آموزش ویدیویی در مورد نورپردازی پرده سبز تو یوتیوب زیاد دیدم ولی هیچکدم چنگی به دل نمی زنه . کسی آموزش نورپردازی کروماکی حرفه ایی سراغ نداره ؟ اگه کسی داره لینکشو بزار ممنون می شم.
سلام
آموزش حرفه ای منظورتون چیه؟ چون این کارها فوت و فنی و .... تجربه ای است کمتر آموزش داره . تک و توک تو آموزش های اندرو و شرکت آرت بیتز آموزش هایی است. اما به نور پردازی نپرداخته.
اما مثلا کارهای عظیم هالیوددی که نور پردازی میشه همش تخصص هایی است که خودشون با تجربه بهش رسیدند و کار یه نفر هم نیست. معمولا تو کارهای حرفه ای ترکیبی از چندین متخصص در کنار هم کار رو پیش می برند بر عکس ما ( خودم رو می گم ) ... بنابر این یه
آموزش مستقل و شسته و رفته موجود نیست.
اما بر اساس تجربه خودم: شما یک پرده سبز یکدست ( حالا یا آبی ) میخواهی هر جور احساس می کنی این یکدستی بهتر در میاد که تو ادیت اذیت نشی نور پردازی کن.
من یه پرده سبز برای یک سوژه یک نفره داشتم ( حداکثر دو نفره ) دو تا نور بصورت ضربدری ( یعنی یکی چپ و یکی راست ) بصورت نرم ( سافت ) با کمی فاصله به پرده انداختم. ( بر مبنای همون اصل نورپردازی کلاسیک، یعنی key light و fill light با این تفاوت که هر دو نور نرم بودند یا از سافت باکس استفاده می کنی یه پارچه دیفیوز جلوی نور می بندی )
عرض پارچه من سه متر بود و من دو نور 800 استفاده کردم.
این برای پرده بود. اگه امکانات داشتم یه نور هم از بالا به پرده می تابوندم که نداشتم این امکان رو.
سوژه هم که بستگی داره که سوژه رو تو کامپوزیت کجا میخواهی ببری ... تو آفتاب؟ تو سایه؟ تو شب؟ که بر اون اساس چهره رو نور پردازی می کنی.
من چون کار یک کلیپ کروماکی ساده بود و نیاز نبود سوژه بره تو یه محیط رئال ، یک نور پردازی کلاسیک یه همون سبک بالا انجام دادم. و به غیر از اون یه نور هم از روبه رو به صورت سوژه تابوندم. یعنی یک نور یکدست کامل.
باز اگه امکانات داری یه نور back light استفاده کن ( یعنی یه نور از بالا و کمی عقب تر که به سر و شونه های سوژه تابونده بشه ) من این امکان رو نداشتم و کمی روی سرشونه ها و مو ها رنگ سبز ریخته شده بود که البته با پلاگین قوی خود افتر هیچ مشکلی ایجاد نشد و یه کروماکی خوب در اومد.
بعد از اون، یه کلیپ تو یه استودیو کار کردم که اون نورهایی که تو قبلی نتونستم کار کنم تو اون کار کردم. و نتیجه تقریبا مثل قبلی بود فقط کم بهتر شده بود.
پس خلاصه:
دو نور نرم ضربدری به پرده
دو نور نرم ضربدری به سوژه ( و شاید یک نور دیگه هم اضافه کنی از رو به رو بد نباشه )
نورها همه 800 بود . کمی به نظرم ضعیف بود البته
این یه چیز حداقلی است که البته من نتیجه خوبی گرفتم.
ببخشید گفتید آموزش حرفه ای من یه آموزش ساده گفتم!
بدرود