دنگ و فنگ نداره. بسیار راحته. الان هم خود PHP محصول installer داده و هم برنامه های جانبی زیادی هست. بهتره در این موارد کسی نظر بده که در اون زمینه تخصص داره. (هر چی در مورد پایتون گفتی درسته و من نظری
ندارم)
خوب بالاخره بايد سرور تنظيم شه و كلي برنامه جانبي نصب شه ! تازه من اينو در جواب اين نوشته گفته بودم :
php رو میتونی رو لوکال نصب کنی و تمرین کنی ولی فکر نمیکنم برای پاتون همچین چیزی باشه.
اگر كمي با دقت مي خونديد متوجه مي شديد !
من اصلا منظور اینو نفهمیدم، میشه بیشتر توضیح بدی؟؟ ممنون.
کد:
Python was designed to be a highly readable language. It aims toward an uncluttered visual layout,
uses English keywords frequently where other languages use punctuation.
Python requires less boilerplate than traditional statically-typed structured languages such as C or Pascal,
and has a smaller number of syntactic exceptions and special cases than either of these. Python uses indentation,
rather than curly braces, to delimit statement blocks. An increase in indentation comes after certain statements;
a decrease in indentation signifies the end of the current block.
ديگه تقريبا خوانا بودن و ساده بودن ساينتكس پايتون بسيار معروف هست ! اين رو هم در جواب اين حرف دوستمون گفته بودم :
ضمن اینکه syntax پایتون سخت تر از php ه!
اطلاعات بيشتري در مورد منطق و syntax پايتون خواستي اينجارو ببين :
http://en.wikipedia.org/wiki/Python_syntax_and_semantics
برای این حرفت ازت سند می خوام... سندی مستند.
آخرشو ببين نوشته : Peter Norvig, director of search quality at Google, Inc
کد:
Python has been an important part of Google since the beginning, and remains so as the system grows and evolves.
Today dozens of Google engineers use Python, and we're looking for more people with skills in this language."
said Peter Norvig, director of search quality at Google, Inc.
اطلاعات بيشتر و نيز آشنايي با ساير جاهايي كه از پايتون بصورت گسترده استفاده مي كنند يه چرخي تو نت بزن يا اينجارو ببين :
http://www.python.org/Quotes.html
يك نمونه از ابزار هاي مفيد گوگل كه كلا با پايتون نوشته شده Webmaster Tools گوگل هست ....
در نهایت به نظر من برای وب PHP و برای برنامه نویسی سیستمی، محیطی مثل QT یا GTK+ (که هیچ کدوم ربطی به پایتون ندارند)
در نهايت نظر شما بسيار محترم هست . و نظرات هيچ كدوم از ما باعث برتري يك زبان به ديگري نمي شه ! اما چرا پايتون رو از ليست خودتون خارج كرديد نمي دونم ؟!؟ اگر از لينوكس استفاده مي كنيد مي تونيد به اين راحتي اونو از سيستموتون هم خارج كنيد ؟!؟ نه ! چون تقريبا سيستم فلج مي شه و همه چيز از كار مي افته !!
الان پايتون داره خيلي پرطرفدار مي شه . تازه بجاي نوشتن برنامه اي مثلا در Qt كه كلي كد ناخوانا با منطقي نسبتا پيچيده با زبان ++C مي شه از ابزاري چون PyQt برنامه اي به خوبي و حتي بهتر از ++C نوشت كه بسيار خلاصه تر ، خواناتر ، و قوي تر هست .
باز هم مشكل يا سوالي بود بفرماييد .