يكي از عكسهاي تور واقعا متاسفم

من از تور دسته جمعي بچه ها به تنگه واشي تهران يكي از عكسها را زير زره بين بردم و اينجا ميذارم

متاسفم براي كساني كه با نوشتن كلماتي روي آثار باستاني كشور باعث تخريب آن مي شوند
البته نمي گم كار بچه هاي مجيد آنلاين هست يا نه

و بقيه اش بدون شرح خودتون عكس را ببينيد

iRWEBDES

Active Member
قبلا در موردش تو سايت صحبت شد ...
بازم ممنون
منم متاسفم ...

Peyman-Pop

Active Member
من می‌دونم کار کیه !

بابا این Mah همون مهیاره خودمونه دیگه :lol:

مهیار لو رفتی‌ بیا اعتراف کن !

پیمان

بچه ها اين كار مهيار يا كار بچه هاي ديگه از تور مجيد آنلاين نيست

چون قبلا هم اين كلمه روي كتيبه نوشته شده بود

منظورم 2هفته قبل از موقعي كه مارفتيم تنگه واشي
سميه

Salar

Active Member
تقصير مردم نيست!‌ تقسير كسايي هست كه نميتونن به مردم بفهمونن كه اين چیزها ارزش داره!

همین مسئولین میتونستن یه نرده دورش بکشن یا یه تذکر بدن!!!

mahyar_nel

Active Member
Peyman-Pop گفت:
من می‌دونم کار کیه !

بابا این Mah همون مهیاره خودمونه دیگه :lol:

مهیار لو رفتی‌ بیا اعتراف کن !

پیمان
اول اين تاپيك رو كه ديدم اومدم بگم كار من نيستا كه ديدم اي دل غافل دوستان اوستادم كردن :wink: من لو رفته بودم :lol:
ولي جدا من از اين حركت ناشايست خيلي ناراحت شدم . قدر اين چيزا رو نمي دونن . بايد فرهنگ رو درست كرد ( چه فلسفي :arrow: )

aghahamidgol2

Active Member
خيلي جالبه ما فكر مي كنيم اگر چيزي رو تو جامعه خراب كنيم و يا يه شيشه بانكي رو بشكونيم ب دولت ضرر زديم بابا در اصل به خودون ضرر زديم
اخه با همين پول ماليتهايي كه از ما ميگيرند باز تعمير ميشه ولي واقعا براي اين يكي كار متاسفم كه آثار باستاني و تاريخي رو اينجوري مي كنند
خارجي ها همه مواظب هستند حتي يه خش نيفته ما خودمون ط خطي مي كنيم
خوش به حال كسي كه اين كارو كرده يك افتخار ملي محسوب مي شه

aghahamidgol2

Active Member
salar گفت:
تقصير مردم نيست!‌ تقسير كسايي هست كه نميتونن به مردم بفهمونن كه اين چیزها ارزش داره!

همین مسئولین میتونستن یه نرده دورش بکشن یا یه تذکر بدن!!!
سالار جون تو خارج هم مسيولين مي گن يا مردن عقلشون مي رسه؟ خدايي بگو زور تا حالا ديدي تو كشوري كه هستي؟ من كه نديدم
ولي واقعا اگر مردم كشوري از جمله ايران احساس كنند كه بايد زور باشه واقعا تاييد مي كنم سالار جان كه حتما نرده بكشند و يك تيم مخافظي هم بزارند كه هر كي اومد با تير بزنتش :D

NextWorld IT

Active Member
اگر اين اثار باستاني هم نباشند ما به چي افتخار كنيم؟!؟!؟!؟!؟؟!؟!؟!!؟
واقعا كه

Salar

Active Member
اگه من بودم اون تيم رو ميذاشتم...
تيم ميذاشتم كه دور بقاياي تاريخي كشورم باشن كه خش نيفته روشون...نه اينكه تيم بذارم تو خيابونا بيان جوونای کشور رو ........ .
بله، حمید جان اینجا مسئولین میگن و مردم رو آگاه میکنن و که این کار اشتباست...اینجا هم از این کارا میشه...ولی خیلی کم پیدا میشه که کسی بیاد این کار رو بکنه!

Pooriya_Online

Active Member
مردم مشكل دارن ديگه دست خودشون نيست... از درخت و سنگ وكلوخ بگير تا آثار باستاني روي ميان اسمشونو مينويسن بابا مگه عقده دارين؟ يكي مياد مينويسه براي عشقم فلان از طرف فلا يه قلب تير خوردم ميزاره :lol: يكي ديگم مياد فش مينويسه... تازه من توي اصفاهان يكي از آثار باستانيسش (اسمش يادم نيست ولي ميدونم توي نقش جهان بود) فرداشته بود روي اون نقاشيايي كه خيلي ارزش مندن تراشيده بود... آخه اينا شعور دارن؟

راستي كدوم يك از بجه هاي تور دانشجوي گرمسار بوده؟ من مطمئنم يكي از دانشجوياي دانشگاه آزاد گرمسار توي اون تور بوده واسم خيلي مهمه بدونم... :wink: فكرم كنم دختر بوده (اين يكي رو مطمئن نيستم...)

iRWEBDES

Active Member
بابا چرا بحث بيخود ميكنيد ...
مگه چيز تازه ايه ؟
ول كنيد بابا :)

Pooriya_Online

Active Member
مهرداد خودشو ناراحت نكن... :lol:

راستي تو اي آواتاراي خوشكلو از كجا مياري يكيشم بده ما... :D

black-die

Active Member
pooriya گفت:
iRWEBDES گفت:
pooriya گفت:
مهرداد خودشو ناراحت نكن... :lol:

راستي تو اي آواتاراي خوشكلو از كجا مياري يكيشم بده ما... :D
از بچه ها عكس ميگيرم :)
خوب يه چنتاشونو بده ما ازشون عكس بگيريم... :lol:
منم ميخوام ... :lol:

اگر اين اثار باستاني هم نباشند ما به چي افتخار كنيم؟!؟!؟!؟!؟؟!؟!؟!!؟
واقعا كه

عزيز شما به من ميتوني افتخار كني
يه عتيقه كه ماله 4-3 هزار سال قبل از بوجود آمدنه آتيشه :lol:

ولي جدا خيلي زور داره رو يه همچين چيزايي يادگاري ببيني ...

جدیدترین ارسال ها

بالا