برنامه کاتالیزور). امکان انتخاب قسمتی از عکس (عکس برنامه و یا عکسی که از داخل هارد باز شده) برای دادن میانگین رنگی قسمت انتخاب شده، امکان لود خود فایل در محیط ، استفاده از نورهای خارجی ، داخلی و وب لایت ها.

البته در مورد امکان گذاشتن دموی نرم افزار اینجانب عاجز هستم ( شرکت مخالفه) ولی تعداد یوزرهای ورژن 1 و 2 ما کم نیست که این نشون میده نرم افزار در استارت کار باگ نداشته و کاربر رو اذیت نمیکنه. و از جانب دیگه یوزها از جانب شرکت حمایت میشن و همه امکانات پاسخگویی تلفن براشون ممکنه (فکر نمیکنم مجاز باشم شماره شرکت رو اینجا بذارم)

از طرفی از شانس بد ما اینجا یوزرها نیومدن مشکلات یا قابلیت های برنامه رو بگن تا ما با کسایی صحبت کنیم که واقعا در حال استفاده از این ابزار میباشند و بتونیم نرم افزارو به چالش بکشیم که قسمت عمده ای از این هم به خود ما برمیگرده که دموی اون رو در اختیار یوزرهامون قرار ندادیم.
البته این رو هم بگم که ورژن اول ما که فروش اون از جانب ما متوقف شده به عنوان دموی نرم افزار در اختیار افرادی که به عنوان مدرس و یا اساتید تریدی مکس معرفی میشن قرار میگیره و دلیل اینکه اون رو در اختیار همه نمیگذارن اینه که اونقدری کار را بنداز هست که کسی تلاش نکنه در مورد ورژن 2 سوال کنه.
از مسایل دیگه که میتونه تایید نرم افزار باشه همکاری این گروه با ایوان خانه معماری هست که از آموزشگاه های معتبر معماری ایران هستند و در اکثر نقاط کشور شعبه دارند که برای سال آینده معرفی شهرستان ها از طریق این آموزشگاه صورت میگیره.

ضمنا سایتمون دارای انجمن (تازه امروز راه افتاده)و جامعه مجازی هم هست که یوزرهامون اونجا هستند و میشه ازشون سوال کرد

با تمام این حرفا نرم افزار در حال حاضر عدد 5 از 100 هست و برای ارتقای اون نیاز به همکاری همه هست. همون طور که قبلا هم گفتم قصد ما راه اندازی بانک سه بعدی ایرانیه که نرم افزار بهونه و ابزاریه برای این هدف مهم تا روزی که شاید بتونیم معماری واقعا ایرانی با رنگ ها و آبجکت های قدیمی و جدید ایرانی رو داشته باشیم. و باز هم میگم این کار همت بلند و همکاری همه بچه هارو میطلبه

matinkarimian

New Member
با سلام دو باره
من واقعا از تمام کسانی که در این بحث شرکت کردند ممنونم ولی یه انتقاد کوچیک از یچه های طرح ماندگار دارم این نرم افزار خیلی هم خوب کار میکنه سرعت کارمون رو هم بالا برده ولی به هچ وجه به درد تازه کارا نمی خوره چون اونها رو تنبل میکنه چون کارشونو به راحتی راه می اندازه و دیگه نمی رن دنبال اینکه مطلب جدیدی یاد بگیرن....

