abizaki
Member
میشه بگین کدوم مدلشه که ان شاءالله ما هم کانفیگ کنیم؟اوه راستی بهترین سرور های دنیابرای hpمن وقتی تا آخر 16 سی پی یو هاشو میشمارم هوس میکنم یه مکسی روش نصب کنم رندر کنیم حالشو ببریم...
میشه بگین کدوم مدلشه که ان شاءالله ما هم کانفیگ کنیم؟اوه راستی بهترین سرور های دنیابرای hpمن وقتی تا آخر 16 سی پی یو هاشو میشمارم هوس میکنم یه مکسی روش نصب کنم رندر کنیم حالشو ببریم...
این حرف شما هیچ پایه و اساس علمی ندارد ! و ببخشیدا !!! یه صحبت کوچه بازاری محسوب میشه !!! من چند ساله ( 1382 ) از زمان اتلون اکس پی دارم ای ام دی کار می کنم چنین چیزی ندیدم ! همچنین هنوز بعد از سال ها از عرضه سری اولیه اتلون که مشکل گرما داشتند که در مدت کوتاهی رفع شد هنوز خیلی ها میگن سی پی یو های ای ام دی داغ هستن !!! در حالی که اصلا اینطور نیست به حدی که الان یه سی پی یو 6 هسته ای 1050 حتی از سمپرون 140 هم خنکتره !!!سلام
بلوط جان چیه بابا....پژمان مرسی که به فکر من بودی من توی یه شرکتی کار میکنم که نزدیک به 400 تا یوزر کار میکنن من تو بخش انفورماتیکم و خیلی هم لب تاپ های جدید مثله سری z سونی تا dellداغون1520 و کیس های جدید با کارت های گرافیک خفن و سی پیو های خفن میان زیر دست من و میره، من خودمم اشتباه بزرگی کردمو ای ام دی خریدم از هر کسی هم که شنیدم میگن حرف منو میزنن که بعد از یه مدت افت سرعتش زیاد یعنی محسوسه بخاطره همین سی پیوش از طلا هم باشه من نظر خوبی ندارم در موردش
بازم ازت ممنون
علی علی
یعنی میگین وقتی وارد ایران بشه قیمت سی پی یو حدود 300 تومنه با ایـــــــــــــــــــن همه قدرت ؟ [/quote]
300 که نه ولی دورو بر 450 تا 500 میشه تا به ایران برسه
آره دیگه این اینتل هم دیده هنوز برا سی پی یوش رقیبی پیدا نشده الکی قیمتو دو برابر کرده البته سودشو هم برده
میگن دماش(i7990) با فن استاندارد هم خیلی زیاده
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
شما اول وایتسن بولدوزر بیاد بعد سیستم ببندین!!
شاید اصلا تمام چیپست ها و سوکت ها تو سری جدید عوض شن
در ضمن، بالا بودن باس رم همیشه ملاک نیست. مثلا مادر بورد PHP67 فکر کنم حدود 2133 مگاهرتز برا باس رم ساپورت کنه. ولی اونی که با i7 2600k مچ هست و کم و زیاد نداره، باس 1600 هست.
در آخر هم یک حدیث. ان شاء الله که به درد بخوره:
![]()
جناب انیماتور جوان هنوز در هیچ یک از ای پی یو ها ( ترکیب سی پی یو و گرافیک ) از معماری بلدوزر استفاده نشده و این معماری قرار هست در نسل آینده ای پی یو ها استفاده بشه همونطور که گفتم میه ترکیب سری 7000 و بلدوزر که هر برای ترکیب با هم و انجام پردازش موازی بسیار بهینه شدن و نسل آینده ای پی یو ها غولهایی با عظمت هستن ! در اون سری که شما معرفی کردید در پست شماره 49 فقط ای پی یو ها هستن با معماری نسل قبل ای ام دی که البته تا حد خوبی بهینه شدن و در بازی ها پردازنده 2600k هم در برابرشون بسیار ضعیفه
در اون سری که شما معرفی کردید در پست شماره 49 فقط ای پی یو ها هستن با معماری نسل قبل ای ام دی که البته تا حد خوبی بهینه شدن و در بازی ها پردازنده 2600k هم در برابرشون بسیار ضعیفه
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
رقیب بولدوزر سندی بریدج نیست. Ivy Bridge هست با 22 نانومتر.
این همه منتظر بولدوزر هستیم، یهو می بینیم که Ivy Bridge Intel اومد با قدرت بسیار زیاد با ساپورت کامل USB 3 و ساتا 3.
اگه بولدوزر بتونه از توان GPU برای پردازش CPU استفاده ی کامل کنه، (مثل پروژه ی Fastra II)، اون وقته که معادلات به هم می ریزن و قدرت ها به هزار و حتی میلیون گیگاهرتز (ترا فلاپ) هم کشیده می شن. اون وقت با یک میلیون و 500 می شه سرعت رندر ها رو حدود ده یا هزار برابر کرد!!! همونطور که تو پروژه ی Fastra II به 5 میلیون گیگاهرتز رسیدن با 6 تا کارت گرافیک.
Opteron چنده؟الان ای ام دی cpu های سرور رو اعلام کرده با 24 هسته
بلدوزر برای مقابله با سندی میاد و در شهریور امسال ivy در سال 2012 و احتمالا فصل دوم و اون زمان مدلهای جدیدتر بلدوزر هم میاد تا اونجایی که می دونم یو اس بی 3 در نسل جدید چیپست ای ام دی پشتیبانی میشه.بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
رقیب بولدوزر سندی بریدج نیست. Ivy Bridge هست با 22 نانومتر.
این همه منتظر بولدوزر هستیم، یهو می بینیم که Ivy Bridge Intel اومد با قدرت بسیار زیاد با ساپورت کامل USB 3 و ساتا 3.
اگه بولدوزر بتونه از توان GPU برای پردازش CPU استفاده ی کامل کنه، (مثل پروژه ی Fastra II)، اون وقته که معادلات به هم می ریزن و قدرت ها به هزار و حتی میلیون گیگاهرتز (ترا فلاپ) هم کشیده می شن. اون وقت با یک میلیون و 500 می شه سرعت رندر ها رو حدود ده یا هزار برابر کرد!!! همونطور که تو پروژه ی Fastra II به 5 میلیون گیگاهرتز رسیدن با 6 تا کارت گرافیک.