اینطوری عالی میشه.مرسی حمیددر مورد پی دی اف هم نظرم اینه که یه قالب ثابت درست کنیم با ارم مجید انلاین و همه پی دی اف ها رو تو یه قالب بزنیم.
نه هادی.اینطوری ممکنه مشکل به وجود بیاد.آموزشارو براتون تو پیغام خصوصی میفرستیم.حمید یه تاپیک جدید بساز مقالات رو اونجا بزارین ترجمه کنیم.فقط یه چیزی من کلی مقاله دارم که Piclearn هست یعنی الان اکثر آموزشها pic شده یه فکری هم واسه اون بکنین
این مدیریت پدیریت حالیم نمیشهحمید در ضمن کی میخواد اولین مقاله رو ترجمه کنه غلطه.باید بگی اولین مقاله رو کی ترجمه کنه.مدیریت نشون بده پسرم
ممنونم rahrah عزیز.لازم شد ازت کمک میگیریمناگفته نمونه منم يه آرشيو آموزش دارم
بله دیگه.عكسها چي ؟ مثلا اگه آموزش تكست بود عكساي خودشو بزاريم خوبه يا بايد با تكست مجيد آنلاين درستش كنيم ؟
آره یعنی این که اونا رو چجوری ترجمه کرد؟hamid ir گفت:در مورد آموزشایی که میگی عکسی هستن مشکل چیه؟یعنی واسه عکسهاش میگی؟
منم میدونستم حالیت نمیشه.با این حال انسان جایز الخطا ست دیگه.شرمنده که اذیتت کردمhamid ir گفت:این مدیریت پدیریت حالیم نمیشه
خوب فرقی نمیکنه .اونا هم مثل بقیه.در مورد عکسهای نمونه اش هم خواستید خودتون تیکه تیکه کراپ کنید نخواستید میدیم سارا کراپ کنه.آره یعنی این که اونا رو چجوری ترجمه کرد؟
هادی تو همش منو اذیت میکنی.آبییییییییییی بیا دعواش کنمنم میدونستم حالیت نمیشه.با این حال انسان جایز الخطا ست دیگه.شرمنده که اذیتت کردم
تو بازنویس کن و بزار توی صفحه اول سایت.بابا حمید من بازنویسی میکنم ولی پی دی اف بلد نیستما . سارا یه سوال . این پی دی اف کردن چقدر کار داره که تایپ نمیکنی ؟ در میری ؟
اونو اینقدر کار بریزم سرش که دووم نیارهاون آبتین هم حسابش با منه . خودم همچی کار بریزم سرش که دیگه در نره . بچه بیا هاردمو بگیر دیگه . نیای میدم یکی دیگه ببره ها .
hamid ir گفت:هادی تو همش منو اذیت میکنی
من نمیدونم هادی.دوستان بیان راجع به این pdf و این روشی که هادی میگه بحث کنن ببینن کدومش بهتره.هرکدوم شد همونو انجام میدیم.فقط خواهشاً امشب دیگه تمومش کنیم که اگه به فردا بکشه خیلی بد میشه.قضیه سرد میشهبابا pdf کردن که کاری نداره.یه برنامه (مثل pdf 955) نصب کنین.بعد این یه پرینتر مجازی نصب میکنه که وقتی پرینت کنین بصورت pdf پرینت میکنه.واسه همین من میگم یه تمپلت ورد بسازین که وقتی پرینت میشه اون تمپلت رو بندازه روش.خیلی سادس
بابا pdf کردن که کاری نداره.یه برنامه (مثل pdf 955) نصب کنین.بعد این یه پرینتر مجازی نصب میکنه که وقتی پرینت کنین بصورت pdf پرینت میکنه.واسه همین من میگم یه تمپلت ورد بسازین که وقتی پرینت میشه اون تمپلت رو بندازه روش.خیلی سادس
شرمنده سارا لو دادم کارتو
مدیر خودتی.آقای مدیر پس منتظر چی هستیم؟؟ قراره اتفاقی بیفته؟؟اگه آموزش نداری یه چند تا بهت قرض بدم