همه بايد بدونن(قويترين ويروس ايراني) !!

Ghamnevis

Well-Known Member
رضا جان مسلمه كه زمين تا آسمون فرقشونه ! منم به حالت طنز گفتم مطلب رو ;) دقت ببيتي يا نه ؟ :)

سايان

oxygenws

Active Member
من عين اين پيغام رو در pm هاي مردادماهم داشتم كه يكي از دوستانم برايم فرستاده بود . بعد از تحقيق معلوم شد كه اين موضوع ميتونه حقيقت داشته باشه . البته من از جندين نفر پرسيدم . اين ويروس از طريق از كار انداختن فن سيستم ميتونه باعث بالا رفتن حرارت بشه و به قطعات رويه مادريرد صدمه بزنه .
چطوری می خواد فن رو از کار بندازه؟؟
در ضمن، سیستمی که فنش کار نکنه (سیستم های نسبتا جدید) فقط سیستم قفل می کنه یا restart میشه.

غير ممكن نيست!!! Wink
ميشه با نوشتن روي بايوس و ريرايت كردن مكرر و جلوگيري از بوت شدن سيستم چيپ بايوس را سوزوند و يا در بعضي مواقع بايد انرا دوباره برنامه ريزي كرد كه سخت تر از خريدن هست؛

ويروس CIH اين كار رو ميكنه!!!!! Arrow Arrow

با بالا بردن سرعت سي دي رام و راه اندازي ان به مدت 2 دقيقه سي دي رام رو سوزوند؛
با فرستادن كد هاي غير معمول ميشه به پرينتر فهموند كه تمام جوهر ازاد شه !
با عوض كردن فركانس مونيتور در رزولوشن هاي متفاوت ميشه به راحتي ان را سوزوند؛
:) سند بیارید :)
بله مثلا میشه بایوس رو پاک کرد ولی اینکه به محض باز کردن یک ایمیل --تمام-- قطعات روی بورد مادر بسوزه!!!!!!!

مورد های بعدی شما در مورد سی دی و پرینتر و مانیتور هم منقرض شده. این اعمال وابسته به نوع سیستم و سخت افزار هستش. زمانی بود که مانیتور ها با زیاد خاموش و روشن شدن می سوختند، اما چندین سال هستش که مانیتور های دیجیتال اومدند که هیچ مشکلی با این قضیه ندارند.

در ضمن، کافیه کمی به جمله ای که این جناب نقل کرده توجه کنید، از نظر روانی مشکل داره این جمله!!
به محض باز كردن ايميل تمام قطعات موجود بر روي مادربورد تون ميسوزه
به کلمات به محض و تمام توجه کنید!!!!!! نویسنده این مطلب کمترین سواد کامپیوتری نداشته. حتی نمی دونسته اجرا شدن یک ویروس توسط صفحات html شرایط و ملازمات خاصی داره.

من سعی می کنم تو این بحث مسخره شرکت نکنم، مگر پاسخی برای حرفهای من داده شده باشه (چه بهتر که شرکت نمی کنی!!!)

موفق باشید، امید

amirhomayoun

Active Member
درسته . منم با فرمايش جناب nextworld در مورد فن و پرينتر و سيدي رام مشكل دارم . تا حالا ويروسي نديدم كه اين كارارو بتونه بكنه . شايد با سيستم هاي قديمي ميشد ولي جديدا نه! در مورد ویروسهای html هم عمده كارشون اينه كه يه اسكريپت آلوده رو اجرا ميكنن يا اين كه يه فايل آلوده رو روي سيستم دانلود ميكنن . اگر آنتي ويروس به روز داشته باشين و توي سايت هاي كرك گشته باشين ممكنه متوجه شده باشين كه آنتي ويروستون ناگهان alert ميده و محل ويروس رو توي پوشه temp براي browser تون معين ميكنه . اين جور ويروس ها عموما خيلي ضعيفن . چه برسه يه اين كه بخوان آسيب سخت افزاري هم برسونن .
اکسیژن جان منظور طرف هم از اون جمله احتمالا این بوده که میل رو با نرم افزاری مثل outlook چک کنیم . یعنی مثلا یه کد آلوده است که وقتی روی هارد ذخیره بشه خودشو اجرا کنه یا یه همچین چیزایی. گرچه فکر کنم حدس شما (سواد نداشتن طرف!) درست تر باشه !

