بی بی کد هتل بیزنس قشم (طرح 4)

martin eco

Well-Known Member
سلام خدمت دوستان...اینم طرح 4 بنده که یه هتل بود در قشم
طرح پرمشقتی بود چون استاد واقعا دستمونو در حجم بسته بود و تا هفته آخر داشتیم پلان کرکسیون میکردیم..کسانی که مهندس نوبری رو میشناسن میدونن من چی میگم..ولی ما کلا ایده و نما رو با استاد در میون نذاشتیم تا جلو کارمون گرفته نشه...ایشون در ژوزمان یکم دلخورم بودن ازین قضیه..ولی خب به خوبی و خوشی به پایان رسید:paint:

ایده های طراحی :
سایت طرح در شرق جزیره قشم در 700 متری از دریا و اسکله ای تجاری در مشرق سایت و فرودگاهی در مغرب آن در حد فاصل 2-3کیلومتری قرار داشت کشیدگی سایت شمال به جنوب ،باد مطلوب جنوب شرقی وباد نامطلوب باد شمال و شمال شرقی بود.این شرایط بعلاوه دو دید اصلی به دریا و به فرودگاه فرم کلی کار را مشخص میکرد. ایده اصلی با توجه به اقلیم منطقه تعدیل شرایط اقلیمی اعم از دما،وسعت تابش و ... بود بدین منظور ابتدا حالت کلی حجم که در راستای شمال به جنوب بود برای از دست ندادن نور جنوب،استفاده از باد مطلوب و همچنین استفاده از دو دید تعریف شده یه سمت جنوب شرقی دوران کرد، استفاده از پوسته ای برای تعدبل تابش و حبس هوای خنک در پس آن مهمترین انگاره طرح بود با استفاده ازنگاره های حنا که زنان جزیره بر دستها و پاهای خود ترسیم می کنند و طرح های گلیم های جزیره شکل گرفت،فرم هایی شاعرانه که سیالیت فرم را به همراه داشت. در قدم بعد آنتزاعی و استایلیزه کردن کردن این طرح ها مد نظر قرار گرفت و سپس طراحی آنها در قالبی هماهنگ صورت پذیرفت،لازم به ذکر است که این اشکال در سایت پلان مجموعه نیز بکار برده شدند.از آنجاکه این اشکال وام دار اشکال گیاهی بودند سعی شد سیالیت گیاهان در وجه فرمال کار نیز تاثیرگذار یاشد یه همین منظور طبقه دهم(ورزشی و تفریجی) به صورتی تهی طراحی شد تا حالت معلق حجم فرمی سیال را ایجاد کند.در نمای غربی نیز لابی هر طبقه بجای فضای درونی به بیرون و نمای ساختمان منتقل شده است تا علاوه بر استفاده از هوای آزاد ریتم نمای شرقی در این نما به صورت استفاده از تراس های نا همگون و سبز حالتی مواج داشته باشد. در نمای طبقات همکف و منهای 1 هم سعی شد تا با استفاده از نمایی ساده هم تمرکز بصری عابران رعایت شود و هم اینکه تاکید اصلی به طبقات اقامتی معطوف شود.در طبقه هکمف درسمت شرقی قرار گرفتن پنجره های کافی شاپ بر روی استخر محوطه نیز به منظور خلق فضایی با طراوت و شاعرانه با استفاده از تهویه سطجی آب بود.

پیوست ها

• gharbi2.jpg
    gharbi2.jpg
    658.3 کیلوبایت · بازدیدها: 111
  • night1.jpg
    night1.jpg
    606.8 کیلوبایت · بازدیدها: 78
  • 9floor.jpg
    9floor.jpg
    494.3 کیلوبایت · بازدیدها: 59
  • indoor2.jpg
    indoor2.jpg
    292.6 کیلوبایت · بازدیدها: 54
  • Portal-Farhang-Negarehaihana-32jpg.jpg
    Portal-Farhang-Negarehaihana-32jpg.jpg
    43.1 کیلوبایت · بازدیدها: 38
آخرین ویرایش:

martin eco

Well-Known Member
اینم ادامه اش

پیوست ها

• Nama shargh.jpg
    Nama shargh.jpg
    332.4 کیلوبایت · بازدیدها: 30
  • Nama.jpg
    Nama.jpg
    331.9 کیلوبایت · بازدیدها: 35
  • 382944_NhiBpdIRF465bVaNa4XsE355U.jpg
    382944_NhiBpdIRF465bVaNa4XsE355U.jpg
    69.6 کیلوبایت · بازدیدها: 34
به به حمید جان من هر دفعه یک شاهکار ازت می بینم خیلی خوشحالم که به زیبایی هر چه تمام ایده هاتو به تصویر میکشی و بهت افتخار می کنم
همین که از خطوط سیال و نرم و گیاه استفاده کردی تاثیر بصری جالبی تو ذهن بیننده ایجاد کردی خیلی خوشم اومد
و بحث کنترل انرژی تو بنا رو خیلی منطقی و عالی کار کردی
اینکه طبقه همکف رو با رویکرد ساده طراحی کردی خیلی عالی بود باعث معطوف شدن دید شدی ولی من خیلی دوست داشتم ورودی رو یک تعریف ویژه از طرح داشته باشه مه در امتداد پوسته باشه
و یک چیز دیگه که تو نظرمه یک خورده گوشه های پوسته که به هم می رسن دفرمه شده و زاویه هاشون 90 درجه شده اونجا رو هم لبه هاشو خطوط نرم به کار می بردی عالی بود ولی مدلینگش سخت می شد
و در نهایت ارزش طراحیت و معماری کارت خیلی بیشتر از ایناست و هرچی نگاه میکنم لذت می برم
راستی متریال سطح نما رو چی در نظر گرفتی؟
موفق باشی 20 :rose:

Mandana

Active Member
فرم جالبی داره ساختمونهای این مدلی خوشم میاد کلی^.^ ولی رندر رو زیاد دوست نداشتم بعضی جاهاش مثل نخل ها(برگها زیادی روشنن) یا پشت ماشین که اسموث نیست.(ما معماری بلد نیستیم گیر الکی میدیم:دی)
در کل خیلی خوبه ساختمون موفق بباشی:rose:

martin eco

Well-Known Member
به به حمید جان من هر دفعه یک شاهکار ازت می بینم خیلی خوشحالم که به زیبایی هر چه تمام ایده هاتو به تصویر میکشی و بهت افتخار می کنم
همین که از خطوط سیال و نرم و گیاه استفاده کردی تاثیر بصری جالبی تو ذهن بیننده ایجاد کردی خیلی خوشم اومد
و بحث کنترل انرژی تو بنا رو خیلی منطقی و عالی کار کردی
اینکه طبقه همکف رو با رویکرد ساده طراحی کردی خیلی عالی بود باعث معطوف شدن دید شدی ولی من خیلی دوست داشتم ورودی رو یک تعریف ویژه از طرح داشته باشه مه در امتداد پوسته باشه
و یک چیز دیگه که تو نظرمه یک خورده گوشه های پوسته که به هم می رسن دفرمه شده و زاویه هاشون 90 درجه شده اونجا رو هم لبه هاشو خطوط نرم به کار می بردی عالی بود ولی مدلینگش سخت می شد
و در نهایت ارزش طراحیت و معماری کارت خیلی بیشتر از ایناست و هرچی نگاه میکنم لذت می برم
راستی متریال سطح نما رو چی در نظر گرفتی؟
موفق باشی 20 :rose:
سعید جان لطف داری....شرمنده میکنی
والا ورودی رو موافقم باهات..میتونست تعریف شده تر باشه...اون گوشه ها هم که گفتی پله فرارن که 90 درجه بود من واسه اینکه نرم تر باشه موربشون کردم ولی درست میگی ازین نرم تر هم میشد بشه....قربونت برمم
والا سوال دو پهلو بود نفهمیدم:green:متریالی که تو رندر کار کردم منظورت بود؟؟؟

فرم جالبی داره ساختمونهای این مدلی خوشم میاد کلی^.^ ولی رندر رو زیاد دوست نداشتم بعضی جاهاش مثل نخل ها(برگها زیادی روشنن) یا پشت ماشین که اسموث نیست.(ما معماری بلد نیستیم گیر الکی میدیم:دی)
در کل خیلی خوبه ساختمون موفق بباشی:rose:
لطف دارین شما...والا کاملا حق دارین..اونموقع تری دی مثه الان واسم مهم نبود ودنبالش نبودم واسه همین در حدی بود که کارمو نشون بدم..هرچند الانم چیزی بلد نیستم ولی خب علاقه ای که الان به این مبحث به لطف شما دوستان پیدا کردم قابل مقایسه با اون موقع نیس
ممنونم از لطفتون:rose:
یه سوال نما رو ساختی یا متریال دادی؟

والا نما رو کامل ساختم...ولی با متریالم میشه که البته واسه نماهای نزدیک مثه این نمیشه
خیلی طرحه جالبیه. ایول
ممنونم علی جان:rose:
کارته درسته تبریک:rose:

ایده ات هم قشنگه
ممنون بهزاد جان:rose:

خیلی عالی پیاده سازی شده
خوشم اومد.
موفق باشی/
ممنونم...شمام همینطور:rose:

m120

Active Member
به نظر من معمارانه بر خورد نکردی
اصلا ایده شما به طرح نزدیک نیست
خطوط کار با ایده نمیخونه
تو اجرا به این تمیزی در نمیاد
اون درخت هایی که گزاشتی اونجا نمیزارن
بیشتر شبیه به یه لباسه که از کارایه ذاها حدید تقلید شده و .......
این نظر منه

ssevil

Well-Known Member
اقا اقا اقا چه خشن انتقاد می کنید عصبانی چرووو :) مهربون باشید :)
به نظر من این کار برای طرح 4 فوق العلاده است
مگه قرار هرچی تو ایده بگیم عینا تو کار بیاد؟
یه برداشت و دیده نسبت به ایده هایی که گفته شده
هر کسی ممکنه تو طرحش یه مدلی از ایده ها برداشت کنه
من خیلی طرح و دوست داشتم
افرین......:rose:

martin eco

Well-Known Member
به نظر من معمارانه بر خورد نکردی
اصلا ایده شما به طرح نزدیک نیست
خطوط کار با ایده نمیخونه
تو اجرا به این تمیزی در نمیاد
اون درخت هایی که گزاشتی اونجا نمیزارن
بیشتر شبیه به یه لباسه که از کارایه ذاها حدید تقلید شده و .......
این نظر منه

سلام..
معمولا طرح به ایده نزدیک نیست دوست عزیز...خطوط کار هم در ایده های طراحی در پست اول نوشتم که برای سهولت در اجرا به صورت استایلیزه در اومده...اجرا مقوله ایه که نمیشه به این راحتی دربارش نظر داد...نظرتونو جلب میکنم به کارای سنگینی که در سطح منطقه بخصوص همین دبی اجرا میشه چه بسا سنگین تر از این...
در مورد درخت ها حق با شماست..اساسا درختها در رندر جالب نشدن
و در مورد تقلید از خانوم زاها حدید...ببین دوست من کاری که مبانی مشخص داره و از یک فرهنگ بومی داره نشات میگیره چه جوری میتونه تقلید باشه..اگر من همینجوری این خطوط رو به کار میبردم حرف شما درست بود...نکته بعد اینه که خانوم زاها حدید اساسا یه معمار بین الملل در سبک فولدینگ هستن که کاراشون به هیچ عنوان رنگ و بوی بومی ندارن و هر جایی میتونن باشن...ولی این کار مخصوص این جزیره و فرهنگش طراحی شده نه جای دیگری...بعدشم یه همچین کاری اساسا در رده پست مدرن یا متارشنالیسم قرار میگیره نه سبک خانوم زاها که فولدینگه...
برای اینکه حرفهامون رو ببینن لازم نیس فونت بزرگ بکار ببریم،کافیه منصف و منطقی باشیم..
ممنونم و موفق باشید
:rose:

martin eco

Well-Known Member
اقا اقا اقا چه خشن انتقاد می کنید عصبانی چرووو :) مهربون باشید :)
به نظر من این کار برای طرح 4 فوق العلاده است
مگه قرار هرچی تو ایده بگیم عینا تو کار بیاد؟
یه برداشت و دیده نسبت به ایده هایی که گفته شده
هر کسی ممکنه تو طرحش یه مدلی از ایده ها برداشت کنه
من خیلی طرح و دوست داشتم
افرین......:rose:
ممنون خانوم سوین لطف داری...
والا حرف منم همینه..اگر من بخوام اون نقوشو عینن تو کارم به کار ببرم پس نقش من این وسط میشه یه کپی زن صرف...وقتی کار و ایده مال من میشه که به یه ترکیب که ساخته ذهن خودم باشه برسم...هرچند اینجا به اجرا هم فکر شده و سعی کردم خطوط استایل تر باشه تا اجراش ساده تر باشه:paint:
مهربونی که عالیههههه..ولی منتقد های عصبانی رو هم دوس داریم:green:
مقسیییییییییی:rose:
(این نی نی امضاتونم نمکه:))

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا