نسخه آزمايشي Farsicommerce براي شما

zfarhad2003

Member
به نام خداوند ايران زمين

پس از 17 روز سعي و تلاش شبانه روزي سرانجام برنامه مديريت فروشگاه آنلاين به نام FarsiCommerce آماده شد. اين برنامه كه در واقع نسخه فارسي شده OSCommerce است تغييرات زيادي پيدا كرده و من تصميم گرفتن كه از اين به بعد انتشار اون رو از نسخه اصلي جدا كنم يعني اين برنامه ديگر جزوي از نسخه اصلي محسوب نمي شه و به تنهايي توسعه پيدا خواهد كرد.
من تقريبا 20% كدهاي برنامه رو دستكاري كردم تا براي استفاده فارسي مناسبتر باشن همانطور هم كه مي بينين حجم برنامه مقدار زيادي كم شده.
براي دوستاني كه مايلند بدونن اين برنامه چيه اين برنامه براي ايجاد و مديريت يك فروشگاه الكترونيكي برروي اينترنت است كه كار كردن با آن بسيار ساده است و امكانات بي نظير و بي شماري داره.

خوب برسيم سر اصل مطلب اين نسخه از برنامه كه لينك دريافت اون رو در زير مي بينيد نسخه آزمايشي برنامه است و در واقع يك انتشار عمومي محسوب نمي شه و كانديدي براي انتشار نسخه اول برنامه است.
پس براي كساني كه قصد استفاده از اين برنامه رو سايت خودشون رو دارن پيشنهاد مي كنم مدتي در حدود يك هفته صبر كنن تا اشكالات احتمالي برنامه رفع بشه و براي استفاده برروي اينترنت به حد قابل قبول پايداري برسه.
اما كساني كه مي خوان در اين راه من رو كمك كنن لطفا اين برنامه رو دريافت كنن و روي كامپيوتر خودش نصب كرده و بررسي كنن تا اشكالات احتمالي اون گرفته بشه.
هر كسي كه اشكالي در برنامه پيدا كرد يا فكر كرد كه كدهاي برنامه در قسمتي نادرست است و مي تواند بهتر از اين باشد لطفا با آدرس ايميل من تماس بگيرد و اشكال برنامه رو ذكر كند.(لطفا سعي كنيد اشكالات رو به من ايميل كنيد چون شايد نتونم زياد پاسخهايي رو كه در زير اين مطلب مي نويسين دنبال كنم)
E-mail : [email protected]

ضمنا هنگام ارسال نامه حتما نام خودتون رو هم ذكر كنين تا به عنوان فردي كه مشكل رو پيدا كرده شناخته بشين.
باز اين مطلب رو دوباره ذكر كنم كه اين نسخه فقط يك نسخه آزمايشي است و به جهت تشخيص اشكالات منتشر شده نه استفاده عمومي.
از همه دوستاني كه من رو در اين راه ياري مي كنن ممنونم.
با تشكر فرهاد
اينم لينك داونلود له طور مستقيم : http://farsicommerce.irlux.com/Farsicommerce-1rc.rar

farhad23

New Member
ممنون ولي دذ حالت كلي چطور بايد لينكها و عكسها را با مال خودمون جايگزين كنيم يعني چطور بايد اونا براي استفاده خودمون كاستومايز كنيم آىا نرم افزاري چيزي براي اين كار هست؟
تشكر

guilanict

Member
آقا من نصب و كردم و لازم ديدم يه بار ديگه بيام اينجا و بگم واقعا دستت درد نكنه.
فوق العاده است. اميدوارم هميشه در كارهايتان موفق باشيد.

zfarhad2003

Member
اين نكته لازمه بگم براي دسترسي به منوي مديريت در صفخه اصلي جلوي آدرس صفحه اصلي كلمه Admin رو تايپ كنيد .

omid30_88

Member
سلام
فقط مي تونم بگم خيلي كارتون درسته .
من خيلي وقت بودش كه دنبال فارسي اين نرم افزار بودم. و حالا كه بهش دست پيدا كردم خيلي خوشحالم.
از شما دوست عزيز كمال تشكر را دارم و اميدوارو هميشه در كارهايتان موفق باشيد.

