مقالات آموزشی و ترجمه اونا

rahrah

Member
عكس ؟

عكسها چي ؟ مثلا اگه آموزش تكست بود عكساي خودشو بزاريم خوبه يا بايد با تكست مجيد آنلاين درستش كنيم ؟

hamid ir

Well-Known Member
در مورد پی دی اف هم نظرم اینه که یه قالب ثابت درست کنیم با ارم مجید انلاین و همه پی دی اف ها رو تو یه قالب بزنیم.
اینطوری عالی میشه.مرسی حمید
حمید یه تاپیک جدید بساز مقالات رو اونجا بزارین ترجمه کنیم.فقط یه چیزی من کلی مقاله دارم که Piclearn هست یعنی الان اکثر آموزشها pic شده یه فکری هم واسه اون بکنین
نه هادی.اینطوری ممکنه مشکل به وجود بیاد.آموزشارو براتون تو پیغام خصوصی میفرستیم.
در مورد آموزشایی که میگی عکسی هستن مشکل چیه؟یعنی واسه عکسهاش میگی؟
حمید در ضمن کی میخواد اولین مقاله رو ترجمه کنه غلطه.باید بگی اولین مقاله رو کی ترجمه کنه.مدیریت نشون بده پسرم
این مدیریت پدیریت حالیم نمیشه
283.gif

بابا فرقی نمیکنه جمله ها.چه بگی آبتین کچل.چه بگی کچل آبتین
283.gif

ناگفته نمونه منم يه آرشيو آموزش دارم
ممنونم rahrah عزیز.لازم شد ازت کمک میگیریم

hamid ir

Well-Known Member
عكسها چي ؟ مثلا اگه آموزش تكست بود عكساي خودشو بزاريم خوبه يا بايد با تكست مجيد آنلاين درستش كنيم ؟
بله دیگه.
الان شما چطوری آموزش مینویسی میزاری توی انجمن مقالات.همونطوری عمل کن.فرقی نکرده.بعدش حمید اونارو Pdf میکنه.

ققنوس

Member
hamid ir گفت:
در مورد آموزشایی که میگی عکسی هستن مشکل چیه؟یعنی واسه عکسهاش میگی؟
آره یعنی این که اونا رو چجوری ترجمه کرد؟

hamid ir گفت:
این مدیریت پدیریت حالیم نمیشه
283.gif
منم میدونستم حالیت نمیشه.با این حال انسان جایز الخطا ست دیگه.شرمنده که اذیتت کردم
186.gif

hamid ir

Well-Known Member
آره یعنی این که اونا رو چجوری ترجمه کرد؟
خوب فرقی نمیکنه .اونا هم مثل بقیه.در مورد عکسهای نمونه اش هم خواستید خودتون تیکه تیکه کراپ کنید نخواستید میدیم سارا کراپ کنه.
منم میدونستم حالیت نمیشه.با این حال انسان جایز الخطا ست دیگه.شرمنده که اذیتت کردم
هادی تو همش منو اذیت میکنی.آبییییییییییی بیا دعواش کن
311.gif

hamid ir

Well-Known Member
بچه ها ممکنه من یه مسافرت 1 هفته ای برم
در هر صورت الان دارم لینک پیدا میکنم.جیره ی 1 هفته رو مهیا میکنم بعد میرم.لینکارو به یکی از بچه ها میدم که براتون بفرسته

mostafa_az

Well-Known Member
بابا حمید من بازنویسی میکنم ولی پی دی اف بلد نیستما .
26.gif
سارا یه سوال . این پی دی اف کردن چقدر کار داره که تایپ نمیکنی ؟ در میری ؟
182.gif

اون آبتین هم حسابش با منه . خودم همچی کار بریزم سرش که دیگه در نره .
248.gif
بچه بیا هاردمو بگیر دیگه . نیای میدم یکی دیگه ببره ها .
272.gif

مخلصیم
مصطفی

hamid ir

Well-Known Member
بابا حمید من بازنویسی میکنم ولی پی دی اف بلد نیستما . سارا یه سوال . این پی دی اف کردن چقدر کار داره که تایپ نمیکنی ؟ در میری ؟
تو بازنویس کن و بزار توی صفحه اول سایت.
ترجمه هم میکنی دیگه؟
البته نمیدونم کدومش بهتره.بازنویسی کردن یا pdf کردن یا هردوش
اون آبتین هم حسابش با منه . خودم همچی کار بریزم سرش که دیگه در نره . بچه بیا هاردمو بگیر دیگه . نیای میدم یکی دیگه ببره ها .
اونو اینقدر کار بریزم سرش که دووم نیاره
283.gif
300.gif

ققنوس

Member
بابا pdf کردن که کاری نداره.یه برنامه (مثل pdf 955) نصب کنین.بعد این یه پرینتر مجازی نصب میکنه که وقتی پرینت کنین بصورت pdf پرینت میکنه.واسه همین من میگم یه تمپلت ورد بسازین که وقتی پرینت میشه اون تمپلت رو بندازه روش.خیلی سادس
شرمنده سارا لو دادم کارتو
187.gif

hamid ir گفت:
هادی تو همش منو اذیت میکنی
311.gif
console[1].gif

hamid ir

Well-Known Member
بابا pdf کردن که کاری نداره.یه برنامه (مثل pdf 955) نصب کنین.بعد این یه پرینتر مجازی نصب میکنه که وقتی پرینت کنین بصورت pdf پرینت میکنه.واسه همین من میگم یه تمپلت ورد بسازین که وقتی پرینت میشه اون تمپلت رو بندازه روش.خیلی سادس
من نمیدونم هادی.دوستان بیان راجع به این pdf و این روشی که هادی میگه بحث کنن ببینن کدومش بهتره.هرکدوم شد همونو انجام میدیم.فقط خواهشاً امشب دیگه تمومش کنیم که اگه به فردا بکشه خیلی بد میشه.قضیه سرد میشه

mostafa_az

Well-Known Member
بازنویسی مقاله ها برای صفحه اول رو انجام میدم من . منتها باید مقالاتتون تاپ باشه ها .

مخلصیم
مصطفی

hamid ir

Well-Known Member
خوب یه یه تاپیک میزنم به زودی که توی اون نمونه نهایی آموزشرو میزارم براتون .اگه مناسب بود و رضایت بخش لینکشو برای ترجمه میدم

S.H.R.M.K

Well-Known Member
شرمنده سارا لو دادم کارتو

آقا این کارارو نمیخواد که PDF و قالبش با من نمونشو تا شب ایشالا میزارم.تو INdesingn هم درست میکنم و با یک کلیک میشه PDF .
حل بید؟

ققنوس

Member
آقای مدیر پس منتظر چی هستیم؟؟
hiya[1].gif
قراره اتفاقی بیفته؟؟اگه آموزش نداری یه چند تا بهت قرض بدم
doofywave[1].gif

hamid ir

Well-Known Member
آقای مدیر پس منتظر چی هستیم؟؟ قراره اتفاقی بیفته؟؟اگه آموزش نداری یه چند تا بهت قرض بدم
مدیر خودتی.
یه چیزیم بگم.بعضی آموزشا عکساشون بزرگ و سنگنه.برای همین اگه میتونید عکسا رو کوچیک و حجمشونو کم کنید

S.H.R.M.K

Well-Known Member
اینم از پی دی اف البته الان به صورت عکس گزاشتم یکم هم کارای دیگه داره که بعد از اولین ترجمه رو ش کار میکنم.
راستی عکس ها رو هم کیفیتشو نیارین پایین چون ممکنه خیلی کیفیت کم بشه من اینجا ردیفش میکنم.

دیگه خمین دیگه.
اگه چیزی به نظرتون میاد بگید.
راستی ترجمه ها رو هم یکی بازبینی کنه تا مشکلی نداشته باشه از نظر املایی و روون بودن و قابل فهم بودن و ....

پیوست ها

• Test1.jpg
    Test1.jpg
    45.2 کیلوبایت · بازدیدها: 13
  • Test12.jpg
    Test12.jpg
    20.2 کیلوبایت · بازدیدها: 7

جدیدترین ارسال ها

بالا