مهدی حسنی حلم/شیطنت/3da max , photoshop

وضعیت
موضوع بسته شده است.

m3d

کاربر VIP
من دقیقا نمیدونم کدومها رو میگی! ما اونوقتها بیلچه داشتیم و نهایتا کامیون. البته من یادم نیست باید از مهندس بپرسم...

اما این رو سرچ کن شاید به چیزی مشابهش رسیدی
old plastic Loader toy[/QUOTE

ممنون محمد جان . تصویر رهنمات هم خیلی عالیه . راستش تصمیمم شد همون کامیون , آخه فکر میکردم همه اون لودر قدیمیا رو یادشونه . میخوام یه اسباب بازی باشه که بین بچه های اون موقع عمومیت بیشتری داشته باشه شبیه اینا :
do.php

ali3dm

کاربر VIP
اگه میخوای تصویری که میسازی با موضوعت تناسب داشته باشه
جعبه رو بذار پشت در،با شیلنگ هم آماده شلیک شدن آب باشه و خود پسره هم بیل رو بده دستش که آماده غافلگیر کرده
اونی باشه که میخواد از در وارد بشه

که دیگه هیچی از طرف نمونه
flat.gif

آخ دلم خنک شد!
47b20s0.gif

m3d

کاربر VIP
مهدی جان خوب پیش رفتی پسر /

عالیه ../

منتظر یه صحنه ی دلچسب و کودکانه ام /

ممنون حسین جان امیدوارم همینطور که میگی بشه:rose:

اگه میخوای تصویری که میسازی با موضوعت تناسب داشته باشه
جعبه رو بذار پشت در،با شیلنگ هم آماده شلیک شدن آب باشه و خود پسره هم بیل رو بده دستش که آماده غافلگیر کرده
اونی باشه که میخواد از در وارد بشه

که دیگه هیچی از طرف نمونه
flat.gif

آخ دلم خنک شد!
47b20s0.gif

علی جان طراحی صحنه ی خوبی داری , خیلی جالب میشه:rose: , حالا میشه یه کارم کرد : بچه هه تو ماشینش خاک ریخته و خودشم حسابی کثیف کرده و کف حیاط هم خاک ریخته , کمی آب هم از شیلنگ اومده و شده گل ! بعد سایه باباش افتاده کف حیاط و خود پدر بیرون کادره و از حالت سایه میفهمیم که عصبانیه (دستش به کمرشه) پسر بچه هم با حالتی که حاکی از ترس درونی و سادگیه کودکانشه داره به باباهه نیگا میکنه . البته رو تکسچر حیاطش باید زیاد کار بشه ... چطوره ؟

ali3dm

کاربر VIP
علی جان طراحی صحنه ی خوبی داری , خیلی جالب میشه:rose: , حالا میشه یه کارم کرد : بچه هه تو ماشینش خاک ریخته و خودشم حسابی کثیف کرده و کف حیاط هم خاک ریخته , کمی آب هم از شیلنگ اومده و شده گل ! بعد سایه باباش افتاده کف حیاط و خود پدر بیرون کادره و از حالت سایه میفهمیم که عصبانیه (دستش به کمرشه) پسر بچه هم با حالتی که حاکی از ترس درونی و سادگیه کودکانشه داره به باباهه نیگا میکنه . البته رو تکسچر حیاطش باید زیاد کار بشه ... چطوره ؟

شما که طراحی صحنتون از من بهتره که

برات آرزوی موفقیت میکنم

m3d

کاربر VIP
مدل ماشین باری هم بالاخره تموم شد . زدم پست اول . بچه ها ببینید ایرادش چیه آخه مرجع درست و حسابی نداشتم :-?

سلام

الان بچه رو شونم سوار بود و داشت کامیونت رو نگاه میکرد. نمیذاشت پست رو بنویسم هی میگفت ماشین رو بیار میخوام سواری کنم. پس بچه از ماشینت خوشش اومد برخلاف اون رفرنست احساسی بهش دست نداد.(رفرنست جدیده خب و شلوغ)
به نظرم میشه اینجوری هم باشه چون مدلای تقلبی هم زیاد بوده حتما.
فقط چند تا نکته برچسب های نیمه کنده شده فراموش نشه. خراش، جنس درجه چند، دفرمگی های خمورداشتنی پلاستیک که تو آفتاب ایجاد میشه. رنگ پریدگی قطعات...
به جای چراغ و دسته در و شیشه ها هم میتونی نقاشی وکتور بذاری. پلاک و مدل های چند رقمی هم جالبه...

یا زهرا

m3d

کاربر VIP
سلام

الان بچه رو شونم سوار بود و داشت کامیونت رو نگاه میکرد. نمیذاشت پست رو بنویسم هی میگفت ماشین رو بیار میخوام سواری کنم. پس بچه از ماشینت خوشش اومد برخلاف اون رفرنست احساسی بهش دست نداد.(رفرنست جدیده خب و شلوغ)
به نظرم میشه اینجوری هم باشه چون مدلای تقلبی هم زیاد بوده حتما.
فقط چند تا نکته برچسب های نیمه کنده شده فراموش نشه. خراش، جنس درجه چند، دفرمگی های خمورداشتنی پلاستیک که تو آفتاب ایجاد میشه. رنگ پریدگی قطعات...
به جای چراغ و دسته در و شیشه ها هم میتونی نقاشی وکتور بذاری. پلاک و مدل های چند رقمی هم جالبه...

یا زهرا

سلام
آفرین از ریز بینیت خوشم اومد روی جنسش کار میکنم . راست میگی باید قدیمی به نظر بیاد :rose:

ali3dm

کاربر VIP
مدل ماشین باری هم بالاخره تموم شد . زدم پست اول . بچه ها ببینید ایرادش چیه آخه مرجع درست و حسابی نداشتم

مشکلی نداره مهدی جان

خیالت راحت

به راهنمایی های سید هم توجه کن نکات خوبی روگفت:rose:

m3d

کاربر VIP
تا چند روز دیگه یه نما از کار میذارم روی زاویه ی دوربین و ... نظر بدین:)

M O R T E Z A

Son of South Darkness
از Modeling كارت خيلي خوشم اومد

همينطوري ادامه بده

:rose:

========

ويرايش

از تكستچرينگ هم خيلي خوشم اومد

معلومه كه كار كردي

m3d

کاربر VIP
از Modeling كارت خيلي خوشم اومد

همينطوري ادامه بده

:rose:

========

ويرايش

از تكستچرينگ هم خيلي خوشم اومد

معلومه كه كار كردي

آفرین تکسچرها خیلی خوبن فقط باید ببینیم زاویه دوربین چی خواهد بود

ممنون بچه ها امیدوارم نور و رندر ش خوب در بیاد . :rose:

m3d

کاربر VIP
یه رندر با منتال از حیاط گرفتم ببینید چطوره ؟ گذاشتم تو پست اول . ایراداشو هم بگید ممنون میشم اساتید:rose:
خاکش که خوب نشده البته کف خود حیاط هم باید یه بافت کثیف بهش اضافه شه ...

آخرین ویرایش:

hosienmax100

3D Artist
مهدی جان دمت گرم

این یه کار ایرانیه (متاسفانه اکثرا کارهامونو با الگو ی ذهنی از محیط های خارجی میسازیم _انتخاب رنگبندی / متریال ها / نورها / مدلسازی ها همه از کارای خارجی تبعیت میکنن (کلی میگم نه این مسابقه )

توی این کار تم ایرانی بودن و شرقی بودن روش افتاده

من که خوشم اومد فقط بازم روش کار کن ..

موفق باشی

m3d

کاربر VIP
مهدی جان دمت گرم

این یه کار ایرانیه (متاسفانه اکثرا کارهامونو با الگو ی ذهنی از محیط های خارجی میسازیم _انتخاب رنگبندی / متریال ها / نورها / مدلسازی ها همه از کارای خارجی تبعیت میکنن (کلی میگم نه این مسابقه )

توی این کار تم ایرانی بودن و شرقی بودن روش افتاده

من که خوشم اومد فقط بازم روش کار کن ..

موفق باشی

حسین جان خیلی ممون . خوشحالم که این کار حس ایرانی رو هر چند خیلی ناچیز رسونده . البته کار داره حالا . یکم پیش برم باز تصاویر رو آپدیت میکنم .

سلام

نظر منم اینه که کار ایرانیه و این خوبه.
یه سری نکات شاید:

به سایه های فرعی هم بعدا توجه کن
حالت خوراندن به اجزا بده مثلا جارویی که پایینش شل شده و رو زمین کمی کشیده شده.
تایل های دیوار رو تو فتوشاپ با تکثیر و دستکاری بزرگتر و کم تو چش زن تر کن
کامیون رو ذوب نکن بلکه کمی له شدگی بذار.
بذار گل فرو بره تو زمین الان مثل گل پلاستیکی شده.
تو برگها هم تنوع رنگی و یه برگ کوچک تری یه زردتری ....
تو همه تکسچرهای همخوانواده از بلند کردن تکسچرهای کثیف همخوانواده استفاده کن.
اگه میخوای خاک بسازی یا گل باید دقت کنی: گل خیس، لیز، براق و تیره هست. جاهایی هم چاله آب داره اما شن و خاک دون دون و یکدست و مخلوط به کلوخ هست. هر دو شون هم خیلی کثیفی دارن مخصوصا که لبه باغچه رو هم پایین گرفتی. گل و شل یا گرد و خبار لازمه کارت هست. خاک یه لایه میذاره و میتونی با زنده کردن حیاط با تکسچر تمیز تازه شسته شده که یه جاهایی رو خاک پوشونده با ماسک مناسب واقعی ترش کنی.
تو پست فتوشاپ هم به روشهای مختلف قطعات رو به هم پیوند بصری بده تا یه تکه و هم فضا دیده بشن.
با خلاقیت خودت از آبجکتها کار بکش و مثلا جعبه رو الکی ننداز اون گوشه.
تو تکسچرت از تنوع های لطیف و رنگ متغییر استفاده کن تا مصنوعیت رو کمتر کنی.

کلا خوبه
منتظرم بچه معمار.
من هم روز کارگر رو بتو تبریک میگم

• Like
Reactions: m3d

m3d

کاربر VIP
مرسی برهانی عزیز بابت نکات بسیار ظریف و دقیقی که اشاره کردی . حتما سعیم رو میکنم تا ببینم به کجا میرسونمش . :rose:
کارگر رو خوب اومدی . ما همه کارگر مکسیم دیگه :green:

mhattaran

کاربر VIP
رندر از حیاط خیلی خوب شده ، چندتا نکته:
1-برگها همه مثل هم هسن
2-خاکی روی زمین ریخته طبیعی نیست ، میتونی دورش ریگ بریزی یا زمین هم یه خورده خاکی باشه
3- بد نیست اگه یکم رو زمین هم آب پاشی کنی، طراوت داره!

m3d

کاربر VIP
رندر از حیاط خیلی خوب شده ، چندتا نکته:
1-برگها همه مثل هم هسن
2-خاکی روی زمین ریخته طبیعی نیست ، میتونی دورش ریگ بریزی یا زمین هم یه خورده خاکی باشه
3- بد نیست اگه یکم رو زمین هم آب پاشی کنی، طراوت داره!

سلام . حسن جان فکر کنم مصنوعی بودن خاک به خاطر تمیز بودن حیاطه که اشاره کردی . دارم رو تکسچر موزاییک ها کار میکم . آب هم در نظر دارم بپاشم تا کمی گل هم به پا کنم که حسابی آماده کتک خوردن باشم !:snap:

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا