مهدی حسنی حلم/شیطنت/3da max , photoshop

وضعیت
موضوع بسته شده است.

m3d

کاربر VIP
قیافش که خیلی با مزه شده و همون حسی رو که میخواسی داره، ولی دور چشماش به نظرم زیادی مژه گذاشتی و برای چین و چروک لباساش از bump استفاده کنی بهتر میشه

عطاران جان راستش چون هنوز رندر نزدم دورچشماش سیاهه ولی یه متریال ترنسپرنت بهش دادم تو رندر خیلی کم معلومه . برا چروک لباسشم باید برم از بدنش هم یو وی بگیرم ببینم چی میشه . ممنون:oops:

*farshid*

کاربر VIP
بین کارای بچه ها بهترین بچه مال شماس
خدا حفظش کنه :)
از کاراکترش خیلی خوشم اومد
تو چهرش یه غم پنهان هم دیدم... :rose:

FATEMEH

همسفر قاصدک ها
حرف فرشید رو گوش بدید پست اول رو آپدیت کنید من با این اینترنت خرابم چطوری اینهمه پیج بگردم دههه :دی
در مورد کاراکترت هم حالت چهرشو و مدلشو دوست داشتم بهش میاد بچه ارومی باشه یا از اون بچه هایی که شیطونی میکنن اخرین نفری هستن که شک بهشون میره :))

Majid CG

کاربر متخصص مدلینگ
کاراکتر با مزه ای شده

راستشو بگو خودتم بچه بودی اینقدر شیطنت میکردی

ادامه بده بقیشو ببینیم

ali3dm

کاربر VIP
سعی کردم لباسش همون لباس تو خونه باشه (زیرپوش و یه شلوار گله گشاد!) مبخوام . راستش بیشترین سعیم رو حالت چهره و نگاه کودکه . امیدوارم بتونم حس معصومیت رو القا کنم ...

مطمئن باش كه القا كردي!اين حسو

ببينم چه ميكني

سلامهدی

خیلی عالیه. صمیمیت هم هدف مهمیه و هم ابزار مهمی چیزی که تو خیلی از کارهای خارجی هم گمشده.
خوشم اومد به طرز درست و حسابی: بقیه حرفها الکی هست. همینجوری برو. حس شادی اولیه خیلی ارزشمنده که با دیدن کار آخریه بهم هدیه شد.
روش تو رو تا حالا بیشتر از بقیه پسندیدم.

بیشتر و خودمونی تر ...

یا زهرا

• Like
Reactions: m3d

m3d

کاربر VIP
سلامهدی

خیلی عالیه. صمیمیت هم هدف مهمیه و هم ابزار مهمی چیزی که تو خیلی از کارهای خارجی هم گمشده.
خوشم اومد به طرز درست و حسابی: بقیه حرفها الکی هست. همینجوری برو. حس شادی اولیه خیلی ارزشمنده که با دیدن کار آخریه بهم هدیه شد.
روش تو رو تا حالا بیشتر از بقیه پسندیدم.

بیشتر و خودمونی تر ...

یا زهرا

خوشحالم که اینو میشنوم محمد جان امیدوارم واقعا اینطور باشه . دارم رو حیاط و باغچه کار میکنم ببینم به کجا میرسم:paint: آماده شد میذارم ایراداشو بچه ها بگن

سلامهدی

راستی ندیده بودم شما از رو عکس بچگی خودت ظاهرا کار کردی! مثل عکس آواتارت هست. این هم یه حسن هست که کار رو جالب تر میکنه.
بازم انتظار دیدن خودت رو در گذشته بیشتر کردی!

یا زهرا

m3d

کاربر VIP
سلامهدی

راستی ندیده بودم شما از رو عکس بچگی خودت ظاهرا کار کردی! مثل عکس آواتارت هست. این هم یه حسن هست که کار رو جالب تر میکنه.
بازم انتظار دیدن خودت رو در گذشته بیشتر کردی!

یا زهرا

راست میگی یه جورایی انگار خودمم . عالم بچگی خیلی پاکه ... من فکر میکنم دلیل ایکه بچه ها به خاک علاقه دارند اینه که وجود همه ی ما از خاکه و بچه به خاطر پاکی خودش ناخود آگاه خاک بازی و آب بازی رو دوست داره یادش به خیر :sad:

آخرین ویرایش:

:Mohsen:

کاربر باتجربه
مهدی جان کراکترت خیلی خوب شده
حس یه بچه رو خوب میرسونه
فکر کنم یکی از دلایلش بزرگ بودن چشماش باشه
تبریک به خاطر کارزیبات

Majid CG

کاربر متخصص مدلینگ
جالب شده مخصوصا اون گرم کنش

یادش بخیر همیشه مشکی شو میخریدم هیچ وقت از ابیش خوشم نمیومد

از اون بچگی های کلاس بودم
:lol:

• Like

m3d

کاربر VIP
مهدی جان کراکترت خیلی خوب شده
حس یه بچه رو خوب میرسونه
فکر کنم یکی از دلایلش بزرگ بودن چشماش باشه
تبریک به خاطر کارزیبات

ممنون بابت انرژی مثبتی که میدی محسن جان . امیدوارم آخرش خوب از آب دربیاد

راستش این بچه قراره با ماشین باریش کنار باغچه خاک بازی کنه حالا اگه نظری راجع به نحوه اجراش داشتید بگید ممنون میشم:rose:

سلام مهدی جان

از وایرها و تکسچرهای تمیزت خوشم اومد. به هم میان و با سادگی قشنگ میشن.
پس بگو خودت تکسچر و مدل رو تموم کردی میخواستی من رو محک بزنی.
اصلا هم مثل شما بلد نیستم کار کنم. اصلا تکسچر هامو نمیتونم رئال بذارم. چون شانسی برام نمیذارین شما چند نفر....

در مورد خاک بازی با کامیون یه چیزایی یادم میاد از کوچیکی هام. بچگی ما توی یک از شهرهای شمال بودیم (یادم نیست کدوم؟!) حیاط خونه کاملا گلی بود. من با کندن زمین حیاط و سرهم کردن قاشق های ملاقه ای شکل قوطی شیرخشک های داداشم توربین آبی درست میکردم ...

اون صحنه از حیاطو که گذاشتی با پیچک دیواری به ذهنم اومد میتونی از لا به لای پیچک و از زاویه بالا پسرک رو نشون بدی که بی خیال دنیا نشسته رو دو پاش و داره با کامیونش حمل بار انجام میده و مهندساش هم تو باغچه خاکبرداری های گسترده ای انجام دادن که بابا برسه اوضا خیط میشه... میتونی از نیم سایه هایی که از لای اسکلت پیچک پیچ بالای اتاق رو سر و اطاف پسر میفته تو رویای کردن کار استفاده کنی و با یه عمق میدان دور نفوذ به خلوت فرزند رو نشون بدی !

یه پیشنهاد دیگه هم دید مورچه ای هست که داره زمینخواری یه غول بچه رو تماشا میکنه.

یادم باشه رفتم پست خودم لباسامو بتکونم. خیلی خاکی شد!

البته فکر کنم با توجه به جایگاه اشیا فکرات رو برای جای دوربین کردی ولی شما کا کارت خوبه فوقش چند تا مدل دیگه هم میزنی چیزی نمیشه!

یا زهرا

• Like

m3d

کاربر VIP
سلام مهدی جان

از وایرها و تکسچرهای تمیزت خوشم اومد. به هم میان و با سادگی قشنگ میشن.
پس بگو خودت تکسچر و مدل رو تموم کردی میخواستی من رو محک بزنی.
اصلا هم مثل شما بلد نیستم کار کنم. اصلا تکسچر هامو نمیتونم رئال بذارم. چون شانسی برام نمیذارین شما چند نفر....

در مورد خاک بازی با کامیون یه چیزایی یادم میاد از کوچیکی هام. بچگی ما توی یک از شهرهای شمال بودیم (یادم نیست کدوم؟!) حیاط خونه کاملا گلی بود. من با کندن زمین حیاط و سرهم کردن قاشق های ملاقه ای شکل قوطی شیرخشک های داداشم توربین آبی درست میکردم ...

اون صحنه از حیاطو که گذاشتی با پیچک دیواری به ذهنم اومد میتونی از لا به لای پیچک و از زاویه بالا پسرک رو نشون بدی که بی خیال دنیا نشسته رو دو پاش و داره با کامیونش حمل بار انجام میده و مهندساش هم تو باغچه خاکبرداری های گسترده ای انجام دادن که بابا برسه اوضا خیط میشه... میتونی از نیم سایه هایی که از لای اسکلت پیچک پیچ بالای اتاق رو سر و اطاف پسر میفته تو رویای کردن کار استفاده کنی و با یه عمق میدان دور نفوذ به خلوت فرزند رو نشون بدی !

یه پیشنهاد دیگه هم دید مورچه ای هست که داره زمینخواری یه غول بچه رو تماشا میکنه.

یادم باشه رفتم پست خودم لباسامو بتکونم. خیلی خاکی شد!

البته فکر کنم با توجه به جایگاه اشیا فکرات رو برای جای دوربین کردی ولی شما کا کارت خوبه فوقش چند تا مدل دیگه هم میزنی چیزی نمیشه!

یا زهرا

سلام از ماست استاد. بابا شکست نفسی نکن ما اول راهیم
ایده پردازیت عالیه . راجع به دید دوربین و نیمسایه هایی که گفتی فکرت حرف نداره فقط باید ببینم با زاویه ی نور چطور از آب درمیاد . راستش در نظر دارم ترس بچه از لو رفتن خاک بازیش پیش باباهه رو برسونم . یه فکرایی براش کردم یکم مدلها تکمیل بشن میگم .
میگم اینجا هم شده مثل دید و بازدید عیدا ! یه روز من میام تاپیک شما یه رو شما بچه ها همه فامیل شدن:green:

m3d

کاربر VIP
دوستان کسی عکسی از اون لودر قدیمی نارنجی ها نداره ؟ تصمیم گرفتم یه دونه از اونا مدل کنم ولی هیچ عکسی ازشون ندارم :cry: . میخوام از اون پلاستیکی قدیمیا باشه . فکر کنم مواد 3 هم بودند :sad:

من دقیقا نمیدونم کدومها رو میگی! ما اونوقتها بیلچه داشتیم و نهایتا کامیون. البته من یادم نیست باید از مهندس بپرسم...

119884_front500.jpg

اما این رو سرچ کن شاید به چیزی مشابهش رسیدی
old plastic Loader toy

آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا