بی بی کد نمای کلاسیک

saeedmagic

Member
سلام عارف جان برای 30 دقیقه کاره خیلی خوبی شده
و گفتنیا رو همه دوستان گفتن
مام برای عرض ادب اومدیم:rose:

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام متخصص.مرسی که نظر دادی.امروز سر کلاس آموزشگاه یه تکنیک دیگه به ذهنم اومده.ایشااله هارد زنده برگرده از این کار یه رندر دیگه میخوام بگیرم.اگه هارد بر نگرده همتون رو به مراسم سوم هفتم دعوت میکنم

ALI_TAKHTI

Active Member
سلام متخصص.مرسی که نظر دادی.امروز سر کلاس آموزشگاه یه تکنیک دیگه به ذهنم اومده.ایشااله هارد زنده برگرده از این کار یه رندر دیگه میخوام بگیرم.اگه هارد بر نگرده همتون رو به مراسم سوم هفتم دعوت میکنم

برمیگرده نترس.آی سی سوخته.من چندبار تجربه داشتم.اطلاعات روی صفحات دواری هست که به این سادگی ها از بین نمیره.

koorosh_kh

باحالترین کاربر
سلام
عالی کار کردی ترکوندی :rose:
هم زیباشده هم با کیفیت یه جورایی هم به نظرم با بقیه کارها متفاوت میاد
پیشنهاد تاپ گالری

AREF

سلام مجیدجان.مرسی از لطفت

*farshid*

کاربر VIP
خب ...سلام خدمت همه ...روی صحبتم با اون دوست ظاهرا محترمیه که به این مبحث امتیاز 1ستاره داده ...
هدفت واقعا چی بوده از این کار ؟
لطفا یا تو نظر سنجی شرکت نکنید اگر هم میخواین امتیاز بدین امتیاز واقعی بدین.
یک اخطار براتون ثبت میشه ...

NNumber_one

Member
خیلی عالیه ، شما از نور Dome استفاده کردین ؟
پنجره فکر کنم اندازه درب مغازه شده ، یا شاید همینقدر بزرگه . مرسی

soh-rab

Member
به شخصه از این کار چیز یاد گرفتم
ولی یه سوال از مدیران چرا وقتی که یک نفر نظر می ده بقیه نمی تونن نظری رو ثبت کنند تا کار به امتیاز واقعیش برسه
چرا اینجوریه؟

AREF

خب ...سلام خدمت همه ...روی صحبتم با اون دوست ظاهرا محترمیه که به این مبحث امتیاز 1ستاره داده ...
هدفت واقعا چی بوده از این کار ؟
لطفا یا تو نظر سنجی شرکت نکنید اگر هم میخواین امتیاز بدین امتیاز واقعی بدین.
یک اخطار براتون ثبت میشه ...

سلام.مرسی:green:

به شخصه از این کار چیز یاد گرفتم
ولی یه سوال از مدیران چرا وقتی که یک نفر نظر می ده بقیه نمی تونن نظری رو ثبت کنند تا کار به امتیاز واقعیش برسه
چرا اینجوریه؟

سلام.مرسی .خداروشکر که مفید بود:rose:
در مورد سوالتون واضح تر بگین.من به شخصه نگرفتم:lol:

واقعا زیبا شده
کاش از نمای شب هم رندی بگیری
موفق و سر بلند باد

سلام.راستش توی آموزشی که داشتم ازش درست میکردم فکر اینجاشو کردم که اگه امضامو ببینید هارد فعلا تعمیرگاه هست.خدا کنه زنده برگرده مطمئنا ادامش میدم.چون بالاخره کارفرما رو متقاعد کردم و براش یه سر در درست کردم و البته یه مقدار نما رو هم تغییر دادم.رندر تست رو توی پست اول آپلود میکنم.

خیلی عالیه ، شما از نور Dome استفاده کردین ؟
پنجره فکر کنم اندازه درب مغازه شده ، یا شاید همینقدر بزرگه . مرسی
سلام.آره واقعا همین قدر بزرگ هست.چون نور خیلی براش مهم بود.
خوشحالم کردین:rose:

از همه ممنومم.

آخرین ویرایش:

*farshid*

کاربر VIP
آها
خیلی بهتر شد عارف البته قبلیه هم حال و هوای خاصی داشت ... فکر کنم اگه نور پردازی موضعی رو رندر قبلی انجام میدادی بهتر هم میشد

در ورودی خیلی ناز شده ... ماشین ها و کف رو هم دوست دارم .
مشکل طرحش اینه که ظرافت نداره ... همه چیز یه مقدار از اون چیزی که باید باشن بزرگترند ... مثلا خیاره های روی ستونها یه مقدار باید ظریفتر میبودند ... یا اون سنگ های کروی شکل میتونستن کوچیکتر باشن . کل حرفم اینه که ظرافت توش دیده نمیشه و این باعث میشه ساختمون یه حالت کیک شکلاتی مانند داشته باشه .انگار اشلش کوچیکه ... عناصر ظریف و المان ها کوچیک کار رو بزرگتر نشون میدن که برای این جور کارا خوبه

max vray

کاربر VIP
سلام
این بهتر شده اما قبلی هم پارامتر هایی داشت که این نداره اما در کل کار عالی شده.
چرا نمیشه تو رای گیری شرکت کرد؟!میزنه شما قبلا تو رای گیری شرکت کردین!!!!!!!!!!!!!!!!!
در فوق العاده زیباست اگه تونستی ابجکتشو بده:rose:
کار الان شایسته تاپ گالری هستش.
موفق یاشی:rose:

sallarmelli

Active Member
این خیلی بهتر شد

در های شکیلی داره
شاخه های درخت غیر طبیعی شدن
ولی چرا یه نمای کلاسیک رو از حالت تقارن در آوردی؟؟؟

maxpin206

Well-Known Member
این خیلی بهتر شد با نظر اقا فرشیدم موافقم نمای کلاسیک باید ظرافت خواصی داشته باشه می تونید فقط یک نگاره برجسته در اوج کار بزرگ نمایی کنی
در کل عالی شده استاد:green:.هاردد هم برگشت خبرمون کن شیرینی بگیریم

omid1326

Member
سلام

واقعا این دو تصویری تازه که گذاشتی فوق العاده ست واقعا با نمای حقیقی شاید یه پله فاصله داشته باشه تغییراتی هم دادی عالیست در مورد هاردم نگران نباش معمولا آی سی کنترل هد سوخته آی سی سوخته را عوض میکنند و باز میتوانی استفاده کنی یک محافظ برق کامیپوتر هم بخری خوب است چون ممکنه نوسان برق هم برد و هم آی سی را بسوزاند

باز هم برایت آرزوی پیشرفت و موفقیت دارم

AREF

آها
خیلی بهتر شد عارف البته قبلیه هم حال و هوای خاصی داشت ... فکر کنم اگه نور پردازی موضعی رو رندر قبلی انجام میدادی بهتر هم میشد

در ورودی خیلی ناز شده ... ماشین ها و کف رو هم دوست دارم .

مشکل طرحش اینه که ظرافت نداره ... همه چیز یه مقدار از اون چیزی که باید باشن بزرگترند ... مثلا خیاره های روی ستونها یه مقدار باید ظریفتر میبودند ... یا اون سنگ های کروی شکل میتونستن کوچیکتر باشن . کل حرفم اینه که ظرافت توش دیده نمیشه و این باعث میشه ساختمون یه حالت کیک شکلاتی مانند داشته باشه .انگار اشلش کوچیکه ... عناصر ظریف و المان ها کوچیک کار رو بزرگتر نشون میدن که برای این جور کارا خوبه

سلام مجدد.مرسی.آره ایشااله سیستمم برگرده رعایت میکنم.خونه ماله یکی از روئسای نظام مهندسی استان هست باید براش سنگ تموم بزارم.

سلام
این بهتر شده اما قبلی هم پارامتر هایی داشت که این نداره اما در کل کار عالی شده.
چرا نمیشه تو رای گیری شرکت کرد؟!میزنه شما قبلا تو رای گیری شرکت کردین!!!!!!!!!!!!!!!!!
در فوق العاده زیباست اگه تونستی ابجکتشو بده:rose:
کار الان شایسته تاپ گالری هستش.
موفق یاشی:rose:

مرسی محمد جان.میخوام با چندتا اتمسفر متفاوت کارو رندر بگیرم.یکی همون ابری یکی آفتاب غروب یکی صبح و ....
سیستم برگشت درو میزارم.از در عکس گرفته بودم.بردمش توی shader map براش لایه های مختلف ساختم و در نهایت این شد.

این خیلی بهتر شد

در های شکیلی داره
شاخه های درخت غیر طبیعی شدن
ولی چرا یه نمای کلاسیک رو از حالت تقارن در آوردی؟؟؟

سلام سالار جان.همه میگن درخته بد شده.به نظرتون بچه ها کدوم درخت از آرچ مدلها بدون برگ قشنگ میشن؟
در مورد تقارن اگه دقت کرده باشین توی طرح اول یه مقدار پلان رو تغییر دادم .کارفرما اعتراض کرد و گفت نباید چیزی تغییر کنه.واسه همین توی طرح جدید تا جایی که تونستم از یه چیز غیر متقارن طرح متقارن در آوردم.

این خیلی بهتر شد با نظر اقا فرشیدم موافقم نمای کلاسیک باید ظرافت خواصی داشته باشه می تونید فقط یک نگاره برجسته در اوج کار بزرگ نمایی کنی
در کل عالی شده استاد:green:.هاردد هم برگشت خبرمون کن شیرینی بگیریم

سلام . مرسی از نظرت.آره برگشت زودتر برات رایت میکنم و با پست میفرستم.

آخرین ویرایش:

martin eco

Well-Known Member
چقد خوب شد این رندر..در عالیه...منتظر اون رندر ها هستیم ببینیم با درختای قشنگ کار چه جوری میشه

ALI_TAKHTI

Active Member
خیلی هم درختا بد نیست. مشکلشون قطر زیاد شاخه هاست. من که از این رندر جدید لذت بردم دلیلش هم این هست که به دلیل استفاده از متریال خاص برای نما کار بی روح شده بود که الان جون گرفته

جدیدترین ارسال ها

بالا