نظرات شما راجع به انیمیشن "تهران 1500"

arminAnim

کاربر متخصص
دوستان خواهشی داشتم . لطف کنید به این صفحه بیاید و نظراتتون رو بنویسید. خود عظیمی و علمداری هم هستند و می خونن و پاسخ میدن. البته احترمشون رو نگه دارید - ناخواسته!

کامنتی از بهرام عظیمی

LinkinForEver

مسئول بخش برنامه ها و مسائل گرافیک سه بعدی
سلام افتضاح بود ...:mad::cool:
به خدا اگه به بچه های همین جا 5 میلیارد میدادن تو دوسال کار میزدیم از این بهتر !!! :paint::green:

اصلا طرفی که رندر زده نورپردازی که هیچ ! فقط بلد بوده یک Skylight بگذاره با متریال Standard رندر بگیره ، نه شیدری نه بامپی هیچ !
اصا یه وضعیه ...

جالبه بدونید خود بهرام عضیمی میگفت جز 5 نفر داور مسابقات انیمیشن ژاپن بوده !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! میگفت بقیه از پیکسار و ... بودن این اقا از ایران !! :snap::-?
چی بگم والا سید حرف کامل رو زد ...

توجه : از همه ی دوستان و مخاطبان خواهش می‌کنم در پاسخگویی و ارائه کامنتهایشان حد ادب و احترام را مراعات کنند، در غیر اینصورت کامنتتان حذف خواهد شد. با سپاس:مهبد بذرافشان

:lol: خودشم فهمیده میخوان فوحشش بدن

- آرمین سلیمانی همون ArminAnim ?
اقا چقدر بحث کردی اصلا قبول هم نمیکنند ...

آخرین ویرایش:

nc_hamid

Member
بله ... اوضاع مملکتمون دردناکه عزیز... اگه نمی گفتم مدیون خودم می شدم، اما متاسفانه با کسی که باید طرف نیستیم، با آدم ِ حرف فهم!

به نظرم خیلی خوب حق مطلب رو ادا کردین . فکر می کنم پیا م شما رو خیلی ها گرفتن . همین که مجبور به واکنش شدند نشون می ده تاثیر داشته . جواب هایی که نشون از استیصال بود .

جدیدترین ارسال ها

بالا