نمونه کار ( فیلم کوتاه من )

sbrir

Active Member
سلام

فیلم *** اشتباه ***
امیدوارم دوست داشته باشید ..
نظر یادتون نره ... ( خیلی انتقاد رو دوست دارم )
کاری از محمد فرصیاد
یه تشکر ویژه هم دارم از دوستان گلم ...
دوستان فیلم Full HD هست ولس نمسشه آپلود کرد
دانلود :
http://www.4shared.com/video/mtsqvYjr/Eshtebah_MFarsayyad-1.html

کیفیت اصلی 103مگ هست نتونستم آپلود کنم

پیوست ها

• Sequence 01.Still003.jpg
    Sequence 01.Still003.jpg
    447.1 کیلوبایت · بازدیدها: 66
  • Eshtebah_M.Farsayyad-1.flv
    10.1 مگایابت · بازدیدها: 260
آخرین ویرایش:

massomeh1

Member
سلام حالا که فیلمت flv هست و حجمش 10 مگ کردی لطفا خیلی راحت پیوست کن از طریق همین مجیدآنلاین که خیلی آپلود فایل بوسیله اون آسون و خوبه تا همه بتونن بینن. چون این سایت نیاز به ثبت نام داره .
من تونستم ببینم آفرین خوب بود هم ایده مفیدی داشت و محتوای آموزنده و خوبی داشت یعنی انسان نباید ظاهربین باشه و زودقضاوت کنه که گاهی این قضاوتهای زود به دنبالش عملکرد منفی داره و حتی ممکن باعث بشه که یک عمر پشیمان باشیم.

ادامه بده و فکرکن به محتواهای بهتر و تکنیکهای بهتر و خلاقانه برای ساخت فیلم کوتاه. چون استعدادشو داری.

AYANDEHSAZ

Member
سلام . فیلم جالبی بود .
یه چند تا نکته بود که من دیدم .
یکی اینکه در حین فیلم یه نفر سرش رو از آخر کوچه داده بیرون که تو عکسی که پیوست کردم معلومه . این یارو جز بازی هست یا داره نگا می کنه :lol:
دوم : اون قسمت که یارو خودش رو می کشه و مثلا خونش روی دیوار می پاشه زیاد جالب نشده . یعنی خون با دیوار زیاد مچ نیست . خون داره تکون می خوره .

موفق باشی :rose:

پیوست ها

• kale.jpg
    kale.jpg
    212 کیلوبایت · بازدیدها: 40

JEYDI7

Active Member
سلام آقا محمد، واقعا بهت خسته نباشید می گم ، کارت خیلی خوب بود، راستی دوربینت چی بود؟

sbrir

Active Member
سلام مرسی و بسیار ممنونم
دوستان گلم ... چشم آپلود میکنم با مجید ...
در مورد خون باید بگم که آره دوست گلم درست میگی زیاد جالب نشد ... با ترکر افتر بود ....
او یاروهم که سرش معلوم بود بعد از تدوین یک کتک درستی خورد از من :d دی

من شرمنده ولی فیلم کم اوردم که درستش کنم ... و یکی از تجربیات من این بود که تصویر زیاد بگیرم ..... از این به بعد

دوربین هم 5d کنن بود

Soheil_2034

کاربر متخصص افتر افکتز
سلام خدمت دوست عزیز :paint: :rose:

به نسبت کارهای دیگه ای که دیده بودم و فقط رو لحظه شلیک و پاشیدن خون تمرکز می کردن کار شما به نسبت بهتر بود اما آخر کار اصلا خوب نشده یعنی خون که تکون میخوره کل کار رو به لحاظ افکتیو خراب کرده

اما باز بهتر از بقیه بود شلیک اول بهتر بود تا دوم

YAHYA2011

Member
ویدیوی آموزنده ای بود !
از لحاظ کانسپت کار و جلوه های ویژه هم من نظری ندارم بدم چون تخصصی ندارم در این زمینه !
ولی به عنوان یک بیننده کار رو می پسندم !
کار دارای حرف های خوب و عمیقی در متن خودش هست !
یک پیشنهاد دوستانه برای فیلم کوتاهت : روی ثانیه ثانیه ی فیلمی که می سازی فکر کن . حتی کوچکترین نقاط رو از قلم ننداز ! اگر میخای فیلم ساز خوبی بشی باید چیزهایی رو ببینی که بقیه نمی بینن!
یا علی !

