می خواستم بدونم میتونیم 3d هم کار کنیم یا نه ؟
با عرض معذرت از تمامی دوستان خواهش میکنم 1 بار دیگه قوانین مسابقه رو که تو تاپیک مسابقه نوشتم با دقت بخونید.ولی فکر کنم اگه 3d قسمتی از کارتون باشه مشکلی نداشته باشه مثل کار گرامافون سارا.
تو مسابقات قبلی این تجربه رو داشتیم که مثلا یه نفر میومد یه عکس اماده رو چند تا متن میچید کنارش و این میشد یه طرح! در این مسابقه با تفاوق طرفین (!) به این نتیجه رسیدیم که یه مسابقه طراحی واقعی باشه. به همین خاطر اسمش شده مسابقه بزرگ مجید انلاین.
موفق باشید.
حالا چکارش اری اگه چیزه خاصیه پیجش کننم باور کن انقدر سرش شلوغه که خدا میدونهمیگم سال به 12 ماه این شهرام (فاشیست) پیداش نمیشه ... حالا سر مسابقه هم نمیخواد بیاد یه حاضری بزنه ؟
دست خوش به مدیر پر طرفدار ...
مخلصیم, بارزام @
حالا چکارش اری اگه چیزه خاصیه پیجش کننم باور کن انقدر سرش شلوغه که خدا میدونهحالا کو این مسابقه من که چیزی نمیبینم ؟!![]()
![]()
ادیت : آهان الان دیدمش![]()
بله استفاده از عکسهای اماده ممنوعه! شما باید کل کار رو از ابتدا خودتون طراحی کنید ولی مثلا استفاده از براش و ... مشکلی نداره. کلا باید کار از شروع با خودتون باشه تا آخر!سارا خانوم استفاده از هر عکسی تو این مسابقه ممنوع هست یا نه
شاید شروعش سخت باشه ولی مطمئن باش بعدا خودتون خوشحال میشید که از یه جایی بالاخره شروع کردید و استارت خوبی بوده.خوب يه چيزي .......
حتي بابانوئل رو هم بايد خودمون درست كنيم ؟
........
اين يه ذره ناجور نيست ؟