سلام دوستان . میخواستم ببینم این امکان هست که فیلدهای عددی در مکس همیشه با صفر شروع بشن و مقادیری که قبلا بهش دادیم در حافظش نمونه . مثلا وقتی تو ادیت پلی از extrude استفاده میکنی یک بار دیگه بخوای یک فیس دیگه رو extrude کنی میبینین همون مقادیر قبلی داخلش مونده . مرسی
سلام ...
چه طور میشه رندر وی ری رو تنظیم کرد که موقع رندر میگیره زمان باقیمانده وکل زمان رندر رو نشون بده؟
واینکه موقع رندر دکمه pause خاموش هست چهطور میشه فعالش کرد؟
سلام من یه مشکل بزرگ دارم که خیلی اذیت میکنه!
گامای سیستمو که روی 2.2 میزارم تو vray fram buffer تغییری نمیکنه. اگه با خود Buffer مکس رندر بگیرم تغییرات از 1 به 2.2 محسوسه ولی تو
vfb اصلا فرقی نمیکنه. کسی میتونه کمک کنه؟؟
یا مثلا وقتی با تنضیمات پایین پنجره رندر تغییرات میدم زمان save کردن تصویر همونی که دیده میشه ذخیره نمیشه
چرا ورژن 5؟؟ برای ورژن 2014 هم اومده حتا!سلام
power nurbs ver 5
ازکجا میتونم دانلود کنم
شما وقتی میخواید از Morph استفاده کنید اولین مرحله اینه که از آبجکت یک کپی میگیرید و اون رو ویرایش میکنید و در نهایت Pick میکنید، اما باید توجه داشته باشید که نمیتونید حتی یک ورتکس اضافه یا کم بکنید، پس فقط میتونید ورتکس هارو جابجا کنید. یعنی دقیقا هر دو جسم باید از لحاظ تعداد ورتکس ها برابر هم باشن (از طریق فعال کردن Statistics میتونید تعداد پالیگان ها و ورتکس ها رو بفهمید)یه سئوال در مورد مدیفایر Morpher؟
چرا بعضی از مواقع و هنگام pick کردن، هیچ چیزی قابل pick کردن نیست؟
یه جایی نوشته بود برای اینه که تعداد ورتکس ها در دو آبجکت مساوی نیستند!!!
اگه با ذکر یه مثال کار این اصلاح کننده رو دقیق توضیح بدید ممنون میشم.
یه سئوال در مورد مدیفایر Morpher؟
چرا بعضی از مواقع و هنگام pick کردن، هیچ چیزی قابل pick کردن نیست؟
یه جایی نوشته بود برای اینه که تعداد ورتکس ها در دو آبجکت مساوی نیستند!!!
اگه با ذکر یه مثال کار این اصلاح کننده رو دقیق توضیح بدید ممنون میشم.
سلام
من یه مشکل بزرگ دارم
یه صحنه ای رو مدل کردم با وی ری ورژن 3 رند میگیرم
ولی وقتی رزولوشن رو بالا میبرم مثلا حدود 2000x1600 دیگه هیچکدوم از آبجکت هام رو توی رندر نشون نمیده
کلافه ام کرده
با سلاممشاهده پیوست 104974
نمیدونم ایراد از نصب نرم افزار مکس روی سیستمم هست یا تنظیمات سیستمم یا ویندوزم که باعث شده موقع import کردن فایل کد ، صفحه تنظیمات مربوط بهش که باید نقشه ام توش متریک کنم نصفه و نیمه میفته!!
و اصلا نمیتونم فایلی رو import کنم!
ممنون میشم کمکم کنید.