AREF
مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
یادمه گفتی اینهمه سایت هست که کنار بخش سه بعدیش یه بخش معماری داره...! چی بگم بهت آخه... فارسیت هم که خوب نیست!
کلمه ها و ترکیبهای تازه:
فقدان: نبود - عدم وجود - موجود نبودن
تعامل: ارتباط داشتن - با هم داد و ستد کردن
ببین امید فرض کن ما بخوایم یه بخش واسه بچه های معماری داشته باشیم... واسه همه آرشیتکتها... (البته فرض کن، چون سعی من اینه که ببینم عملی هست یا نه...) خب حالا اتوکد یه نرم افزار مهندسیه... رابطش با گرافیک چقدره؟ فقط پلان رو از کد بیاریم تو مکس؟ همین؟
باز فرض کن یه بخش داریم که معماری هست... تو این بخش از چی قراره حرف زده بشه؟ چقدر جا داره؟
.
ببینم دیگه کیا تو سایت معمارن؟
مگه با کد دیگه چیکار میشه کرد.چقدر بخش معماری محدود کردی.پس برو سایت دانشجو بخش معماری. معماری اتینقدر وسیعه که.مثلا یکی پست میزنه 10 تا عکس از متروهای معروف دنیا رو میذاره.من مثلا درس طراحی معماریم درباره مترو.خوب کلی کمکم میشه دیگه.لزومی نداره بخش معماری حتما با کد یا مکس و مایا باشه.مثلا نمونه کارهای ماکت، راندو با دست،اسکیس و ... گرافیک یه ابزاره چرا اینقدر چسبیدی به گرافیک.همین الان یه پایان نامه دارم در باره "مجتمع تفریحی توریستی،موزه طبیعت" اگه یه بخش معماری داشتیم
مطرح میکردم معمارا میومدن نظر میدادن کمکم میکردن.البته اگه خودتم مطلبی چیزی پیدا کردی مارو بی نصیب نذار

البته نمیدونم لیلی گم گشته بود یا نه؟
سایتو ول کن.فکر کنم خیلی راهنمای خوبی برام باشی.ترم چند معماری هستی؟ هر سایت خوب معماری پیدا کردی بی نصیب نذار مارو.

از ایمان ممنونم بالاخره از خره شیطون پائین اومد و ... دستت درست.پس حالا یه بخش خاص درست کنین که معلوم باشه کجاست.من امروز دانشگاه با مدیر گروه صحبت میکنم یه اطلاعیه میزنم برا معمارا که بخش معماری سایت راه افتاد. بیان تا از تجریباتشون استفاده کنیم