آقا چرا بقیه جمله رو هایلایت نکردین!
جمله اول برای اونی بود که گفته بود کپی رایت جوملا رو از سایتشون برداشتن و جمله دوم که خود این حقیر به عدم رعایت کپی رایت تو این نرم افزار اشاره کردم (ربطی به سایت نداره) و گفتم این تیم در حال مدل سازی آبجکت هایی ایرانی هست تا این مشکل برطرف شه. کمی منصف باشید. همه میدونید هزینه cg تو ایران خیلی پایینه. همچنین نرم افزار.
هیچکی تو ایران با برنامه نویسی پولدار نشده. پس نباید انتظار داشت که یه تیم بیاد جون و زندگی و چشمشو بذاره، آبجکت مدل کنه، متریال درست کنه، برنامه نویسی انجام بده و با بازار دنیا رقابت کنه. چون براش خروجی نداره. اینجا که یه نفر نرم افزار گرون تر از 8 تومن میخره میگه چقدر گرون میدین اونورم که تحریمی و باید به اسم یه خارجی کارو بدی بیرون تا پولتو بلوکه نکنن. اگر هم ما این همه زمان و انرژی خودمونو گذاشتیم، درآمدمون از جای دیگست و برای اینکه بتونیم این کارو تو بک گروند به خوبی پیش ببریم از صب تا شب داریم فعالیت میکنیم که از هر دو قسمت کار عقب نمونیم.
تمام دوستانی که با ما رفت و آمد دارن میدونن که ما از 7 صبح تو دفترمون هستیم تا 10 ، 11 شب. به قول بچه ها فقط کارگرای شهرداری رو میبینیم. جدا از اینکه وقتی مجموعه رشد میکنه و تعداد افراد زیاد تر میشن، بازدهی به همون اندازه بالا نمیاد. به هر حال چیزی که الان وجود داره تمام توان ما بوده با تمام خوبی ها و بدی های خودش. ما دوست داریم از 100 عدد 100 رو بگیریم. همه دوست دارن. ولی باید منطقی و قدم به قدم به این عدد رسید. و رسیدن به این عدد تو لیست اهداف ما هست.
من هیچوقت جسارت نکردم و منکر زحمات شما... این تیم و.. نشدم.
یه دوستی بحث کپی رایت رو عنوان کرد. و دوست دیگه ایی گفت جوملا و...
من پایین هایلات ها هم گفتم . بهتره در مورد کپی رایت زیاد صحبت نکنیم!!! (چون زمانی میتونیم انتظار داشته باشیم کسی چیزی رو رعایت کته که خود من اونو رعایت کرده باشم. متاسفانه به 10001 دلیل خوب یا بد 99 درصد ما کپی رایتو رعایت نمیکنیم!!! مگه شرکت های خارجی,آهنگ ساز ها,تهیه کننده ها و... زحمت نمیکشن!!!؟؟؟)
و اصلا نگفتم این گروه زحمت نکشیدن ویا...
اما اصلا منطقی نیست>>>> خیلی از اعضا این انجمن و افراد علاقه مند از شهرستان های دور هستن.. بسیاری از افراد علاقه مند با استفاده از همین فروم های مجازی تونستن بر محدودیت های مکانی پیروز بشن و با استفاده از انتشار دانش یک عده جوون دیگه به علاقه و استعداد خدادادی خودشون برسن.
اونوقت یک همچین نرم افزاری ( به گفته سایت اصلی با این قابلیت های بالا و خوب) ساخت خود جوون های این خاک یک همچین محدودیتی رو برای جوون های همین مملکت به وجود میاره !!! اما حتی دموی این نرم افزار هم نبینن که بدونن اصلا چی هست!!؟؟؟
فکر میکنید چند درصد افراد در تهرانن!!!؟؟؟ که بتونن ...
من خدای نکرده زحمت اعضای گروه زیر سوال نبردم. ولی سیاست انتشار رو چرا!!!