اميد

omid30_88

Member
سلام مجدد.
آقا من برنامه رو دريافت كردم و در كامپيوتر خود نصب كردم.
در اخر اين خطا را مي دهد

1046 - No Database Selected

select configuration_key as cfgKey, configuration_value as cfgValue from configuration

[TEP STOP]

اين هم اطلاعات كانفيگ

<?php
/*
FarsiCommerce, Open Source E-Commerce
http://farsicommerce.irlux.com/
http://www.oscommerce.com/

Copyright (c) 2004 FarsiCommerce

Released under the GNU General Public License
*/

// Define the webserver and path parameters
// * DIR_FS_* = Filesystem directories (local/physical)
// * DIR_WS_* = Webserver directories (virtual/URL)
define('HTTP_SERVER', 'http://localhost'); // eg, http://localhost - should not be empty for productive servers
define('HTTP_CATALOG_SERVER', 'http://localhost');
define('HTTPS_CATALOG_SERVER', '');
define('ENABLE_SSL_CATALOG', 'false'); // secure webserver for catalog module
define('DIR_FS_DOCUMENT_ROOT', 'c:/apache/htdocs/farsicom/catalog/'); // where the pages are located on the server
define('DIR_WS_ADMIN', '/farsicom/catalog/admin/'); // absolute path required
define('DIR_FS_ADMIN', 'c:/apache/htdocs/farsicom/catalog/admin/'); // absolute pate required
define('DIR_WS_CATALOG', '/farsicom/catalog/'); // absolute path required
define('DIR_FS_CATALOG', 'c:/apache/htdocs/farsicom/catalog/'); // absolute path required
define('DIR_WS_IMAGES', 'images/');
define('DIR_WS_ICONS', DIR_WS_IMAGES . 'icons/');
define('DIR_WS_CATALOG_IMAGES', DIR_WS_CATALOG . 'images/');
define('DIR_WS_INCLUDES', 'includes/');
define('DIR_WS_BOXES', DIR_WS_INCLUDES . 'boxes/');
define('DIR_WS_FUNCTIONS', DIR_WS_INCLUDES . 'functions/');
define('DIR_WS_CLASSES', DIR_WS_INCLUDES . 'classes/');
define('DIR_WS_MODULES', DIR_WS_INCLUDES . 'modules/');
define('DIR_WS_LANGUAGES', DIR_WS_INCLUDES . 'languages/');
define('DIR_WS_CATALOG_LANGUAGES', DIR_WS_CATALOG . 'includes/languages/');
define('DIR_FS_CATALOG_LANGUAGES', DIR_FS_CATALOG . 'includes/languages/');
define('DIR_FS_CATALOG_IMAGES', DIR_FS_CATALOG . 'images/');
define('DIR_FS_CATALOG_MODULES', DIR_FS_CATALOG . 'includes/modules/');
define('DIR_FS_BACKUP', DIR_FS_ADMIN . 'backups/');

// define our database connection
define('DB_SERVER', 'localhost'); // eg, localhost - should not be empty for productive servers
define('DB_SERVER_USERNAME', 'root');
define('DB_SERVER_PASSWORD', '');
define('DB_DATABASE', ' commerce');
define('USE_PCONNECT', 'true'); // use persisstent connections?
define('STORE_SESSIONS', 'mysql'); // leave empty '' for default handler or set to 'mysql'

// define admin user/password
define('ADMIN_USERNAME', 'admin'); // Username For Administartor Account
define('ADMIN_PASSWORD', 'admin'); // Password For Administartor Account
?>

ميشه منو راهنمايي كنيد

ممنون

zfarhad2003

Member
انوجوري كه من از خطا متوجه شدم اشكال كار در تنظيمات پايگاه داده شما در قسمت تنظيمات پايگاه داده مطمپن هستيد كه نام كاربري و كلمه عبور رو درست تايپ كرديد و آيا اون پايگاه داده‌اي كه اسمش رو وارد كرديد وجود داره و اطلاعات كامل فروشگاه توي اون ريخته شده؟
لطفا اين موارد رو چك كنيد و به من بگيد.

omid30_88

Member
zfarhad2003 گفت:
انوجوري كه من از خطا متوجه شدم اشكال كار در تنظيمات پايگاه داده شما در قسمت تنظيمات پايگاه داده مطمپن هستيد كه نام كاربري و كلمه عبور رو درست تايپ كرديد و آيا اون پايگاه داده‌اي كه اسمش رو وارد كرديد وجود داره و اطلاعات كامل فروشگاه توي اون ريخته شده؟
لطفا اين موارد رو چك كنيد و به من بگيد.

سلام
بله تمامي جدول ها در پايگاه داده ذخيره شده. پس مشكل از تنظيمات پايگاه داده نيست.

به نظر شما مشكل از كجاست.

zfarhad2003

Member
والا اون خطايي كه شما داديم فقط مي‌تونه مربوط به پايگاه داده باشه شما لطف كنيد اين سطر رو در فايل config پيدا كنيد:
و بعد اون را با سطر زير عوض كنيد:
define('USE_PCONNECT', 'false'); // use persisstent connections?
اگه بازم مشكل حل نشد يك بار ديگه نصب كنيد ببينيد چي مي‌شه.

