نمونه كاراتون رو بذاريد اينجا

وضعیت
موضوع بسته شده است.

pixolator

Member
S.H.R.M.K گفت:
آقای Pixolator چند وقته با مایا کار میکنید؟
این ماشینه واقعا قشنگ شده.
فقط شیشه ماشین چرا اینجوریه؟

من سه سال هستش که با مایا زندگی می کنم...(کار نمی کنم! :wink: )

شیشه ها شم یه مقدار زیادی گلی شده...آره...عجیب غریب می زنه...دارم فکر می کنم درستش کنم...:)

sam_sam

Banned
بعد 2 شب زنده داری و دل و روده اینترنت را بیرون ریختن و بدون نیاز به کمک غریبه بطور کامل روش displacment map را فرا گرفتم . یعنی میدونی این رسم پیشرفت است . به امید کسی نشین خودت برو دنبالش تا یاد بگیری . من اینطوری با مایا اومدم جلو . اون موقع که من شروع کردم با این فروم اشنا نبودم اصلا هیچ جا .
اولین بار بود از یه بنده خدا خواستم یه چیز یاد بده . یعنی فکر کنم اولین سئوال من اینجا بود . اما . . .

بگذریم

01_896.jpg

اصلا به مدل توجه نکنین چون فقط این مهم بود برام که روش را یاد بگیرم . همین

شاید حدود 2 میلیون پلی گان داشته باشه ولی در 5 ثانیه رندر شد !!!!!!!

بهترین و کوتاه ترین رندری که تا حالا تو عمرم گرفتم .

عزیز من این روش رو هنوز کامل یاد نگرفتم
گفتم که اطلاعاتم بیشتر بشه بهت میگم
در ضمن منم خودم یاد گرفتم ...
اگه خواستی میتونیم راجع بش بیشتر بحث کنیم
[email protected]

S.H.R.M.K

Well-Known Member
خوووب اینم از اولین کار من

البته نخندین که 4 ساعت روش کار کردم اینجوری شده .:neutral:
بیشتر تو تنظیمات رندرش وقت گرفت یعنی هی رندر میکردم سیاه میشد نمیدونم چرا ولی آخرش درست شد.

First.jpg

S.H.R.M.K

Well-Known Member
آره میگم که رو رندر و سایه دادن و اینا خیلی مشکل دارم هنوز.
البته راه درازه برای یاد گرفتن من هنوز نقطه 0 هستم

S.H.R.M.K

Well-Known Member
اینم همون کاره یکم رندرش بهتر شده البته بازم فکر کنم جا داشته باشه .

ring_end2.jpg

چطور میتونم رندرشو بهتر کنم؟

S.H.R.M.K

Well-Known Member
با منتال ری رندر گرفتم و HDRI
خوب شده یا بد؟2 روزه کلا نشستم پای این برنامه فکر کنم واسه شروع تو دو روز خوب شده باشه.

Pixolator جان راستی یه سوال خیلی مبتدی.
چطوری میتونم به طرحم یه متریال بدم که تستچرش رو خودم بتونم انتخاب کنم؟چون من الان فقط میتونم با تسکسچرای خودش فقط کار کنم نمیدونم چطوری میتونم مثلا یه عکس JPG رو برای تکسچر وارد کنم؟؟؟؟

آخرین ویرایش:

pixolator

Member
یه نمه پر پر می زنه :wink: ...ولی ایرادی نداره...یواش یواش درست می شه...یعنی یه ذره تنظیماتش رو باید ور بری..:)

HyperShade رو که باز کردی

متریال رو که دادی...

بعدش رفتی سراغ Texture دادن...اگر دقیق نگاه کنی یه Node به نام File هستش که فرمت های عکس و این چیزا رو ساپورت می کنه...

