Elton John
Member
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
Opteron چنده؟
راستی. نسل بعدی پردازنده های سرور AMD که طبق حرف شما قراره با Ivy Bridge رقابت کنن میره تو سری 7000 ؟
یه سوال دیگه. آیا ممکنه هسته های FireGL وارد APU ها بشن!!!
حالا اگه این APU ها بیان کدوم رم رو باید بهشون وصل کرد که هم جواب گوی حافظه ی گرافیکی اصلی باشن و هم جواب گوی CPU؟ با توجه به این که کارت های سری 6000 از حافظه ی GDDR5 استفاده می کنن و اگه بخوایم رم وصل کنیم، DDR3 آخرین رمیه که می تونیم وصل کنیم.
اصلا چطور می شه APU رو خنک کرد؟ الان تن اکثر گرافیک ها فن های گنده می بینیم. حالا این فن های گنده و فن های اصلی CPU باید با هم جمع شن تا بتونن اینارو خنک کنن. البته AMD در زمینه ی خنک نگه داشتن CPU تجربه ی بهتری نسبت به اینتل داره. شاهدشم اینه که فن رو از CPU ی CELERON 2.4 بردارین، بعد از حدود 20 دقیقه فکر کنم سیستم ری استارت می شه و بوق کیس هم تا حدود 0.5 ثانیه امتداد پیدا می کنه. ولی اگه از رو AMD بردارین اون طوری که من شنیدم (تا حالا فکر نکنم هنوز سیستمی که CPUش AMD باشه دیده باشم. اینو که می گم از یکی شنیدم) فرق بین AMD و Intel در این جا مشخص می شه که فن رو از رو AMD بگیرین.
_______________________________________________________________________________________________________
اگه الان یهو اینتل بره nVidia رو بخره، دیگه جنگ نرم AMD و Intel تبدیل به جنگ سخت می شه!!!! (منظورم اینه که رقابت خیلی بالا می ره) مثلا فرض کنین اینتل تو Ivy Bridge یا نسل بعد از اون بیاد هسته ی Quadro 4000 یا GTX 560 یا بالا تر از اون (که اون موقع یقینا بالا تر از اینا هستن) رو وارد CPU هاش کنه. اون وقته که دیگه باید تو فروم های سخت افزار، بحث گرافیک و CPU کاملا با هم باشن.
حالا یهو متخصصای ایرانی بیان APU با قدرت بالا طراحی کنن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! یا اصلا یه چیز جدید بسازن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(خیال پردازیه دیگه!! چه میشه کرد)
قرار نیست برای apu از gddr5 استفاده کرد
زمانی که شما از یک سیستم که دارای پردازنده apu هست و کنارش فرضا یک کارت گرافیک hd 6000 رو سیستم باشه درواقع این مثل این میمونه که شما دو gpu بروی یک کارت گرافیک hd 6000 داشته باشید
در واقع اطلاعات گرافیکی بین apu و کارت گرافیکتون تقسیم میشه
این تکنولوژی مزایای زیادی خواهد داشت:
*فشار کاری بین قطعات تقسیم میشه و اطلاعات گرافیکی از دوش cpu برداشته میشه
*فشار محاسباتی کمتر برابر است با گرمای کمتر قطعات
*به جای استفاده از دو کارت گرافیک, خوب از یک apu و یک کارت گرافیک استفاده کردن (قطعات کمتر_فضای بیشتر_گرمای کمتر)
*زمانی که دو gpu داشته باشید دیگه فکر نکنم به overclock نیازی باشه باز هم گرمای کمتر و البته ذخیره هزینه ها برای خنک کردن قطعات
و مزایای دیگه که خودتون میتونید حدس بزنید
البته amd با این کارش رقیبان بیشتری برای خودش تراشیده nvidia