Pooriya_Online گفت:
من بدبخت كه كامپيوترم رو دزديدن و زودتر بايد بخرم هرچه سريعتر...
در مورد اينتل و Amd هم بايد بگم بهترين كار اينه كه بريد مطلب عصر ارتباطات رو بخريد تا بفهميد كه Amd داره خودشو ميكوشه تا اينتل رو خراب كنه ولي همونجا سوني نوشته كه از وقتي دارم از اينتل استفاده ميكنم هيچ مشكلي برام پيش نيومده. حالا بازم دليل از اين بيشتر؟
عصر ارتباط ارتباط هفته نامه بود تا همين شنبه گذشته...عوض شده..
در ضمن سوني اگه از اينتل راضي چرا تراشه هاي پلي استيشن1و2 رو يا خودش توليد كرد يا داد به اي بي ام....مايكروسافت هم رفت سراغ اي بي ام...
تراشه سل مطمپنا قويترين پردازنده دنياست.....ولي:
هنوز رقبايي مثل ترنسمتا و موتورولا و ديجيتال هم از نظر تكنولوژي از اينتل جلوترن ...
اگه اينتل خوبه چرا ضرف يكسال رقم تكفروشي 82 درصدش تبديل شد به 42 درصد...و رقه تك فروشي اي ام دي از 12 درصد به 56 درصد رسيد....
هنوزم اينتل شركاي قدرتمندي در دنياي توليد كامپيوتر هاي اماده مصرف داره ولي در بين متخصصين و حتي
95 درصد سايتهاي سخت افزاري ديگه محبوبيت نداره...
اونجا همه به صرفه اقتصادي توجه دارن كه هميشه اي ام دي اونو مد نظرقرار ميده...اينتل الان بشدت مشگل توان مصرفي داره..(فركانس بالاي 4 هزار اين بدبختيها رو هم داره..) اين مطلب از اين جهت خنده داره كه يه زماني اي ام دي نقطه ضعفش همين جا بود...حالا قضيه برعكس شده...
اگه اينتل اينقدر مطمپن و خوبه چرا تو همين ايران خراب شده گارانتي نداره..در صورت كه اي ام دي حداقل 3 سال گارانتي داره...
همه چيز مشكوك ميزنه...من دوست داره بحث قيمت رو وسط بكشم...هر كس با 95 هزار تومن پردازندهاي با قدرت سمپرون 3100 پيدا كرد ميتونه ادعا كنه اينتل هنوزم ارزش خريد داره...