نمایشگاه کتاب 87 و قرار عمومی مجید آنلاین

چه روزی رو برای میتینگ مناسب تر می دونین؟

• مجموع رای دهندگان
    17

memol_515

Active Member
با عرض مهذرت، نمايشگاه امسال، مضخرف تر از هر سال !
منم رفتم، به همه غرفه ها هم سر زدم، هيچكدوم خدايي ديدن ندارن. يكم غرفه كتب خارجي خوب بود كه اونم قيمتهاش خيلي خيلي خوب بود :دي
دنبال يه كتاب after effectبودم، همه نشرها تموم كرده بودن!!! كتاب شريعتي خواستم، باز تموم شده بود!!! كتاب درسي خواستم، باز نبود...
خلاصه اگه به قصد خريد ميريد، ممكنه مثل من بخوره تو پرتون:دي

قيد موبايل رو هم كه كلا بزنيد... كلا همه مشتركين در دسترس نيستن، ببينيد چيه كه اوضاع ايرانسل اونجا بهتر از خطهاي ثابته!!!

بهدشم اينكه الان روزهاي آخره، جمعه آخره، و بسيار شلوغ!!! اين شب آخري يه آمار دقيق بگيريد،كه كيا هستن، يه جاي دقيق هم قرار بذاريد.
توي مترو به خدا جاي سوزن انداختن نيست، اما من اميدوارم همديگه رو پيدا كنيد.

خلاصه، ما به علت تحصن دخترانه، كه نميدونم به چه دليلي بوده( :دي ) نميآييم! هرچند كلا ديگه من پامو تو مصلي نميذارم بس مسخره بود...
واسه ديدن دوستان ميخواستم بيام كه اونم ايشالا يه فرصت ديگه زيارتشون ميكنيم...

اين بود انشاي من

خوش باشيد، جاي ما رو هم حتما خالي كنيد.

S4DEGH

Well-Known Member
با عرض مهذرت، نمايشگاه امسال، مضخرف تر از هر سال !
منم رفتم، به همه غرفه ها هم سر زدم، هيچكدوم خدايي ديدن ندارن. يكم غرفه كتب خارجي خوب بود كه اونم قيمتهاش خيلي خيلي خوب بود :دي
دنبال يه كتاب after effectبودم، همه نشرها تموم كرده بودن!!! كتاب شريعتي خواستم، باز تموم شده بود!!! كتاب درسي خواستم، باز نبود...
خلاصه اگه به قصد خريد ميريد، ممكنه مثل من بخوره تو پرتون:دي

قيد موبايل رو هم كه كلا بزنيد... كلا همه مشتركين در دسترس نيستن، ببينيد چيه كه اوضاع ايرانسل اونجا بهتر از خطهاي ثابته!!!

بهدشم اينكه الان روزهاي آخره، جمعه آخره، و بسيار شلوغ!!! اين شب آخري يه آمار دقيق بگيريد،كه كيا هستن، يه جاي دقيق هم قرار بذاريد.
توي مترو به خدا جاي سوزن انداختن نيست، اما من اميدوارم همديگه رو پيدا كنيد.

خلاصه، ما به علت تحصن دخترانه، كه نميدونم به چه دليلي بوده( :دي ) نميآييم! هرچند كلا ديگه من پامو تو مصلي نميذارم بس مسخره بود...
واسه ديدن دوستان ميخواستم بيام كه اونم ايشالا يه فرصت ديگه زيارتشون ميكنيم...

اين بود انشاي من

خوش باشيد، جاي ما رو هم حتما خالي كنيد.
memol_515 خانم مجيد نقشه نمايشگاه همراه با جاي ميتينگ مشخص شده رو گذاشته .. !
و مشكلي نيست و در اون نقطه اي كه بنده تعيين كردم خلوت هست چون ربطي به نمايشگاه نداره و گوشه اول پارك مصلي هست .. :)

قبلا همينجا برنامه داشتيم و خلوت بوده ..

