تغییرات فایل 1 نحوه حذف کردن کاراکتر

hesam_dj10

Active Member
سلام
اقا دو روز پیش amazin spider man رو توی تلویزیون نشون داد
من زبون اصلیشو دیدم که یارو توی مترو داره دعوا میکنه که یه دختر هم پشتشه
ولی توی تلویزون دختره نبود
میشه بگین که چه جوری میشه کاراکتر رو توی افتر افکت حذف کرد
البته ممکنه با یه نرم افزار دیگه اینکارو کرده باشن ولی اگه میشه شما بگین که چجوری میشه این کار رو توی افتر افکت انجام داد

atauxh

Member
سلام معمولا در سانسور های فیلم های تلویزیون برای حذف یک کاراکتر اخیرا از اجسام خارجی که مناسب با لوکیشن باشه استفاده می کنن تا به طور کامل اونو ماکسه کنه یا برای طرف پیراهن درست می کنن یا بخشی از دیوار پشت اونو درست می کنن این عکسا میتونه کمکت کنه
n00165298-r-b-000.jpg

pixel.gif
n00165298-r-b-001.jpg
n00165298-r-b-002.jpg

pixel.gif
n00165298-r-b-003.jpg
و این کارا رو فقط به تنهایی باafter نمیشه انجام داد معمولا نرم افزار های ترکینگ و شاید یک کم فتوشاپ و نرم افزار های دوبعدی لازم بشه

JEYDI7

Active Member
توي افتر افكت معمولا از روش يا ابزار Roto brush براي حذف يك كاراكتر استفاده مي كنند .

ssdsajad

Active Member
خداییش چقدر خلاقیت دارن تو سانسور کردن همون قدر که تو سانسور کردن وقت میذارنو اگه رو پروژه های ایرانی بذارن دیگه کسی نمیخواد فیلم خارجی ببینه و اگه بخواد خودش میره تهیه میکنه ... خب درباره ی تاپیک به نظر من با Roto brush باید اینکارو کنی هر حالتش نمیشه باید شرایط قرار گیری کارکتر هم مناسب باشه مثل تصویر سومی که دوستمون قرار داده

hesam_dj10

Active Member
توي افتر افكت معمولا از روش يا ابزار Roto brush براي حذف يك كاراكتر استفاده مي كنند .

اقا این roto brush کجاست
هرچی گشتم ندیدمش

یه سوال دیگه
دیدن این فیلمهای که به طرف سیم میبندن تا بتونه بپره و جنگولک بازی در بیاره!!!
میخواستم بدونم که چه جوری این سیم ها رو حذف میکنن
البته من یه روش میدونم که اینجوریه:
اون اون قسمت از فیلم رو فریم بندی میکنن(تبدیل به عکس میکنن)
بعد سیم رو توی فتوشاپ از توی تمام عکسها پاک میکنن و در اخر هم عکس ها رو کنار هم میزارن تا دوباره تدبل به فیلم بشه
میخواستم بدونم راه آسون تر دیگه ای هم هست؟؟؟؟

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا