نمونه كاراتون رو بذاريد اينجا

وضعیت
موضوع بسته شده است.

.:. soroosh .:.

Active Member
كار جالبي شده . اما من فكر ميكنم جا داشت مقداري نور پردازي بيشتر انجام ميدادي . + مشكلاتي كه دوستان ديگه مطرح كردن .
اما در كل مدل زيبايي شده .
موفق باشيد .

pixolator

Member
اصل کار آتیششه...:wink:
اگر منظورتون از نورپردازی کردن کمبود نور هستش قبول دارم...همیشه کارای تاریک رو دوست داشتم ولی این دفه زیاده روی کردم :neutral:

hamidak

Member
اينم يك نمونه:
ssssss.jpg

sssss.jpg

S.H.R.M.K

Well-Known Member
اصل کار آتیششه...

آتیشش قشنگ شده ولی چون ماشین ثابت هست زیاد بهش نمیاد البته نظرم رو گفتم.
به هر جال خود کار عالی شده فقط یکم کار رو شیشه ها حلش میکنه.

S.H.R.M.K

Well-Known Member
حمید جان کار شما هم خوب شده فقط چرا متریال ندادی و نورپردازی نکردیش؟

hamidak

Member
آخه با نور پردازي آشنا نيستم

در مورد متريال هم مي خوام با شما ها مشورت كنم چه متريالي براي بدنه ي تلويزيون بذارم؟

pixolator

Member
S.H.R.M.K گفت:
آتیشش قشنگ شده ولی چون ماشین ثابت هست زیاد بهش نمیاد البته نظرم رو گفتم.
به هر جال خود کار عالی شده فقط یکم کار رو شیشه ها حلش میکنه.

بله...اینا عکسای انیمیشن هستش...با عکس چیزی معلوم نیستش...:wink:

S.H.R.M.K

Well-Known Member
آهانننن یعنی از روی انیمیشن عکس گرفتی؟

خوب من فکر کردم ثابته.آخه چرخاش حالت ثابت رو داره ببخشید اشتباه شد استاد عزیز.

S.H.R.M.K

Well-Known Member
یک چیزی: خداییش اخر کارتون اینان یا ما رو سر کار گذاشتین

دوست عزیز اول و آخر نداره که هر کس در حد توانش کارشو میزاره اگه شما کارهای بهتری دارید میتونید بزارید ما هم فیض ببریم.

سطوح نربز در ماشین تسلیت نشده وسطوح شکستگی دارد در قسمت رندر آبشن رندر تسلیت را بزن تا دیگر در رندر سطوح شکسته دیده نشوند

sam_sam

Banned
هزار ماشالله این قدر فعال هستین که این نمونه کار ها تو صفحه سوم باید دنبالش گشت ! میگم فقط حرف میزنین !
بهر حال بعد مدتها دوباره مدل شازی را شروع کردم یعنی دوباره با مایا شروع کردم به کار کردن این نمونه را دیشب زدم لامصب این زبراش هر چی ببری توش خدا میدونه چی میاد بیرون !! من برا چیز دیگه مدل بردم تو زبراش خواستم یه ذره صاف و صوفش کنم یه هو دیدم بعد 30 دقیقه این غول تشن جلو روم نشسته و سلام میکنه !
ایراد که تا دلت بخواد ایراد داره ولی خوب برا بالا اومدن دوباره نمونه کار بد نیست بزارمش اینجا . فقط یه اشتباه کردم که uv texture را تنظیم نکرده بودم نتونستم رو تکستچرش کار کنم . دیر وقت هم بود حال نداشتم دوباره کار کنم .

final-test.jpg

.:. soroosh .:.

Active Member
خيلي جالب شده .
در حدي نيستم كه بخوام نظر بدم . اما نسبت به اون كار قبليت خيلي بهتر شده .
دلچسب تر شده .
موفق باشي .

sam_sam

Banned
دیگه دارم به خودم اجازه میدم که یه ذره حرفه ای تر مدل سازی کنم . الان با اطلاعات و تجربیاتی که دارم میتونم هر مدلی را بسازم الان بعد از 2 سال زحمت تازه میخوام فعالیت حرفه ایی را آغاز کنم . وقتی همه ابزار های مدل سازی را بدونی و با هاشون مانوس شده باشی کار باهاشون خیلی لذت بخش است . تا بعد

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا