saeedmagic
Member
سلام عارف جان برای 30 دقیقه کاره خیلی خوبی شده
و گفتنیا رو همه دوستان گفتن
مام برای عرض ادب اومدیم
و گفتنیا رو همه دوستان گفتن
مام برای عرض ادب اومدیم
سلام متخصص.مرسی که نظر دادی.امروز سر کلاس آموزشگاه یه تکنیک دیگه به ذهنم اومده.ایشااله هارد زنده برگرده از این کار یه رندر دیگه میخوام بگیرم.اگه هارد بر نگرده همتون رو به مراسم سوم هفتم دعوت میکنم
سلام
عالی کار کردی ترکوندی
هم زیباشده هم با کیفیت یه جورایی هم به نظرم با بقیه کارها متفاوت میاد
پیشنهاد تاپ گالری
خب ...سلام خدمت همه ...روی صحبتم با اون دوست ظاهرا محترمیه که به این مبحث امتیاز 1ستاره داده ...
هدفت واقعا چی بوده از این کار ؟
لطفا یا تو نظر سنجی شرکت نکنید اگر هم میخواین امتیاز بدین امتیاز واقعی بدین.
یک اخطار براتون ثبت میشه ...
به شخصه از این کار چیز یاد گرفتم
ولی یه سوال از مدیران چرا وقتی که یک نفر نظر می ده بقیه نمی تونن نظری رو ثبت کنند تا کار به امتیاز واقعیش برسه
چرا اینجوریه؟
واقعا زیبا شده
کاش از نمای شب هم رندی بگیری
موفق و سر بلند باد
سلام.آره واقعا همین قدر بزرگ هست.چون نور خیلی براش مهم بود.خیلی عالیه ، شما از نور Dome استفاده کردین ؟
پنجره فکر کنم اندازه درب مغازه شده ، یا شاید همینقدر بزرگه . مرسی
آها
خیلی بهتر شد عارف البته قبلیه هم حال و هوای خاصی داشت ... فکر کنم اگه نور پردازی موضعی رو رندر قبلی انجام میدادی بهتر هم میشد
در ورودی خیلی ناز شده ... ماشین ها و کف رو هم دوست دارم .
مشکل طرحش اینه که ظرافت نداره ... همه چیز یه مقدار از اون چیزی که باید باشن بزرگترند ... مثلا خیاره های روی ستونها یه مقدار باید ظریفتر میبودند ... یا اون سنگ های کروی شکل میتونستن کوچیکتر باشن . کل حرفم اینه که ظرافت توش دیده نمیشه و این باعث میشه ساختمون یه حالت کیک شکلاتی مانند داشته باشه .انگار اشلش کوچیکه ... عناصر ظریف و المان ها کوچیک کار رو بزرگتر نشون میدن که برای این جور کارا خوبه
سلام
این بهتر شده اما قبلی هم پارامتر هایی داشت که این نداره اما در کل کار عالی شده.
چرا نمیشه تو رای گیری شرکت کرد؟!میزنه شما قبلا تو رای گیری شرکت کردین!!!!!!!!!!!!!!!!!
در فوق العاده زیباست اگه تونستی ابجکتشو بده
کار الان شایسته تاپ گالری هستش.
موفق یاشی
این خیلی بهتر شد
در های شکیلی داره
شاخه های درخت غیر طبیعی شدن
ولی چرا یه نمای کلاسیک رو از حالت تقارن در آوردی؟؟؟
این خیلی بهتر شد با نظر اقا فرشیدم موافقم نمای کلاسیک باید ظرافت خواصی داشته باشه می تونید فقط یک نگاره برجسته در اوج کار بزرگ نمایی کنی
در کل عالی شده استاد.هاردد هم برگشت خبرمون کن شیرینی بگیریم