.: نظرات و پیشنهادت درباره مسابقه :.

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ahmad906

Member
با سلام به سارا خانوم و جناب محمودی عزیز و همه دوستان عزیز

ببخشید که خارج از موضوع تاپیک صحبت می کنم شرمنده

اگر بار گران بودیم رفتیم آش خوری .... D:

قربون همه مجید آنلاینی ها گل

آخرین ویرایش:

Mahdi_20

Member
خوب یه سوالم من داشتم..
ابعاد کار چه اندازه باید باشه..؟؟ شما Wallpaper میخوایین؟
یا اصلا اندازش مهم نیست!!؟

ghassem fahany

New Member
من هم ميخوام در كنار دوستان باشم:twisted:
طرح هام خيلي وقته كه آماداه هستند

موردي نداره كا كار رو به صورت پينت پست كنم؟؟يا حتمآبايد به صورت اسكچ باشه

ان شا ا.. مسابقات بعدي دوستان بتونند كاراشون رو به صورت wip پست كنند تا بتونيم بيشتر از اونا استفاده كنيم
:twisted:

mostafa_cs

Well-Known Member
میگم!میشه طرحمون درباره ی تولد حضرت مسیح(ع) باشه یا فقط باید درباره کریسمس باشه!؟

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
میگم!میشه طرحمون درباره ی تولد حضرت مسیح(ع) باشه یا فقط باید درباره کریسمس باشه!؟
موضوع مسابقه فقط كريسمس هست ولي براي اينكه دستتون براي طراحي باز باشه ميتونيد از اين موضوع هم استفاده كنيد يعني تولد حضرت مسيح يا عيد پاك و ...

قاسم جان در مورد اون موضوعي هم كه گفتي درسته بايد بصورت پينت باشه ولي سعي ميكنيم بعد از مسابقه بصورت اسكچ و wip هم كارارو بذاريم.

yaghi

Member
بابا این چه جایزه ایه ؟
هر کس خواست 300مگابایت9000 هزار تومان با دامنه ...
امنیت و سرعت هم خواتید اطلاعات کافی میدم خدمت شما.
گدا رو ....از مجید انلاین و پرسین سرور انتظار نداشتم!

GFX Master

دوست عزيز ميشه بذل و بخشش نكنيد؟! ما هنوز نتونستيم به بعضي افراد اينو بقبولونيم كه اين مسابقه ها براي جايزه نيست!! اميدوارم ديگه تكرار نشه.

mostafa_cs

Well-Known Member
دستفروشهای محترم!
حراج جنس فقط تو پیاده روی بازار تهران انجام میشه نه اینجا!!!

Fanous

Well-Known Member
سلام .
ببخشین ، این تاپیک دریافت کارها که فرموده بودین یک هفته قبل از اتمام مسابقه باز میشه ، چی شد !؟ هنوز هم به قوت خودش باقیه ، یا اینکه از طریق همون ایمیل کارها رو بفرستیم ؟
با تشکر .

GFX Master

مهدي جان همونطوري كه گفتم طرحها رو به ايميل علي محمودي بفرستيد. در ضمن من گفته بودم مهلت مسابقه 10 روز مونده به كريسمس هست و تا جمعه هفته آينده (1 دي) هم وقت باقيه.

NAKOOT

Well-Known Member
سلام سارا ...
امروز جمعه هستش ها ...
جواب مسابقه کی میاد ؟!
glitter152.gif

آخرین ویرایش:
ارسال عكس .

سلام 2 تا سئوال .

1 . من ديروز نمي تونستم مجيدآنلاين رو باز كنم البته فكر كنم سايت مشكلي داشت . به هر صورت طرح رو ديروز براي آقاي محمودي فرستادم . ميخواستم ببينم شركت داده ميشه يا بايد تو تاپيك مخصوص بفرستم ؟

2 . مي خواستم ببينم مهلت ارسال تا آخر شب 1 در هست يا نه مهلت تمومه؟

اگر تا شب فرصت هست من يك طرح ديگه بفرستم . :d

با تشكر و خسته نباشيد خدمت مديران .

GFX Master

نه شهرام بايد كارا رو براي اقاي محمودي بفرستيد. تا شب هم مهلت هست پس با خيال راحت كارتون رو انجام بديد. در مورد برنده ها و ... هم تا آخر هفته آينده احتمالا اعلام ميكنيم/.

Fanous

Well-Known Member
سلام .
لطفا اسامی کسانی که توی مسابقه شرکت کردند رو توی یه تاپیک بنویسین که کسانی که شرکت کردند مطمئن بشن طرحشون رسیده یا نه !؟
اگه طرح های هر نفر رو هم بذارین که خیلی خوب میشه .
با تشکر .

NAKOOT

Well-Known Member
سلام .
لطفا اسامی کسانی که توی مسابقه شرکت کردند رو توی یه تاپیک بنویسین که کسانی که شرکت کردند مطمئن بشن طرحشون رسیده یا نه !؟
اگه طرح های هر نفر رو هم بذارین که خیلی خوب میشه .
با تشکر .
با نظر فانوس 100% موافقم ...
alc.gif
] چون من نگرانم که کارم نرسیده باشه ...

GFX Master

حتما تو اين هفته اينكارو انجام ميدم. بچه هايي هم كه طرحاشون هنوز آماده نيست يا تازه اينجارو ديدن اشكالي نداره تا يكي دو روز ديگه هم بفرستن. فقط عجله كنيد!

thekhosrow

Member
حتما تو اين هفته اينكارو انجام ميدم. بچه هايي هم كه طرحاشون هنوز آماده نيست يا تازه اينجارو ديدن اشكالي نداره تا يكي دو روز ديگه هم بفرستن. فقط عجله كنيد!

مرســــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــي
:idea: :oops: :oops: :oops: :oops:
50% اولين كارم تموم شده ..

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا