نمونه كاراتون رو بذاريد اينجا

وضعیت
موضوع بسته شده است.

sam_sam

Banned
امروز کامل رو رندرش کار کردم . یعنی نه فقط رو این امروز روز بزرگی برام بود تموم مشکلاتم با تکستچر دادن و بردن تو زبراش و برگردوندن همه و همه حل شد و فکر میکنم قدرتم کمی بیشتر شد حالا . خوب نظر بدین البته این ها فقط کار هایی هستند که من برای تست انجام میدم و ارزش دیگری ندارند یعنی ارزش برای نظر دادن . اون کاری از نظر من کار است که 1 ماه روش کار بشه نه 1 روز . خلاصه امیدوارم کمی بهتر شده باشه

010.jpg

011.jpg

sam_sam

Banned
اصل مدل تو مایا ساخته شده و بعد بردم تو زبراش جزییات را اضافه کردم و تو مایا دوباره نور پردازی و تکستچر دادم و رندر با رندر من گرفتم .

sam_sam

Banned
مدل جدید من دیگه باید حرفه ای کار کرد این مدل را دارم میسازم برا cgtalk . اونجا دیگه شوخی نیست یه دنیا کار است با یه دنیا قول های بزرگ انیمیشن و مدل ساز . تا حالا اونجا نرفتین یه سر بزنین حتما تا از زندگی سیر شین ! شوخی کردم

این مدل فعلا بدون هیچ چیز است و قبل وارد شدن به زبراش . فعلا مدل خام است
test.jpg

kain_ir

Member
salam bacheha in avalin poste mane too in site
fonte farsiam nadaram pas behtare kamtar harf bezanam
khob in testo ba maya va Zbrush baraye jashnvare zadam va gharar nist azash too kare asli estefade beshe
albate male chand mah pishe renderhaee ke bad az in gereftam roo in system nadaram vali badan upload mikonam

headtest.jpg

saeed_22

Banned
kain_ir جان ا ی ول رفیق کارت خیلی خوبه
میشه بگی چند وفت رو این مدل کار کردی وچند ساله مایا کار میکنی چون کارت از همه نظر تقریبا بی نقصه

آخرین ویرایش:

kain_ir

Member
mersi saeed jan.
roo in model ta in renderi ke mibinin 3 rooz ya nahayatan 4 rooz vaght gozashtam ke albate yekam ziad tool keshid
rasi dar morede cheshmash harfi nadaram kheyli too zogh mizane bayad roo oonam kar konam
khob rastesh sabeghe ziad daram 5 6 sal maya 2 3 sal zbrush 6 7 sal habs ba amale shaghe
sabeghe tarahi naghashiam bemanad!
rasi in site galery nadare?!

یک نمونه کار همینجوری!!!!... :D
ببخشید اگه زیاد جالب نیست..:cry:

پیوست ها

• Night Light.jpg
    Night Light.jpg
    261 کیلوبایت · بازدیدها: 12
My Work

؟!!
r0tx50.jpg

البته این رندر نشده
و فقط پرینت اسکرین گرفتم
Maya - ZBrush( Photoshop)

آخرین ویرایش:

saeed_22

Banned
kain_ir گفت:
mersi saeed jan.
roo in model ta in renderi ke mibinin 3 rooz ya nahayatan 4 rooz vaght gozashtam ke albate yekam ziad tool keshid
rasi dar morede cheshmash harfi nadaram kheyli too zogh mizane bayad roo oonam kar konam
khob rastesh sabeghe ziad daram 5 6 sal maya 2 3 sal zbrush 6 7 sal habs ba amale shaghe
sabeghe tarahi naghashiam bemanad!
rasi in site galery nadare?!

میدونستم رفیق چون این کار فقط از یک حرفه ای بر مییاد اونم تو 4 روز وگرنه یک مبتدی تا چند ماهم نمیتونه این را درست کنه
میخواستم مطمین بشم که شدم
کارت درسته
راستی برا چه نمایشگاهی این تست را زدی
درهر حال موفق باشی

sam_sam

Banned
دوست من برای این کار 4 روز من هم فکر میکن زیاد باشه . ولی خوب فرمورین تست و قتی اسم تست رو کار میاد دیگه نمیشه هیچ نظری داد . چون من خودم هم تست زیاد میزنم و به نظر من تست برای نظر دادن نیست . رندر خوب است متریال هم خوبه ولی یه جاهایی مثل سرش انگار که سمباده کشیدن خیلی سیقل داده شده است .
ایران هم مگه از این نمایشگاه ها هست ؟ ما بودیم خبری نبود از این جور چیز ها ما رفتیم ایران اباد شده ؟

موفق باشی

pixolator

Member
در مرحله مدل سازی !
Nurbes
Render With Alias Image Studio

پیوست ها

• s copy.jpg
    s copy.jpg
    76.6 کیلوبایت · بازدیدها: 13

pixolator

Member
یه قدم جلوتر با Final Gather خود مایا...بازم تکمیل نیست...کار داره هنوز...:wink:

پیوست ها

• s.jpg
    s.jpg
    154.5 کیلوبایت · بازدیدها: 12

sam_sam

Banned
دوست داشتی بفرست یه کم برات تغییرات بدم روش . خیلی عالی شده . دمت گرم

r7vtd5.jpg

آقا کسی میدونه بهترین راه برای استفاده زیبراش و مایا با هم چیه؟
این از
DisplaseMap و CavityMap استفاده شده ...
(MentalRay)
روش بهتر و مناسبتری کسی بلده ؟

sam_sam

Banned
04_tea_for_two01.jpg

این فشنگ را برای دوستم درست کردم و اگر میز و قوری ها اماتورانه هستند به خاطر اینه که دیفالت vue هستند و من وقت نداشتم که بسازم . این هم برای دوستم رندر گرفتم که ببینه . اما ارزش یه بار دیدن را داره فکر کنم نه بیشتر .

pixolator

Member
طلاش 24 عیار شدش...ممنون :wink:

رنگ این خیلی معلوم نیستش ولی یه چیزی تو این مایه ها منظورم بودش :)

tahdid2b.jpg

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا