آقای abbas_m367 ، شما که جواب مارو ندادی..فقط یه تیکه انداختی و رفتی!!!!
من از شما و دوستان دیگه پرسیدم یه سیستم فروشگاه می خوام کـــه از همهههههه نظر بهترین و قوی باشه...پولش اصلا برام مهم نیست..منتـــــــــــــــــ ـــــــــــــظرم ، تشکر
یکی به من IraNMC رو پیشنهاد کرده...چطوره؟ نظر شماچیه؟
Iranmc.org
اونی که بهتون iranmc رو پیشنهاد داده مطمئن باش پورسانت گیرش میومده .
آخه iranmc چیکارش به این کارا ؟
یه سیستم پر از باگ و اشکال تحویلت میدن
اینو خداییش راست میگه ! ایران مارکت سنتر به نظر من یه سیستم د.ز.د حرفه ای هست که هیچکیم نمیتونه بگه چرا ؟ یا اینو ثابت کنه ! اگه میخواین براتون دلیل بیارم ! من خودمم با ایران مارکت سنتر قرارداد بستم ! دفتر مشهدش هم 2 تا 4راه اینور تر از خونمونه ! برنامه نویسش هم میشناسم ! ولی خب طوری کلاه برداری میکن که کسی نتونه کاری کنه ! و درست کار جلو داده شن !!
در مورد طراحی فروشگاهشم که اصلا خالی در خالی بندی .... !
اگه برین توضیحات طراحیشو بخونین فکر میکنین دیگه بهترین فروشگاه ایران رو براتون طراحی میکنه !! ولی نمونه فروشگاهاشو ببینین که در ازای مبالغ 1000 2000 تومن به بالا طراحی میکنه! که یه صفحه HTMl به نظر من از اون بهتره ! برای ائنایی که 2 روزه با کامپیوتر کار میکنن خوبه !
حلا نگین من لجم با ایران ام سی ! نه ها! نه ! همشونم میشناسم ! دفترشم میرم ! حتا اگه بخواین قرارداد باهاشو 150 تومن هم میتونم براتون ببندم ! ولی بازم میگم اینا کلاه بردار حرفه این ! حقه آدمو میخورن !
حوصله ندارم دلیل بیارم ! اکثرنش رو همه میدونن ! ولی خب اگه خاستین بگین تا بگم !
راستی بازم میگم آقای oonjaweb پولداری ! د پولداری دیگه !
جوابتم به نظر خودم CS-Cart از همه بهتره !! بابا تو که مایه داری یه پیشنهاد واست دارم !
پول بده CS-CART آقای روز شاپ رو کامل بخر (+ نمایندگی فروشش !!) بعد بزار تو این انجمن رایگان ! با نام خودت ! بزار همه به جونت دعا کنن از جمله من !
این اسکریپت بی شک از همه چی بهتره ! میتونی خودت تحقیق کنی !