نظرات شما راجع به انیمیشن "تهران 1500"

arminAnim

کاربر متخصص
سلام
نمی دونم جایی این تاپیک خورده یا نه توی مجید آنلاین. مایلم دوستانی که انیمیشن تهران 1500 رو دیدن نظرشون رو راجع به کار بگن یا اگه از دست اندر کارهای پروژه کسی هست راجع به جزئیات ساختش کمی اطلاعات در اختیار سایرین قرار بده

با تشکر
 

ramin - ir

New Member
سلام

به نظر من طراحی محیطش از جمله ساختمان ها و محیط شهر و نورپردازی و در کل طراحی شهر خیلی خوب بود .
درباره مدل سازی شخصیت هاش باید بگم روبات هاش خوب بودن و کاراکتر های انسانش هم بدک نبود ولی بعضی ضعف ها در این زمینه دیده میشه ... یکی در تکسچر های صورت کاراکتر ها و یکی هم لباس .
درباره انیمیت کاراکترها هم باید بگم گر چه از کارهای قبلی بهرام عظیمی خیلی بهتر بود و سعی کرده بودن طبیعی باشه ولی به دلیل لحاظ نشدن بعضی از حرکات در این انیمیشن باعث شده بود هنوز انیمیت کار در سطح استاندارد نباشه ... به طور مثال در راه رفت ها به نظرم هنوز حرکات آماتور بود و کاراکتر اصلا بدنش به چپ یا راست تکون نمیخورد و صاف بالا و پایین میرفت و بعضی جاهای دیگه هم البته ضعف هایی بود .
راستش فیلمنامش هم زیاد تعریفی نداشت .
--------------------------------------------------------
ولی در نهایت بگم که شاید به نظر عده ای این ضعف ها برای اولین کار انیمیشن سینمایی خب طبیعی باشه و البته من هم نمیخوام فقط انتقاد کنم و نیمه خالی لیوان رو ببینم ... شاید با توجه به امکانات موجود و شرایط و ... این بهترین حالت بوده ... ولی ای کاش سطح کارها بالاتر بره تا سطح انتظار تکنیکی از انیمیشن در ایران بالا و بالاتر بره و انیمیشن های با سطح بالاتر بیشتر تو ایران جا بیفته تا سطح پایین ... البته این انیمیشن هم به عنوان یکی از اولین قدم ها خوب بوده و برای آینده امیدوارم از این هم خیلی حرفه ای تر باشه :rose:
 
آخرین ویرایش:

Barnara

کاربر متخصص 3ds max
تاپیک خوبی ایجاد کردی آقا آرمین.
من همون اول که اکران شد رفتم دیدم اما متاسفانه نظرم چندان مثبت نیست بهش. فکر میکنم بخاطر محدودیت سخت افزاری کار اصلا خوب رندر نشده بود و آدمو جذب نمیکرد البته شاید هم بخاطر سینما بوده! انیمیت ها هم یک مقدار مبتدی بود، میتونم بگم من داستان "سیا ساکتی" که به گفته ی خودشون کار قبلیشون بوده رو بیشتر دوست داشتم. کارگردانی هم یک مقدار ضعیف بود،گاهی اوقات دوربین حرکات بی موردی داشت و انگار توسط یک آماتور فیلم برداری شده.
یکی دیگه از مشکلات این بود که سبک انیمیشن تقریبا فانتزی بود اما از تکسچر واقعی صورت بازیگر ها استفاده کرده بودن که یکم تناقض داشت و من خوشم نیومد.
اما جدای از این ها کار بسیار سختی هست و همه قبول داریم، از اینکه برای اون به سینما رفتم اصلا ناراضی نیستم و حتما انیمیشن های بعدی روهم خواهم دید. امیدوارم توی کارهای بعدی پیشرفت خوبی داشته باشن.

انیمیشن "دم جنبونک ها" به نظرم یکم بهتر روش کار شده، مخصوصا توی انیمیت.
 
چه تایپیک خوبی آفرین ....
والا در مورد انیمیت همون روز اول رفتم دیدمش که ببینم چه کردند اول در مورد خوبی هاش اینکه از نظر من مدلینگ و تکستچرینگ کار خیلی خوب کار شده بود و واقعا کمرشکن بود خیلی زحمت کشیده بودند و شایدم عظمت کارشون همش همون مورد مدلینگ و تکتستچرینگ و کمی هم رندر کار بود رندرش هم خوب بود ولی فانتزی در حد بالا نبود ولی کاملا از نظرم قابل قبول بود اما بریم سر انیمیت به نظرم کاملا ضعیف بود انیمیتش و اینکه انیمیشن های کوتاهی که داره ساخته میشه مثل دم جنبونک ها ،تهرانی ها و ... انیمیت هاشون در حد خیلی بالایی بود چیزایی که ازشون دیدم ولی این برخلاف خوبی هاش که گفتم انیمیتش تو بخش اصول انیمیشین که حرفی برا گفتن نداشت زیاد هم جذاب نبود بهتره TEDx از بهرام عظیمی را ببینید که در مورد این انیمیت توضیح هم میده تا قبل دیدن این کلیپ TEDx از بهرام عظیمی خوشم اومده بود ازش اما بعد از حرف زدنش در این مورد که گفت من از انیمیشن زیاد خوشم نمیاد فقط چون توش پوله در اون مشغول به کارم یه ذره تعجب کردم و از محبوبیتش واسم کم شد در هر صورت همین که تونسته این صنعت را به سینما برسونه ازش ممنونم چون به نفع صنعت انیمیشن تموم میشه این کارش این هم لینک دانلود TEDx بهرام عظیمی http://puyanama.com/wp-content/uploads/Videos/Bahram Azimi at TEDxTehran.FLV
 

nc_hamid

Member
سلام
ممنون از این پست خوب . اینجا جاشه که بشینیم و فارغ از تعصبات راجع به انیمیشن ایران ( که تهران 1500 چه بخوایم چه نخوایم نمایانگر اونه ) صحبت کنیم . منظورم این نیست که سطح انیمیشن ایران تهران 1500 ه اما مثل انیمیشن های سیا ساکی بین مردم صحبت می شه و محور قرار می گیره .
من خودم هنوز ندیدمش ( تو بیرجند حالا حالا ها نمی آد ) انشاء الله می آد و بهتر نظرم رو می گم .
کار تخصصی من ( و تنها کاری که بلدم ! ) Rigging ه . از اون دید کار به جراعت می تونم بگم صفر ه صفره . کار کردن با Biped و در آوردن چند تا Morph ساده برای صورت که هر کسی هم با دیدن چند تا ویدئوی آموزشی ساده می تونه انجام بده . فکر می کنم بد بودن انیمیت ها هم همینه . کار موشن کپچر اونم با Biped جای کار بیشتری به آدم نمی ده .
اما به لحاظ بصری من کار رو بد ندیدم ( هر چند کاهای خیلی خیلی بهتری از بچه های همین جا دیدم ) . از دید آدم غیر متخصص فضا سازی ها و مدل و رندر رو خوب دیدم .
----
خارج از این بحث ها همین که یه پروژه سینمایی بسته شده و تهیه کننده تونسته تبلیغات و سر و صدای زیادی برای کار به راه بندازه اتفاق بزرگی تو انیمیشن ایران به وجود آمده . تو بیرجند که 95 در صد مردم فرق بین انیمیشن دو بعدی و سه بعدی رو نمی دونن از بعد تبلیغات این کار مرتب آدمهایی رو می بینم که از من راجع به انیمیشن سوال می کنن و از نگاه خودشون حتی کار رو نقد می کنن و این به نظرم خیلی خیلی خوبه .
حالا انشا ءالله کار بیرجند می آد و می بینیم و من تو همین پست نظرم رو می دم ...
 

zzmm14

Active Member
با سلام
تنها نکته مثبت که در این مورد میتونم بگم فروش و استقبال مردم بوده که دومین فیلم پر فروش ایام عید بوده و این میتونه تاثیر به سزایی در تولیدات انیمیشن داخلی و سرمایه گذاران داخلی داشته باشه .
این باب برای سرمایه گزاران عرصه سینما ایجاد میشه که شاید رقبت پیدا کنن به تولید انیمیشن.
امید به بهتر شدن وضعیت انیمیشن در داخل.
 
آخرین ویرایش:

Saeed2vfx

Member
واقعاً برام عجیبه که خیلی ها از این موضوع خوشحال هستن که یه کار انیمیشن خیلی ضعیف ، با یه بودجه خیلی زیاد ، رفته روی پرده های سینما !
این چه حسنی میتونه برای ما و مردم داشته باشه ؟!
هرچقدر که شهرت این فیلم زیاد بشه و مردم بیشتر این فیلم رو ببینن ، اسم یک نفر به نام " بهرام عظیمی " بزرگ میشه و تنها اونه که از این فیلم و بزرگ شدنش ، سود میبره !
یک سوال دارم من از خدمت دوستانی که از رفتن این فیلم روی پرده خوشحال هستن...
آیا از این به بعد تهیه کننده ها راه میافتن توی کشور و به دنبال اینماتور های متخصص میگردند برای ساخت فیلم انیمیشن؟
یا اینکه دوباره میرن پیش همین آقای "عظیمی" تا باز هم براشون از همین تولیدات بی کیفیت بسازه ؟
دقیقاً میرن پیش همین آقا و ایشون هم ( با همه ی هنری که دارند و احترامی که براشون قائل هستم ) ، یه کار افتضاح دیگه میسازه ! چون عادت کرده ! چون ازش انتظار بیشتری ندارن !
 

arminAnim

کاربر متخصص
نظرات دوستان رو خوندم. راستش بحث راجع به سطح کیفی کار "تهران 1500 " و قضاوت راجع به اینکه موفق بوده یا خیر بسیار سخته. باید بدونیم که منظورمون از موفقیت چیه و اصلا انتظارمون چی بوده و چقدرش برآورده شده. باید اول تعریف کنیم که از کار چه چیزی میخواستیم. بگذارید اول اینطوری کار رو ببینیم که کار "تهران 1500 " اثری سینماییه و از طرفی انیمیشن. وقتی که نام این دو عنصر بر روی اثری گذاشته میشه، یعنی هم سینمایی و هم انیمیشن ، نمی تونیم که این موارد رو از کار نخوایم : اول داستان، دوم روایت، سوم حرکت یا همون انیماتوری و چهارم خلاقیت و نوآوری در ساخت .
در مورد اول، یعنی داستان، بدون رودربایستی باید گفت که بسیار ضعیفه، به هیچ عنوان مخاطب رو درگیر نمیکنه، البته خود سازنده به این موضوع وافق هست و راوی ِ اثر در ابتدا خودش به شوخی میگه که میخواد یک داستان کلیشه ای بگه و هر کی خوشش نمیاد پاشه بره فیلم معنا گرا ببینه - که البته بنظر من این برخورد با مخاطبی که وقت گذاشته و هزینه صرف کرده توهین آمیزه هر چند به شوخی باشه- .داستان، داستان ِ مردیه که روزهای آخر عمرش هست (مهران مدیری) و بازیگر نمایشهای سیاه بازی در قدیم بوده که آرزوشه حالا در قطعه ی هنرمندان خاکسپاری بشه. نوه یا دختر ِ این آقا -یادم نیست دقیقا-(هدیه تهرانی) سعی داره تا با پیدا کردن آرشیو قدیمی کارهای پدرش ، به اداره ی کفن و دفن ثابت کنه که پدرش هنرمند بوده تا اجازه بدن در قطعه ی هنرمندان خاک بشه. دختر هم در مسیر بدست آوردن فیلم و محیا کردن ِ مراسم خاکسپاری پدربزرگ، درگیر مسائل عاطفی و آدم های بد و خوب میشه. بنظر من چنین داستانی به هیچ عنوان پتانسیل یک اثر بلند ِ سینمایی رو نداره و این سوال تا آخر بیننده رو اذیت میکنه که چرا مخاطب اصلا باید براش مهم باشه که این مرد کجا خاک میشه؟ اولین شرط ارتباط با داستان، ارتباط با شخصیت های داستانه. اگر شخصیت پردازی خوب باشه کوچکترین دغدغه ی شخصیت در داستان ، دغدغه ی مخاطب هم میشه اما اگر مخاطب نتونه با شخصیت ها ارتباط برقرار کنه، بزرگترین دغدغه ی شخصیت ها هم نمیتونه مخاطب رو درگیر کنه، حتی اگه مساله مرگ و زندگی باشه.

از داستان که بگذریم وارد بحث دوم یعنی روایت داستان میشیم. روایت هم چنگی به دل نمیزنه ، هرچند خود روایت از قبل ضربه ای از داستان خورده ، اما در طول کار با سکانسهای بی ربط و حوصله سر بر روبرو میشیم که اصلا نمیدونیم برای چی الان اتفاق به فلان جا کشیده شد و دوربین برای چی اینجا یا آنجاست. خلاصه این میشه که کار از لحاظ روایت به هیچ عنوان انسجام نداره و هدف داستان رو مرتبا گم میکنه. از اونجایی که روایت، کار مشکلی هست، تمهیدی که برای جبران این ضعف استفاده شده ، قرار دادن یک راوی هست که توضیحاتی در کار میده، اما خود راوی به یک ضعف بزرگ تبدیل شده و اونقدر آزار دهنده اس که خود ِ من چندین جا دلم میخواست بهش بگم "ساکت شو بذار فیلممو ببینم! ". یک راوی با دیالوگ های ضعیف، توضیحات ِ اضافه ، شوخی های بی مزه و یک صدای بم و مبهم که اصلا دیالوگهاش رو نمیشه به درستی شنید، تبدیل شده به چرخ ِ پنجم ِ گاری که نه تنها کمکی به درک بهتر داستان نمیکنه بلکه تمرکز رو بیشتر از قبل به هم میزنه. شوخی های کار خیلی کم هستند و من واقعا در هیچ جا صدای خنده ای از کسی نشنیدم -البته خودم یکی دو جا خندیدم - . شوخی ها در بعضی جاها زننده هستند و کار به لودگی کشیده شده. مثلا مغازه ی ربات فروشی، گوینده ای که تبلیغ میکنه میگه "ربات با باسن ِ سخنگو" یا جای دیگه کاراکتر ها نشستند و برای تفریح مشغول تماشای رقص باباکرم ِ یک ربات هستند. کاراکتر ها در حد اعلا و نهایت تصوری که میتونید داشته باشید کلیشه ای هستند و هیچ خلاقیتی در شخصیت پردازی وجود نداره. محمدرضا شریفی نیا باز هم نقش یک فرد به ظاهر مذهبی با دیالوگ های مذهبی اما در باطن آب زیر کاه رو بازی میکنه. نقشی که به قدری شریفی نیا در اون زیاد ظاهر شده که تصور تماشای مجددش باعث سرگیجه ی آدم میشه.استفاده از شریفی نیا به قدری کلیشه ای و فاقد خلاقیت هست که در صحنه ای که اولین بار هدیه تهرانی رو می بینه بهش میگه " فتبارک الله احسن الخالقین" ، که این دقیقا دیالوگ محمدرضا شریفی نیا در فیلم "دنیا " هست که در همون فیلم هم این دیالوگ رو داره به هدیه تهرانی میگه که اونجا هم اولین باره که داره می بینتش و اونجا هم شریفی نیا آدم ِ به ظاهر مذهبی هست. حسام نواب صفوی هم به همین شکل، باز هم در نقش فردی خوش ظاهر که سر راه دخترها قرار میگیره تا ازشون سواستفاده بکنه، اینبار مقابل هدیه تهرانی ظاهر میشه. بهرام رادان هم نقش یک راننده تاکسی داش مشتی و بامرام رو بازی میکنه (نقشی که از امین حیایی دیدیم)، که خودتون قضاوت کنید چقدر خلاقیت در این شخصیت هست. اما کاراکتر اصلی که خود هدیه تهرانی هست، اصلا کاراکتر نیست! یعنی در طول کار به سختی میتونید متوجه علایق، تصمیم ها و احساساتش بشید و بیشتر شبیه یک توپ ِ بی اختیار در زمین بازیه که هر لحظه به سویی کشیده میشه.

در بحث حرکت، سایه هایی از پیشرفت دیده میشه ولی متاسفانه در حد ِ سایه باقی مونده. در حرکت ها اولین چیزی که جلب توجه میکنه لیپسینک ها هست که سعی شده با دقت انجام بشه اما این روند خیلی جاها از دست رفته و باز شاهد حرکت های بی ربط ِ دهان با دیالوگها هستیم. مورد دیگه هم بحث " اکت " یا بازی -انیماتوری ِ شخصیت هاست که میشه گفت بهتر از سایر کارهای عظیمی هست، اما باز هم متاسفانه در حد و اندازه های کاری سینمایی نیست. مشکلات همیشگی هم هنوز هستند. حرکتهای فاقد اغراق ، میمیک های خشک و سرد و بی روح که هیچ شباهتی به انیمیشن نداره، به طوری که صورت کاراکترها انگار زیادی هستند و به ندرت میشه حسی رو از صورتی دریافت کرد. چشم های کاراکتر ها در بیش از نیمی از کار منحرف و بیرون از چشم هست و حس بدی به آدم میده و... در کل خود من به عنوان یک انیماتور از حرکت ها راضی نیستم. کار به هیچ عنوان اکشن نیست و فاقد حرکت هست و کاری دیالوگ محوره که خودش یک ضعف بزرگ هست. خود آقای عظیمی هم معترف به دیالوگ محور بودن کار هست و همیشه میگه این چیزیه که من بلدم و بجز این بلد نیستم، که خوب بیشتر به درد نمایشنامه ی رادیویی می خوره نه اثری سینمایی. انیمیشن از نظر من بدون حرکت اصلا انیمیشن نیست. هرچند که ما در کشور در زمینه ی انیمیشن بسیار ضعیف هستیم و اینجاست که قضاوت مشکل میشه که آیا کار رو با ایده ال ها باید سنجید یا با توانایی های موجود. بنظرم کفه ی این قضاوت به سوی ضعف سنگین تره چرا که اثری سینمایی با این وقت و با این بودجه ، باید قدمی در سطح ارتقا برداره و این رویه رو مثبت بکنه نه اینکه تکرار تجربه های خام قبلی باشه. با صرف کمی از وقت و هزینه ی موجود در پروژه می شد انیماتوری های خیلی بهتری ارائه داد که نه تنها به کار کمک میکنه، بلکه انیماتورهای اون تبدیل به سرمایه ای برای سایر کارهای در راه باشن. بنظرم آقای عظیمی این فرصت رو بسیار بد از دست دادند چرا که چنین بودجه ای و وقتی بعیده تا مدتها دوباره پیش بیاد. بگذریم ...

خلاقیت کار از لحاظ پرداخت های بصری (فضاها - لباس ها - شخصیت ها). از اونجایی که داستان کار داره در آینده اتفاق می افته، میشه گفت که بزرگترین تکیه گاه سازندگان کار برای برقراری ارتباط با مخاطب بوده، یعنی ایجاد فضاهای تازه و سعی در به خدمت گرفتن ِ عناصر ِ زندگی های آینده و تلفیق اون با فرهنگ ها و سنت های ایرانی، گاه جدی و گاه شوخی. کار با نمایی زیبا از تهران در سال 1500 شروع میشه که یک شهر فوق مدرن و پیشرفته با سفینه و ساختمان های پیشرفته هست. من این صحنه رو دوست داشتم و به نظرم برای شروع کیفیت کافی رو داشت. در ادامه اما هرچه بیشتر جلو میریم، فضاها خلاقیتشون کمتر میشه. خلاصه بگم که بعنوان یک انیمیشنی که زمان آینده رو روایت میکنه ، شاهد نوآوری ِ جذابی نیستیم. شخصیت ها که از لحاظ ظاهری کاریکاتور ِ بازیگران واقعی هستند. این رو خیلیا ممکنه ترفندی برای بازاریابی کار بدونند اما به نظر من اعتراف غیر مستقیم سازنده های کار در مورد عدم تواناییشون در ایجاد و پرداخت شخصیت های تازه و نو هست. بیشترین خلاقیت های به کار رفته ، ربات های مستخدم ، و ماشین ها هستند. ربات ها بسیار زشت طراحی شدن و یک تقلید ضعیف از انیمیشن رباتها هستند که نهایت خلاقیتشون دراز شدن دست ها هست. ربات ها اصلا میمیک ندارند و این ضعف از ناشیانه ترین راهش جبران شده، یعنی نمایش احساس روبات بصورت صورتک های مشابه چت ِ یاهو به روی نمایشگر هایی که در سینه هاشون قرار داره. ساده تر و مبتدی تر از این نمیشد با مشکل میمیک ربات روبرو شد. لباس ها با لباس های امروزی هیچ فرقی نداره و بجز اندکی ، لباسها در کار داینامیک نیستند. محیط هم در بیشتر کار القای آینده رو نمیکنه، و تا نمایی از بالا و کل شهر نشون نده شما یادتون نمیاد که فضاها قراره مربوط به آینده باشن. برای ارتباط دادن فضاهای مدرن با فرهنگ ایرانی، استفاده از تلفیقشون با طرح های اسلیمی و در جاهایی هم استفاده از نقوش ِ خطاطی ِ نستعلیق هست که زیاد خوب انجام نشده و خیلی جاها اضافه هستند و خیلی در کار به چشم میان. تا جایی که سقف محل مصرف مواد مخدر ِ معتادها هم رگه هایی از این طراحی ها رو داره. کلیت کار از لحاظ بصری رنگ و عمق خوبی نداره. تخت بودن فضا به شدت اذیت میکنه و کار انگار هیچ عمقی نداره. تکسچرها هم در نود درصد موارد خام هستند - مثل همه ی کار های دیگه ی ایرانی -. رنگها هم رنگهای یک انیمیشن نیست ، گویی که یک لایه ی خاکستری روی تمامی کار رو گرفته. سایر ایرادهای تکنیکی مثل سایه های شکسته یا نبودن ِ سایه، فلیکر ، انعکاس های پرشدار ِ شیشه ها و... رو نمیگم چون دیگه همه دیدن....

در کل ، کار تهران 1500 از نظر بنده کار ضعیفی هست . نه در حد و اندازه ی سینمایی هست ، نه در اندازه ی توانایی های موجود، و نه حتی متناسب با بودجه و وقتی که براش صرف شده. در بهترین حالت باید گفت که کاری شسته رفته هست اما خام. این بحث هم که آیا کار تهران 1500 به انیمیشن کمکی میکنه یا نه ، بنظر من خیر، کمکی نمیکنه. میگن که کار 4میلیاد هزینش شده، با توجه به اینکه این هزینه حداقل مربوط به 4سال پیش هست، با وضع اقتصادی ِ حاضر، کار تهران 1500 برای اینکه سود بکنه حداقل باید 8میلیارد فروش بکنه. درسته که نسبت به انیمیشن های گذشته رکورد داشته اما بنظرم کار در مجموع شکست خورده. و این یعنی از دست رفتن اعتماد همه. هم مخاطب، هم تهیه کننده، هم تولید کننده که امثال ما هستیم. این یک سوتفاهمه اگر فکر کنیم -به گفته ی آقای عظیمی - ما به تکنولوژی ساخت انیمیشن سینمایی دست پیدا کردیم. اگر منظور از تکنولوژیِ ساخت انیمیشن ، صرفا جمع کردن ِ یک کار ِ بلند ِ سه بعدی ِ بدون ِ خلاقیت و پیشرفت و سوددهی باشه، بله حق با ایشونه. اما تا وقتی که فقط یک نفر ، اون هم آقای عظیمی فرصت ساختن چنین پروژه هایی رو داره - که فکر نمیکنم از این به بعد حتی آقای عظیمی هم داشته باشه - نمیشه گفت انیمیشن ما سینمایی و صنعتی شده. بنظرم بیاین دعا کنیم که رابطه ی مخاطب با انیمیشن ما با این کار لطمه نخورده باشه ، چرا که جلب اعتماد مخاطب بسیار کار سختی هست و بهای اشتباهی که یک نفر مرتکب شده رو همه باید پس بدن.
 
آخرین ویرایش:

amir989

Member
بزرگترین ضعفش ریگ بود که مسلما روی انیمیت هم تاثیرمیذاره. تکچر خیییلی بد بود. متریال ها خیلی مبتدی بود. با بودجه ای که بود مشکل سخت افزاری نباید میداشتن پس رندر افتضاه بود. ولی از رقص باباکرمش خوشم اومد :) در کل در حد سینما اصلا نبود. برای تلوزیون بد نیست.
 

bubo3d

کاربر متخصص انیمیشن
سلام. دوستان نظر های چند خطی و چندیدن خطی زدن ولی با یه کلام تمامش میکنم.

باز پول تو شکم بازیگرهای از خود راضی ریخته شد.

البت میشه اینوجوری هم بیان کرد: آفتابه لگن هفت دست، اما شام و ناهار هیچی


وسلام نامه تمام
 

bubo3d

کاربر متخصص انیمیشن
و حالا در مورد اطلاعات:
خوب همون طور که گفتم پول دوباره به شکم بازیگرها ریخته شد حالا قصد ایشون تقلید از shark tale بوده یا جا گرفتن بین سینمایی ها؛ که نمیدونم ایشون چرا به عنوان بزرگ هنرهای دیجیتال سینمای ایران همه جا جا داره؟!!!!

دوم ایشون بجای این که بیاد به یه طراح دیجیتال و کاکرده تو هنر انیمیشن و هنر های دیجیتال طراحی شهر رو بده داده به طراح و آرشیتکت ساختمانی، آخه این کاره؟!! حالا ببین چه پولی داده به این فرد یا افراد.

ضایع تر از همه این که شما 5 میلیارد و خورده ای اوووووووون موقع پول بگیری بعد کاراکترهای کار 90 دقیقه ایت character studio باشه :lol: خوب الان شما خوب میتونید مقدار دانش و تسلط این فرد رو نصبت به این رشته متوجه بشید.

انیمیت هم با اون بودجه باید بگم از این ضایع تر نمیشد، دوست دارم ایشون رو از جلو ببینم بگم ببخشید جناب عظیمی اگه بتونید مکان دقیق ریخته شدن این جودجه رو به من نشون بدید ممنون میشم.

من از آرمین جان بابت نقدش متشکرم ولی باید بگم به دلیل این که نیت ساخت این انیمیشن یه شروع خوب و اثری فاخر نبوده فقط یه بودجه بوده که صرف آفتابه لگن شده نظری نمیدم. آخه چی این کار یه حرکتی جدید دل خوش کننده و جالب داشته؟!!

ولشت، یادش می افتم اعصابم خورد میشه، بیشتر بخاطر این که چنین بودجه هنگفتی بهش داده بودن و گند زد تو اعتبار ما ها و سرمایه ملت.

حق یار همه.
 

sabalangraphic

کار بر متخصص افتر افکتز
اوووووففففففف
سید عصبانی شدیا!!!!!
در این که کار خیلی ضعیف بود شکی نیست
تکنیک ها،انیمیت ها و... همه مال زمان سیا ساکتی بود
ملت تو این مدت انیمیشن خوب خیلی دیدن و انتظار ها دیگه در حد اون موقع نیست
یه نکته هم که همه انتظار کار حرفه ای داشتن این بود که کردن تو بوق و کرنا که آقا انیمیشن تهران 1500 فلانه و همه انتظار داشتن یه انیمیشن غول بیاد بیرون از آب
من حس و حال سید رو خوب میفهمم که چی میگن،به سر خودم رفته که یه مشت آدم نا وارد رفتن کاری رو انجام دادن و پولای مفتی زدن به جیب و این واقعا تخریب میکنه و فرقی هم نداره تو انیمیشن باشه یا چیز دیگه
اما بیایم اون یه کوچولو که ته لیوان هست رو ببینیم،همین که بالاخره یه انیمیشن راه پیدا کرد تو سینما و اکران شد واقعا قدم بزرگی هست واسه جامعه انیمیشن
به امید اینکه یه روز همه ماها یاد بگیریم کار گروهی رو (بزرگترین مشکل انیماتور های ایران اینه)و بتونیم کارای فاخری تولید کنیم
 

bubo3d

کاربر متخصص انیمیشن
تکنیک ها،انیمیت ها و... همه مال زمان سیا ساکتی بود
ملت تو این مدت انیمیشن خوب خیلی دیدن و انتظار ها دیگه در حد اون موقع نیست
ممنون
در مورد تکنیک نه عزیز واسه اون دوران نیست چون موقعی که ما پروژه دور از مدینه شکست خوردمون رو داشتیم کار میکردیم یکی از انیماتورهای همین پروژه بعد اتمام کار خودش تو 1500 امد واسه ما کار کنه (( یعنی انیماتورهای دیگه داشتن رو 1500 انیمیت میکردن)، راستش رو بگم الان یه preview از کار نصفه و نیمه ای که زدیم برای دور از مدینه، کار انیماتور 1500 که برای ما یه سکانس رو انیمیت کرده بود رو تو preview قرار ندایم، این داستان هم برای 3 سال پیش بود، این حرص و جوش من قدمتی 3 ساله داره.
نمیخوام بگم من چیزی حالیمه ولی اگه دوستان الان کیفیت این فیلم رو دیدن و اذیت شدن من سه سال پیش فهمیدم با چه کاری رو به رو هستیم، همون موقع ما برای پروژمون و ریگ کاراکترها با یه ریگر فوق حرفه ای به نام آقای خزلی حرف زدیم یعنی حد امکانات این پروژه رو خیلی قدیمی نبینید. تو همون دوران من مبتدی اون شبیه سازی پارچه رو انجام دادم و ... .

آره جای خوشحالی داره یه انیمیشن رفته رو پرده ولی کیفیت کار اصلا جای توجیح نداره.

انشا الله یه پروژه بهتر از این توسط دوستان حرفه‏ای انجام بشه تا حداقل این جناب محترم دیگه به عنوان پدر هنرهای دیجیتال ایران شناخته نشه تا فکر کنن کسی بهتر از ایشون وجود نداره. منظورم دوستان حرفه‏ای دیگه هست نه خود کوچیکتر از همه.
 
آخرین ویرایش:

arminAnim

کاربر متخصص
ببینید دوستان. اگر مردم از کار خوششون بیاد به خودشون مربوطه. اما ماها که دست اندر کار انیمیشن هستیم و کارمون و زندگیمون انیمیشنه و بهش عشق می ورزیم، لزومی نداره بخوایم در سطح مردم عامه با کار برخورد کنیم. به عبارت دیگه پیش هرکی که رو سفیدیم، پیش خودمون که میدونیم چه خبره . من با Bubo3D عزیز موافقم و ناراحتی ها و انتظاراتشو کاملا درک میکنم. ما هم خودمون یک پروژه ی شکست خورده داریم که تقریبا همزمان با کار تهران 1500 کلید خورد اما از لحاظ کیفی از همه نظر - حرکت ، شخصیت، رندر، طراحی و ... - قابل مقایسه با کار آقای عظیمی نیست. و پروژه ی ما بخاطر کمبود ِ نهایتا 100 میلیون شکست خورد، ولی آقای عظیمی با خیال راحت واسه خودش کارشو کرد. کار که چه عرض کنم، خرابکاری کرد. و من میدونم که من و حسین تنها نیستیم، خیلی های دیگه هستند که از این وضع آتیش میگیرن که چرا یکی مثل عظیمی که نه به انیمیشن علاقه داره نه درکشو داره و نه جسارتشو، باید بشه معیار سنجش سایر افراد در مجموعه که آقای عظیمی شاگردشون هم حساب نمیشه.من اگر نقد طول و درازی نوشتم از این جهت بود که بهم نگید حسادتی میکنم یا ناراحتم و میخوام با دو سه جمله نشون بدم، سعی کردم ریز بشم تا ضعف ها رو همه ببینند و بحث شخصی نشه.

راجع به این هم که خوشحال باید باشیم که یک کار جمع شده، موافق نیستم. آخه تا کی ما باید بشینیم و انیمیشن ایران رو مثل یک موجود عقب مونده ببینیم تا بخاطر هر حرکت کوچیکش خوشحال بشیم و چراغونی ببنیم و ولیمه بدیم؟ خسته شدیم از بس منتظر "اولین انیمیشن موفق ِ ایرانی" نشستیم! خسته شدیم از بس که شنیدیم "صنعت نوپای انیمیشن". بابا ! اگر دیگران بلد نیستن بسازن، کسانی هستن که بتونن بخدا ! فقط بودجشو ندارن! باز اگر میدونستیم که پتانسیلش نیست یا کسی نیست که توانایی شو داشته باشه یا متخصص نداشتیم، حرفی نبود، اونوقت من خودم برای کار آقای عظیمی از همه خوشحالتر بودم. اما اینطور نیست... درسته کار گروهی سخته و ما بلد نیستیم. اما اگه پول باشه کار گروهی هم آسونه. میتونم به جرات بگم با وقت و پولی که آقای عظیمی هدر داد میشد با پتانسیل های موجود کاری در حد شگفت انگیزان ساخت، حداقل در بحث تکنیکی. اما چه کنیم که اینجا ایران است و بس.


 

ramin - ir

New Member
دوم ایشون بجای این که بیاد به یه طراح دیجیتال و کاکرده تو هنر انیمیشن و هنر های دیجیتال طراحی شهر رو بده داده به طراح و آرشیتکت ساختمانی، آخه این کاره؟!! حالا ببین چه پولی داده به این فرد یا افراد.

:green:
بسیار موافقم ... این یکی از دقیق ترین نکات بود که شما گفتی .
امیدوارم جامعه انیمیشن کاران ایران قویا بیان تو صحنه و همه فعالیت کنن تا سطح انیمیشن ایران بالاتر از این چیزی بره که بعضی از افراد میخوان نگه دارن ...
البته اخیرا خبر هایی دیدم از انیمیشن هایی که قراره بیان و کمی امیدوار شدم ... :paint:

اولیش که خیلی عالیه انیمیشن سینمایی "خونی از بهشت" کار برادران نجفی هست که واقعا یک پیشرفت فوق العاده برای انیمیشن ایران به حساب میاد و با دیدن تریلر اولیش

بسیار خوشحال شدم و اگر یه خارجی از من سوال کنه از انیماتورهای ایران مطمئنا با وجود چنین انیمیشنی میتونم سرمو بالا بگیرم و با افتخار جوابش رو بدم .
:oops:

یکیش هم انیمیشن دم جنبونک ها که در بعضی زمینه ها میشه درش پیشرفت رو دید مخصوصا در زمینه ریگ و انیمیشن صورت .

:wink:
 
آخرین ویرایش:

ramin - ir

New Member
و اما کامنت من خطاب به آقای عظیمی :

سلام آقای عظیمی

من هم این رو میدونم که یه انیمیشن بلند سینمایی چقدر میتونه سخت تر و با مشکلات غیر قابل پیش بینی تر از کار های کوتاه باشه ولی قبول کنید وقتی شما به عنوان محور انیمیشن ایران مطرح هستید و فعالیت میکنید پس از شما بیشتر از دیگران انتظار میره که کارهای بهتری بسازید تا سطح انیمیشن ایران هم به تبعش بالاتر بره و انتظارات و انتقادات از شما هم به همین دلیل هست و به نظر من اگر از قبل میدونستید انیمیشنی با این همه کاراکتر قراره این طوری دربیاد بهتر بود یا نسازید یا صبر کنید تا حرفه ای تر بسازید ... به نظر من شما در این کار شتابزده عمل کردید ... البته همین جا عرض کنم من با انتقاد منصفانه موافقم ولی با توهین و ... مخالفم و به خاطر بعضی مسائل هم به شما حق میدم ناراحت باشین با وجود اینکه خودم به شخصه از منتقدان شما هستم .
 
آخرین ویرایش:

ali-animator

New Member
سلام . البته باید اینم در نظر بگیریم که برای این کار بیشتر از کارای دیگه ایرانی خرج شده و 7 سال طول کشیده تا ساخته بشه چون تو کارشون با اینکه پول زیادی خرج شده ولی باز کم آورده بودن با این همه به نظر من باید از این حرفه ای تر کار میشد .
یا علی
 

جدیدترین ارسال ها

بالا