بی بی کد نمای کلاسیک

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
چقد خوب شد این رندر..در عالیه...منتظر اون رندر ها هستیم ببینیم با درختای قشنگ کار چه جوری میشه

سلام.مرسی مارتین بزرگ.مرس
ی

خیلی هم درختا بد نیست. مشکلشون قطر زیاد شاخه هاست. من که از این رندر جدید لذت بردم دلیلش هم این هست که به دلیل استفاده از متریال خاص برای نما کار بی روح شده بود که الان جون گرفته

درختها ماله آرچ مدل 58 هست..
علی جون فشن کردی آواترت رو:rose:

کار بسیار خوبی شده

نمی دونم وی ری درت رو توی این کار استفاده کردین یا نه . ولی اگه استفاده کنید خیلی بهتر میشد چون الان ساختمون مثل اینکه شسته شده باشه (البته این نظر منه و شما استادین )

AREF

سلام مجمد جون .خوبی؟ مرسی عزیز.
نه دیرت کار نکردم. ولی ambien دادم بهش.

ALI_TAKHTI

Active Member

سلام.مرسی مارتین بزرگ.مرس
ی

درختها ماله آرچ مدل 58 هست..
علی جون فشن کردی آواترت رو:rose:
بابا ما کجا فشن کجا.
راستی آواترت عکس بچگیاته؟
دز باره این ویری درت و فرقش با آمبینت باید بگم که من تو کارا خودت دیدم که آمبینت میتونه جا ویری درت روپر کنه.اممممااااا اگه به کل کار یه ویری درت بدی بعد سیوش کنی رندرت رو و یه رندر بدون وری درت با متریال رندر گیری بعد این رندر رو هم سیو کنی و هردو رندر رو در فوتوشاپ باز کنی و در حالت مولتی لایر قرار بدی خیلی خوشگل میشه.(یعنی 2 تا عکس روی هم باشن)

Hoda-Sib

New Member
سلام ، کار قشنگی شده. بعد از مدتها یه کار خوب ازتون دیدم.:)
موفق باشید

.:BehzAd:.

Active Member
سلام

شیطون کی دوباره رندر گرفتی آفرین خوب شده

فقط مصلح مصرفی نما چیه؟ااگه سنگه خیلی خودشو رو نشون نمیده یه حرکتی چیزی روش انجام بده.

sallarmelli

Active Member

خونه ماله یکی از روئسای نظام مهندسی استان هست باید براش سنگ تموم بزارم.

یا خدا...
وقتی رییس نظام مهندسی خونش این جوری باشه(نمای کلاسیک یونان باشه) چه کار کنن بقیه مردم !!! از خیلی وقته داریم فاتحه می خوندیم ....

جسارت نشه روی نظرم یا تو نیست بلکه با رییس نظام مهندسی هست.
پیشنهاد طرح نمای کلاسیک از چه کسی بود؟

سلام سالار جان.همه میگن درخته بد شده.به نظرتون بچه ها کدوم درخت از آرچ مدلها بدون برگ قشنگ میشن؟

موسی عصا شمایید
با عصات می زنی به برگ درختای آرک مدل همه رو می تکونی هر کدوم که خوب بود می ذاری(پیشنهادی با شوخی بود):lol:

سلام سالار جان.
در مورد تقارن اگه دقت کرده باشین توی طرح اول یه مقدار پلان رو تغییر دادم .کارفرما اعتراض کرد و گفت نباید چیزی تغییر کنه.واسه همین توی طرح جدید تا جایی که تونستم از یه چیز غیر متقارن طرح متقارن در آوردم.

متوجه نشدم منظورت رو

خیلی هم درختا بد نیست. مشکلشون قطر زیاد شاخه هاست.

علی مشکلشون بزرگی شون به نظرم نیست بلکه شکست غیر طبیعی در شاخه هاست

موفق باشید

AREF

سلام ، کار قشنگی شده. بعد از مدتها یه کار خوب ازتون دیدم.:)
موفق باشید

سلام هدی خانوم.خوشحالم نظرتون رو جلب کرده کارم.مرسی

سلام

شیطون کی دوباره رندر گرفتی آفرین خوب شده

فقط مصلح مصرفی نما چیه؟ااگه سنگه خیلی خودشو رو نشون نمیده یه حرکتی چیزی روش انجام بده.

سلام.سنگ هست مصالح.آره باید یه خورده رگه هاشو بیشتر کنم.

چطور مگه.کلاسیک خیلی پر طرف دار هست و یه جورایی از نماهای معمولی هم پر خرج تره هم زیباتر.شاید سبک معماری نباشه اما اگه بگیم زیبا نیست بی انصافی هست

بابا ما کجا فشن کجا.
...

وی ری دیرت به ما این امکان رو میده به هر متریالی یه کثیفی جدا یا متریال های چرک بدیم اما امبینت کلی همه رو سیاه میکنه

*farshid*

کاربر VIP
خب هر کسی معماری میخونه وظیفه خودش میدونه که با نمای کلاسیک مبارزه کنه ...البته متاسفانه
به نظر من نمای کلاسیک اگه درست و اصولی کار بشه ... یک نمای معقول و ساده و بدون ایجاد تشنج بصریه!

<<SAJJAD>>

Well-Known Member
این رندر جدیدت خیلی قشنگ شده. مخصوصا اون قسمت ورودیش ، درای ورودیش رو خیلی دوس دارم. مدل امادن یا خودت مدلیدی ؟

ولی هنوز رندر اولی یه چیزه دیگست....

rabin_x22

New Member
سلام،عارف جان این قسمت ورودیش خیلی ازون قبلیه بهتر شده ، ولی بازم یه حال و هوای خاص تو رندر اول بود که خیلی گیرا بود
در کل very nice :rose:

sallarmelli

Active Member
خب هر کسی معماری میخونه وظیفه خودش میدونه که با نمای کلاسیک مبارزه کنه ...البته متاسفانه
به نظر من نمای کلاسیک اگه درست و اصولی کار بشه ... یک نمای معقول و ساده و بدون ایجاد تشنج بصریه!
:shock:
یعنی شما هم مبارزه می کنی؟!!! من صحبت اینه کلاسیک به معنی عام کلمه فقط یونان که نیست یا فقط رم که نیست چرا از معماری تاریخی کشور خودمون بهره برده نمی شه
و مسئله دوم اینه اگه می خواد کلاسیک کار بشه یه قدم به جلو حرکت کنیم نه اینکه در جا بزنیم شما نگاه کن معماری مدرن در معنی خاص کلمه یه جور معماری کلاسیکه که به ریشه های معماری کلاسیک رسیده نه از لحاظ فرمی نه یه قدم بلکه 100 قدم به جلو حرکت کرد یا کمی عقب تر معماری رنسانس.

حالا حرف من اینه که اگه می خواهیم به معماری کلاسیک بپردازیم یه قدمی هم در راه پیشبردش بر داریم هر چند که فرمی باشه
و از همه مهم تر اینه که معماری کشور خودمون رو به جلو ببریم نه فکرمون رو صرف یه معماری دیگه بکنیم .
هرچند متاسفانه همه ما در روزگار معاصر محکوم به جبر جهانی بودن هستیم.

چطور مگه.کلاسیک خیلی پر طرف دار هست و یه جورایی از نماهای معمولی هم پر خرج تره هم زیباتر.شاید سبک معماری نباشه اما اگه بگیم زیبا نیست بی انصافی هست
من هم اکه جای شما بودم شاید این کار رو می کردم عارف جسارت نشه اینی که می گم عین واقعیته... یه دوست دارم همسایه مونه این قدر بد پسند هرچیزی که گرون تر فکر می کنه زیباتر...... معیاره زیبایش شده گرون بودن اون شی....... من تنها این رو نمی گم بقیه دوستامون هم در موردش همین رو می گن البته این قابل تعمیم نیست.

من که نگفتم زیبا نیست اتفاقا در جای خودش زیباست .....ولی برای کسی که رییس سازمان نظام مهندسی هست یه کم نازیباست ولی اگه یادت باشه برای اون پروژه بود مولتی میلیونرها اصلا بر اونها ایرادی نیست

کمی بیشتر یه جورایی بحث وطن پرستی هم هست

راستی عارف کمی به کارهای تادئو آندو نگاهی بنداز.
موفق باشید.

آخرین ویرایش:

AREF

خب سبک های معماری ایرانی خیلی وسعت داره.اگه واقعا اجرا بشه مسلما بسیار زیبا خواهد بود.اما یه چیز رو باید رعایت کنیم.
من معمار نباید نظراتمو به مشتری تحمیل کنم.باید راهنماییش کنم.تصمیم گیرنده اون هست.
نظام مهندسی و نمای کلاسیک هیچ ربطی به هم ندارن. طرف سلیقش اینه.من نمی تونم بگم چون فلان ....
معماری کلاسیک اگه واقعا اصولی کار بشه خیلی زیباست. کاملا با فرشید موافقم.
این دفعه مجله همشهری معماری که واقعا خوب داره جلو میره یه تحلیلی کرده بود که یه جورایی این سبک های کلاسیک فعلی اجرا میشن رو آبگوشت توصیف کرده بود.چون در واقعیت معماری اصول کلاسیک توش رعایت نمیشه.هر کی پول داره بیشتر سمتش میره.یه جورایی مد شد.

این رندر جدیدت خیلی قشنگ شده. مخصوصا اون قسمت ورودیش ، درای ورودیش رو خیلی دوس دارم. مدل امادن یا خودت مدلیدی ؟

ولی هنوز رندر اولی یه چیزه دیگست....

سلام تمامی مدلها غیر از درخت و ماشین رو توی اتوکد ساختم.

sallarmelli

Active Member
بله شما درست می گی نظام مهندسی و نمای کلاسیک به هم ربطی ندارن ولی منصب طرف یه کم بحث برانگیز میشه خیلی ها وقتی می خوان از این خونه تعریف کنن نمی گن خونه فلانی می گن خونه رییس نظام مهندسی رو دیدی ....دیدی چقدر قشنگه !!!

آقا عیبی بر شما نیست از راس خراب وقتی دوتا ورارت بی ربط رو با هم ترکیب می کنن و هیچ ضابطه درستی هم نیست معماری مملکت می شه اکلکتیسم
یه چیز بگم در رابطه با ضوابط معماری در عهد رنسانس
ایتالیایی ها اومدن یه سری قوانین تنظیم کردند که هر کس از این قوانین عدول کنه شورای تصمیم گیری دستور بر تخریب اون ساختمان رو می ده و حتی این قانون برای ساختمان های تا 30 قبل هم که اگه بافت شهر رو بهم ریخته بود اجرا می شد

حا بیا به خانه ما ببین چه رنگه(ضرب المثل)

من هم که همین رو در آخر صحبت هام در پست قبلی تلویحن گفتم نظر کارفرما شرط هست
فعلا که نظر کارفرما قانون است.
موفق باشید

AREF

سلام.ٱپدیت جدید.راستی فیلم برداریش هم تموم شد.هر کی خواست پیغام خصوصی بزنه.

Afterlife

Active Member
عارف جان کارت خیلی توپه فقط فکر نمی کنی سایز ماشینهایی که گذاشتی از در پارکینگ خیلی بزرگتره . تصور کن اگه بخوای پارک کنی ماشین جا نمی گیره ؟ متریال آسفالتت هم یه کم جای کار داره . اما در کل عالیه ....

AREF

سلام مرسی.
ماشین ها آبجکت آماده هستن و تو مقیاس
خود ارتفاع پارکینگ 2.8 هست.
2.4 ارتفاع خود در پارکینگ هست

Mehran coyote

Well-Known Member
خیلی زیبا شده
افرین عارف جان
خوشم اومد خسته نباشید

فقط یه نظر شخصی
این درخته سمت چپ از پایین تا بالای تصویر هست ، این تکرار شاخه ها زیبا نشده و شیشه ها هم اگه از آینه مانند در بیا خیلی بهتر می شه

موفق باشی دوست گلم:rose:

inter77

Member
عالی شده عارف جان با رنگ محیط خیلی حال کردم در کل دست درد نکنه.

sasan irani

Well-Known Member
ممنون خوب بود فقط به نظر من تو متریال سنگها دقت بیشتری میکردی عالی میشد

جدیدترین ارسال ها

بالا