نهایتا من متوجه نشدم که شما دقیقا چی میخوای
اگه میخوای کار حرفه ای کنی و برات دردسر هم درست نشه توصیه میکنم که cs-cart رو ارجینال بخری .
یا علی
سلام.. نه عزیزم پولدار چیهسلام ! من یه چن روزی نبودم باز ! اینشاله این تاپیک آخرش به یه سی ام اس فارسی خوب برسه !
راستی خوش به حال آقای Oonjaweb که پولدارن ! آقا اگه پولشو داری که حله دیگه اصلا قصه نداره ! دیگه ته تهش یه پول سنگین (البته از نظر ما!) میدی به یه برنامه نویس که زیاد کار کرده مثلا حمید ساعتی یا ... ، برات مینویسه خفن و ... !
این تاپیک به قسط حمایت از افراد بد بخت و بی پول و ... ! زده شده! (به کسی بر نخوره ها شوخی میکنم! خودم رو مثال میزنم!)
خلاصه بابا یکم به فکر ما بی پول ها هم باشین دیگه ! گنا داریم !
راستی کس دیگه یی نبود بیاد Cms فروشگاه خفن معرفی کنه ؟؟؟؟؟؟؟
فکر نمیکنی یه کم دیر پیداش کردی ؟ اون که دیگه از رده خارج شده الانراستی من امروز CS-Cart 1.3.5 SP2 nulled رو پیدا کردم ! فقط میمونه ترجمش !
دوست عزیز ، به نظر میاد که شما مشکل خاصی دارید .آقای روز شاپ.
خواهش میکنم اسپم نفرستید.
شما این سیستم رو دارید.
اگه میخواید کمک کنید و به بچه ها این سیستم رو بدید که هیچی.
لطف کنید و اینجا لینک دانلود بزارید.
اگه نه و در ازاش پول میخواید لطفا از طریق پیام شخصی اقدام کنین و اینجا اسپم نفرستید.
دیگه دوران این کارها به سر رسید که برا یه اسکریپت پول بگیرن.
ممنون از صحبتهاتسلام بچه ها !
آقا چرا با هم بحث میکنید ؟! خب این آقای روز شاپ برای ترجمه کردن اسکریپتش زحمت کشیده و داره از این بابت نون میخوره ! حالا اگه اینجوری بگیم که همون یک مقدار کمکی هم که میخواد بکنه رو نمیکنه ! بله ایشون به من پیشنهاد داده بودن که میتونم از CS-cart فارسی ایشون رایگان استفاده کنم ولی من که بی عقل نبودم قبول نکنم !! ایشون این CMS رو مثل خیلی از فروشندگان اسکریپت ( یا همون فروش ترجمش فقط! ) روی هاست خودشون نصب میکرد و به من اجازه دسترسی به فایلهلی اون رو نمی داد ! فقط تا جایی که بتونم باهاش کار کنم + تبلیغش رو هم رو سایتم بزارم ! شاید خیلی ها راضی شن ولی این مسئله برای من زجره ! مگه خودم مردم؟ من نمیتونم زیر سلطه کسی باشم که پس فردا که شاپم گرفت سر یک اختلاف ساده بگن خوش اومدی !! نه بک آپی و .... !
ضمنا در مورد cs-cart هم : کل تغییراتی که نسخه 1.3.5 نسبت به سرویس پک ها و نسخه 1.3.6 داشته اصلا در حدی نیست که متوجه بشین . فقط 6 تا تغییر جزیی و نامحسوس هست .در مورد فارسی سازی و اتصال به پرداخت ، ایران مارکت و شتاب هم هر سوالی داشتین در خدمتتون هستم