.: نظرات و پیشنهادت درباره مسابقه :.

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Erfan

Active Member
میگم سال به 12 ماه این شهرام (فاشیست) پیداش نمیشه ... حالا سر مسابقه هم نمیخواد بیاد یه حاضری بزنه ؟

دست خوش به مدیر پر طرفدار ...

مخلصیم, بارزام @

ehsan_3dmax

Active Member
می خواستم بدونم میتونیم 3d هم کار کنیم یا نه ؟

نه دوست عزیز. اگه شما 3d کار کنید معلومه که اول میشید پس دیگه مسابقه معنایی نداره.:cool:

و بدین شکل جنگ بین 2d و 3d کارهای مجیدآنلاین شروع شد...:wink:
بهتره هر چه زودتر از اینجا در برم تا کتک نخوردم:mrgreen:

ولی فکر کنم اگه 3d قسمتی از کارتون باشه مشکلی نداشته باشه مثل کار گرامافون سارا.

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
ولی فکر کنم اگه 3d قسمتی از کارتون باشه مشکلی نداشته باشه مثل کار گرامافون سارا.
با عرض معذرت از تمامی دوستان خواهش میکنم 1 بار دیگه قوانین مسابقه رو که تو تاپیک مسابقه نوشتم با دقت بخونید.

طبق خواسته مدیرای ارشد نه تنها نمیشه از کارهای 3d استفاده کرد حتی از عکسهای آماده هم نمیشه استفاده کرد. یعنی این مسابقه به معنای واقعی مسابقه طراحی هست یعنی شما باید تمام عناصر کارتون رو از ابتدا خودتون کار کنید. حالا این طرح میتونه وکتور یا پیکسلی باشه.

تو مسابقات قبلی این تجربه رو داشتیم که مثلا یه نفر میومد یه عکس اماده رو چند تا متن میچید کنارش و این میشد یه طرح! در این مسابقه با تفاوق طرفین (!) به این نتیجه رسیدیم که یه مسابقه طراحی واقعی باشه. به همین خاطر اسمش شده مسابقه بزرگ مجید انلاین.

موفق باشید.

ehsan_3dmax

Active Member
تو مسابقات قبلی این تجربه رو داشتیم که مثلا یه نفر میومد یه عکس اماده رو چند تا متن میچید کنارش و این میشد یه طرح! در این مسابقه با تفاوق طرفین (!) به این نتیجه رسیدیم که یه مسابقه طراحی واقعی باشه. به همین خاطر اسمش شده مسابقه بزرگ مجید انلاین.

موفق باشید.

پس یعنی اگه طرف عکس 3d رو که حتی خودش آماده کرده رو استفاده کنه این خلاف مقرراته.
ok.
انشالله که مسابقه ی خوبی بشه و طرحهای زیبایی رو هم شاهد باشیم.
به امید موفقیت شما 2d کارهای عزیز.:cry:

soheilweb

Active Member
سارا خانم میبینم که پست منم پاک کردی.
ای بابا .. شوخی شوخی با ما هم شوخی.
شوخی کردم .. ناراحت نشین .. سهیل بی مزه.

MAJOR

Well-Known Member
سارا خانوم دمت گرم به این میگن مسابقه من پایم تو یه مسابقه توپ شرکت کنم

album

Member
میگم سال به 12 ماه این شهرام (فاشیست) پیداش نمیشه ... حالا سر مسابقه هم نمیخواد بیاد یه حاضری بزنه ؟

دست خوش به مدیر پر طرفدار ...

مخلصیم, بارزام @
حالا چکارش اری اگه چیزه خاصیه پیجش کننم باور کن انقدر سرش شلوغه که خدا میدونه
sad.gif
حالا کو این مسابقه من که چیزی نمیبینم ؟!
sad.gif

ادیت : آهان الان دیدمش
blush.gif

آخرین ویرایش:

hamid ir

Well-Known Member
برای شرکت کنندگان ارزوی موفقیت میکنم.هر کی شرکت کنه حتماً جایزه رو برده:دی

Erfan

Active Member
حالا چکارش اری اگه چیزه خاصیه پیجش کننم باور کن انقدر سرش شلوغه که خدا میدونه
sad.gif
حالا کو این مسابقه من که چیزی نمیبینم ؟!
sad.gif

ادیت : آهان الان دیدمش
blush.gif

فقطو به شهرام بگو بدو بیا دارن میجنگن ... من دست تنهام !!!