دستت درد نكنه. من اومدم روي سايت نصب كنم كه در مرحله 7ام خطا مي ده كه
فايل پيكربندي وجود ندارد, يا سطح دسترسي مناسب براي آن تعريف نشده است

اين وسط دوتا مشكل هست 1- سطح دسترسي رو به 777 تغيير دادم ولي بازهم همين مشكل هست. 2- دنبال اين فايل مي گرده configure.php البته در پوشهadmin كه همچين فايلي در اونجا وجو نداره و فقط configuration.php هستش. البته تو نسخه اصليش هم همينطوره و فقط configuration.php وجود داره.
در ضمن اون قسمت ارتقاء رو هم چك كردم با اينكه پيغام مي ده كه همه چيز روبه راهه و تموم شد ولي اتفاق خاصي نمي افته.

guilanict

Member
با سلام
يك سوال داشتم و اون بخش مديريت است.
وارد شدن به اين بخش بسيار آسان است فقط با نوشتن يك كلمه در آدرس.
اما اگر اين را در سايت بگذاريم كه همه وارد ادمين مي شوند؟
لطفا راهنمايي كنيد.

omid30_88

Member
zfarhad2003 گفت:
والا اون خطايي كه شما داديم فقط مي‌تونه مربوط به پايگاه داده باشه شما لطف كنيد اين سطر رو در فايل config پيدا كنيد:
و بعد اون را با سطر زير عوض كنيد:
define('USE_PCONNECT', 'false'); // use persisstent connections?
اگه بازم مشكل حل نشد يك بار ديگه نصب كنيد ببينيد چي مي‌شه.

باز هم مشكل حل نشد.
شما اين برنامه خودتون رو تا به حال روي يك هاست پياده كرديد.؟

اميد نيكبخت

zfarhad2003

Member
caspianblog جان شما بايد دنبال فايل configure توي پوشه includes و admin/includes بگرديد و آنها رو به 777 تبديل كنيد و قسمت upgrade هم فقط مي‌تونه نسخه 2.1 انگليسي رو به نسخه فارسي تبديل كنه و در صورت استفاده‌هاي ديگر كار نخواهد كرد.
guilanict جان اين مسئله‌اي كه شما ذكر كرديد كاملا درسته ولي همونجور كه مي‌بينيد من امكانات امنيتي خاصي به اين برنامه اضافه كردم كه در صورت وارد نكردن نام كاربري و رمز عبور نمي‌توانيد وارد قسمت مديريت شويد علاوه برآن شما مي‌توانيد نام پوشه Admin رو به هر نام دلخواهي عوض كنيد تا فقط شما به اين امكان دسترسي داشته باشيد.
اما مشكل شما omid30_88: من نمي‌دونم شما چرا نمي‌تونيد اين برنامه رو درست نصب كنيد تقريبا الان بيش از 50 نفر با موفقيت تونستند اين برنامه رو چك كنند و من خودم هم اون رو روي سرور نصب كردم. من قبلا هم گفتن فقط اشكال شما برمي‌گرده به پايگاه داده شما مشكلي با نام پايگاه داده يا سطح دسترسي اون داريد اگه مايل باشيد من خودم حاضرم اين برنامه رو روي سرور شما نصب كنم

omid30_88

Member
zfarhad2003 گفت:
caspianblog جان شما بايد دنبال فايل configure توي پوشه includes و admin/includes بگرديد و آنها رو به 777 تبديل كنيد و قسمت upgrade هم فقط مي‌تونه نسخه 2.1 انگليسي رو به نسخه فارسي تبديل كنه و در صورت استفاده‌هاي ديگر كار نخواهد كرد.
guilanict جان اين مسئله‌اي كه شما ذكر كرديد كاملا درسته ولي همونجور كه مي‌بينيد من امكانات امنيتي خاصي به اين برنامه اضافه كردم كه در صورت وارد نكردن نام كاربري و رمز عبور نمي‌توانيد وارد قسمت مديريت شويد علاوه برآن شما مي‌توانيد نام پوشه Admin رو به هر نام دلخواهي عوض كنيد تا فقط شما به اين امكان دسترسي داشته باشيد.
اما مشكل شما omid30_88: من نمي‌دونم شما چرا نمي‌تونيد اين برنامه رو درست نصب كنيد تقريبا الان بيش از 50 نفر با موفقيت تونستند اين برنامه رو چك كنند و من خودم هم اون رو روي سرور نصب كردم. من قبلا هم گفتن فقط اشكال شما برمي‌گرده به پايگاه داده شما مشكلي با نام پايگاه داده يا سطح دسترسي اون داريد اگه مايل باشيد من خودم حاضرم اين برنامه رو روي سرور شما نصب كنم

سلام
من حتما اين برنامه رو وري يك هاست نصب مي كنم و نتيجه رو مي گم.
خيلي ممنون

جدیدترین ارسال ها

بالا