R_chizari گفت:
علي جان موضوع مربوط ميشه به تاپيك زير:
http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=30950&page=1&pp=10
من در موردش استعلام كرده بودم از مديران اما مورد خاصي نبود كه به خاطرش اين تاپيك حذف شده باشه. مجيد و كامي و بقيه دست اندكارا هم موضوع رو پيگيري كردن چيزي حاصل نشد. چون اصلا تاپيك مشكلي نداشته كه نياز به حذف يا ويرايش داشته باشه.
سواي گفتگوهايي كه بين ماها تو انجمن مديران در مورد اين مشكل بود من پاسخ كاملي به اين دوست خوبمون دادم كه توي اون براش صادقانه موضوع رو توضيح دادم و احتمالات مختلف رو براش شرح دادم(توي همين تاپيك مديران جواب منم هست). فكر هم نميكنم اون پاسخي كه از طرف من داده شده بي ربط بوده باشه كه اين دوست عزيز از حرفهاي گفته شده توي مديران دلخور شده. چون پاسخي كه بهش داده شده عين حقيقت بوده نه بيشتر نه كمتر. يه موقع هايي اشكلاتي بوجود مياد به اسم اشكالات فني واقعا دليلي هم نميشه براش پيدا كرد چون به متغيرهاي مختلفي بستگي پيدا ميكنه كه اگه يكي از اينها قابل پيگيري نباشن جواب حاصل نميشه.
آرزوي موفقيت براي همه
شاد باشيد
چيذري
آقا رضا ميخواي جوابهايي كه خودت به شخصه ميخواستي به من بدي رو برات بفرستم؟
بيا. اينو تو انجمن مديران گفتي. . .
مجيد ميخواي به اين رفيقمون بگم در اثر تغييرات توي سايت پاك شده ؟!
اين جوابهارو هم به من دادي
1-
آقا سلام
ببين من توي 3 ماه گذشته هيچ تاپيكي از انجمنهام حذف نكردم. عنوان تاپيكت چي بوده ؟ توي كدوم انجمن بوده ؟
بگو تا من پيگيري كنم چي بوده جريان. ضمنا غير از مدير انجمن (كه من باشم) مدير سايت و مدير انجمنها هم دسترسي ويراش و حذف تاپيكها رو دارن.
2-مهندس همونطوري كه بهت گفتم من توي 3 ماه گذشته نامه اي از هيچ كدوم از انجمنهام حذف نكردم. اين موضوع شما رو هم توي مديران مطرح كردم و مجيد و كامي دارن لاگ هاي فروم رو نگاه ميكنن. توي بررسي هايي كه تا الان شده معلوم شده كه كسي پاك نكرده. احتمال داره يه مورد سيستمي باشه كه بعد از اين تغييرات توي سايت اتفاق افتاده احتمال هم داره چيز ديگه اي باشه .
مگه به غير ازين چيزها چيزه ديگه اي به من گفتي؟؟؟؟؟
بعدشم برو از بقيه برس كه جريان چي بوده. . .
مجيد جونت تا آخره ماجرا رو خبر داره . . .