ميخوام يه سيستم جديد بخرم. پيشنهاد بديد چي بخرم؟

rax

Member
ToFaN گفت:
يد وقت نميكم AMD بده يا نخر
ولي
lمطمن باش كه اينتل ضرر نميكوني
من خودم دارم 2.8
خدايي خيلي راضيم

مثلا كسي بره يه 3000 باس 800 با 1 مگ كش بخره 160 هزار ضرر نكرده... :wink:
اونوقت يكي بره سمپرون 3100 بخره 90 هزار كه 20 درصد از بالايي قويتره ضرر كرده...
هنوز بحث اوركلاك خارق العاده سمپرون 3100 هم مطرح نشده...در صورتي كه سري 500 اينتل اصلا اوركلاك سرشون نميشه ...

بحث اينتل و اي ام دي به جايي نميرسه....

صلاح مملكت خويش خسروان دانند..

roonak

New Member
سلام دوستان
يكي از دوستان من مي خواد يك سيستم خانگي بخره كه قيمتش هم در حدود 500 تومان باشه ( كمي بيشتر هم باشه اشكال نداره)
اگه ممكنه يك ليست قطعات پيشنهادي به من بدين با قيمتهاش. ممنونم.
فقط كمي(خيلي) عجله دارم
با تشكر

alireza-metal

Active Member
آخه hwt جان ---- من که فقط ایران رو نگفتم --- کل دنیا میگن اینتل بهتره --- آمار اینو نشون داده ---- یعنی بیشتر مردم از اینتل استفاده میکنن ---- در ضمن هر کالای گرانی بی دلیل نیست ---- چون من هر 2 تای این سی پی یو ها رو با هم تست کردم تو یه برنامه سی پی یو خور ---- ولی amd کم آورد و اینتل خیلی قدرتش بیشتر بود ---- و فعلا بهترین و آخرین مدل سی پی یو دنیا رو شرکت اینتل ساخته ---- بازم بگم ؟؟؟

ToFaN

Well-Known Member
متسفانه تو ايران اينتل انچنان فروشي نداره
دليل:
به كيفيت خيلي اهميت نميديم
به معروفيت و قيميت بيشتر اهميت ميديم

Hwt

Active Member
ToFaN گفت:
متسفانه تو ايران اينتل انچنان فروشي نداره
دليل:
به كيفيت خيلي اهميت نميديم
به معروفيت و قيميت بيشتر اهميت ميديم
عجيب ترين چيزي بود كه تو عمرم شنيده بودم

دوست عزيز شما فقط به فرومهاي سخت افزار در سطح حرفه اي نگاه كن . اگر بيش از 20%‌ پردازنده ها اينتل بود بيا اينجا واسه دوستانمون تبليغشو كن .
من موندم مگه نمايندگي اينتل يا اي ام دي به ما جايزه ميدن كه بدون دليل و بي منطق بيايم ازشون طرفداري كنيم .
من از شما سوال ميكنم تا حالا اوركلاك كردي ؟
تا حالا سيستمت رو زير فشار گذاشتي؟

Hwt

Active Member
alireza-metal گفت:
آخه hwt جان ---- من که فقط ایران رو نگفتم --- کل دنیا میگن اینتل بهتره --- آمار اینو نشون داده ---- یعنی بیشتر مردم از اینتل استفاده میکنن ---- در ضمن هر کالای گرانی بی دلیل نیست ---- چون من هر 2 تای این سی پی یو ها رو با هم تست کردم تو یه برنامه سی پی یو خور ---- ولی amd کم آورد و اینتل خیلی قدرتش بیشتر بود ---- و فعلا بهترین و آخرین مدل سی پی یو دنیا رو شرکت اینتل ساخته ---- بازم بگم ؟؟؟
دوست عزيز من اگر چندتا بنچ مارك بيارم كه يكم شما متوجه شديي كه كي به كيه حاضري بري اينتل رو بدي بقالي جاش پفك نمكي بخري
90.gif

alireza-metal

Active Member
عزیزم من میگم این دو تا سی پی یو رو با برنامه تست کردم و اینتل جواب بهتری داد ---- Ok ???

در ضمن حرف حق رو باید پذیرفت ---- نمیدونم دیگه چی بگم ؟؟؟

آخرین ویرایش:

Hwt

Active Member
حقيقت كجا هست .
من قصد زور چپونيه اطلاعات غلط رو به هيچ كس ندارم . خود داني .

پیوست ها

• chart_021.png
    chart_021.png
    92.2 کیلوبایت · بازدیدها: 5

alireza-metal

Active Member
من با منطق و ... گفتم که اینتل بهتره وبهترین روش این بوده که خودم هر دو رو تست کردم و اینتل بهتر بود

Hwt

Active Member
alireza-metal گفت:
من با منطق و ... گفتم که اینتل بهتره وبهترین روش این بوده که خودم هر دو رو تست کردم و اینتل بهتر بود
خوب حالا يه كار كن تا منم منطقم با شما يكي بشه
مشخصات هر دو سيستم مورد تست رو + برنامه هايي كه تست كردي اينجا بزار تا منم بتونم قضاوت كنم راجب حرفات.

آخرین ویرایش:

Parham

Well-Known Member
بچه ها به نظرم بحث خوبی‌ می‌شه درست کرد در همین مورد ، این پست در مورد سیستمی‌ بود که یکی‌ از دوستان می خواستند بخرن دکه حل شد مشکلشون اما از اون قسمتی‌ که سر اینتل و AMD بحث شد می‌تونه به صورت جداگانه یه بحث یا بهتر بگم موضوع جدید درست کنیم تا هر کس نظر خودشو بده و اگر کسی‌ Benchmark از هر لحاظی‌ انجام داده انجا بزاره که یه پست هدفمند و کامل ایجاد بشه

Pooriya_Online

Active Member
من بدبخت كه كامپيوترم رو دزديدن و زودتر بايد بخرم هرچه سريعتر...
در مورد اينتل و Amd هم بايد بگم بهترين كار اينه كه بريد مطلب عصر ارتباطات رو بخريد تا بفهميد كه Amd داره خودشو ميكوشه تا اينتل رو خراب كنه ولي همونجا سوني نوشته كه از وقتي دارم از اينتل استفاده ميكنم هيچ مشكلي برام پيش نيومده. حالا بازم دليل از اين بيشتر؟

Hwt

Active Member
Pooriya_Online گفت:
در مورد اينتل و Amd هم بايد بگم بهترين كار اينه كه بريد مطلب عصر ارتباطات رو بخريد تا بفهميد كه Amd داره خودشو ميكوشه تا اينتل رو خراب كنه ولي همونجا سوني نوشته كه از وقتي دارم از اينتل استفاده ميكنم هيچ مشكلي برام پيش نيومده. حالا بازم دليل از اين بيشتر؟
جك قشنگي بود‌

alireza-metal

Active Member
همه چی که جکه ؟؟؟؟

قبول کن دیگه !!!

چیزیکه معلومه که دیگه این همه بحث نداره

rax

Member
Pooriya_Online گفت:

عصر ارتباط ارتباط هفته نامه بود تا همين شنبه گذشته...عوض شده..

در ضمن سوني اگه از اينتل راضي چرا تراشه هاي پلي استيشن1و2 رو يا خودش توليد كرد يا داد به اي بي ام....مايكروسافت هم رفت سراغ اي بي ام...
تراشه سل مطمپنا قويترين پردازنده دنياست.....ولي:
هنوز رقبايي مثل ترنسمتا و موتورولا و ديجيتال هم از نظر تكنولوژي از اينتل جلوترن ...

اگه اينتل خوبه چرا ضرف يكسال رقم تكفروشي 82 درصدش تبديل شد به 42 درصد...و رقه تك فروشي اي ام دي از 12 درصد به 56 درصد رسيد....

هنوزم اينتل شركاي قدرتمندي در دنياي توليد كامپيوتر هاي اماده مصرف داره ولي در بين متخصصين و حتي
95 درصد سايتهاي سخت افزاري ديگه محبوبيت نداره...

اونجا همه به صرفه اقتصادي توجه دارن كه هميشه اي ام دي اونو مد نظرقرار ميده...اينتل الان بشدت مشگل توان مصرفي داره..(فركانس بالاي 4 هزار اين بدبختيها رو هم داره..) اين مطلب از اين جهت خنده داره كه يه زماني اي ام دي نقطه ضعفش همين جا بود...حالا قضيه برعكس شده...

اگه اينتل اينقدر مطمپن و خوبه چرا تو همين ايران خراب شده گارانتي نداره..در صورت كه اي ام دي حداقل 3 سال گارانتي داره...

همه چيز مشكوك ميزنه...من دوست داره بحث قيمت رو وسط بكشم...هر كس با 95 هزار تومن پردازندهاي با قدرت سمپرون 3100 پيدا كرد ميتونه ادعا كنه اينتل هنوزم ارزش خريد داره... :wink:

جدیدترین ارسال ها

بالا