asa.graphic
Well-Known Member
سلام عارف جان
خیلی خوبه ... خسته نباشی داداش ...
موفق باشی ...
خیلی خوبه ... خسته نباشی داداش ...
موفق باشی ...
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
سلام تایماز عزیز
بابا اینقدر سخت نگیرید جزئیات کار رو ! چرا گیر دادی به برگ درخت خب اگه درخت میخواست برگ داشته باشه و
زیادی شلوغ پلوغ باشه نصف صفحه رو پر میکرد دیگه ساختمونی دیده نمیشد!
میترسم همینطور پیش بری بخوای به اون چندتا پرنده گوشه بالای تصویر که تو آسمون دارن پرواز میکنن هم گیر بدی که چرا پر ندارن!!!
خیلی دوست دارم
سلا م
نه مساله سخت گرفتن نیست، یه کار سه بعدی بیشتر با جزئیات جون میگیره، درسته کلیت کار هم مهمه ولی بیشترین تاثیر رو جزئیات کار داره، تو اینجا هم به نظر من البته با توجه به این نور پردازی بهتر بود حال و هوای پاییزی داشته باشه زیبایی کار رو 2 چندان میکرد، کار یه معمار و یه طراح فقط و فقط خود طرح و یه نما زدن ساده نیست، بلکه باید به همه جوانب طرح دقت کنه حتی فصل و جانمایی کارش تو محیط، برگ نه تنها کارش رو شلوغ نمیکنه بلکه کار رو طبیعی تر میکنه
به پرنده ها تا دلت بخواد گیر دادم تو کارای قبلی عارف
موفق و پیروز باشی دوست عزیز
من نظر تایماز رو تایید میکنم ... یه مقدار کنتراست رنگی کار کمه
بهتر بود یه زمان یا فصل دیگه رو شبیهسازی میکردی تا کارت روح بیشتری داشته باشه
خیلی تمیز و جالب شده خسته نباشی
سلام
سلام.مرسی فرشید جان.آره راستش رو بخوای hdri مناسب نداشتم.این 2 تا پک که گفتی رو دارم از تورنت دانلود میکنم.
مرسی
سلام.مرسی.لطف کردین.
با نظر تایماز موافقم.باید به کار روج داد.کارش رو تقریبا نیم ساعته بستم.البته فقط توی مکس.آخه خیلی عجله ای بود.الان دارم آموزشش رو میسازم یه خورده برطرف میکنم ایراداتشو
سلام.مرسی خیلی لطف کردینسلام .
میسی به خاطر این کار قویتون اقا عارف
خسته نباشید
آرف جون غیر از زمین که اصلا خوب نیست بقیه چیزها رئال شده. تبریک میگم.
سلام عارف جان درود بر شما
رندرت خیلی شیک شده خوشحالم که سبک رندرتو عوض کردی و گامی به جلو برداشتی طراحی قشنگ و مناسب شده
انتخاب نوع ستون و سرستون میشد متفاوت تر عمل کنی
من دوست داشتم کمی روی طراحی نما تاثیراتی از مدرنیته رو می دیدم یک خورده انتزاعی تر میشد
ولی به هر حال کار متفاوت و قشنگی ازت دیدیم و محدودیت اجرا هم تاثیر داره
اگه تونستی 1 خط در مورد تکنیک hdr بنویسی عالیه hdri باید چه جوری قرار بگیره
موفق باشی یانگ من
سلام.مرسی داداش خوبم.چشم حتما لحاظ میکنم نظراتت رو.دارم از روش یه آموزش میسازم که اونجا میخوام با نور غروب کار کنم روش.سلام دادا
اول انتقاد
.
.
.
خیلی خوب بود اما بی روح.....
سلام عارف خوبی؟
به به چه کاره خوبی زدی آفرین
پیشنهاد واسه تاپ گالری به شزط اینکه یه رندر شب با نور پردازی حرفه ای هم بگیری.
سلام عارف جان...خسته نباشی
کار که عالیه..بسی لذت بردم
در مورد رگه های سنگ با دوستان مخالفم..کاملا معلومه رگه ها هست ولی قرار نیس ازین فاصله گل درشت باشه...در مورد کم رمقی رنگی کار با دوستان موافقم...یه فصل با درختای دیگه کارو کاملا یک درجه ارتقا میده..زمین که خیس هست یه بارون خوب با درختای خیس کارو محشر میکنه
موفق باشی
با سلام خدمت استاده گل خودم بابا ای ول کارت حرف نداره عارف جان نور پردازیت مدلینگ همه چی عالی .خسته نباشی لذت بردم.
فقط یه سوال عارف جان چرا بقل خونه خالیه چرا نچسبوندیش؟؟؟راستی اینم واسم اضافه کنی ها مخلصیم .موفق باشی.
سلامت باشی...سلام.خوبی؟ مرسی مارتین جن.درخت بارون خورده یعنی رفلکت رو زیاد کنم؟