mostafa_az
Well-Known Member
راستی حمید بازم میگم احتامل داره . قول کامل نمیدم که بعدا شرمندتون بشم .
مرسی هادیمنم ترجمه هستم.فقط قراره کدوم زبونو به کدوم زبون ترجمه کنیم؟ راستی یکم زیاد نمیشه گروه ترجمه؟ و یه سوال دیگه قراره آخرش اینا چی بشن؟
به محض اینکه گروه ترجمه تکمیل بشه.البته به 5 تا هم برسن شروع میکنیم.کی شروع می کنین؟
ربطشو میتونم تو چت بگم بهت.اینجا بد آموزی دارهچه ربطی داشت به اینجا!!!
خیر لازم نکرده اگه از همین الان بخوای از زیر کار در بری من نمیام. من میگم این مصی زبانش خوبه. چطوره بدیم کف زمینم بشورهmostafa_az گفت:پس اگه بچه های ترجمه هستن من میرم بازنویسی . مخصوصا الان که هادی کار ترجمه رو قبول کرده بارمون رو بستیم دیگه .
حالا شما کوتاه بیا.سنگ بزرگ نشانه خاک بر سری است. زیاد بشیم جمع کردنش سخت میشه.hamid ir گفت:گروه 7 نفره برای ترجمه کم هم هستش.چون میخوایم یه جوری باشه که هرکسی 1 یا نهایت 2 تا (البته اگه شرایطشو داشته باشه) آموزش ترجمه کنه.طوری که حدقل تو هفته 10 تا مقاله آموزشی داشته باشیم .
والله حقوق که نه ولی تا دلت بخواد اضافه کاری میدیمآقا حقوق هم میدین؟؟ اضافه کاری چی؟
هه هه .فکر کردی.داری درمیری از زیرشا.پس اگه بچه های ترجمه هستن من میرم بازنویسی . مخصوصا الان که هادی کار ترجمه رو قبول کرده بارمون رو بستیم دیگه
جون خودم 7 نفر پایین تر ضررهحالا شما کوتاه بیا.سنگ بزرگ نشانه خاک بر سری است. زیاد بشیم جمع کردنش سخت میشه.
اينم به زودي مورد عنايت قرار خواهد گرفت...hamid ir گفت:از اونجایی که چندین بار آواتار بنده مورد عنایت دوستان قرار گرفته عوضش نمودیم
نه پوکی جان.مقاله رو بهتون میدیم.نمیخوایم مقاله ها ساده باشه.باید از سایتهای مختلف بهتریناشون جدا بشه.حميد بيشتر توضيح بده... شما مقاله رو ميديد ما ترجمه مي كنيم يا نه ما هر مقاله رو که ديديم مفيده ترجمه مي كنيم ?!
یعنی اینم بده؟اينم به زودي مورد عنايت قرار خواهد گرفت..
برگرد بگردمتکی ؟ من ؟ نه . باور نداری بیا بگرد خو .
گفتم که.از انگلیسی به فارسیحالا از چه زبونی به چه زبونی هست؟؟؟
بابا حمید ترکوندیا ! یه چیزی میزاشتی که مورد عنایت قرار نگیره دیگه ....
سوژه میدی دست ملتا....