آخه مشكل من اينجاست كه من يوزر تعريف كردم و حتي صفحه ديگه داخل همين سايت با همين بانك و با يك connection string استفاده کردم.با سطح دسترسی یکسان....اما مشکل همچنان باقیست....
یک سوال داشتم می خواستم ببینم این سیستمی که برای وبلاگها است همان طور که خودتون می دونید اطلاعات رو از اخرین رکورد جدول به اولین رکورد نمایش میده برای اینکار باید از چه دستوری استفاده کرد.
و اگر بخواهیم که مقدار خاصی مثلا 10 رکورد اخر در اولین صفجه باشه باید جی کار کرد
سلام دوستان ببخشید من تازه ثبت نام کردم و به محیط های انجمن و اینها آشنا نیستم و دیدم تاپیک راجع به دیتا بیس بود گفتم سوالم رو اینجا مطرح کنم ممنون میشم اگه کسی بلد هست من رو یاری کنه
[font="]پروژه ای به من واگذار شده که حال از شما دوستان این کاره درخواست مدد و یاری و مشاوره می خواهم
این پروژه در رابطه با ایجاد یک سرور مرکزی برای دسترسی به فایلها و اطلاعات شرکت مان است. یعنی می خواهم بانک اطلاعاتی را درست کنم برای مرتب کردن و دسته بندی اطلاعات شرکت با امکاناتی همچون جستجوی پیشرفته(کارمندان) و تعیین سطح دسترسی(کارمندان) و امکان توضیح برای هر فایل و اینها. ممنون می شوم که به من بگویید با چه برنامه ای چنین چیزی را تعریف و تهیه کنم؟[/font]
سلام،من یه برنامه سی شارپ با استفاده از پایگاه داده نوشتم و روی هاست آپلود کردم،چطوری میتونم اطلاعات پایگاه داده رو از روی هاست توی یه برنامه سی شارپ دیگه تو کامپیوتر خودم بخونم؟ممنون میشم سریعتر جواب بدید
کشور آلمان در قلب اروپا است که به دلیل اقتصاد قوی، سیستم تحصیلی برجسته، و شرایط زندگی مناسب، جذابیت زیادی برای مهاجران و دانشجویان بینالمللی دارد. در زیر به برخی اطلاعات مهم درباره مهاجرت به آلمان و تحصیل در آلمان اشاره شده است:1. **تحصیل در دانشگاههای آلمان:**- دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالی آلمان به عنوان یکی از بهترین در جهان شناخته میشوند. برنامههای تحصیلی گسترده از سطوح مختلف (لیسانس، فوق لیسانس، دکترا) در حوزههای مختلف ارائه میشوند.2. **زبان آلمانی:** - برای تحصیل در دانشگاههای آلمان، معمولاً نیاز به مهارت در زبان آلمانی است. برخی از دورهها به زبان انگلیسی نیز ارائه میشوند، اما یادگیری زبان آلمانی میتواند برای زندگی روزمره و تفاهم با محیط اطراف مفید باشد.3. **ویزای تحصیلی:**- برای تحصیل در آلمان، نیاز به ویزای تحصیلی دارید. این ویزا به شما اجازه ورود به آلمان، حضور در کلاسها، و کار به صورت محدود را میدهد.4. **کار پس از تحصیل:** - بعد از پایان تحصیلات، بسیاری از دانشجویان به افراز حرفهای خود در آلمان ادامه میدهند. بسته به شرایط، میتوانند در آلمان کار کنند یا اقدام به درخواست اقامت کاری نمایند.5. **سیستم سلامتی و زندگی:**- آلمان دارای یک سیستم سلامتی عالی و شرایط زندگی مناسب است. شهرهای بزرگ آلمان، مراکز فرهنگی و تفریحی فراوانی دارند.قبل از شروع هر مرحلهای، توصیه میشود که با دقت اطلاعات مرتبط با دانشگاهها، برنامههای تحصیلی، و الزامات مهاجرت به آلمان را بررسی کنید. همچنین، مشاوره از مراجع معتبر مهاجرت و تحصیل در آلمان میتواند به شما در این مسیر کمک کند.