چطوری می خواد فن رو از کار بندازه؟؟من عين اين پيغام رو در pm هاي مردادماهم داشتم كه يكي از دوستانم برايم فرستاده بود . بعد از تحقيق معلوم شد كه اين موضوع ميتونه حقيقت داشته باشه . البته من از جندين نفر پرسيدم . اين ويروس از طريق از كار انداختن فن سيستم ميتونه باعث بالا رفتن حرارت بشه و به قطعات رويه مادريرد صدمه بزنه .
غير ممكن نيست!!! Wink
ميشه با نوشتن روي بايوس و ريرايت كردن مكرر و جلوگيري از بوت شدن سيستم چيپ بايوس را سوزوند و يا در بعضي مواقع بايد انرا دوباره برنامه ريزي كرد كه سخت تر از خريدن هست؛
ويروس CIH اين كار رو ميكنه!!!!! Arrow Arrow
با بالا بردن سرعت سي دي رام و راه اندازي ان به مدت 2 دقيقه سي دي رام رو سوزوند؛
با فرستادن كد هاي غير معمول ميشه به پرينتر فهموند كه تمام جوهر ازاد شه !
با عوض كردن فركانس مونيتور در رزولوشن هاي متفاوت ميشه به راحتي ان را سوزوند؛
به کلمات به محض و تمام توجه کنید!!!!!! نویسنده این مطلب کمترین سواد کامپیوتری نداشته. حتی نمی دونسته اجرا شدن یک ویروس توسط صفحات html شرایط و ملازمات خاصی داره.به محض باز كردن ايميل تمام قطعات موجود بر روي مادربورد تون ميسوزه
آقا دستت درد نكنهmikhak گفت:بابا واقعا كه ببين اين همه دو صفحه رو واسه ي چه چيزي بيهوده طلف كردن بابابي خودي يكي دو دقيقه از عمرتونو واسه يه همچين چيزايي طلف نكنين اين شايعه توسط ([email protected])پش شده كه طرف يه نموره همچين عقده ي هك داره قبلا از دوستان من بود كه وقتي بهش گفتم اين چرتو پرتا چيه داري واسه همه ميفرستي گغت من نميفرستم يه نفر واسه اين كه منو خراب كنه داره اين كارارو ميكنه
-------------------
سينا
oxygenws گفت:چطوری می خواد فن رو از کار بندازه؟؟من عين اين پيغام رو در pm هاي مردادماهم داشتم كه يكي از دوستانم برايم فرستاده بود . بعد از تحقيق معلوم شد كه اين موضوع ميتونه حقيقت داشته باشه . البته من از جندين نفر پرسيدم . اين ويروس از طريق از كار انداختن فن سيستم ميتونه باعث بالا رفتن حرارت بشه و به قطعات رويه مادريرد صدمه بزنه .
در ضمن، سیستمی که فنش کار نکنه (سیستم های نسبتا جدید) فقط سیستم قفل می کنه یا restart میشه.
غير ممكن نيست!!! Wink
ميشه با نوشتن روي بايوس و ريرايت كردن مكرر و جلوگيري از بوت شدن سيستم چيپ بايوس را سوزوند و يا در بعضي مواقع بايد انرا دوباره برنامه ريزي كرد كه سخت تر از خريدن هست؛
ويروس CIH اين كار رو ميكنه!!!!! Arrow Arrow
با بالا بردن سرعت سي دي رام و راه اندازي ان به مدت 2 دقيقه سي دي رام رو سوزوند؛
با فرستادن كد هاي غير معمول ميشه به پرينتر فهموند كه تمام جوهر ازاد شه !
با عوض كردن فركانس مونيتور در رزولوشن هاي متفاوت ميشه به راحتي ان را سوزوند؛سند بیارید
بله مثلا میشه بایوس رو پاک کرد ولی اینکه به محض باز کردن یک ایمیل --تمام-- قطعات روی بورد مادر بسوزه!!!!!!!
مورد های بعدی شما در مورد سی دی و پرینتر و مانیتور هم منقرض شده. این اعمال وابسته به نوع سیستم و سخت افزار هستش. زمانی بود که مانیتور ها با زیاد خاموش و روشن شدن می سوختند، اما چندین سال هستش که مانیتور های دیجیتال اومدند که هیچ مشکلی با این قضیه ندارند.
در ضمن، کافیه کمی به جمله ای که این جناب نقل کرده توجه کنید، از نظر روانی مشکل داره این جمله!!
به کلمات به محض و تمام توجه کنید!!!!!! نویسنده این مطلب کمترین سواد کامپیوتری نداشته. حتی نمی دونسته اجرا شدن یک ویروس توسط صفحات html شرایط و ملازمات خاصی داره.به محض باز كردن ايميل تمام قطعات موجود بر روي مادربورد تون ميسوزه
من سعی می کنم تو این بحث مسخره شرکت نکنم، مگر پاسخی برای حرفهای من داده شده باشه (چه بهتر که شرکت نمی کنی!!!)
موفق باشید، امید
NextWorld IT گفت:daryvary گفت:حتی با فایل exe هم نمیشه همچین کاری کرد. اونوقت شما میگید email؟؟؟؟؟؟
(ضمنا ایمیل هم یه صفحه html مثل سایر صفحات اینترنتی میمونه و بخش خطرناک ایمیل attachment هاش هستن و در بعضی موارد هم scriptهایی که میتونن روی outlook اثر بذارن. وگرنه یه ایمیل هیچ فرقی به یه صفحه وب نداره)
دوست من در صفحات html هم ميشه ويروس گذاشت و يوزر با باز كردن يك صفحه ايميل و يا وب ميتونه الوده به ويروس بشه!
و اين هم حرفي هست كه يكي از مسولان مايكروسافت در بخش IE زده:
کد:While theoretically possible, HTML viruses poses little danger to today's users, said Mike Nichols, Internet Explorer manager for Microsoft Corp. "We are extremely confident that this is nothing that users should be worried about," he said.
![]()
> hamed
> ohoy agaee ke fek mikoni ziad halit hast salam man yeki az dostam ye email
> daryaft karde bood beh esmeh a greeting card 4 u bazesh karde bood
> gataatesh sookhte bood lazem bod keh ino beh arzetoon beresoonam khaheshan
> dige edea nakonin ziad halitoon hast va dar zmen bar asase tahgiugat
> nevisandeye in virus tabrizi hastesh !!! hala ageh bavarnadarin mitoonim
> passworde oon email ro behetoon bedim ta az nazdik bebininesh albate ageh
> daste sakhtafzaretoon monde bashin
Salam,
mamnoon misham agar emkaan daare email ro baraam forward konid, dar
gheyr-e in soorat password ro marhamat konid. merc
بله دقیقا !oxygenws گفت:پردازنده های نسبتا جدید در هنگام داغ کردن نمی سوزند. در ضمن، تا اونجایی که من می دونم داغ شدن پردازنده ربطی به مابقی قطعات روی بورد مادر نداره!!!