پاسخ به سوالات مبتدی 3D Max

درود
من یه سوال دارم. نمیدونم مبتدی هست یا خیر.
برای انتقال فایل مکس با تمام متریال ها و ... از یک کامپیوتر به کامپیوتر دیگه، باید از Archive استفاده کنیم. درسته؟ خب.
اما من میخوام همین کار رو انجام بدم. اما یک ارور میده. عکس میزارم . لطفا راهنمایی کنید.:rose:

251.png

sp_spi

New Member
من یه اتاق دارم با یه نور وی -ری و دوربین ویری-تا حالا همه چیز خوب بود ورندر گرفته میشد اما با تغییر زاویه دوربین و یا ایجاد یه دوربین جدید دیگه چیزی موقع رندر نمیاد و همه جا سفید میشه-وقتی مکس رو میبندم و باز میکنم از همون صحنه ای که رندر نمیگرفت رندر میگیره من خیلی خسته شدم دیگه مشکل چیه؟مکس؟وی-ری؟داغ میکنه؟قاطی میکنه؟چشه؟Capture555.PNG

sp_spi

New Member
دوستان سلام من یه سوال دارم
راستش من تازه کار رو با مکس شروع کردم، مدلینگ خیلی از قسمت ها رو با لاین و اکسترود انجام دادم اما حالا که بهشون متریال میدم، فقط رنگ متریال معلوم میشه و نه بافتش
لطفا میشه راهنماییم کنین باید چی کار کنم؟ چون همون متریال رو به یه باکس میدم درست در میاد ولی به اونایی که با لاین کشیدم میدم، این مشکل بوجود میاد، به ادیت پلی هم تغییر دادم اما بازم درست نشد
من فکر میکنم مقیاس بافتت غلطه که فقط رنگ متریالت معلوم میشه باید از UVW map tuye modifire list استفاده کنی و با اسکیل تغییرش بدی-نحوهی کار با اون رو یاد بگیر اینجا طولانی میشه بهت بگم

LinkinForEver

مسئول بخش برنامه ها و مسائل گرافیک سه بعدی
من یه اتاق دارم با یه نور وی -ری و دوربین ویری-تا حالا همه چیز خوب بود ورندر گرفته میشد اما با تغییر زاویه دوربین و یا ایجاد یه دوربین جدید دیگه چیزی موقع رندر نمیاد و همه جا سفید میشه-وقتی مکس رو میبندم و باز میکنم از همون صحنه ای که رندر نمیگرفت رندر میگیره من خیلی خسته شدم دیگه مشکل چیه؟مکس؟وی-ری؟داغ میکنه؟قاطی میکنه؟چشه؟مشاهده پیوست 95586

ُلام اگه الفای تصویر هم رندر نشد مشکل از مموریته که تو Prepering Light کم میاره از Vray Proxy استفاده کن حل میشه الان من همین مشکل رو دارم

saida7

Member
سلام یه سوال مهم
برای پایان نامم کار کد و که وارد میکنم تو تریدی چون زمینم خیلی بزرگه 26000متر مربع مساحتشه وقتی می خوام با مقیاس متر وارد کنم یه پنجره ای میاد و میگه بعدا در رندر گیری و ویو پورت مشکل پیدا میکنی حتی به سانتی مترم همین و میگه
ولی به میلیمتر که وارد میکنم نمیگه
یه مشکل بزرگم اینه که خطها کج میشن و نمیتونم پلان را دورگیری کنم و همه چی به هم میخوره چه کار کنم
باید زودتر بکشمش
ممنون میشم راهنماییم کنید:cry:

mohamad shadan

New Member
با سلام خدمت دوستان
من با max 2012 کار میکردم که سیستمم هنگ کرد.ویندوز عوض کردم دوباره max 2012 رو نصب کردم بعد وقتی فایل هایی رو که باهاش کار میکردم میخواستم باز کنم باز نمیشد یا 20 دقیقه طول میکشید.
ممنون میشم کسی علتش رو بگه.

ali_tavanaie

Well-Known Member
سلام
یک تست بزنید ببینید از فولدر بک آپ موجود در my document ویندوز قبلتون فایل ها درست باز می شند؟

mnuid

New Member
یه سوال داشتم ؟؟؟؟ وقتی یه نما رو با Alt+w ماکزیمم می کنم و می خواهم با کلیدهای میانبر L-T-F-P بین پنجره های Viewport جابجا بشم بهم میریزه ، مثلا از left می خواهم برم تو perspective تو همون زاویه left نشون میده و به صورت wireframe
هر کی میدونه ترو خدا بگه خیلی اذیت می کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با تشکر :rose::?::?:

.:taymaz:.

مدیر انجمن‌ها
یه سوال داشتم ؟؟؟؟ وقتی یه نما رو با Alt+w ماکزیمم می کنم و می خواهم با کلیدهای میانبر L-T-F-P بین پنجره های Viewport جابجا بشم بهم میریزه ، مثلا از left می خواهم برم تو perspective تو همون زاویه left نشون میده و به صورت wireframe
هر کی میدونه ترو خدا بگه خیلی اذیت می کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مییشه یکم واضح تر بگی منظورت چیه؟

Saeed2vfx

Member

این اتفاق طبیعیه.

برای اینکه از حالت wireframe به حالت shaded بری ، از کلید F3 استفاده کن.