مخلصیم, بارازم @

MAJOR

Well-Known Member
سارا خانوم استفاده از هر عکسی تو این مسابقه ممنوع هست یا نه

GFX Master

سارا خانوم استفاده از هر عکسی تو این مسابقه ممنوع هست یا نه
بله استفاده از عکسهای اماده ممنوعه! شما باید کل کار رو از ابتدا خودتون طراحی کنید ولی مثلا استفاده از براش و ... مشکلی نداره. کلا باید کار از شروع با خودتون باشه تا آخر!

NabiKAZ

Well-Known Member
سلام ،
نظر منم اینکه جایزه رو به سی دی های مجید آنلاین تغییر بدید . هاست و دومین دیگه تکراری شد کسی نیست که نداشته باشه !

نبی

آخرین ویرایش:

GFX Master

آره شهرام جان اونطوری هم هیچ مشکلی نداره. ببینید هدف ما این بوده که بچه ها کم کم عادت کنن که کاری رو که میخوان انجام بدن از ابتدا خودشون شروع کنن و تمومش کنن. نه اینکه با استفاده از عکسهای آماده شده. چون اینطوری هیچ پیشرفتی بوجود نمیاد.

در مورد جایزه هم با مجید دارم صحبت میکنم احتمالا یه تغییرات خیلی خوب ایجاد میشه که حتما در جریان میذارمتون.

موفق باشید.

راورا

Member
سلام
تو این مسابقتون محدودیت طرح ندارین ؟
یعنی میشه لوگو ، پوستر ، کاراکتر ، کاریکاتور و...........کار کرد ؟
یا.......!

GFX Master

محدودیت طرحی که وجود نداره ولی خوب دیگه مثلا لوگو رو نمیشه قبول کرد! چون مثلا مقایسه بین یه لوگو با یه پوستر یجورایی امکانپذیر نیست.

پس بهتره اینطوری شروع کنید که موضوع مسابقه در اصل طراحی پوستر با موضوع کریسمس هست و حالا توی این پوسترتون هم میتونید از طرحهای کاریکاتور یا کاراکتر یا ... استفاده کنید.

bahy_my

Active Member
خوب يه چيزي .......
حتي بابانوئل رو هم بايد خودمون درست كنيم ؟
:( ........
اين يه ذره ناجور نيست ؟

GFX Master

خوب يه چيزي .......
حتي بابانوئل رو هم بايد خودمون درست كنيم ؟
:( ........
اين يه ذره ناجور نيست ؟
شاید شروعش سخت باشه ولی مطمئن باش بعدا خودتون خوشحال میشید که از یه جایی بالاخره شروع کردید و استارت خوبی بوده.

این مورد رو هم بگم که با صحبتهایی که با آقا مجید شد ایشون گفت که به هر 10 نفری که قرار شده برنده بحساب بیان علاوه بر اون جوایزی که گفته شد 1 سیدی ابزارهای مجید آنلاین + یه لوح تقدیر که برای اولین باره داده میشه. این لوح هم بهمراه جایزه به آدرس برنده های مسابقه فرستاه میشه تا قاب کنن بزنن تو اتاقشون و حالشو ببرن!!

اگر بازم خبر از اضافه شدن جایزه ها شد تعجبی نکنید!!

bahy_my

Active Member
آخه ...... شايد يه سري ديگه مثل خودم طراحي دستشون خوب نباشه..
اين مسابقه هم نقطه ي خوبي براي شروع نيست.
حالا نميشه فقط بابا نوئل جون رو خط بكشيد از اين محدوديتش ؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا