افزونه 1 نظر سنجي در رابطه با فعاليت مديران

• شروع کننده موضوع Mahmoodi
  • تاریخ شروع

arashdanger

Member
sadeghkhafan گفت:
حالا من مي خوام يک انتقاد کنم در رابطه با کاربران !
اگر خودتون ديده باشيد فعاليت کاربران در بعضي از انجمن ها کم شده !
مگه وقتي کسي سوالي مي پرسه فقط بايد مدير جواب بده ؟!
پس بقيه اين جا چيکار مي کنن !؟
يا مثلا يکي يک مقاله توپ مي زاره تو انجمن ميري مي بيني حدود 50 تا بازديد داشته اما يک تشکر خشک و خالي هم از طرف نمي شه !
نمي دونم جديدا چرا اين طوري شده ؟!

وقتي خود کاربران کم کاري کنند. در نتيجه مديران هم از شور و شوق مي افتند .
( اين تو دلم مونده بود بايد مي گفتم ! توهين به کسي نشه ها ! )
بعضی وقتها هم مدیرا انقدر زود جواب میدن که فرصتی برای بقیه نمیمونه!!!

arashdanger

Member
من بیشتر فعالیتم توی انجمن php بوده(اگر فعالیت حساب بشه) و باید بگم که واقعا ازین انجمن راضی هستم. روزهای اول من هم همین مشکلاتی که بقیه گفتن رو داشتم و فکر میکردم که این مدیرا خیلی سختگیرن و یا به آدم اهمیت نمیدن ولی بعد از چند پست اول "اینو فهمیدم که اگر آدم سئوالش رو درست و در جای مناسب بپرسه بقیه حتما بهش جواب میدن"

بعضی از کاربرها هم فکر میکنن بقیه تو مجید آنلاین بهشون بدهکارن و درخواستهاشون رو خیلی بی ادبانه مطرح میکنن مثلا میگن:"فوری جواب بدهید" "زود به سئوال من جواب بدین" و ... !!!
یکی نیست بگه مگه مردم بیکارن که بیان کار یکی رو را بیاندازن که حتی بلد نیست سئوالش رو مودبانه بپرسه!!!

در مورد میلاد و امید هم باید بگم که درسته که این دو نفر یکم سختگیرن ولی کارشون رو واقعا حرفه ای انجام میدن و نمیزارن انجمن پر از تاپیکهای بیهوده بشه. بنظر من اگر مدیرای سایر انجمنها هم میخوان انجمنشون پر از تاپیکهای بیهوده و تکراری نشه باید از این دو نفر الگو بگیرن(هر چند که امید تازگیها یکم بد اخلاق شده!!!)

R_chizari

Active Member
Mahmoodi گفت:
شما این موضوع رو در پیام خصوصی ارسال کنید

علی

علي جان موضوع مربوط ميشه به تاپيك زير:
http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=30950&page=1&pp=10

من در موردش استعلام كرده بودم از مديران اما مورد خاصي نبود كه به خاطرش اين تاپيك حذف شده باشه. مجيد و كامي و بقيه دست اندكارا هم موضوع رو پيگيري كردن چيزي حاصل نشد. چون اصلا تاپيك مشكلي نداشته كه نياز به حذف يا ويرايش داشته باشه.
سواي گفتگوهايي كه بين ماها تو انجمن مديران در مورد اين مشكل بود من پاسخ كاملي به اين دوست خوبمون دادم كه توي اون براش صادقانه موضوع رو توضيح دادم و احتمالات مختلف رو براش شرح دادم(توي همين تاپيك مديران جواب منم هست). فكر هم نميكنم اون پاسخي كه از طرف من داده شده بي ربط بوده باشه كه اين دوست عزيز از حرفهاي گفته شده توي مديران دلخور شده. چون پاسخي كه بهش داده شده عين حقيقت بوده نه بيشتر نه كمتر. يه موقع هايي اشكلاتي بوجود مياد به اسم اشكالات فني واقعا دليلي هم نميشه براش پيدا كرد چون به متغيرهاي مختلفي بستگي پيدا ميكنه كه اگه يكي از اينها قابل پيگيري نباشن جواب حاصل نميشه.

آرزوي موفقيت براي همه
شاد باشيد
چيذري

987654

Member
Mahmoodi گفت:
شما این موضوع رو در پیام خصوصی ارسال کنید

علی
زياد مهم نيست كه براي شما بفرستم چون شما كه خودت ميدوني . . .
ولي كاربرهاي عادي نميدونن.
ان شا الله اگه تا بعد از ظهر وقت كنم يه جا آپلود ميكنم و لينكش رو در همينجا و معرض ديد عموم قرار ميدم كه همه دانلود كنند و بخوننش ... .

987654

Member
R_chizari گفت:
علي جان موضوع مربوط ميشه به تاپيك زير:
http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=30950&page=1&pp=10

من در موردش استعلام كرده بودم از مديران اما مورد خاصي نبود كه به خاطرش اين تاپيك حذف شده باشه. مجيد و كامي و بقيه دست اندكارا هم موضوع رو پيگيري كردن چيزي حاصل نشد. چون اصلا تاپيك مشكلي نداشته كه نياز به حذف يا ويرايش داشته باشه.
سواي گفتگوهايي كه بين ماها تو انجمن مديران در مورد اين مشكل بود من پاسخ كاملي به اين دوست خوبمون دادم كه توي اون براش صادقانه موضوع رو توضيح دادم و احتمالات مختلف رو براش شرح دادم(توي همين تاپيك مديران جواب منم هست). فكر هم نميكنم اون پاسخي كه از طرف من داده شده بي ربط بوده باشه كه اين دوست عزيز از حرفهاي گفته شده توي مديران دلخور شده. چون پاسخي كه بهش داده شده عين حقيقت بوده نه بيشتر نه كمتر. يه موقع هايي اشكلاتي بوجود مياد به اسم اشكالات فني واقعا دليلي هم نميشه براش پيدا كرد چون به متغيرهاي مختلفي بستگي پيدا ميكنه كه اگه يكي از اينها قابل پيگيري نباشن جواب حاصل نميشه.

آرزوي موفقيت براي همه
شاد باشيد
چيذري

آقا رضا ميخواي جوابهايي كه خودت به شخصه ميخواستي به من بدي رو برات بفرستم؟
بيا. اينو تو انجمن مديران گفتي. . .
مجيد ميخواي به اين رفيقمون بگم در اثر تغييرات توي سايت پاك شده ؟!

اين جوابهارو هم به من دادي
1-
آقا سلام
ببين من توي 3 ماه گذشته هيچ تاپيكي از انجمنهام حذف نكردم. عنوان تاپيكت چي بوده ؟ توي كدوم انجمن بوده ؟
بگو تا من پيگيري كنم چي بوده جريان. ضمنا غير از مدير انجمن (كه من باشم) مدير سايت و مدير انجمنها هم دسترسي ويراش و حذف تاپيكها رو دارن.
2-مهندس همونطوري كه بهت گفتم من توي 3 ماه گذشته نامه اي از هيچ كدوم از انجمنهام حذف نكردم. اين موضوع شما رو هم توي مديران مطرح كردم و مجيد و كامي دارن لاگ هاي فروم رو نگاه ميكنن. توي بررسي هايي كه تا الان شده معلوم شده كه كسي پاك نكرده. احتمال داره يه مورد سيستمي باشه كه بعد از اين تغييرات توي سايت اتفاق افتاده احتمال هم داره چيز ديگه اي باشه .

مگه به غير ازين چيزها چيزه ديگه اي به من گفتي؟؟؟؟؟

بعدشم برو از بقيه برس كه جريان چي بوده. . .
مجيد جونت تا آخره ماجرا رو خبر داره . . .