NARANJTORANJ

Well-Known Member
ایده ی کلی خیلی خوب بود
من داستانشو دوست دارم با این که خالی داره
کار داره تا اونی که می خوای رو برسونه که نهایتا با تکس میرسونه

موفق باشید

mooli63

کاربر فعال انجمن فیلمسازی
من خوشحالم که بچه ها میان و فیلم های کوتاه خودشون رو اینجا می زارن. ماهیت یک جشنواره بر خلاف اکران عمومی تمرکز روی بازخورد فیلم بین مخاطبه که بخش تماشاخونه این امکان رو اینجا فراهم کرده و ممنون از شما بابت اپلود فیلم کوتاهت.
اگر خیلی علاقه به انتقاد داری من یه کم جدی تر نظر بدم.
یه بخش مربوط به جلوه های ویژه و ادیت و اصلاح رنگ کاره که تو مقوله ی تکنیکیه کار باید بررسی بشه که در این مورد من اول نظر می دم بعد در مورد درونمایه و یا همون روایت فیلمنامه.
اول در مورد استفاده نادرست از فاصله کانونی: وقتی 2 بازیگر روبروی هم قرار می گیرند بیننده شاهد نماهای مدیوم شات از اونهاست. اما شما برای این نماها از فواصل بسیار واید استفاده کردید که باعث شده بدن و صورت اونها یه مقدار دفرم بشه. برای اینکار بجای اینکه دوربین رو بیش از حد نزدیک کنی بهتر بود از فواصل نرمال لنز مثلا چیزی بین 35 تا 85 استفاده می کردی . مگر در شرایطی که در پی تاثیر نامعمول یا حتی گوتیک وار بر مخاطب بوده باشی که من با توجه به فیلمنامه می تونم حدس بزنم اینگونه نبوده.

2. در نماهایی که بازیگر روی موتور رو نشون می دی مشکل اکسپوز تو دوربین کاملا مشهوده چون از رفلکتور یا نور پرکننده (fill light) استفاده نکردی مجبور شده برای روشن نگه داشتن صورت بازیگر دیاف رو باز نگه داری که در این شرایط باعث شده فضای کوچه بیش از اندازه نوردهی بشه یا راحت تر بگم این نماها اوور اکسپوز شدن. اگه دوست داشتی تو پست های بعدی توضیح بدم اتفاقا چرا این شات به علت اووری به فیلمنامه لطمه زده.

3. روی تونینگ صورت می شه بیشتر کار کرد بی جهت زیادی به قرمزی می زنه.

4. بازیگری که اسلحه دستشه قبل از شلیک کاملا جدیه نه به خنده ی بازیگر روی موتور توجهی نشون می ده و نه حتی کوچکترین تردیدی در چهره اش دیده می شه. ولی پس چرا بعد از شلیک گلوله جا می خوره؟ اگه این یک اسباب بازیه که هیچکس ازش انتظار شلیک گلوله رو نداره پس فردی هم که اسلحه دستشه باید به این موضوع واقف باشه مگر اینکه بعد از شلیک تعجب نمی کرد ولی وقتی بعد از شلیک خودش یکه می خوره نوعی تناقضه با اون پنهان کاریه اول داستان و اون صورت جدی و مصمم . یعنی مشکل اکتینگ داره و می شه باز روش کار کرد.

در مورد درونمایه باید بگم برخلاف دوستانی که به بعد اموزنده ی فیلم توجه کردند من اتفاقا آموزنده بودن یک فیلم رو ضعف اون می دونم و اتفاقا کار تو اونطوری هم اموزنده نیست. یک کار خوب از دید من فارغ از هرگونه حرف آموزنده ، پیام و یا نسخه پیچی برای مخاطب بهتره ایجاد سوال کنه و یا حتی انگیزه. فیلم خوب ذهنیت مارو ارتقا می ده و به طور تلویحی چگونه اندیشیدن رو هدف قرار می ده نه اینکه به ما بگوید اگه اینگونه باشه درسته یا اگه اینطوری نباشه غلط.

راستش با اون نوشته ی آخرت هم مخالفم . بزار تاثیر فیلمت رو تصویرهایی که به نمایش گذاشتی روی مخاطب بزاره و نیازی نیست با اون جمله ی پایانی حرف فیلمت رو تکمیل کنی. تصویرها بیش از هرچیزی خود گویای مطلبند.

ولی با همه ی این حرفا من تبریک می گم که اهل فیلم ساختن هستی و می دونم که با کمترین تجهیزات و با اون همه مشکلاتی که همیشه برای ساخت فیلم کوتاه هست تونستی فیلم بسازی . کات ها و شات هات به خوبی نشونه ی ذوق تو در این فیلم هست.
این حرفایی هم که زدم فقط قصدم کمک به بالابردن سطح کار خودته وگرنه ما که همو نمی شناسیم و نه تعریف من و نه انتقادم نه از سر دوستی و آشنا بازیست و نه دشمنی و کینه جویی.
چاکرم
:cool:

آخرین ویرایش:

sbrir

Active Member
من خوشحالم که بچه ها میان و فیلم های کوتاه خودشون رو اینجا می زارن. ماهیت یک جشنواره بر خلاف اکران عمومی تمرکز روی بازخورد فیلم بین مخاطبه که بخش تماشاخونه این امکان رو اینجا فراهم کرده و ممنون از شما بابت اپلود فیلم کوتاهت.
اگر خیلی علاقه به انتقاد داری من یه کم جدی تر نظر بدم.
یه بخش مربوط به جلوه های ویژه و ادیت و اصلاح رنگ کاره که تو مقوله ی تکنیکیه کار باید بررسی بشه که در این مورد من اول نظر می دم بعد در مورد درونمایه و یا همون روایت فیلمنامه.
اول در مورد استفاده نادرست از فاصله کانونی: وقتی 2 بازیگر روبروی هم قرار می گیرند بیننده شاهد نماهای مدیوم شات از اونهاست. اما شما برای این نماها از فواصل بسیار واید استفاده کردید که باعث شده بدن و صورت اونها یه مقدار دفرم بشه. برای اینکار بجای اینکه دوربین رو بیش از حد نزدیک کنی بهتر بود از فواصل نرمال لنز مثلا چیزی بین 35 تا 85 استفاده می کردی . مگر در شرایطی که در پی تاثیر نامعمول یا حتی گوتیک وار بر مخاطب بوده باشی که من با توجه به فیلمنامه می تونم حدس بزنم اینگونه نبوده.

2. در نماهایی که بازیگر روی موتور رو نشون می دی مشکل اکسپوز تو دوربین کاملا مشهوده چون از رفلکتور یا نور پرکننده (fill light) استفاده نکردی مجبور شده برای روشن نگه داشتن صورت بازیگر دیاف رو باز نگه داری که در این شرایط باعث شده فضای کوچه بیش از اندازه نوردهی بشه یا راحت تر بگم این نماها اوور اکسپوز شدن. اگه دوست داشتی تو پست های بعدی توضیح بدم اتفاقا چرا این شات به علت اووری به فیلمنامه لطمه زده.

3. روی تونینگ صورت می شه بیشتر کار کرد بی جهت زیادی به قرمزی می زنه.

4. بازیگری که اسلحه دستشه قبل از شلیک کاملا جدیه نه به خنده ی بازیگر روی موتور توجهی نشون می ده و نه حتی کوچکترین تردیدی در چهره اش دیده می شه. ولی پس چرا بعد از شلیک گلوله جا می خوره؟ اگه این یک اسباب بازیه که هیچکس ازش انتظار شلیک گلوله رو نداره پس فردی هم که اسلحه دستشه باید به این موضوع واقف باشه مگر اینکه بعد از شلیک تعجب نمی کرد ولی وقتی بعد از شلیک خودش یکه می خوره نوعی تناقضه با اون پنهان کاریه اول داستان و اون صورت جدی و مصمم . یعنی مشکل اکتینگ داره و می شه باز روش کار کرد.

در مورد درونمایه باید بگم برخلاف دوستانی که به بعد اموزنده ی فیلم توجه کردند من اتفاقا آموزنده بودن یک فیلم رو ضعف اون می دونم و اتفاقا کار تو اونطوری هم اموزنده نیست. یک کار خوب از دید من فارغ از هرگونه حرف آموزنده ، پیام و یا نسخه پیچی برای مخاطب بهتره ایجاد سوال کنه و یا حتی انگیزه. فیلم خوب ذهنیت مارو ارتقا می ده و به طور تلویحی چگونه اندیشیدن رو هدف قرار می ده نه اینکه به ما بگوید اگه اینگونه باشه درسته یا اگه اینطوری نباشه غلط.

راستش با اون نوشته ی آخرت هم مخالفم . بزار تاثیر فیلمت رو تصویرهایی که به نمایش گذاشتی روی مخاطب بزاره و نیازی نیست با اون جمله ی پایانی حرف فیلمت رو تکمیل کنی. تصویرها بیش از هرچیزی خود گویای مطلبند.

ولی با همه ی این حرفا من تبریک می گم که اهل فیلم ساختن هستی و می دونم که با کمترین تجهیزات و با اون همه مشکلاتی که همیشه برای ساخت فیلم کوتاه هست تونستی فیلم بسازی . کات ها و شات هات به خوبی نشونه ی ذوق تو در این فیلم هست.
این حرفایی هم که زدم فقط قصدم کمک به بالابردن سطح کار خودته وگرنه ما که همو نمی شناسیم و نه تعریف من و نه انتقادم نه از سر دوستی و آشنا بازیست و نه دشمنی و کینه جویی.
چاکرم
:cool:

واقعا ممنونم ...:oops::oops::rose:
بخدا خیلی ممنونم . که اینطور مو شکافانه به کارم نگاه کردین و نقد کردید ..
خیلی خوشحالم... و لطفا ادامه بدید اگر هنوزم مطلبی هست آخه یه کار دیگه دارم که میخوام بسازم و نمیخوام دوباره همون اشتباهات رو کنم ....
:green::):shock:

جدیدترین ارسال ها

بالا