و حالا در مورد اطلاعات:
خوب همون طور که گفتم پول دوباره به شکم بازیگرها ریخته شد حالا قصد ایشون تقلید از shark tale بوده یا جا گرفتن بین سینمایی ها؛ که نمیدونم ایشون چرا به عنوان بزرگ هنرهای دیجیتال سینمای ایران همه جا جا داره؟!!!!
دوم ایشون بجای این که بیاد به یه طراح دیجیتال و کاکرده تو هنر انیمیشن و هنر های دیجیتال طراحی شهر رو بده داده به طراح و آرشیتکت ساختمانی، آخه این کاره؟!! حالا ببین چه پولی داده به این فرد یا افراد.
ضایع تر از همه این که شما 5 میلیارد و خورده ای اوووووووون موقع پول بگیری بعد کاراکترهای کار 90 دقیقه ایت character studio باشه

خوب الان شما خوب میتونید مقدار دانش و تسلط این فرد رو نصبت به این رشته متوجه بشید.
انیمیت هم با اون بودجه باید بگم از این ضایع تر نمیشد، دوست دارم ایشون رو از جلو ببینم بگم ببخشید جناب عظیمی اگه بتونید مکان دقیق ریخته شدن این جودجه رو به من نشون بدید ممنون میشم.
من از آرمین جان بابت نقدش متشکرم ولی باید بگم به دلیل این که نیت ساخت این انیمیشن یه شروع خوب و اثری فاخر نبوده فقط یه بودجه بوده که صرف آفتابه لگن شده نظری نمیدم. آخه چی این کار یه حرکتی جدید دل خوش کننده و جالب داشته؟!!
ولشت، یادش می افتم اعصابم خورد میشه، بیشتر بخاطر این که چنین بودجه هنگفتی بهش داده بودن و گند زد تو اعتبار ما ها و سرمایه ملت.
حق یار همه.