سلام
من تازه دارم 3d و وی ری رو باهم یاد میگیرم میشه بگین چه جوری یه فایل اسکچ اپ رو ببرم تو مکس اونجا متریال بدم ورندر بگیرم ؟ینی میشه این طوری کار کرد؟(از مکس اصلا خوشم نمیاد )
البته اکسپورت از اسکچ اپ با اف بی ایکس گرفتم وایمپورت کردم تو مکس ولی اصلا اکسپلود نمیشه که بشه متریال بدم !!!!!!
از رویت 2011 هم هرچه تلاش میکنم تو مکس 2011 ایمپورت نمکنه !!!!!!!!!!1
حالا من چه کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوستان یک سوال
وقتی متریال را انتخاب میکنم و برای حجمم قرار میدم قبلا توی مدلم نمایش میداد متریالو اما الان هرچی اینکارو میکنم نمایش نمیده . توی رندر نمایش میده اما من میخوام توی مدلمم نمایش بده .
کسی میدونم تنظیماتش کجاس که درستش کنم ؟
متشکر
مشاهده پیوست 106222
سلام چطور میتونم این دو حجم اکسترود شده رو با هم ادغام و ویرایش کنم؟ "میخام قسمت های اضافه رو حذف کنم"
با سلام
من به یه مشکل بر خوردم
من 3ds max2013 دارم ولی وقتی میرم تو لیست متریالا هیچ متریالی نداره ؟؟؟؟!!!!!!!!
لطفا بهم کمک کنید
*Sky* عزیز سلام،
براحتی در وب میتونید طرح های اسلیمی بصورت وکتور رو پیدا کنید، بعد از اون اگر فقط قصد دارید مثل حالت بالا یک صفحه
رو با این طرح داشته باشید از نرم افزار Corel یا illusrtrator استفاده کنید و از اون طرح یه نسخه سیاه و سفید تولید
کنید و بصورت یه فایل Bitmap با فرمت دلخواه مثل jpg تولید کنید و اونرو به کانال Opacity متریال وی ری نسبت بدید،
اما اگر قصد تولید حجم رو دارید باید فایل وکتور رو از طریق illustrator بصورت فایل Ai نسخه 8 ذخیره کنید و در مکس اونو
Import کنید و مثل یک Spline میتونید بهش مدیفایر Extrude اعمال کنید.
موفق باشید.