geo_vahid

Member
با سلام
بله میتونه کارو ساده کنه
اما من یک سوال دارم
فرض کنید برنامه سه بعدی تازه اومده بود و هیچ نرم افزار مشابهی نبود و شما برای خلق یک باکس لازم بود نقطه به نقطه ورتکس هارو تعریف میکردید. لازمه این کار دونستن مختصات ، وصل کردن ورتکس ها برای خلق صفحه و ... بود. حال اگه نرم افزاری میومد که دیگه لازم به این کار نبود شاید شما اول جبهه می گرفتید که اصول آموزش و دانش اون زیر سوال رفته. و یا در مورد برنامه نویسی: شما نباید الان از کسی انتظار داشته باشید که از سیستم 0و 1 برای کد نویسی استفاده کنه، یوزر یک دکمه رو میگیره و داخل برنامه قرار میده. همه این کارا کمک میکنه شما سریعتر شید
شاید کسی که با برنامه کار میکنه چیزی از تریدی ندونه ولی خروجی اون بسیار حرفه ای باشه. مهم خروجیه که پول سازه نه دانش. کسی تاحالا به دانش من پول نداده بلکه اگه دانش زیادی هم داشتم و خروجی بد، کلی مسخره هم کرده. در واقع این برنامه ها هم به افراد خودش کمک میکنه. اگه کسی چهار سال معماری خونده و چیز کمی در مورد مکس بلده باید از کسی مثل خود من که هیچی از هنر و معماری سرم نمیشه و فقط تریدی بلدم باید تو بازار عقب بمونه؟
مسلما نه
اون دانش و هنر داره و نیاز به ابزاری داره تا اونو نشون بده. پس هرچی ابزار ساده تر باشه اون میتونه جنبه علمی خودشو تقویت کنه

البته این قول رو میدم مشابه این نرم افزار بزودی از جاهای دیگه سر بلند میکنه و سبک جدیدی رو تو معماری و کارهای سه بعدی آغاز میکنه. پس سعی ما تو بهتر شدن برنامه هست تا تو این سبک اولین و بهترین باشیم.

راستی یه چیز جالب یادم اومد. زمانی که در مورد نرم افزار مشاوره گرفتیم (البته یک کارشناس بزرگ و خبره در برندینگ بود که با خیلی شرکت های بزرگ کار میکرد) اولین چیزی که گفت این بود: نگید ایرانی هستید تا موفق شید

آخرین ویرایش:

matinkarimian

New Member
حق با شماست وحید جان کاملا درسته اما کسی که به شما گفته نگید ایرانی هستید به نظر من یک وطن فروشه
سرتونو بالا بگیرید و به ملیت خودتون افتخار کنید

max vray

کاربر VIP
سلام مرسی که جواب دادین. من چند ماه پیش تو سایتتون عض شدم و فضای قشنگی داشت اما اطلاعات خاصی از خود نرم افزار گیرم نیومده بود و همش دیدم فلانی با فلانی دوست:green:
من از برنامه نویسی سر رشته ندارم و قابلیت های این نرم افزا نمیدونم اما اگه بخوام استفاده کنم دوست دارم یک همچین قابلیت هایی داشته باشه
تو نور پردازی مستقل باشه
من نرم تو مکس نور انتخاب کنم و هی رو تنظیماتش کار کنم بلکه تو خود محیط مکس رو این نرم افزار کلیک کنم بزنم فوتومتریک و بعد با استفاده از امکان پایوت ود نرم افزار هرجا خواستم بزارم و ies یا هر کاری خواستم تو هون نرم افزار انجام بدم و حتی یک ies viower داشته باشه تا قبل رندر بدونم شدت نور من چقدر هست
2.تو عکاسی بر اساس نوع فضا یکسری شدت نور تعریف شده وجود داره اگه بتونین همچین کاری بکنین که ثلا من بزنم رندر داخلی و بعد شب اونوقت اتوماتیک شدت نور مناسب برای نور بیرون برام مشخص کنه به این صورت که منبع نور از من شدت از اون تا بهتر باشه .
3.تمامی امکانات solid rock در خودش داشته یاشه
4. تنظیمات دوربین در خودش داشته باشه
5.نور سنج داشته باشه تا تشخیص بدیم که این شدت نور برای این فضا خوبه یا نه
6.برای قسمت های مختلف و نور و متریال و دوربین و تنظیمات نرم افزار بتونه پیشهاد های خودش ارائه بده و یا حتی در صورت مناسب نبودن تنظیمات از نظر نرم افزار به کاربر پیغام خطا بده.
7.اموزشهایی برای قسمت های مختلف نرم افزار برای خودش داشته باشه
8.از همه مهمتر همه موتور رندرهارو تحت پوشش قرار بده و متریال کانورتور داشته باشه برای استفاده راحتتر.
البته اینایی که من گفتم اوج کارایی اه نصف اینارو هم داشته باشه عالیه

panoram

Member
با سلام و احترام خدمت همه دوستان
بنده علیمردانی هستم از همکاران گروه طرح ماندگار در شرکت تجارت ماندگار .
دوستانی که در عرصه کار وب سایت فعال هستند ، بنده و گروه جومفا رو که چندین سال است در حیطه نرم افزار متن باز جوملا فعالیت میکنیم می شناسند .

چند نکته رو خدمت شما عزیزان مطرح میکنم قضاوت با شما :

1- مورد اول یکی از دوستان در انجمن اشاره به برداشتن کپی رایت جوملا در سایت طرح ماندگار کرده بودند و این رو یکی از نقاط ضعف ما دونسته بودند ، به اطلاع اون دوست عزیز می رسونم که جوملا طبق آمار رسمی قویترین سیستم مدیریت محتوای وب دنیا می باشد و استفاده از اون باعث افتخاره ماست و در مورد برداشتن کپی رایت بهتر بود کمی تحقیق می کردید دوست عزیز :
باید بدونید که برداشتن کپی رایت برخلاف قوانین لایسنس GPL نیست و جوملا هم تحت این لایسنس منتشر شده .
لینک زیر از سایت مرجع این سیستم می باشد که مدیر کل انجمن جوملا که یکی از مدیران هسته برنامه نویسی آن هم است این نکته رو ذکر کرده را می توانید ملاحظه بفرمائید :
http://forum.joomla.org/viewtopic.php?t=175941

2- مورد دوم اینکه ما عادت داریم شرق و غرب رو مثال بزنیم و به قولی همیشه مرغ همسایه غاز بوده ! حقیقتا بنده تری دی مکس کار نیستم و در عمرم یک بار هم با این برنامه کار نکردم ولی در تمامی نمایشگاه هایی که این دوستان عزیز حضور داشتند در کنارشون شانه به شانه بودم و می دیدیم که کسانی که به نمایشگاه هایی که این عزیزان حضور فعال داشتند از جمله نمایشگاه بین المللی الکامپ 2011 در محل دائمی نمایشگاه ها و یا نمایشگاه مبلمان و دکوراسیون ( هافکس 2011 ) افرادی که تسلط بالایی به این نرم افزار داشتند و نمونه کارهای بسیار جالبی داشتند و با شرکتهای بزرگی همکاری می کردند همه و همه مهر تایید به کار این عزیزان زدند . نمایشگاه دیگه انجمن (مجاری ! ) نبود .
ولی ما اگر همین کار رو توی یک کشور عربی داغون هم انجام میدادن کلی بزرگش میکردیم که فلان چیز هست و همه جا دنبالش میگشتیم . ولی حالا که یه تیم جوان و توانمند داخلی با اتکاء به توانایی خودشون کاری کردن و از طرف خیلی شرکتهای یه ذره خصوصی ( از من به یک اشاره ... ) کارشون ارائه نشده باهاشون اینطوری برخورد میشه که کاملا بی انصافی هستش

با احترام
علی علیمردانی

با عرض سلام خدمت همه دوستان

اینجانب به عنوان عضو کوچکی از مجموعه ماندگار بسیار خوشحالم که تو این سایت راجع به این برنامه بحث شده و از جانب کل گروه اطلاعاتی رو در مورد برنامه در اختیارتون قرار میدم:
اولا: چرا برنامه دمو نداره:
ما چندین نوع دموی نرم افزاریو بر روی برنامه آزمودیم. نوع 30 روزه، نوع 30 بار قابل استفاده، نوع تایمی و ...
در همه این موارد شکستن قفل نرم افزار بسیار ساده میشد چون اطلاعاتی رو در رجیستری و یا در هارد بایگانی میکردیم که به راحتی قابل دستیابی و تغییر بودند و چون شرکت تجارت ماندگار اسپانسر این برنامه بود به هیج وجه این ریسک رو در ایران نمیپسندید.

دوم: چرا بازار فروش فقط در ایران است
با توجه به اینکه حجم عظیمی از آبجکت ها و متریال های بکار رفته متعلق به شرکت evermotion میباشد این نرم افزار فقط در ایران قابل استفاده است. البته به همین منظور تیم طرح ماندگار در حال مدلسازی و جمع آوری آبجکت های ایرانی است تا هم به صنعت تولیدات داخلی خدمتی کرده باشد و هم طراحان ایرانی بتوانند از این آبجکت های ایرانی استفاده کنند و با تکمیل این بانک کاملا ایرانی امکان خروج نرم افزار از ایران به کشورهای خارجی نیز وجود خواهد داشت. البته جا داره که از بچه های مدل ساز در همین قسمت دعوت به همکاری کنم برای تکمیل بانک (با نام و مشخصات خودشان)

سوم: هدف ما چیه
هدف ما در ابتدای کار نوشتن برنامه نبوده
ما تیم طراحی بودیم که در راستای نیازهامون، برای سرعت بخشیدن به کارهامون برنامه نویسی و اسکریپت نویسی میکردیم. این کار تا زمانی ادامه پیدا کرد که مجموعه نرم افزاریمون یک مجموعه منسجم و قابل ارائه به بازار شد. از همون وقت اهداف تیم تغییر کرد و زمان بیشتری برای کاربردی کردن نرم افزار انجام شد. با توجه به اینکه بازار نرم افزار ایران خوب نبوده و در آمد حاصل از فروش نرم افزار درآمد مناسبی نیست و از اونجایی که تیم این مساله رو از ابتدای کار به خوبی میدونست، تصمیم بر گردآوری بانک اطلاعات سه بعدی ایرانی شد که در غالب یک نرم افزار ساده و حرفه ای بتونه جای خودشو تو کشورمون باز کنه و یک تعامل خوب بین تولید کننده و مصرف کننده بوجود بیاره.

البته نرم افزار خیلی خیلی خیلی جای کار داره و تا همین جا هم نظر بسیاری از اساتید در نوع و نحوه اجرا و مشخصات اون دخیل بوده که همین جا از تمامی منتقدین نرم افزار کمال تشکر رو دارم.

راستی برای تست این امکان وجود داره که بچه ها تشریف بیارن شرکت تا همینجا با نرم افزار کار کنن.
آدرس: تهران - خیابان ولیعصر - پایین تر از میدان ولیعصر - کوچه گیلان - ساختمان گیلان - واحد 9 (شرکت تجارت ماندگار، زیر مجموعه تخصصی طرح ماندگار)

:green::green::green:

-------------------------------------------------------------------------------

البته بهتره ما ایرانی ها زیاد به کپی رایت گیر ندیم!!!

چون مثال نقض بسیاری تو رفتار های ما وجود داره (چند تامون نرم افزار های تریدی مکس, فتوشاپ و... کپی رایتو رعایت کرده!!!!)

بگذریم.
سوالی که داشتم در مورد قیمت این محصول بوده.. سایتشو نگاه کردم ندیدم جایی... اگه لینک بدین ممنون میشم

آخرین ویرایش:

geo_vahid

Member
آقا چرا بقیه جمله رو هایلایت نکردین!
جمله اول برای اونی بود که گفته بود کپی رایت جوملا رو از سایتشون برداشتن و جمله دوم که خود این حقیر به عدم رعایت کپی رایت تو این نرم افزار اشاره کردم (ربطی به سایت نداره) و گفتم این تیم در حال مدل سازی آبجکت هایی ایرانی هست تا این مشکل برطرف شه. کمی منصف باشید. همه میدونید هزینه cg تو ایران خیلی پایینه. همچنین نرم افزار.
هیچکی تو ایران با برنامه نویسی پولدار نشده. پس نباید انتظار داشت که یه تیم بیاد جون و زندگی و چشمشو بذاره، آبجکت مدل کنه، متریال درست کنه، برنامه نویسی انجام بده و با بازار دنیا رقابت کنه. چون براش خروجی نداره. اینجا که یه نفر نرم افزار گرون تر از 8 تومن میخره میگه چقدر گرون میدین اونورم که تحریمی و باید به اسم یه خارجی کارو بدی بیرون تا پولتو بلوکه نکنن. اگر هم ما این همه زمان و انرژی خودمونو گذاشتیم، درآمدمون از جای دیگست و برای اینکه بتونیم این کارو تو بک گروند به خوبی پیش ببریم از صب تا شب داریم فعالیت میکنیم که از هر دو قسمت کار عقب نمونیم.
تمام دوستانی که با ما رفت و آمد دارن میدونن که ما از 7 صبح تو دفترمون هستیم تا 10 ، 11 شب. به قول بچه ها فقط کارگرای شهرداری رو میبینیم. جدا از اینکه وقتی مجموعه رشد میکنه و تعداد افراد زیاد تر میشن، بازدهی به همون اندازه بالا نمیاد. به هر حال چیزی که الان وجود داره تمام توان ما بوده با تمام خوبی ها و بدی های خودش. ما دوست داریم از 100 عدد 100 رو بگیریم. همه دوست دارن. ولی باید منطقی و قدم به قدم به این عدد رسید. و رسیدن به این عدد تو لیست اهداف ما هست.