Mikhak

Active Member
بابا واقعا كه ببين اين همه دو صفحه رو واسه ي چه چيزي بيهوده طلف كردن بابابي خودي يكي دو دقيقه از عمرتونو واسه يه همچين چيزايي طلف نكنين اين شايعه توسط ([email protected])پش شده كه طرف يه نموره همچين عقده ي هك داره قبلا از دوستان من بود كه وقتي بهش گفتم اين چرتو پرتا چيه داري واسه همه ميفرستي گغت من نميفرستم يه نفر واسه اين كه منو خراب كنه داره اين كارارو ميكنه
-------------------
سينا

PC man

Active Member
mikhak گفت:
بابا واقعا كه ببين اين همه دو صفحه رو واسه ي چه چيزي بيهوده طلف كردن بابابي خودي يكي دو دقيقه از عمرتونو واسه يه همچين چيزايي طلف نكنين اين شايعه توسط ([email protected])پش شده كه طرف يه نموره همچين عقده ي هك داره قبلا از دوستان من بود كه وقتي بهش گفتم اين چرتو پرتا چيه داري واسه همه ميفرستي گغت من نميفرستم يه نفر واسه اين كه منو خراب كنه داره اين كارارو ميكنه
-------------------
سينا
آقا دستت درد نكنه

jalad

New Member
يه چيزي مي گيد ها سيستم مي سوزونه
چرنوبيل به اون خفني نمي سوزونه

در ضمن يه نكته بگم كه تا همين لحظه ويروس نويسان موفق نشدن ويروسي بنويسن كه باعث از كار افتادن حتمي يه قطعه بشه تنها كار كه مي تون بكند اونم اينكه كه از كنترول خارج كنند يعني سيستم نتونه بشناسه و در مورد هارد شما يه فلش كوچولش كنيد
درست مي شه

Peyman-Pop

Active Member
بله دوستان چنین چیزی امکان ناپذیره مخصوصا اینکه به ایرانو ایرانی‌ نسبت داده شده .

به قول رضا جان بله می‌شه در بعضی از قطعات اختلال ایجاد کرد اما اینکه اونهارو بسوزنیم امکان نداره، در گذشته به دلیل ضعف های سخت افزاری این امکان وجود داشت ولی‌ دیگه در حال حاضر چنین چیز های تقریبا امکان ناپذیر شده .

برای همین هر روز شاهد ورم های ساده تر و نرم افزاری هستیم چون دسترسی‌ اونها به سخت افزار محدود شده و کاری نمی‌تونن از پیش ببرن . به قول امید جان دیگه عمر چنین ویروس هایی‌ تموم شده و حالا شاهد ویروس های جدید در قالب ورم هستیم که بیشتر بخاطر منافع شخصی‌ ویروس نویس نوشته می‌شه نه برای مردم آزاری.

این قبیل شایعات متاسفانه در بین ایرانی‌ ها و مخصوصا مسنجر مد شده که هر چند وقت یکبار امثال اونرو میبینیم و متاسفانه بیشتر ایرانی‌ ها هم به دلیل اطلاعات کم از لحاظ IT اون مطالب رو باور می‌کنن و با فرستادن اون برای تمامی‌ دوستان خودشون در نشر سریع تر این شایعه کمک می‌کنن .

ایرانیان در این مسائل از باقی کشور ها سر هستند .

در آخر هم بیشتر وقت با ارزش خودتون رو برای این مسائل نذارید.

پیمان

Mikhak

Active Member
من با گفته آقا پيمان موافقم ولي به نظر من ايرانيها از نظر تخريب خيلي قويترند از هر لحاظ چه از لحاظ سخت افزاري نرم افزاري كوچه خياباني اسفالتي و كلا هر چي كه به نظرتون رجوع كنه (البته به نظر من!!!)
-----------
سينا

NextWorld IT

Active Member
oxygenws گفت:
من عين اين پيغام رو در pm هاي مردادماهم داشتم كه يكي از دوستانم برايم فرستاده بود . بعد از تحقيق معلوم شد كه اين موضوع ميتونه حقيقت داشته باشه . البته من از جندين نفر پرسيدم . اين ويروس از طريق از كار انداختن فن سيستم ميتونه باعث بالا رفتن حرارت بشه و به قطعات رويه مادريرد صدمه بزنه .
چطوری می خواد فن رو از کار بندازه؟؟
در ضمن، سیستمی که فنش کار نکنه (سیستم های نسبتا جدید) فقط سیستم قفل می کنه یا restart میشه.

غير ممكن نيست!!! Wink
ميشه با نوشتن روي بايوس و ريرايت كردن مكرر و جلوگيري از بوت شدن سيستم چيپ بايوس را سوزوند و يا در بعضي مواقع بايد انرا دوباره برنامه ريزي كرد كه سخت تر از خريدن هست؛

ويروس CIH اين كار رو ميكنه!!!!! Arrow Arrow

با بالا بردن سرعت سي دي رام و راه اندازي ان به مدت 2 دقيقه سي دي رام رو سوزوند؛
با فرستادن كد هاي غير معمول ميشه به پرينتر فهموند كه تمام جوهر ازاد شه !
با عوض كردن فركانس مونيتور در رزولوشن هاي متفاوت ميشه به راحتي ان را سوزوند؛
:) سند بیارید :)
بله مثلا میشه بایوس رو پاک کرد ولی اینکه به محض باز کردن یک ایمیل --تمام-- قطعات روی بورد مادر بسوزه!!!!!!!

مورد های بعدی شما در مورد سی دی و پرینتر و مانیتور هم منقرض شده. این اعمال وابسته به نوع سیستم و سخت افزار هستش. زمانی بود که مانیتور ها با زیاد خاموش و روشن شدن می سوختند، اما چندین سال هستش که مانیتور های دیجیتال اومدند که هیچ مشکلی با این قضیه ندارند.

در ضمن، کافیه کمی به جمله ای که این جناب نقل کرده توجه کنید، از نظر روانی مشکل داره این جمله!!
به محض باز كردن ايميل تمام قطعات موجود بر روي مادربورد تون ميسوزه
به کلمات به محض و تمام توجه کنید!!!!!! نویسنده این مطلب کمترین سواد کامپیوتری نداشته. حتی نمی دونسته اجرا شدن یک ویروس توسط صفحات html شرایط و ملازمات خاصی داره.

من سعی می کنم تو این بحث مسخره شرکت نکنم، مگر پاسخی برای حرفهای من داده شده باشه (چه بهتر که شرکت نمی کنی!!!)

موفق باشید، امید

اولا اينكه من كي گفتم كه حرف اين اقا درسته!!!
من فقط گفتم كه همچين ويروسهايي هم وجود دارند و همين ويروس CIH همين كار رو روي بايوس انجام ميده .
هدف من اين بود كه بگم خيلي راحت ميشه تو سخت افزار اختلال ايجاد كرد اما شما اومديد مانيتور ديجيتال و سيستم هاي پيشرفته به رخ من ميكشيد :lol: :lol:
اتفاقا مقاله اي در باره خطر ويروسهاي نسل بعد در سي ان ان خواندم كه دنبالشم پيدا كردم ميزارم بخونيد تا بفهميد مانيتور ديجيتال رو چطوري خواهند سوزوند! :wink:

oxygenws

Active Member
رضا جان، CIH فقط بایوس رو پاک می کرد. که قابلیت بایوس های نسبتا جدید هستش.

اگر اون مقاله رو یافتی و از سال 2000 به اینور بود لینکش رو بده :) ممنون.

daryvary

Member
NextWorld IT گفت:
daryvary گفت:
حتی با فایل exe هم نمیشه همچین کاری کرد. اونوقت شما میگید email؟؟؟؟؟؟
(ضمنا ایمیل هم یه صفحه html مثل سایر صفحات اینترنتی میمونه و بخش خطرناک ایمیل attachment هاش هستن و در بعضی موارد هم scriptهایی که میتونن روی outlook اثر بذارن. وگرنه یه ایمیل هیچ فرقی به یه صفحه وب نداره)

دوست من در صفحات html هم ميشه ويروس گذاشت و يوزر با باز كردن يك صفحه ايميل و يا وب ميتونه الوده به ويروس بشه!
و اين هم حرفي هست كه يكي از مسولان مايكروسافت در بخش IE زده:

کد:
While theoretically possible, HTML viruses poses little danger to today's users, said Mike Nichols, Internet Explorer manager for Microsoft Corp. "We are extremely confident that this is nothing that users should be worried about," he said.

:wink:

دوست عزيز
بله. اين مورد هست و اين از باگهاي امنيتي اكسپلورر هست. بلكه ضعف اچ تي ام ال نيست.
مثلا يه ويروس كه روي IE کار میکنه ممکنه روی مرورگرهای دیگه عمل نکنه.
پس ضعف از IE هست. نه از HTML.

در مورد اینکه بوجود آوردن مشکلات سخت افزاری توسط ویروسها هم باید بگم که اطلاعات شما یه کمی قدیمیه.
اون مونیتورهای قدیمی بودن که به این صورت میسوختن. تقریبا میشه گفت مونیتورهایی که از سال 94 به بعد تولید شدن دیگه این ضعف رو ندارن و با بالارفتن فرکانس خودشون standby میشن و دیگه نمیشه به این صورت مونیتور رو سوزوند.
این مورد در مورد بایوس و پرینتر و ... هم هست.
ممکنه روی مدلهای خاص کار کنه. مثلا روی بایوس خاصی عمل کنه ولی چیز عمومی نیست.
در نتیجه همچین خبری رو کاملا میشه گفت دروغه.
:wink:

oxygenws

Active Member
دوست عزیزی، حامد نام، ایمیلی محترمانه به ایمیل من ارسال کرده:
کد:
> hamed
> ohoy agaee ke fek mikoni ziad halit hast salam man yeki az dostam ye email
> daryaft karde bood beh esmeh a greeting card 4 u bazesh karde bood
> gataatesh sookhte bood lazem bod keh ino beh arzetoon beresoonam khaheshan
> dige edea nakonin ziad halitoon hast va dar zmen bar asase tahgiugat
> nevisandeye in virus tabrizi hastesh !!! hala ageh bavarnadarin mitoonim
> passworde oon email ro behetoon bedim ta az nazdik bebininesh albate ageh
> daste sakhtafzaretoon monde bashin

من از ایشون درخواست کردم که رمز عبور این ایمیل رو به من بدن. ولی ایمیل ارسالی ایشون کلا وجود خارجی نداشت!!!

این هم جوابی که برای ایشون نوشتم و برگشت خورد:
کد:
Salam,

mamnoon misham agar emkaan daare email ro baraam forward konid, dar
gheyr-e in soorat password ro marhamat konid. merc

این پست رو اینجا دادم، چون می دونم اینجا رو می خونه و می تونه ایمیل درستش رو به من بده :)

من هنوز روی حرفهام هستم مهندس :)

منتظرم، موفق باشید، امید

Ghamnevis

Well-Known Member
:lol: عجب آدم باحالي بوده اين بنده خدا :lol:

منم پسوورد ميخوام :D نبود..

PC man

Active Member
بچه ها امروز از يه مهندس سخت افزار پرسيدم گفت همچين چين چيزي امكان داره.اين طوري كه طرف با باز كردن ايميل توسط ويروس دماي سي پي يو به بالاترين حدش ميرسه و اون وقته كه بعضي قطعات ممكنه بسوزه.
بقيه ش با خودتون!

oxygenws

Active Member
پردازنده های نسبتا جدید در هنگام داغ کردن نمی سوزند. در ضمن، تا اونجایی که من می دونم داغ شدن پردازنده ربطی به مابقی قطعات روی بورد مادر نداره!!!

Peyman-Pop

Active Member
oxygenws گفت:
پردازنده های نسبتا جدید در هنگام داغ کردن نمی سوزند. در ضمن، تا اونجایی که من می دونم داغ شدن پردازنده ربطی به مابقی قطعات روی بورد مادر نداره!!!
بله دقیقا !

پیمان

sambol

Active Member
عجب بحث داغي شده تو اين 4 سفحه مفهميديم كي راست گفت كي دروغ
<>شوخي</> حالا ما اين ايميل رو چيكار كنيم من هم يه دونه گرفتم واي سيستمم رفت رو هوا<>شوخي</>

جدیدترین ارسال ها

بالا