R_chizari

Active Member
دوست خوبم جوابي كه به شما دادم (مورد شماره 3 كه نوشتي) تو پست قبليم مورد اشاره من بود. مگه دروغي به شما گفته شده ؟!
وقتي من موضوع رو تو انجمن مديران مطرح كردم اولين مباحث كه پيش اومد حول و حوش پاك شدن اتفاقي تاپيكت بود چون بعد از تغييرات سايت به پلت فرم جديد بود. منم به مجيد گفتم ميخواي به اين دوستمون بگم ماجرا اين بوده ؟ (مورد اولي كه نوشتي) حالا اين كجاش اشكال داره ؟
بعد هم موارد ديگه اي مطرح شد و آخرش هم اون چيزي كه توي انجمن مديران نتيجه گيري شد در واقع علت واقعي مشخص نشد . منم چيزايي رو خوندم كه اونجا نوشته شده بود. فكر و ذهن بچه ها رو هم نميتونم بخونم :) متاسفانه علم غيب هم ندارم :lol: (كاشكي داشتم)
ته ته ماجرا هم اينه :
يه تاپيكي پاك شده كه به قول خودت هيچ مشكلي هم نداشته. موضوع هم فني بوده. خب پس كسي از قصد كه نيومده پاكش كنه ! منم كه پيگيري برات كردم . خب علتش معلوم نشده. ديگه هم كه چنين اتفاقي براي تاپيكهاي شما نيفتاده . اين همه ناراحتيت نميدونم براي چيه ؟! بابا گذشت هم خوب چيزيه. تو خودت تو زندگي روزمره هم برات اتفاقات زيادي ميفته اگه قرار باشه همه اينطوري از هم ناراحت باشن به هم گير بدن كه همه وقتمونو هر روز بايد بزاريم يا دعوا كنيم يا دعوا بيينيم.

در كل به نظر من موضوع رو خيلي بزرگش كردي. اگه با عذرخواهي مشكلت حل ميشه من ازت عذرخواهي ميكنم (با اينكه نه تو پاك كردن نامت دخالتي داشتم و هم كاري كه از دستم بر ميومده رو برات انجام دادم. بقيه بچه ها و مديراي ارشد هم زحمتشونو كشيدن)

شاد باشيد
چيذري

987654

Member
رضا جان شما كه تا آخر ماجرا رو خبر نداري هي مياي ميگي مشكل فني بود. بابا مشكل فني كجا بود.
يه تماس با مجيد بگير تا بهت ماجرا رو بگه.
من هم فقط از آقاي مجيد خان ناراحتم كه بعد ازاين كه همه چيز رو مشخص كردم به من ميگه حالا كه همه چيز معلوم شد حالا خودت برو حلش كن رو .
من ميخوام بگم پس شما اينجا نقش بوق رو ايفا ميكنين؟؟؟؟

M

Mahmoodi

کاربر مهمان
رضا جان شما كه تا آخر ماجرا رو خبر نداري هي مياي ميگي مشكل فني بود. بابا مشكل فني كجا بود.
يه تماس با مجيد بگير تا بهت ماجرا رو بگه.
من هم فقط از آقاي مجيد خان ناراحتم كه بعد ازاين كه همه چيز رو مشخص كردم به من ميگه حالا كه همه چيز معلوم شد حالا خودت برو حلش كن رو .
من ميخوام بگم پس شما اينجا نقش بوق رو ايفا ميكنين؟؟؟؟
.

اقا لطفا درست صحبت کنید

یعنی چی بوق اگر مدیری اینجا فعالیت میکنه و جواب شما رو ميده درواقع به شما لطف میکنه که بی منت و بدون چشم داشت با همه مشکلاتی که داره جوابگو شما هست آخره سر اينم دست مزدش که شما اینجوری جواب میدید واقعا که متاسفم

واقعا واسه شما متاسفم دوستان جواب شما رو دادن بدون کم کاستی حالا این موضوع شما رو قانع نمیکنه دلیل نداره که شما توهین کنید این دفعه آخری هست که میبینم اینجوری با مدیران یا کاربران برخورد میکنی در ضمن با رفتارتون شخصیت خودتون رو هم نشون دادید

موفق باشید

علی

Mikhak

Active Member
من دومين پستم هستش كه تو اين تاپيك ميزنم قصد توهين هم ندارم
ميخوام بدونم اين تاپيك تا كجا ادامه پيدا ميكنه
يعني تا چه نتيجه گيري ميخواين ادامه بدين؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
----------------------------
سينا

M

Mahmoodi

کاربر مهمان
ما قصدمون نظر سنجی در مورد فعالیت مدیران انجمن بود ولی متاسفانه به اون هدف که مد نظرمون بود نرسیدیم

علی

Mikhak

Active Member
ولي به نظر من در مورد همه ي مديرا بحث شد
حالا به نتيجش كاري ندارم يعني بهتره نداشته باشم
حالا تا نتيجه نگيرين ادامه ميدين؟
----------------
سينا

M

Mahmoodi

کاربر مهمان
در جواب اولتون نه

در مورد وضعیت حال مدیران کارایی و مشکلات انجمن ها و پیشنهادات به اون هدفی که میخواستیم نرسیدیم

در جواب سوال دومتون بله

علي

987654

Member
Mahmoodi گفت:
اقا لطفا درست صحبت کنید

یعنی چی بوق اگر مدیری اینجا فعالیت میکنه و جواب شما رو ميده درواقع به شما لطف میکنه که بی منت و بدون چشم داشت با همه مشکلاتی که داره جوابگو شما هست آخره سر اينم دست مزدش که شما اینجوری جواب میدید واقعا که متاسفم

واقعا واسه شما متاسفم دوستان جواب شما رو دادن بدون کم کاستی حالا این موضوع شما رو قانع نمیکنه دلیل نداره که شما توهین کنید این دفعه آخری هست که میبینم اینجوری با مدیران یا کاربران برخورد میکنی در ضمن با رفتارتون شخصیت خودتون رو هم نشون دادید

موفق باشید

علی

اينم از جواب علي آقا
ميبينين كه چه پاسخ قانع كننده اي دادند
109.gif
103.gif

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
دوست عزيز،
من براي شما موضوع رو پيگيري كردم، همونطوري هم كه به خودتون گفتم و به نتيجه رسيديم نامه شما رو بهنام (iranexplorer.net ) حذف كرده بود. كه با خودش هم صحبت كردم اين موضوع رو تاييد كرد.
شما از من خواستي كه پيگيري كنم كه اين نامه رو چه كسي حذف كرده كه آخر هم مشخص شد و به شما هم گفتم .
و بعدشم گفتم با خود مدير در تماس باشيد و سوال كنيد تا شما رو قانع كنه . كه طبق تماسهاي بعدي كه با شما و بهنام داشتم ظاهرا يك سري مشكلات شخصي بين شما و بهنام بوده كه حالا به مشكلات شما من كاري ندارم. و من به بهنام گفتم كه اين موضوع شخصي كه بين شما هست به ما ارتباطي نداره در هر صورت با 987654 صبحت كن كه قانع بشه و بهنام به من گفت كه با شما قرار حضوري ميذاره و صحبت ميكنه (تمام اين موضوعات رو خودتون هم در جريان هستيد) اين آخرين حرفي بود كه بهتون زدم و ديگه هيچ خبري نه از شما شد و نه از بهنام .
حالا نميدونم چي شد كه باز دوباره بعد از دوماه ياد اون ماجرا افتاديد ! يا هنوز مشكلتون رفع نشده با هم !!! يا شايد دوباره با بهنام مشكلي بر خورديد !!!! در هر صورت مشكلات خصوصي شما به ما ارتباطي نداره ما وظيفه خودمون رو انجام داديم و مقصر اون ماجرا رو پيدا كرديم و قرار شد كه شما خودتون با هم صحبت كنيد و به نتيجه برسيد و حدود 2 ماه هم خبري نبود كه آيا به نتيجه رسيدين يا نه..
حالا آخر صحبت كردي شما با بهنام ؟

مجيد

987654

Member
من باهيچ كس هيچ مشكلي ندارم و نداشتم و از ايران اكسپلرور هم دليل خواستم كه هيچ جوابي به من ندادند و آي دي انجمن من را ايگنور كردند تا هيچ پيغام خصوصي ديگري برايشان نفرستم.

mohsenshahbazi

Active Member
فکر نمی کنم احتیاجی به قفل کردنش باشه ..
کاربرای اینجا خودشون میدونن چه طوری باید یه مشکل رو بدون قفل شدن یه تاپیک حل کنند ...

محسن

987654

Member
ما كه از خدامونه
اگه فکر نمی کني كه احتیاجی به قفل کردنش نيست پس بيا و مشكل رو حل كن ديگه
مثل اينكه مديرها نميتونن حل كنن.
شما كه ماشا الله خيلي وارد هستي بيا مشكل رو حل كن ديگه .
اگر هم نميتوني حل كني لطفا دخالت نكن .
ممنونم.

جدیدترین ارسال ها

بالا