geo_vahid

Member
خود محیط مکس رو این نرم افزار کلیک کنم بزنم فوتومتریک و بعد با استفاده از امکان پایوت ود نرم افزار هرجا خواستم بزارم
. تنظیمات دوربین در خودش داشته باشه
4.اموزشهایی برای قسمت های مختلف نرم افزار برای خودش داشته باشه

این قسمت ها در حال حاضر هستند.

تمامی امکانات solid rock در خودش داشته یاشه

مجموعه پلاگین وی ان و کاتالیزور مجموعه کاملی هست که مطمئنم از نرم افزاری که گفتید قوی تر هستند و با این قابلیت که برنامه کاتالیزور تنظیمات پیشفرض رو به کاربر تحمیل نمیکنه بلکه هر تنظیمات رندری رو شناسایی و بهینه میکنه. که البته در ورژن 3 نرم افزار این دو نرم افزار با هم یکی میشن .

و ies یا هر کاری خواستم تو هون نرم افزار انجام بدم و حتی یک ies viower داشته باشه تا قبل رندر بدونم شدت نور من چقدر هست
در مورد ies نورهای پیش فرض وجود داره ولی ies viower ایده خوبی هست.

از همه مهمتر همه موتور رندرهارو تحت پوشش قرار بده و متریال کانورتور داشته باشه برای استفاده راحتتر.
این قسمت در حال بررسی هست ولی کمی زمان بر و در مورد متریال کانورتور در حال حاضر قسمتی از برنامه نوشته شده و مشکل در حال حضر اینه که کسی که اصلا Vray نداره چطوری باید متریال Vray ما رو که برنامه مکس ساپورت نمیکنه بشناسه و بتونه تغییر بده و مسلما جوابی که رسیدم اینه که ما برنامه رو برای خودمون بنویسیم و نتیجه (انواع متریالهای از پیش تعریف شده برای موتورهای رندر مختلف رو) رو در برنامه قرار بدیم.

برای قسمت های مختلف و نور و متریال و دوربین و تنظیمات نرم افزار بتونه پیشهاد های خودش ارائه بده و یا حتی در صورت مناسب نبودن تنظیمات از نظر نرم افزار به کاربر پیغام خطا بده.

در حال حاضر در حال مذاکره با اساتید معماری در زمینه نحوه استفاده از ترکیبات رنگی و امکان پیشنهاد پالت رنگی برای هر محیط هستیم هستیم که فقط تو مرحله ایده هست و هیچ قولی روش نیست. البته در مورد انتخاب آبجکتها و متریالها بر اساس نوع دیزاین (کلاسیک، مدرن، آشپزخانه و ....) تنظیمات جدیدی صورت گرفته که در ورژن بعدی وارد برنامه میشه.

تو عکاسی بر اساس نوع فضا یکسری شدت نور تعریف شده وجود داره اگه بتونین همچین کاری بکنین که ثلا من بزنم رندر داخلی و بعد شب اونوقت اتوماتیک شدت نور مناسب برای نور بیرون برام مشخص کنه به این صورت که منبع نور از من شدت از اون تا بهتر باشه .
نور سنج داشته باشه تا تشخیص بدیم که این شدت نور برای این فضا خوبه یا نه

تمامی این ایده ها (از 1 تا 8) رو من در فایلی ذخیره کردم و مسلما خیلی کمک خواهد کرد. با تشکر از انتقاد سازنده شما.

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا