بی بی کد نمای کلاسیک

.:taymaz:.

مدیر انجمن‌ها
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
سلام تایماز عزیز :rose:

بابا اینقدر سخت نگیرید جزئیات کار رو ! چرا گیر دادی به برگ درخت خب اگه درخت میخواست برگ داشته باشه و

زیادی شلوغ پلوغ باشه نصف صفحه رو پر میکرد دیگه ساختمونی دیده نمیشد!

میترسم همینطور پیش بری بخوای به اون چندتا پرنده گوشه بالای تصویر که تو آسمون دارن پرواز میکنن هم گیر بدی که چرا پر ندارن!!! :green:

خیلی دوست دارم :wink:

سلا م
نه مساله سخت گرفتن نیست، یه کار سه بعدی بیشتر با جزئیات جون میگیره، درسته کلیت کار هم مهمه ولی بیشترین تاثیر رو جزئیات کار داره، تو اینجا هم به نظر من البته با توجه به این نور پردازی بهتر بود حال و هوای پاییزی داشته باشه زیبایی کار رو 2 چندان میکرد، کار یه معمار و یه طراح فقط و فقط خود طرح و یه نما زدن ساده نیست، بلکه باید به همه جوانب طرح دقت کنه حتی فصل و جانمایی کارش تو محیط، برگ نه تنها کارش رو شلوغ نمیکنه بلکه کار رو طبیعی تر میکنه
به پرنده ها تا دلت بخواد گیر دادم تو کارای قبلی عارف :green:
موفق و پیروز باشی دوست عزیز:rose:

سلا م
نه مساله سخت گرفتن نیست، یه کار سه بعدی بیشتر با جزئیات جون میگیره، درسته کلیت کار هم مهمه ولی بیشترین تاثیر رو جزئیات کار داره، تو اینجا هم به نظر من البته با توجه به این نور پردازی بهتر بود حال و هوای پاییزی داشته باشه زیبایی کار رو 2 چندان میکرد، کار یه معمار و یه طراح فقط و فقط خود طرح و یه نما زدن ساده نیست، بلکه باید به همه جوانب طرح دقت کنه حتی فصل و جانمایی کارش تو محیط، برگ نه تنها کارش رو شلوغ نمیکنه بلکه کار رو طبیعی تر میکنه
به پرنده ها تا دلت بخواد گیر دادم تو کارای قبلی عارف :green:
موفق و پیروز باشی دوست عزیز:rose:

ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

فدات :rose:

شما اصلاً دستور بده بازم اگه باهاش حال نمیکنی من زنگ بزنم شهرداری فردا بیاد کلاً درخت رو از ریشه بکنه ببره!!! :wink:

البته با اجازه آقا عارف :green:

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام

من نظر تایماز رو تایید میکنم ... یه مقدار کنتراست رنگی کار کمه
بهتر بود یه زمان یا فصل دیگه رو شبیهسازی میکردی تا کارت روح بیشتری داشته باشه

سلام.مرسی فرشید جان.آره راستش رو بخوای hdri مناسب نداشتم.این 2 تا پک که گفتی رو دارم از تورنت دانلود میکنم.
مرسی

خیلی تمیز و جالب شده خسته نباشی :rose:

سلام.مرسی.لطف کردین.

با نظر تایماز موافقم.باید به کار روج داد.کارش رو تقریبا نیم ساعته بستم.البته فقط توی مکس.آخه خیلی عجله ای بود.الان دارم آموزشش رو میسازم یه خورده برطرف میکنم ایراداتشو

سلام

سلام.مرسی فرشید جان.آره راستش رو بخوای hdri مناسب نداشتم.این 2 تا پک که گفتی رو دارم از تورنت دانلود میکنم.
مرسی

سلام.مرسی.لطف کردین.

با نظر تایماز موافقم.باید به کار روج داد.کارش رو تقریبا نیم ساعته بستم.البته فقط توی مکس.آخه خیلی عجله ای بود.الان دارم آموزشش رو میسازم یه خورده برطرف میکنم ایراداتشو

ـــــــــــــــــــــــــــــــــ

عارف جان سلام

بخدا کارت حرف نداره اما نمیدونم چرا همش هم شماها و هم بقیه دوستان کیفیت کار رو فدای زمان میکنید!

گفتی نیم ساعت فقط وقت گذاشتی بازم کار به این قشنگی در اومد خب بیشتر وقت میذاشتی داداش گلم

به نظر من یه کار بدی روش چند ساعت کار کنی و وقت بذاری خیلی بهتره از 5 تا کاره که تو نیم ساعت بسته میشه

امیدوارم تو کارای بعدی یکم بیشتر وقت بزاری

بازم واست آروزی موفقیت دارم :rose:

یاحق

AREF

آره موافقم.من دیروز واقعا عجیب کارم گیر کرده بود.واسه همین به محض اینکه بچه ها اتوکد سه بعدی رو به دستم رسوندن رندر رو شروع کردم.البته رندرهای کارفرما معمولی بود.برای سایت یه رندر تقریبا 40 دقیقه ای گرفتم.سولید راک رو روی حالت Ultra گذاشتم.

madmaster_3d

Well-Known Member
آرف جون غیر از زمین که اصلا خوب نیست بقیه چیزها رئال شده. تبریک میگم.

سلام عارف جان درود بر شما
رندرت خیلی شیک شده خوشحالم که سبک رندرتو عوض کردی و گامی به جلو برداشتی طراحی قشنگ و مناسب شده
انتخاب نوع ستون و سرستون میشد متفاوت تر عمل کنی
من دوست داشتم کمی روی طراحی نما تاثیراتی از مدرنیته رو می دیدم یک خورده انتزاعی تر میشد
ولی به هر حال کار متفاوت و قشنگی ازت دیدیم و محدودیت اجرا هم تاثیر داره
اگه تونستی 1 خط در مورد تکنیک hdr بنویسی عالیه hdri باید چه جوری قرار بگیره
موفق باشی یانگ من :green:

ALI_TAKHTI

Active Member
سلام دادا
اول انتقاد
داری بازازی میشی ها
انقدر کار رو سریع نبند.
همون طور که خودتم شونصدبار گفتی تو این تایپیک درز بین ساختمون ها زیاده
کار خیلی بی روح شده. این درست که کلاسیک کار کردی اما اگه کمی نور طلائی خورسید رو این دیوار ها میتابید یا مثلا
سایه ساختمون مقابل یا سایه یه درخت اون ور خیابون می افتاد رو کارت خیلی کار جون میگرفت
متریال ها هم که خودت گفتی سنگ اما بدون هیچ رگه ای اینها همه دست به دست هم داده تا بی روح شده کار ،انگار میخوان با سیمان سفید نما بزنی .
این عالیه که این کار فقط یا یه فایل hdri نورپردازی شده اما همین باعث شده کنتراست رنگی از بین بره و همون طور که گفتم کار بی روه بشه.
نقاط قوت:
مدلینگ عالی
رعایت جزعیات تو نما عالی
رندر هم تمیزه
عارف جون من دوست دارم واسه همین دوست دارم کارات از این بهتر باشه.این کارت خیلی خوب بود اما بی روح.....

.:BehzAd:.

Active Member
سلام عارف خوبی؟

به به چه کاره خوبی زدی آفرین

پیشنهاد واسه تاپ گالری به شزط اینکه یه رندر شب با نور پردازی حرفه ای هم بگیری.

AREF

سلام .
میسی به خاطر این کار قویتون اقا عارف :)
خسته نباشید
سلام.مرسی خیلی لطف کردین

آرف جون غیر از زمین که اصلا خوب نیست بقیه چیزها رئال شده. تبریک میگم.

جان علی زمین خیلی قشنگ شده.نمی دونم چرا از آسفالت خیس خوشت نمیاد
:green:

سلام عارف جان درود بر شما
رندرت خیلی شیک شده خوشحالم که سبک رندرتو عوض کردی و گامی به جلو برداشتی طراحی قشنگ و مناسب شده
انتخاب نوع ستون و سرستون میشد متفاوت تر عمل کنی
من دوست داشتم کمی روی طراحی نما تاثیراتی از مدرنیته رو می دیدم یک خورده انتزاعی تر میشد
ولی به هر حال کار متفاوت و قشنگی ازت دیدیم و محدودیت اجرا هم تاثیر داره
اگه تونستی 1 خط در مورد تکنیک hdr بنویسی عالیه hdri باید چه جوری قرار بگیره
موفق باشی یانگ من :green:

HDRI رو به enviment توی کلید 8 دادم.

همون رو توی render setup \ به اینوایرمنت و رفلکت دادم.منتها مقدارشو یه مقدار پر نور تر کردم که بیشتر جلوه کنه
مابفی داستان کار های عادی هست.
مرسی که نظر دادی.

سلام دادا
اول انتقاد
.
.
.
خیلی خوب بود اما بی روح.....
سلام.مرسی داداش خوبم.چشم حتما لحاظ میکنم نظراتت رو.دارم از روش یه آموزش میسازم که اونجا میخوام با نور غروب کار کنم روش.

سلام عارف خوبی؟

به به چه کاره خوبی زدی آفرین

پیشنهاد واسه تاپ گالری به شزط اینکه یه رندر شب با نور پردازی حرفه ای هم بگیری.

سلام بهزاد جان.مرسی .نور شب یه خورده دنگ و فنگ داره.اما اگه بیینم تقاضا زیاد بشه برای اون آموزش رندر شبش هم مپسازم.

تا حالا طرفدار زیاد داشته شکر خدا فکر کنم آموزش خوبی بتونم براش بسازم.

martin eco

Well-Known Member
سلام عارف جان...خسته نباشی
کار که عالیه..بسی لذت بردم
در مورد رگه های سنگ با دوستان مخالفم..کاملا معلومه رگه ها هست ولی قرار نیس ازین فاصله گل درشت باشه...در مورد کم رمقی رنگی کار با دوستان موافقم...یه فصل با درختای دیگه کارو کاملا یک درجه ارتقا میده..زمین که خیس هست یه بارون خوب با درختای خیس کارو محشر میکنه
موفق باشی

inter77

Member
با سلام خدمت استاده گل خودم بابا ای ول کارت حرف نداره عارف جان نور پردازیت مدلینگ همه چی عالی .خسته نباشی لذت بردم.

فقط یه سوال عارف جان چرا بقل خونه خالیه چرا نچسبوندیش؟؟؟راستی اینم واسم اضافه کنی ها مخلصیم .موفق باشی.

AREF

سلام عارف جان...خسته نباشی
کار که عالیه..بسی لذت بردم
در مورد رگه های سنگ با دوستان مخالفم..کاملا معلومه رگه ها هست ولی قرار نیس ازین فاصله گل درشت باشه...در مورد کم رمقی رنگی کار با دوستان موافقم...یه فصل با درختای دیگه کارو کاملا یک درجه ارتقا میده..زمین که خیس هست یه بارون خوب با درختای خیس کارو محشر میکنه
موفق باشی

سلام.خوبی؟ مرسی مارتین جن.درخت بارون خورده یعنی رفلکت رو زیاد کنم؟

با سلام خدمت استاده گل خودم بابا ای ول کارت حرف نداره عارف جان نور پردازیت مدلینگ همه چی عالی .خسته نباشی لذت بردم.
فقط یه سوال عارف جان چرا بقل خونه خالیه چرا نچسبوندیش؟؟؟راستی اینم واسم اضافه کنی ها مخلصیم .موفق باشی.

سلام مرسی.راستش هنوز ساختش تموم نشده.شنبه از تهران برگردم آموزش رو تموم میکنم.

3D Art

Member
درود عارق جان
اولا باید منطقی با طرف صحبت کنی که چرا در نمیخواد ! اگر دلیلش خارج از ژست های روشنفکرانه مدرن بود و دلایل جالبی داشت به یک شکل دیگه مشکل رو حل کنی
در مورد خود کار :
ماشین های کار رو دوست دارم خیلی خوب شدن
ساختمون متریالش مشکل داره یک مقدار البته میتونی از دو مدل dirt استفاده کنی یک بزرگ و یکی کوچیک فقط
از HDRI با سایز بالا استفاده کن تا مشکلی برای reflect نداشته باشی
کارت در کل خیلی خوبه برای 30 دقیقه
یک پیشنهاد حتما روی کار بشین زیاد کار کن تا یک کار خوب بشه و بره تو پورتفولیوت

martin eco

Well-Known Member
سلام.خوبی؟ مرسی مارتین جن.درخت بارون خورده یعنی رفلکت رو زیاد کنم؟
سلامت باشی...
آره دقیقا..یه حالت تر به برگها میده..یه بارونم با پارتیکل وی ری رندر کنی اضافه کنی محشر میشه:rose:

Mandana

Active Member
کار خوشگلی شده عارف.نخسوزن بخاطر حال و هوای فضا حس کلاسیک بودن بیشتر به آدم دست میده (مثل این خونه های انگلیسی توی سریالهای پلیسی مثل شرلوک هلمز و پوآرو شده:دی)
در هر حال به نظر منکه خعلی زیباست.فقط از طرف می بعدن مشتری رو بزن.حیفه بخدا نمای به این زیبایی در نداشته باشه...
در ضمن با توجه به اینکه فقط با یه اچ دی آر در آوردی نورپردازی رو قابل ستایشه کلی
موفق بباشی:rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا