نكات و مطالبي در مورد ديتابيس ها ميخوام ...

omidak

Active Member
سلام.
اميد جان من اينو تويه يه تالار خارجي سوال كردم و اينو بهم دادن.
اما خودم Search كردم و اينو ديدم :wink: :
http://bryanmills.net:8086/archives/000099.html
يك لينكي به اسم mdbtools داره كه اينجوري كه بوش مياد درايور access هستش :wink:

> قابلي نداشت آقا ايمان :wink:

• Like
Reactions: !!!

miladmovie

Active Member
Backup & Restore در SQL SERVER :

اين بك آپ :
کد:
StrSQL = "BACKUP DATABASE mydb  TO DISK ='c:\bac.db' "

اين هم ريستور :
کد:
StrSQL = "RESTORE DATABASE mydb FROM DISK = 'c:\bac.db' "

• Like

purya

Member
آقا اگه از روي كتاب ياد گرفتين ميشه اسم و مشخصاتش رو بگين تا ما هم ياد بگيريم

• Like

shakiba

Member
سلام

منم يه سوال دارم

اس كيو ال هم وقتي كه يك ديتابيس ايجاد ميكنه از نوع اكسس درست ميكنه (يعني با همون فرمت )
ميخواستم بدونم تفاوتش در امكانات بيشترش هست؟ :oops:

• Like

sadr_ba

New Member
سلام. من در ديتابيس به يم مشكل برخوردم. گفتم شايد اينجا كسي باشه كمكم كنه...
اين ديتابيس ما ركوردهاش زياد شده (2000 تا) و خيلي هم كند شده. نميدونم علت كند بودنش چيه... علتش ركوردهاي زياده؟ مثلا اين دستور هم توش عمل نميكنه:

select * from FELAN limit 0 , 15 :(

اونقدر كنده كه اصلا صفحه بالا نمياد. كسي ميدونه علتش چشه؟
نوع ديتابيس MySQL است.
ممنون

• Like

houtanal

Member
توجه كنيد زبان استفاده شده در پايگاه هاي داده SQL
(سيكوو‌‌ئل)مي باشد.اما توسعه دهندگان بنا به نياز هايي كه احساس مي كنند زبان پايگاه داده ارائه شده را توسعه مي دهند.براي مثال زبانsql موجود در sql server بسيار شبيه mysql است اما خارج از استاندارد هر كدام براي خود امكانات ديگري هم دادند.
ANSI SQL استاندارد اين زبان هاست اما پايگاه هاي داده امكاناتي را به بعضي قسمت هاي آن اضافه كرده اند كه با وجود اينكه به برنامه نويس امكان كد نويسي كمتري در برناه را مي دهد اما براي انتقال به پايگاه داده ديگر بسيار دردسر ساز خواهد شد.(مثل IF در DROPTable در mysql)
براي مطالعه ارتباط با پايگاه داده در php ميتوانيد از مقالات iranphp.net استفاده كنيددر mysql)

• Like

bluesun

New Member
آقا شما كه اين همه توضيح ميدين يه كمي هم در مورد بانك اطلاعاتي اكسس با asp.net بگين و بگين چطوري حذف اظافه و نمايش بديم

• Like

omidak

Active Member
bluesun گفت:
آقا شما كه اين همه توضيح ميدين يه كمي هم در مورد بانك اطلاعاتي اكسس با asp.net بگين و بگين چطوري حذف اظافه و نمايش بديم
سلام:
ای بابا همه رو گفتیم که 8O

مرسي
ميشه فرستادن ديتا از كامپيوتر به host بگين؟
ممنون ميشم.
خوب یک راه میتونه همون backup و restore باشه. راه دیگه اینه که به صورت dynamic این کار رو انجام بدید. که همون فایلهایه .sql هست. که اگر فایل رو باز کنید میبینید تعداد زیادی query در اون وجود داره . که به طور خودکار table ها رو میسازه و value ها و بقیه موارد رو اضافه میکنه.
راه دیگه استفاده از ابزار Enterpise هست که Microsoft در sqlServer اش گذاشته است. در زیرشاخه آن Import And Export این کار رو برایه شما انجام میدهد. :wink:

• Like

جدیدترین ارسال ها

بالا