من فکر میکنم مقیاس بافتت غلطه که فقط رنگ متریالت معلوم میشه باید از UVW map tuye modifire list استفاده کنی و با اسکیل تغییرش بدی-نحوهی کار با اون رو یاد بگیر اینجا طولانی میشه بهت بگمدوستان سلام من یه سوال دارم
راستش من تازه کار رو با مکس شروع کردم، مدلینگ خیلی از قسمت ها رو با لاین و اکسترود انجام دادم اما حالا که بهشون متریال میدم، فقط رنگ متریال معلوم میشه و نه بافتش
لطفا میشه راهنماییم کنین باید چی کار کنم؟ چون همون متریال رو به یه باکس میدم درست در میاد ولی به اونایی که با لاین کشیدم میدم، این مشکل بوجود میاد، به ادیت پلی هم تغییر دادم اما بازم درست نشد
من یه اتاق دارم با یه نور وی -ری و دوربین ویری-تا حالا همه چیز خوب بود ورندر گرفته میشد اما با تغییر زاویه دوربین و یا ایجاد یه دوربین جدید دیگه چیزی موقع رندر نمیاد و همه جا سفید میشه-وقتی مکس رو میبندم و باز میکنم از همون صحنه ای که رندر نمیگرفت رندر میگیره من خیلی خسته شدم دیگه مشکل چیه؟مکس؟وی-ری؟داغ میکنه؟قاطی میکنه؟چشه؟مشاهده پیوست 95586
ممنون-وی ری پروکسی چی هست؟اصلا تا حالا اسمشو نشنیدمُلام اگه الفای تصویر هم رندر نشد مشکل از مموریته که تو Prepering Light کم میاره از Vray Proxy استفاده کن حل میشه الان من همین مشکل رو دارم
مییشه یکم واضح تر بگی منظورت چیه؟یه سوال داشتم ؟؟؟؟ وقتی یه نما رو با Alt+w ماکزیمم می کنم و می خواهم با کلیدهای میانبر L-T-F-P بین پنجره های Viewport جابجا بشم بهم میریزه ، مثلا از left می خواهم برم تو perspective تو همون زاویه left نشون میده و به صورت wireframe
هر کی میدونه ترو خدا بگه خیلی اذیت می کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با تشکر
یه سوال داشتم ؟؟؟؟ وقتی یه نما رو با Alt+w ماکزیمم می کنم و می خواهم با کلیدهای میانبر L-T-F-P بین پنجره های Viewport جابجا بشم بهم میریزه ، مثلا از left می خواهم برم تو perspective تو همون زاویه left نشون میده و به صورت wireframe
هر کی میدونه ترو خدا بگه خیلی اذیت می کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با تشکر
لطفاً نحوه کثیف کردن بدنه ی ماشین به این صورت که تکسچر کثیفی بیوفته روی تکسچر اصلی ماشین رو توضیح بدید یا در همینجا یا در این پست http://forum.majidonline.com/threads/207587-%D9%86%D8%AD%D9%88%D9%87-Dirt-map-(%DA%A9%D8%AB%DB%8C%D9%81%DB%8C)-%D8%AF%D8%B1-3Dmax
من 4تا سوال کردم حداقل یکیشو جواب میدادید ... یعنی اینقد سخت بود؟فکر کنم شماره 3 رو همه بتونن جواب بدن، کسی هم حوصله نداره دیگه باید اسم فروم رو نگاه بندازه و بیخیال بشه برای جواب دادندوست عزیز ، خیلی ساده گرفتید ، این کاری که میخواید خودش یک عمر تلاش هست ، یک خط نیست که بشه جوابشو داد ، سوال مبتدی اینجا باید مطرح بشه نه این سوالات ، کار شما مثل این میمونه که من یک تصویر از انمیشن های پیکسار بزارم بگم چجوری میشه اینجوری ساخت !
باید کلی تلاش کنید ، میشه اینجا هر سوالی پرسید اما سوال با منتطق و صحیح ، اولین قدم برای گرفتن جواب تحقیق هست ، اول ویری رو یاد بگیرید ، شما میخواید یکشبه 0 به 100 برسید ، عکس بالا محیطش مربوط به یکی از صحنه های اورموشن هست ، صحنه ی 11 ام .
گفتید تازه یاد گرفتید پس مبتدی هستید ، اول مبانی ویری رو یاد بگیرید و قدم به قدم بالا بیایید . موفق باشید .
من 4تا سوال کردم حداقل یکیشو جواب میدادید ... یعنی اینقد سخت بود؟فکر کنم شماره 3 رو همه بتونن جواب بدن، کسی هم حوصله نداره دیگه باید اسم فروم رو نگاه بندازه و بیخیال بشه برای جواب دادن