سلام مهدی جان
از وایرها و تکسچرهای تمیزت خوشم اومد. به هم میان و با سادگی قشنگ میشن.
پس بگو خودت تکسچر و مدل رو تموم کردی میخواستی من رو محک بزنی.
اصلا هم مثل شما بلد نیستم کار کنم. اصلا تکسچر هامو نمیتونم رئال بذارم. چون شانسی برام نمیذارین شما چند نفر....
در مورد خاک بازی با کامیون یه چیزایی یادم میاد از کوچیکی هام. بچگی ما توی یک از شهرهای شمال بودیم (یادم نیست کدوم؟!) حیاط خونه کاملا گلی بود. من با کندن زمین حیاط و سرهم کردن قاشق های ملاقه ای شکل قوطی شیرخشک های داداشم توربین آبی درست میکردم ...
اون صحنه از حیاطو که گذاشتی با پیچک دیواری به ذهنم اومد میتونی از لا به لای پیچک و از زاویه بالا پسرک رو نشون بدی که بی خیال دنیا نشسته رو دو پاش و داره با کامیونش حمل بار انجام میده و مهندساش هم تو باغچه خاکبرداری های گسترده ای انجام دادن که بابا برسه اوضا خیط میشه... میتونی از نیم سایه هایی که از لای اسکلت پیچک پیچ بالای اتاق رو سر و اطاف پسر میفته تو رویای کردن کار استفاده کنی و با یه عمق میدان دور نفوذ به خلوت فرزند رو نشون بدی !
یه پیشنهاد دیگه هم دید مورچه ای هست که داره زمینخواری یه غول بچه رو تماشا میکنه.
یادم باشه رفتم پست خودم لباسامو بتکونم. خیلی خاکی شد!
البته فکر کنم با توجه به جایگاه اشیا فکرات رو برای جای دوربین کردی ولی شما کا کارت خوبه فوقش چند تا مدل دیگه هم میزنی چیزی نمیشه!
یا زهرا