چگونه تنظیمات را انجام دهیم تا در محیط کار دسکتاپ معلوم نباشد؟ یعنی مثل ویژوال استودیو پشت برنامه معلوم نباشد.
اولین سئول این که فرق کاربرد = با := چیه؟
دومین سئوال اینکه در سی بعد هر خط دستور یک سمی کالن می گذارند و در دلفی هم سمی کالن هست ولی تعدادش انگار کمتره. در این مورد هم موارد استفاده سمی کالن در دلفی را می خواستم.
سومین سئوال فرق end با سمی کالن و end با نقطه چیه؟
سالک جان ، سوال اولتو بیشتر توضیح میدی ؟با سلام.
چند تا سئوال داشتم:
در مورد سینتکس دلفی من کمی مشکل دارم چون عادت به سینتکس سی دارم. چند تا سئوال در این مورد دارم که می پرسم. االبته کمی که بیشتر کدنویسی کار کردم باید می پرسیدم این سئوالات را ولی الان می پرسم تا با راهنمایی های شما یادگیری راحت تر شود.
با تشکر از توجه . منظورم فضایی است که بین پنجره ها است.چگونه تنظیمات را انجام دهیم تا در محیط کار دسکتاپ معلوم نباشد؟ یعنی مثل ویژوال استودیو پشت برنامه معلوم نباشد.
ببین سالک جان ،با سلام
من چند روزیه در وبلاگهای آموزش دلفی می چرخم. حسی که بهم دست میده اینه که گوشه های این محیط دلفی(شامل کلاسها) چیزهایی هست که باید به شکل ترفند کشف بشه. ولی ندیدم کسی از ترفندهای سی شارپ نام ببره. یا شایدم تصور من غلطه. می خواهم از دوستانی که با زبانهایی مثل دلفی و ویژوال بیسیک بیشتر و حرفه ای تر کار کرده اند بپرسم که جریان این ترفندها چیه؟آیا مرجعی نیست که به صورت یک آموزش همه این کارها را یاد بده؟و اگر نیست آیا راهش اینه که همین طوری به شکل کشف انجام بشه. آیا برای دات نت هم همین طوره؟ یا اینکه چون تکنولوژی جدیدی است نیاز به ترفند نداره و همه چیز به شکل منظم سرجای خودش است و نیاز به این ابداعات نداره؟
نمی تونم درست تصور خود را بگم ولی شاید توانسته باشم قسمتی از منظور خودم را بگم.
هر توضیحی که نیاز هست بگویید. در آبجکت بروسر دات نت ما حداقل لیستی از کلاسها را داریم. آیا در دلفی هم چنین لیستی وجود دارد . مثلا لیست کلاسهای vcl یا کلاسهای دیگر آن. آیا در سایت خود بورلند مرجعی برای راهنمایی در این مورد موجود نیست. کلا آیا خود شرکت بورلند از این ترفندها خبر دارد؟ یا اینکه بعدا برحسب نیاز این ها ابداع شده اند. آیا با ورژن های بعدی دلفی این ترفندها دیگه نیازی نیست؟
ممنون می شوم کمی در این مورد راهنمایی کنید.
Start -> All Programs -> Borland Delphi 7 -> Help
دوستان سایتی برای دانلود فیلم آموزشی دلفی سراغ دارید؟
unit[COLOR="Orange"] Unit1;[/COLOR]
interface
uses
[COLOR="Orange"] Windows, Messages, SysUtils, Variants, Classes, Graphics, Controls, Forms,
Dialogs;[/COLOR]
type
[COLOR="Orange"]TForm1[/COLOR] = class([COLOR="Orange"]TForm[/COLOR])
private
{ Private declarations }
public
{ Public declarations }
end;
var
[COLOR="Orange"]Form1: TForm1;[/COLOR]
implementation
{$R *.dfm}
end.
type
TForm1 = class(TForm)