LinkinForEver

لطفاً نحوه کثیف کردن بدنه ی ماشین به این صورت که تکسچر کثیفی بیوفته روی تکسچر اصلی ماشین رو توضیح بدید یا در همینجا یا در این پست http://forum.majidonline.com/threads/207587-%D9%86%D8%AD%D9%88%D9%87-Dirt-map-(%DA%A9%D8%AB%DB%8C%D9%81%DB%8C)-%D8%AF%D8%B1-3Dmax

از پکیجی که بنده در این ادرس گذاشتم واسه ی دانلود استفاده کنید .

ALI DIBA ormazd

New Member
ببخشید چندتا سوال دارم:
1- چطوری یه صحنه بسازم مثل این عکس که آب روی زمین بیوفته؟ من با V-ray آشنایی دارم یعنی تازگیا شروع کردم ولی این رو دوست دارم یاد بگیرم

l34806-lamborghini-gallardo-lp-560-4-5475.jpg

2- چطوری میشه نور خورشید رو در رندر آورد؟ یعنی خوده خورشید رو توی صحنه بیاریم که دیده بشه مثل این عکس... من تست کردم و دوربینو روبروی خورشید کردم اما چیزی ندیدم!

l82761-lamborghini-gallardo-lp-550-68100.jpg

3- بعضی از آبجکت ها با فرمت .obj که دانلود میشن بعد از import تقاضای مشخص کردن مسیر تکسچر ها رو نمیکنن! راه حلش چیه که بهش بفهمونیم کجا هستن؟

4- در قسمت متریال ادیتور تعداد اون توپ ها (شیدر ها) فکر کنم 16تا باشه.. حالا اگر بخوایم یک سری جدید ایجاد کنیم وقتی همه پر شدن راهش چیه؟

ببخشید اینارو توی گوگل سرچ زدم ولی جواب درستی آدم توی این سایتا پیدا نمیکنه بجز مجید آنلاین .. خدا خیرتون بده

LinkinForEver

دوست عزیز ، خیلی ساده گرفتید ، این کاری که میخواید خودش یک عمر تلاش هست ، یک خط نیست که بشه جوابشو داد ، سوال مبتدی اینجا باید مطرح بشه نه این سوالات ، کار شما مثل این میمونه که من یک تصویر از انمیشن های پیکسار بزارم بگم چجوری میشه اینجوری ساخت !
باید کلی تلاش کنید ، میشه اینجا هر سوالی پرسید اما سوال با منتطق و صحیح ، اولین قدم برای گرفتن جواب تحقیق هست ، اول ویری رو یاد بگیرید ، شما میخواید یکشبه 0 به 100 برسید ، عکس بالا محیطش مربوط به یکی از صحنه های اورموشن هست ، صحنه ی 11 ام .
گفتید تازه یاد گرفتید پس مبتدی هستید ، اول مبانی ویری رو یاد بگیرید و قدم به قدم بالا بیایید . موفق باشید .

ALI DIBA ormazd

New Member
دوست عزیز ، خیلی ساده گرفتید ، این کاری که میخواید خودش یک عمر تلاش هست ، یک خط نیست که بشه جوابشو داد ، سوال مبتدی اینجا باید مطرح بشه نه این سوالات ، کار شما مثل این میمونه که من یک تصویر از انمیشن های پیکسار بزارم بگم چجوری میشه اینجوری ساخت !
باید کلی تلاش کنید ، میشه اینجا هر سوالی پرسید اما سوال با منتطق و صحیح ، اولین قدم برای گرفتن جواب تحقیق هست ، اول ویری رو یاد بگیرید ، شما میخواید یکشبه 0 به 100 برسید ، عکس بالا محیطش مربوط به یکی از صحنه های اورموشن هست ، صحنه ی 11 ام .
گفتید تازه یاد گرفتید پس مبتدی هستید ، اول مبانی ویری رو یاد بگیرید و قدم به قدم بالا بیایید . موفق باشید .
من 4تا سوال کردم حداقل یکیشو جواب میدادید ... یعنی اینقد سخت بود؟فکر کنم شماره 3 رو همه بتونن جواب بدن، کسی هم حوصله نداره دیگه باید اسم فروم رو نگاه بندازه و بیخیال بشه برای جواب دادن

آخرین ویرایش:

LinkinForEver

من 4تا سوال کردم حداقل یکیشو جواب میدادید ... یعنی اینقد سخت بود؟فکر کنم شماره 3 رو همه بتونن جواب بدن، کسی هم حوصله نداره دیگه باید اسم فروم رو نگاه بندازه و بیخیال بشه برای جواب دادن

شما عزیز با دقت نخوندید که باز این حرف رو میزنید عرض کردم خدمتتون ، سوالات شما کلی هست ... سوال سومتون باید زبون mtl رو یاد بگیرید براتون Attach کردم ، ولی فکر نکنم سر در بیارید چون همونطور که گفتم میخواید یکشبه به 100 برسید . و در ضمن مطمئنید که توی تنظیمات خروجی ادرس Map هارو میدید که با تیک Material/library export باید روشنش کنید .

به جای زیر سوال بردن سایت هم بهتره یاد بگیرید چطوری خودتون به جواب هاتون برسید . اینجا تاپیک سوالات مبتدی هست . سوالات شما مبتدی نیستند برای همین عرض کردم .

پیوست ها

• MTL.rar
    10.6 کیلوبایت · بازدیدها: 15

جدیدترین ارسال ها

بالا