خوبه اولش خانوم ها ميگن ميايم ميايم .. بعد آخرش كم كم يكي يكي كم ميشن .. :دي

memol_515

Active Member

دفعات پيش رو خبر ندارم. اما ظاهرا امسال تقصير آقايون بوده كه خانومها كنسل شدن. بيخيال بابا :wink:

خوش باشيد

S4DEGH

Well-Known Member
دفعات پيش رو خبر ندارم. اما ظاهرا امسال تقصير آقايون بوده كه خانومها كنسل شدن. بيخيال بابا
majidonline_wink.gif
نه عزيز تقصير كسي نبوده .. !!
همش بهانه هست !

و اتفاقا خانم ها هم قراره بيان .. كي گفته كسي نمياد .. هركي گفته فكر كرده خيلي مهم بوده !! در صورتي كه اينطور نيست ! :)
شهرام نميتونه بياد .. خب طبيعتا شماها هم نميايد ديگه .. به همين سادگي و به همين خوشمزگي ...

در هر صورت هركي اومد خوش اومد !

Morteza76

Member
بچه ها جای همتون خالی، خیلی خوش گذشت
با این که کار خاصی انجام ندادیم ولی همین که همدیگر رو دیدیم خودش خیلیه

shayanboy

Active Member
خیلی خوش گذشت . عالی بود
واقعا بچه های مجید آنلاین بچه های با معرفت و خاکی هستن . از آشنایی با شما ها دوستان به خصوص آقا مجید و آقا صادق بسیار خوشبختم .

SEPINAZ

Active Member
memol_515 خانم مجيد نقشه نمايشگاه همراه با جاي ميتينگ مشخص شده رو گذاشته .. !
و مشكلي نيست و در اون نقطه اي كه بنده تعيين كردم خلوت هست چون ربطي به نمايشگاه نداره و گوشه اول پارك مصلي هست .. :)

قبلا همينجا برنامه داشتيم و خلوت بوده ..

آقا صادق بي انصافي نكن ديگه!! ee! :دي

دفعات پيش رو خبر ندارم. اما ظاهرا امسال تقصير آقايون بوده كه خانومها كنسل شدن. بيخيال بابا :wink:

خوش باشيد
خانوم خانوما به اعهصابت مسلط باش!
نه عزيز تقصير كسي نبوده .. !!
همش بهانه هست !

و اتفاقا خانم ها هم قراره بيان .. كي گفته كسي نمياد .. هركي گفته فكر كرده خيلي مهم بوده !! در صورتي كه اينطور نيست ! :)
شهرام نميتونه بياد .. خب طبيعتا شماها هم نميايد ديگه .. به همين سادگي و به همين خوشمزگي ...

در هر صورت هركي اومد خوش اومد !
اي بابا! حالا يه چيزي شده چرا به هم ميپيچين؟
مطمئنا حكمتي داشته كه نشده.... ديگه بحث و گله واسه چيه؟!
آقاي دوستم من ملتفت اون يه تيكه نشدم ! كه شهرام نمياد خانومام نميان! يني خانوما فقط واسه ديدن آقا شهرام پا ميشن ميان آيا؟
----------
در هر صورت بسي لذت بردم كه به بچه ها خوش گذشته! اميدوارم هميشه و همه جا شنگول منگول بباشيد... :دي
منم خيلي دوس ميداشتم بيام ولي متاسفانه واسه تغييري كه پيش اومد برنامه ريزيم بهم خورد كه مطمئنم بدون حكمت نبوده.
فرصت زياده،اينبار كه نشد،ايشالله فرصتاي بعدي افتخار ديدن دوستان نصيبمون بشه...

هميشه شاد بباشيد :گل

memol_515

Active Member
و اتفاقا خانم ها هم قراره بيان .. كي گفته كسي نمياد .. هركي گفته فكر كرده خيلي مهم بوده !! در صورتي كه اينطور نيست !

دهه؟ تيكه ميككه ننداز به من ديگه، زشته دوست جان. از اين حرفت ممكن بود ناراحت بشم ها:sad:

نه عزيز، به خاطر شهرام نبود، اما چون 3تا از خانومها به من گفتن كه نميتونن برن، ما هم كنسل شديم. بگذريم كه كلي درس داشتيم.
خلاصه شرمنده، ما دوست داشتيم پيشتون باشيم.
خوشحالم كه خوش گذشته و جدا متاسفم كه نشد بيام. ايشالا دفعه بعدي.

خوش باشيد، همگي

saeidpc

Member
ایندفعه جمعیت خانوما خوب بود. 6 نفر بودن. دمشون گرم اونایی که افتخار دادن اومدن.

آخرین ویرایش:

saeidpc

Member

پست اپدیت شد. عکس خانوما کراپ شده و گذاشته نمیشه مگر اینکه خودشون بخان. دوستانی که کیفیت بالاتر عکس رو میخان بمن پخ بدن تا بهشون بدم.

خواهشا از نقل قول کردن این پست جدا خودداری کنید
.

آخرین ویرایش:

S4DEGH

Well-Known Member
دهه؟ تيكه ميككه ننداز به من ديگه، زشته دوست جان. از اين حرفت ممكن بود ناراحت بشم ها :sad:
بابا تيكه براي چي ..

خب ماها ناراحت شديم كه نيومديد ها !! :sad:
نزديك به 6 تا از دختر ها اومده بودن بعد شماها بهانه كرديد ديگه .. :/

خب ميخوايد يه ميتينگ ديگه بزاريم ؟! كه به آرزوي قلبيتون برسي :دي

منم خيلي دوس ميداشتم بيام ولي متاسفانه واسه تغييري كه پيش اومد برنامه ريزيم بهم خورد كه مطمئنم بدون حكمت نبوده.
تنها كسي كه اين وسط معذوريت داشت سپيده دوست جان بود كه خب بدليل مسافت و روز جمعه بودن و ساعت دير .. نتونسته بود بياد ... :)

آقاي دوستم من ملتفت اون يه تيكه نشدم ! كه شهرام نمياد خانومام نميان! يني خانوما فقط واسه ديدن آقا شهرام پا ميشن ميان آيا؟
آدم قحطيه :دي

بديلي در خواست خود خانوم ها تصويرشون رو نميزاريم .. خب خودشون نخواستن ديگه :دي

ولي كلا جاي كسايي كه نيومدن خالي ..

يه بنده خدايي كه ماشالله ساعت 6.45 دقيقه اومده بود از اهوازم اومده بود .. نميدونم چي شد !!!
تازه همه رفتن من عادل و علي وايساده بوديم يهو وحيد و امير اومدن !!! بعد هم مهدي (mehdinasiri) اومد ........ رفتيم جاي شما خالي بساط و ..... :سووت:

در هر صورت از ديدن دوستان خيلي خوشحال شديم .. باعث افتخار بود .

rasoooli

Member
كاش اسم دوستان رو هم مي نوشتيد تا بيشتر با دوستاني كه حضور داشتند آشنا مي شديم .

من هم دوست داشتم بيايم اما چون كسي رو نمي شناختم ...

mehdinasiri

پارس لند گروپ
من و صادق و عادل و امير و وحيد به نمايندگي همه بچه ها رفتيم دودي كرديم تا دل جمعي رو شاد كرده باشيم. جاي همه دوستان رو خالي كرديم :دي

صادق چه ميكنه!!!

من و عادل در حال كورس!!

اين وحيد نيست ها!

من و امير

علي دوست عزيز من

نمايي از صفره خانه صفويه تهران

به اين ميگن لپ!

تيپتو بخورم:دي

Y TERROR ! يا عادل خودمون

از راست: امير - عادل - صادق - علي - وحيد

از راست: عادل - علي - صادق - مهدي (من!) - وحيد

آخرین ویرایش: