با سلام خدمت اساتید محترم.
من قصد شرکت تو این بحث که بیشتر به دعوا شبیهه ندارم.
اما لازم دیدم تا جواب این دوست عزیز رو بدم تا فکر نکنه کسی حالیش نیست.
اولا، من نگفتم سیستم که دارم فارسیش میکنم نال شدست؟ کسی دیده که من بگم نال شدست؟
اتفاقا لایسنس اصلشه.
دوما، من این سیستم رو نه برای فروش و نه برای عرضه فارسی نمیکنم. بلکه برای نیاز خودمه و تا اونجا که ببنم برا فروشگاهم کافیه فارسیش میکنم.
در مورد قالب هم گفتم. خود سیستم حدود 20 قالب حرفه ای داره، و خدا رو شاکرم که انقدر از سی اس اس و اچ تی ام ال بلدم که بخوام خودم فارسی و راست به چپشون کنم.
من نمیدونم احتمالا شما مطلب رو بدقت نخوندید . اگر این تصور متبادر شد که شما دارید روی یک فروشگاه ساز نال شده کار میکنید بدلیل پی گیری شما در تاپیک مگینتو بوده که پیشنهادی شد مبنی بر کارکردن روی فارسی سازی فروشگاه ساز interspire نسخه نال شدش .
در مورد اینکه شما برای خودتون میخواهید استفاده کنید باز هم به اولین نوشته رجوعتون میدم که عرض کردم با توجه به هزینه و زمانی که ترجمه خواهد برد و مشکلات احتمالی که ذکر شد بنظر میاد کاری که تو همون رده انجام شده و چند سال هست امتحان پس داده گزینه مناسبی هست و ما به شما دوست عزیز نه توهینی کردیم نه فروشگاه سازتون رو زیرسئوال بردیم و همونطور که ملاحظه کردید اعلام کردم که انشاالله انجام میدید و ما و همه دوستان هم از اون استفاده میکنیم البته اگر در اختیارمون قرار بدید.
در مورد اینکه آیا شما نسخه اصلی رو خریدید هم راستش تا جائی که من اطلاع دارم یک فروشگاه ساز با اون امکانات زیر 800 دلار گیر نمیاد و اونهم شرکتهای اصلی فروشنده معمولا سورس رو در اختیار کاربر قرار نمدهند که بشه دستکاری یا ترجمش کرد بلکه یک لایسنس در اختیارتون میگذارند که معمولا بین 1 تا 3 بار قابلیت استفاده داره و اگر کسی به هر طریقی در برنامه دستکاری انجام بده و بدون اطلاع و تایید شرکت اصلی مطمئنا لایسیسش باطل میشه .البته این قائده برای شرکتهای بزرگ تولید فروشگاه ساز هست که اگر مایل بودید چند نمونه هم خدمتتون معرفی خواهم کرد .البته هستند شرکتهایی که نرافزارشون رو همونطور که شما گفتید هم به مشتری ارایه میکنند ولی اگر دستکاری انجام بشه از ساپورت خارج میشه.
در هر حال بنده هم با خلوص نیت برای اینکار شما آرزوی موفقیت میکنم.
تنها مشکل اینه که راستش متوجه نمی شم این هست که شما نه نامی از این فروشگاه ساز ذکر کردید و نه حتی لینکی برای دیدن دمو و اونطور که میفرمائید برای مصرف شخصی دارید اینکار رو انجام میدید خوب اگر آپشن دیگه ای بهتون معرفی بشه باید قائدتا استقبال کنید همونطور که وقتی مگینتو معرفی شد هم استقبال کردید هم تا فروم فارسی خود مگینتو پیگیری کردید. (نوشته شما در فروم مگینتو قسمت فارسی).
حالا که من این سیستم رو برای خودم خریدم و در یک پست به مزایاش اشاره کردم نمیدونم شما چرا نه تنها استقبال نکردید حلا شما هم اون پست رو در باب مزایای بیشتر فروشگاه ساز مورد ترجمتون ارسال کردید که اتفاقا بنده هم از اون استقبال کردم. اگر این ال پاچینو ی شیرازی اومده و گیر داده برام قابل درک هست چون فروشنده ویرچو مارت هست و از انتقادهای من نسبت به محصولش داره احساس خطر میکنه ولی دلیل شما برای انتقاد به نوشته ام رو متوجه نمیشم. حالا این طفلکی هم بچه هست هم ناوارد میاد حرفی میزنه و بعدشم که دیدید میخواه با پی ام بازی سرو ته قضیه رو هم بیاره ولی شما چرا این صحبت رو می کنید که در مورد فروشگاه ساز سبد خرید تبلیغ نکن؟ منطقا توجیه کنید چه سودی به من میرسه ؟ گفتم بیاید از من بخرید ؟ گفتم بگید فلانی معرفی کرده ؟ اصلا گفتم برید بخرید؟ تنها چیزی که بنده تو اون پست نوشتم این بود که من خریدی کردم با این قابلیتها حالا هرکی خواست بره ببینه اینی که من گرفتم چی هست و اتفاقا اگه حوصله داشت یک گیری هم بده ببینیم باگی وجود داره یا نه که اگر بود ما هم یقه فروشند رو بگیریم که آقا دوستان ما این موارد و اشکالات رو در فروشگاه ساز شما پیدا کردند و بنا بر تعهدی که برای ساپورت به من دادید باید این عیب رو مرتفع کنید.
- این قالب رو اصلا من طراحی نکردم و یه قالب free هستش
- مگه من گفتم cs-cart امکان مقایسه محصولات داره ؟
من یادم نمیاد با کسی در مورد امکان مقایسه محصولات توی cs-cart صحبتی کرده باشم
واسه بار آخر هم میگم من پول اسکریپت رو نمیگیرم فقط پول کارایی که کردم رو میگیرم
باشه حرف تو قبول . من کلاه بردار . تو 300 بگیر cs-cart رو به صورت سبدخرید به پرداخت متصل کن ، تاریخش رو فارسی کن ، امکان پرداخت توسط شتاب با درگاه بانک پارسیان رو بذار 5 تا از قالباش رو فارسی کن و .... مرد باش اینکارو بکن و ثابت کن که به جز تایپ کردن مهملات کار دیگه ای هم بلدی
ادعای برنامه نویسیم میشه ، چون تخصصم همینه ...
ضمنا اسم این چیزایی که مینویسیم "پست" هست و نه پی ام!!
قبلا هم گفتم که اصلا مهم نیست که کی هستی . مهم اینه که حرف منطقی بزنی و به کاربرای دیگه ای که این تاپیک رو برای حل مشکلشون مطالعه میکنن احترام بذاری و موضوع رو منحرف نکنی
در مورد باگ های ویرچو مارت : من گفتم که همه سیستمها باگ دارن . بحث من اینه که وقتی این سیستمهای حرفه ای باگ دارن سیستمی که تو معرفی کردی که دیگه معلومه چیه . ضمنا تو ( بازم تاکید میکنم شخص تو ) نمیتونی باگ پیدا کنی .تو فقط یه کلمه یاد گرفتی به اسم باگ .
من نه دیر اومدم و نه زود میخوام برم .
من با هیچ کسی مشکلی ندارم مگر اینکه اون با من مشکلی داشته باشه .
به هر حال از تو اگه توهینی کردم عذر میخوام و از همه بزرگوارای دیگه که این تاپیک های بی محتوای اخیر رو ( منظورم بحث بین من و behdaad هست ) خوندن جدا معذرت میخوام
قضاوت باشه به عهده کسایی که این تاپیک ها رو میخونن .
خواهش میکنم اگه میخوای ادامه بدی با من از طریق ایمیل تماس بگیر : roozshop[at]yahoo.com
در پاسخ به ال پاچینو ( پدرخوانده همه فروشگاه ساز نویسای نابغه خاورمیانه)
- اولا معلومه که تو طراحی نکردی چون اصلا تو عمرت یک قالب ساده هم نتونستی ادیت کنی چه برسه به طراحی توی چند تا پست بالاتر دست به دامن بچه های فروم هستی که بیان اینکار و بکنن و تو به اسم خودت بفروشی (ای شیطون)
-آره تو گفتی که cs-cart امکانات مقایسه داره اینم مدرک :
behdaad_ma (9/4/2008 1:12:32 AM): salam agha khoobi /
behdaad_ma (9/4/2008 1:13:25 AM): forooshgah ghair az virtue mart farsi chi darid ke ghabeliate moghayeseye mahsoolat dashte bashe ?
roozshop (9/4/2008 9:03:16 AM): salam
roozshop (9/4/2008 9:04:32 AM): script e forooshgah e
farsi ke ghabeliate compare dashte bashe faghat cs-cart darim . gheymatesh ham 200 hast
roozshop (9/4/2008 9:05:01 AM): age ham bekhain mitoonim vasatoon benevisim ke bein e 600 ta 800 dar miad
behdaad_ma (9/4/2008 2:11:09 PM): ba salam va tashakor , rastesh benazaram cs-cart optioni baraye moghayeseye mahsoolat nadashte bashe va benzaram magento va interspire inghabeliate moghayeseye mahsoolat ro darand ,lotf mikonid az cs-cart demo ya shopi moarefi konid ke kar kardid khodetoon
- نخیر شوکولات اسم اینیکه دیدی پی ام هست نه پست و در یاهو بوده , فراموشکاری دیگه از بس دنبال گول مالیدن سر مردمی
عزیز دل این موارد رو که در بالا دوباره دیدی من جای تو بودم سرم و از خجالت مینداختم پائین. چیزی رو که حتی باهاش کار نکردی و نمیدونی اصلا چه امکاناتی داره رو قیمت میدی؟ یاد حرف اون دوستمون افتادم که بهت گفت : چیزی هست که شما تا حالا فارسی نکرده باشید.
آخه بهت گفتم نذار طوری بشه اون 1 قرون 2 ذارم که داری در میاری از کفت بره .حرف بزرگترو گوش نمیکنی بعد کاسه چه کنم چه کنم و پی ام بازی میگیری دستت.
-آخه من اگه میخواستم وقت بذارم برای ترجمه و راه اندازی یک فروشگاه ساز که میرفتم سراغ یک چیزی تو مایه های interspire نه cs-cart .
در ضمن تو چرا دچار توهم هستی بچه جان کی گفته اصلا من کارم اینه ؟ من که دارم صد بار میگم من اصلا کارم نت نیست و بنا به احتیاجی که به یک فروشگاه ساز فارسی داشتم و چون چیز مناسب کارم فارسی شده پیدا نکردم دنبال می کردم بحث فروشگاه سازها رو و تست میکردم که اشکالاتشون هم برام مشخص شد ولی با این وجود که کارم این نیست همون مگینتو رو که تو با دیدنش متواری میشی تا خیلی جاهاش رو که اتفاقا نیمبند فارسی شده بود رو دوباره فارسی کردم (فایلهایی که باید فارسی میشدند با ورژنهای قبلی کاملا فرق کردند) ولی مشکلات اساسی که وجود داشت و هزینه یک سرور که به گفته ای باید ددیکیتد در اختیار قرار میگرفت.و عدم وجود یک فروم قوی جهت همفکری در مرتفع کردن اشکالات از خیرش گذشتم.
-- و شخص من اتفاقا برای اینکه ببینم تا چه حد روت زیاده اون لینک کامنتهای ویرچو مارت رو گذاشتم که بری ببینی یا بگی یکی که سواد داره برات بخونه تا اینقدر حرفهای صدمن یک غاز نزنی ولی خوب روت زیاده دیگه گویا کاریش نمیشه کرد
- عمو جون از من میشنوی دیگه این بحث رو ادامه نده باور کن . اوندفعه هم بهت گفتم برو دنبال کاسبیت گوش نمیکنی که آخه .من وقت ندارم بخدا . آفرین گلم