:wink:

S.H.R.M.K

Well-Known Member
پر پر میزنه یعنی چی؟یعنی خیلی ضایعس؟
در مورد اون متریال هم که دستت درد نکنه خیلی کمک بزرگی بود من دیشب کلی دنبالش گشتم موفق نشدم پیدا کنم ..دمت گرممم

راستی یه سوال دیگه اگه میشه اینم بگو
ببین من یه Texture میارم اندازش هم کوچیکه مثلا واسه کف زمین ولی وقتی اینو به زمین نصبت میدم و رندر میکنم انگار که همون تصویرو گرفتن کشیدن رو زمین یه جوری دفورمه میشه عکسه در صورتی که باید به صورت تیکه تیکه کنار هم چیده بشه مشکلش از چیه؟
متوجه شدی چی گفتم؟من که خودم نفهمیدم.

بازم ممنون از راهنماییات.

pixolator

Member
نه بابا...ضایع چیه...خیلی هم خوبه برای اولین کارا...ولی یه نصیحت کوچولو اینکه شما که هنوز تو کوچکترین مسایل تکسچر دادن مشکل داری چرا رفتی سراغ HDRI و این چیزا...نمی گمن بده ولی همیشه آدم پله پله بره جلو آدم بهتره...شما یه دفه پله آخر در صورتی که پله اول رو بلد نیستی !...حالا درست می شه :wink:

دوباره برو توی همون Hyper shade

متریالت رو Select کن

بعدش یه دکمه بالای Hypershade هستش به نام Input And Output Connections اونو بزن بعدش یه دونه node ازشون نشون می ده اون پایین که شکل یه مربع قرمز و سبز و از این چیزاست !...

دو بار کلیکش کن و توی Attributes Editor تعداد تکرار U و V تو تنظیم کن !...امیدوارم درست فهمیده باشم مشکلت رو ولی این نصیحت رو گوش کنی بد نیست...شما اول یه کتابی پیدا کن که در سطح عادی یاد بده مایا رو بعدش بپر پله آخر...موفقید ایشا الله...:)

S.H.R.M.K

Well-Known Member
نه این کارو از روی آموزش زدم برای همین برای تکمیلش میخواستم کامل باشه وگرنه یواش یواش میرم جلوو.
آره فکر کنم مشکل هم همینه برم امتحان کنم
بازم مرسی از راهنماییت آره کم کم دارم کار میکنم کتابشم دارم ولی خوب...

.:. soroosh .:.

Active Member
سلام .
اين كار و بوسيله بخش دايناميك مايا ساختم .
كار اولم با اين بخش هست .
البته هنوز كامل رندر نشده بود كه فايلم خراب شد . اما تقريبا كامل شده .

اين لينك دانلود فايل با حجم 4414k : دانلود كنيد
از اين ديگه فشرده تر نيميشد . حجم فايل اصلي فيلم حدود 25 مگابايت بود .

منتظر نظرات شما دوستان عزيز هستم .
شاد و پيروز باشيد .

pixolator

Member
خب...تموم شدش...نمی خواستم زیاد آتیش هاش جلوی کلیت کار رو بگیره...بد نشده :wink:

پیوست ها

• output13.jpg
    output13.jpg
    101.6 کیلوبایت · بازدیدها: 16
  • output89.jpg
    output89.jpg
    118 کیلوبایت · بازدیدها: 27
  • output137.jpg
    output137.jpg
    99.6 کیلوبایت · بازدیدها: 13
  • output161.jpg
    output161.jpg
    96.2 کیلوبایت · بازدیدها: 14

sam_sam

Banned
کار خوبه ولی چرا شیشه هاش را اینطوری کردی ؟شبیه هیچی نیست ؟ متوجه نمیشم چرا شیشه را اینطوری کردی ؟احتمالا تو ماشین خالی است ؟ یا حداقل شیشه را جیوه کن یا دودی این معلوم نیست . انگار خورد شده

pixolator

Member
کلا می خواستم خراب خروب باشه :wink: ...ولی آره...اون چیزی که می خواستم نشدش...:sad:

S.H.R.M.K

Well-Known Member
خیلی خوب شده خسته نباشی ولی همون شیشه هاش یکم کارو خراب کرده به نظرم آتیش رو هم برداری بهتره.

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا