خب هر کسی معماری میخونه وظیفه خودش میدونه که با نمای کلاسیک مبارزه کنه ...البته متاسفانه
به نظر من نمای کلاسیک اگه درست و اصولی کار بشه ... یک نمای معقول و ساده و بدون ایجاد تشنج بصریه!
یعنی شما هم مبارزه می کنی؟!!! من صحبت اینه کلاسیک به معنی عام کلمه فقط یونان که نیست یا فقط رم که نیست چرا از معماری تاریخی کشور خودمون بهره برده نمی شه
و مسئله دوم اینه اگه می خواد کلاسیک کار بشه یه قدم به جلو حرکت کنیم نه اینکه در جا بزنیم شما نگاه کن معماری مدرن در معنی خاص کلمه یه جور معماری کلاسیکه که به ریشه های معماری کلاسیک رسیده نه از لحاظ فرمی نه یه قدم بلکه 100 قدم به جلو حرکت کرد یا کمی عقب تر معماری رنسانس.
حالا حرف من اینه که اگه می خواهیم به معماری کلاسیک بپردازیم یه قدمی هم در راه پیشبردش بر داریم هر چند که فرمی باشه
و از همه مهم تر اینه که معماری کشور خودمون رو به جلو ببریم نه فکرمون رو صرف یه معماری دیگه بکنیم .
هرچند متاسفانه همه ما در روزگار معاصر محکوم به جبر جهانی بودن هستیم.
چطور مگه.کلاسیک خیلی پر طرف دار هست و یه جورایی از نماهای معمولی هم پر خرج تره هم زیباتر.شاید سبک معماری نباشه اما اگه بگیم زیبا نیست بی انصافی هست
من هم اکه جای شما بودم شاید این کار رو می کردم عارف جسارت نشه اینی که می گم عین واقعیته... یه دوست دارم همسایه مونه این قدر بد پسند هرچیزی که گرون تر فکر می کنه زیباتر...... معیاره زیبایش شده گرون بودن اون شی....... من تنها این رو نمی گم بقیه دوستامون هم در موردش همین رو می گن البته این قابل تعمیم نیست.
من که نگفتم زیبا نیست اتفاقا در جای خودش زیباست .....ولی برای کسی که رییس سازمان نظام مهندسی هست یه کم نازیباست ولی اگه یادت باشه برای اون پروژه بود مولتی میلیونرها اصلا بر اونها ایرادی نیست
کمی بیشتر یه جورایی بحث وطن پرستی هم هست
راستی عارف کمی به کارهای تادئو آندو نگاهی بنداز.
موفق باشید.