آخه مشكل من اينجاست كه من يوزر تعريف كردم و حتي صفحه ديگه داخل همين سايت با همين بانك و با يك connection string استفاده کردم.با سطح دسترسی یکسان....اما مشکل همچنان باقیست....
یک سوال داشتم می خواستم ببینم این سیستمی که برای وبلاگها است همان طور که خودتون می دونید اطلاعات رو از اخرین رکورد جدول به اولین رکورد نمایش میده برای اینکار باید از چه دستوری استفاده کرد.
و اگر بخواهیم که مقدار خاصی مثلا 10 رکورد اخر در اولین صفجه باشه باید جی کار کرد
سلام دوستان ببخشید من تازه ثبت نام کردم و به محیط های انجمن و اینها آشنا نیستم و دیدم تاپیک راجع به دیتا بیس بود گفتم سوالم رو اینجا مطرح کنم ممنون میشم اگه کسی بلد هست من رو یاری کنه
[font="]پروژه ای به من واگذار شده که حال از شما دوستان این کاره درخواست مدد و یاری و مشاوره می خواهم
این پروژه در رابطه با ایجاد یک سرور مرکزی برای دسترسی به فایلها و اطلاعات شرکت مان است. یعنی می خواهم بانک اطلاعاتی را درست کنم برای مرتب کردن و دسته بندی اطلاعات شرکت با امکاناتی همچون جستجوی پیشرفته(کارمندان) و تعیین سطح دسترسی(کارمندان) و امکان توضیح برای هر فایل و اینها. ممنون می شوم که به من بگویید با چه برنامه ای چنین چیزی را تعریف و تهیه کنم؟[/font]
سلام،من یه برنامه سی شارپ با استفاده از پایگاه داده نوشتم و روی هاست آپلود کردم،چطوری میتونم اطلاعات پایگاه داده رو از روی هاست توی یه برنامه سی شارپ دیگه تو کامپیوتر خودم بخونم؟ممنون میشم سریعتر جواب بدید